FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Mesija niko ne moze zamjeniti pa ni Nejmar.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
[youtube][/youtube]
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

Zanimljiv podatak vezan za Songa, i njegovu sinoćnju partiju protiv Pucela.

Sóc Culer.
"Simple football is the most beautiful. But playing simple football is the hardest thing." - Johan Cruyff
"Simple football is the most beautiful. But playing simple football is the hardest thing." - Johan Cruyff
Prvi ovosezonski dvoboj Barcelone i Reala odigrat će se 26. listopada u 18 sati.
Dobro je pa nije u podne kako su bili najavljivali
Dobro je pa nije u podne kako su bili najavljivali

Ronaldo de Assis Morreira "Ronaldinho" Gaucho ' 10 !
http://www.youtube.com/watch?v=GVAdcBSNKLU
http://www.youtube.com/watch?v=GVAdcBSNKLU
Magičan duo. Polahko Neymar pokazuje zbog čega je doveden u Barcelonu. Lično sam prezadovoljan s njegovom partijom u zadnjem meču, i jasno je kako može odmijeniti Messija na mjestu lažne 9ke. 

Sóc Culer.
+1Hendrix je napisao/la:Magičan duo. Polahko Neymar pokazuje zbog čega je doveden u Barcelonu. Lično sam prezadovoljan s njegovom partijom u zadnjem meču, i jasno je kako može odmijeniti Messija na mjestu lažne 9ke.
..Samo da bude malo smireniji u prevodu nema potrebe za žutim kartonima

Pobjeda je bolja od orgazma!
Južnoamerički mentalitet čini čuda, i nervoza je tipična za takve igrače.
Polahko će s vremenom sazrijeti u to sam siguran, a uz Lea i ekipu će definitivno postati još mnogo bolji igrač.

Zvuči mi kao šamar Titu.“I am more comfortable than in the past because this time I feel the confidence of the coach, who made us realize there were no untouchables.” - Bartra

Sóc Culer.
nikakv samar Titu, samo momak realno govoriHendrix je napisao/la:Zvuči mi kao šamar Titu.“I am more comfortable than in the past because this time I feel the confidence of the coach, who made us realize there were no untouchables.” - Bartra

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: FC Barcelona
Jao sad situacije u obrani.
Ono sto smo strahovali cijelu sezonu,sad imamo slatke brige.
Bartra predobar,imamo i mi svoga Varanea.
Siguran,pouzdan,glavom na kopacku, i visok.
Dominacija.
Vraca se Puyol sljedecu tekmu,Masce isto tako,Pique moze odmoriti...Sila.
Iza Puyola dolazi Cuenca.
Nadam se da ce biti u planovima Martina,vrijedi nam takav igrač puno.
Nevjerovatan niz pobjeda,sve pohvale Tati,prejak trener.
Neymar igračina postaje,koji timski igrač.
Sjeća li se itko Messija?
Tapatalk.
Ono sto smo strahovali cijelu sezonu,sad imamo slatke brige.
Bartra predobar,imamo i mi svoga Varanea.
Siguran,pouzdan,glavom na kopacku, i visok.
Dominacija.
Vraca se Puyol sljedecu tekmu,Masce isto tako,Pique moze odmoriti...Sila.
Iza Puyola dolazi Cuenca.
Nadam se da ce biti u planovima Martina,vrijedi nam takav igrač puno.
Nevjerovatan niz pobjeda,sve pohvale Tati,prejak trener.
Neymar igračina postaje,koji timski igrač.
Sjeća li se itko Messija?
Tapatalk.
Keep walking.
Nakon što su protiv Raya Vallecana "izgubili" u posjedu lopte po prvi put nakon mnogo godina, trener Tata Martino i kapiten Xavi su nakon utakmice razgovarali o taktici oko 20 minuta.
Inace Tata Xavija zove ''sefom'' na terenu.

Inace Tata Xavija zove ''sefom'' na terenu.

“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
Prva utakmica na Camp Nou
uzivancija 
onaj gol od sancheza za 1:1
ali ludnica kad sudija nesto pogrijesi
lijepa uspomena

onaj gol od sancheza za 1:1

ali ludnica kad sudija nesto pogrijesi

lijepa uspomena

Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
- Cautinho
- Kontakt:
@FA7
Svaja cast,nadam se da je lijepo bilo.
Inače pred el clasico godisnjica otkad za Barcu navijam

8)
Tapatalk.
Svaja cast,nadam se da je lijepo bilo.
Inače pred el clasico godisnjica otkad za Barcu navijam

8)
Tapatalk.
Keep walking.
Barcelona are monitoring the renewal talks of Man United winger Adnan Januzaj (18), whose contract expires in June.
Ne bi bilo lose
Ne bi bilo lose

ser del barça es el millor que hi ha !
Mislim da mu je United prioritet, dobiva polako sve vecu minutazu, i samo je pitanje vremena kad ce da potpise..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Šanse da se to ostvari skoro da i ne postoje a recimo i da postoje postavlja se pitanje gdje bi igrao?
Don't hate what you don't understand.
- RickBlaine
- Kontakt:
http://www.marca.com/2013/10/08/futbol/ ... 86449.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Roselj: "Cruyff je htio da kupimo Ayalu, Albeldu i Aimara a mi smo doveli Ronaldinha, Edmilsona, Deca i Marqueza"
Cekamo Jovanov odgovor :kava:
Roselj: "Cruyff je htio da kupimo Ayalu, Albeldu i Aimara a mi smo doveli Ronaldinha, Edmilsona, Deca i Marqueza"
Cekamo Jovanov odgovor :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Tipična medijska "bomba". Nakon fantastiče partije protiv Sun'landa vrlo su male šanse za odlaskom.Scof1eld je napisao/la:Barcelona are monitoring the renewal talks of Man United winger Adnan Januzaj (18), whose contract expires in June.
Ne bi bilo lose
Sóc Culer.
Leo Messi passes a medical test

Leo Messi is training hard every day in order to recover as soon as possible from the thigh injury which forced him off in Almería. He passed a medical test yesterday.
The Argentine, who refused to travel to Argentina with his national team, posted some photos whilst he was being examined by one of the club’s doctors. Messi explained: "Exercising to be fully recovered soon."
As proof of just how upbeat he is, he completed the message with two hashtags: #workinghard and #gettingfit. Messi is expected to be fit for the away game at Osasuna on 19th October.
Mi i zaboravili na ovu ljudinu.
Firaun i sad ima noćne more.

Leo Messi is training hard every day in order to recover as soon as possible from the thigh injury which forced him off in Almería. He passed a medical test yesterday.
The Argentine, who refused to travel to Argentina with his national team, posted some photos whilst he was being examined by one of the club’s doctors. Messi explained: "Exercising to be fully recovered soon."
As proof of just how upbeat he is, he completed the message with two hashtags: #workinghard and #gettingfit. Messi is expected to be fit for the away game at Osasuna on 19th October.
Mi i zaboravili na ovu ljudinu.

http://www.marca.com/2013/10/06/en/foot ... 93450.htmlMourinho criticises Neymar for 'sad' diving
Firaun i sad ima noćne more.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.