FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jos kakvog stopera da hoce naci
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Al se ogradio ako izleti neki mladji da ce reagovati ,tipa ovog Crnogorca
. Nemamo u planu da dovodimo igrače, ali ako se pojavi kvalitetan mladi igrač sigurno je da ćemo adekvatno reagovati
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- JavierBosnia
- Kontakt:
Anicic Djokanovic stoperi sutra vjerovatno
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- egocentrik
- Kontakt:
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
.
Zadnja izmjena: fera, dana/u 05 avg 2022, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
kraljlavova je napisao/la: ↑05 avg 2022, 12:33afrikanac uredno trenira sa ekipomNajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 avg 2022, 12:20Zna li neko sta je sa Afrikancem?Prema mojim info on je trebao vec biti uvrsten u nasu TM stranicu![]()

Onda u toku dana ocekujem objavu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
ismire ne zajebavaj se nego sruši par zgrada i napravi pokriveni stadion bez atletske sa 20k sjedećih u centru grada. Iseljenicima napravi nove zgrade.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Pa kome nije najvažnija stvar neće ni doći. Šta je problem?spezial je napisao/la: ↑05 avg 2022, 12:20Ma djecija prica. Blago njima kad im je sve potaman pa mogu naprdjevat kako je dolazak na Kosevo protiv Posusja najvaznija stvar na svijetu...napoleon72 je napisao/la: ↑05 avg 2022, 12:07Pretjerujete s ovim hajcanjem. Msm jasna mi je poruka i sta hocete da prenesete, al pazi da mi nije bitnije Sarajevo od rodjenog djeteta ili roditelja na samrti ili slicno. Ne pravite se ludi i ne osudjujte nikog ko ne dodje na utakmicu, nikad ne znas sta je ciji razlog izostanka.SedrenikHz je napisao/la: ↑05 avg 2022, 11:08Au videa hordii![]()
Sutra nema komšija me iznervirao, moram uciti, ovaj mi umro, ovaj mi bolestan, rodjak se zeni, zena mi se poradja i tako to.
SUTRA JE OBAVEZA DOCI NA KOŠEVO KAO I SVAKI NAREDNI PUT KADA IGRA SARAJEVO!
Sutra ide nova zadaca dušmanima po pitanju posjete, naše je da dođemo a njihovo da broje i pjene .
SUTRA 21h STADION KOŠEVO, SVI !
A jeste teski majko draga , sad problem sto se hajca raja
Pa ako ne mozes, naravno da neces doci i da ti nece niko zamjeriti, ako moze neko a ne dolazi taj nije navijac FK Sarajeva i tacka.

Pa ako ne mozes, naravno da neces doci i da ti nece niko zamjeriti, ako moze neko a ne dolazi taj nije navijac FK Sarajeva i tacka.
-
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Hajc je opravdan i poželjan kao i svako drugo angažovanje na motivisanju raje da dođu na stadion.
Međutim, morate shvatiti da je dosta ljudi kojima je fudbal, pa tako i FKS, najvažnija sporedna stvar u životu bukvalno.
Imaju ljudi porodice i život, prioriteti su tako poredani.
Ne treba se niko zbog toga vrijeđati niti se oko toga voditi neka polemika.
Ko mogne doći će.
Međutim, morate shvatiti da je dosta ljudi kojima je fudbal, pa tako i FKS, najvažnija sporedna stvar u životu bukvalno.
Imaju ljudi porodice i život, prioriteti su tako poredani.
Ne treba se niko zbog toga vrijeđati niti se oko toga voditi neka polemika.
Ko mogne doći će.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Ne bih da dajem političku konotaciju, al meni se čini da se Podgorica i Beograd sve više udaljavaju i da je možda i to uticalo na donošenje konačne odluke.OsmaDolazi je napisao/la: ↑05 avg 2022, 13:23Neka sam i ovo docekao. Hajdeee Sarajevooo, znas da ludo volim te!!!
![]()
Nisam siguran da mu CZ nije mogla ponuditi nešto više nego mi, al opet...tamo je puno veća konkurencija, vjerujem da će prije uspjeti kod nas nego što bi kod njih.
U svakom slučaju ovako Akademija treba raditi.
Koševo Zapad
samo da šarneOsmaDolazi je napisao/la: ↑05 avg 2022, 13:23Neka sam i ovo docekao. Hajdeee Sarajevooo, znas da ludo volim te!!!
![]()
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Da li je moguce da postoje specijalci kojima smeta hajcanje da vise ljudi dodje na utakmicu? 

Samo ranije dodjite da ne bude ko prosli put red i da se udje u 9 i 15
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Golemo Boga mi ovaj bi se mogao finih golova nadavatFCUM je napisao/la: ↑05 avg 2022, 13:27samo da šarneOsmaDolazi je napisao/la: ↑05 avg 2022, 13:23Neka sam i ovo docekao. Hajdeee Sarajevooo, znas da ludo volim te!!!
![]()
-
- Kontakt:
Sreća pa su u veeeeliiiikoooj manjini. Samo hajcaj!!!IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑05 avg 2022, 13:29Da li je moguce da postoje specijalci kojima smeta hajcanje da vise ljudi dodje na utakmicu?![]()
- Objektivac1946
- Kontakt:
Istok 3 ulaza, C1,C2,C5, Zapad 3 ulaza A5, A6, A7, Sjever 2 ulaza.
Barem tako piše kad kartu kupuješ online
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Evo nek i ne mogu doc, zele, al imaju nekih ogromnih obaveza u 21:00. Onda nek makar kupe ulaznicu za utakmicu i na taj nacin podrze klub. Zasluzili su svi u klubu, a pogotovo Fedja i igraci da ih se makar na taj nacin podrzi!OsmaDolazi je napisao/la: ↑05 avg 2022, 13:32Sreća pa su u veeeeliiiikoooj manjini. Samo hajcaj!!!IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑05 avg 2022, 13:29Da li je moguce da postoje specijalci kojima smeta hajcanje da vise ljudi dodje na utakmicu?![]()
Trenutno korisnika/ca: MSOZ101, perodeformero, Tatamata1946, ŠTA_JE i 75 gostiju.