I zato što su to oni za koje se često hvataju Papetove pristalice, pa onda i mi svi ostali, koji i hvalimo i kritikujemo, obično ispadamo takvi, pa se onda loptica sa stvarnih problema i diskusija argumentima prebacuje na takve i njihov način izražavanja.HariTz je napisao/la:Zašto? Zašto trošiti vrijeme na budale? To oni haman imaju nešto protiv Papeta na ličnoj bazi ili imaju neke svoje kandidate za selektorsko mjesto. Što trošiti vrijeme na takve ljude?Ibrahim je napisao/la:Ja sam novi, ali zasto vi dozvolite da se tu uvlace oni koji se raduju golovima nasih protivnika. Sto svi ne popljujete takvo smece?
Ovo se odnosi na navijače na baterije, tipa, too nek nam je Belgija zabila, otići će Pape je moronski.
Opet, nemamo napadača, HALO, pa ni jednog centarfora nemamo, Pape treba da stvari prst na čelo i da muški primi kritike a i njegove pristalice na forumu da budu objektivnije.
Safet Sušić - Pape
- DragonGirl
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Upravo. Meni zbog avatara koji imam, bilo je odma ustanovljeno da ja mrzim papeta i da sam ja spominjao srneća, colu, teleća ovo ono..DragonGirl je napisao/la:I zato što su to oni za koje se često hvataju Papetove pristalice, pa onda i mi svi ostali, koji i hvalimo i kritikujemo, obično ispadamo takvi, pa se onda loptica sa stvarnih problema i diskusija argumentima prebacuje na takve i njihov način izražavanja.HariTz je napisao/la:Zašto? Zašto trošiti vrijeme na budale? To oni haman imaju nešto protiv Papeta na ličnoj bazi ili imaju neke svoje kandidate za selektorsko mjesto. Što trošiti vrijeme na takve ljude?Ibrahim je napisao/la:Ja sam novi, ali zasto vi dozvolite da se tu uvlace oni koji se raduju golovima nasih protivnika. Sto svi ne popljujete takvo smece?
Ovo se odnosi na navijače na baterije, tipa, too nek nam je Belgija zabila, otići će Pape je moronski.
Opet, nemamo napadača, HALO, pa ni jednog centarfora nemamo, Pape treba da stvari prst na čelo i da muški primi kritike a i njegove pristalice na forumu da budu objektivnije.
Ko je odredio da se potpuno neuigrana reprezentacija,ekipa kojoj fali bruka igraca i kojoj je prijeko potrebno malo vise vremena za uigravanja i treninge okupi u Utorak umjesto u Ponedjeljak i zasto?
Kad se konacno docekalo malo vise dana za pripreme,idioti(i)je odlucio da ce biti puno da budu 5 dana u kampu,valjda ce im biti dosadno toliko a nema se sta ni pokazati igracima.
I zasto se u Izrael leti u Petak a ne u Subotu,haman se jedva ceka da se napusti kamp?
Ispade da od mogucih 5 dana pripreme ce trajati cijela 2,Srijedu i Cetvrtak
Kad se konacno docekalo malo vise dana za pripreme,idioti(i)je odlucio da ce biti puno da budu 5 dana u kampu,valjda ce im biti dosadno toliko a nema se sta ni pokazati igracima.
I zasto se u Izrael leti u Petak a ne u Subotu,haman se jedva ceka da se napusti kamp?

- DragonGirl
- Kontakt:
Ma takvi kod kojih je apsolutno sve crno ili apsolutno sve bijelo, kao što si i rekao, svoje mišljenje vjerovatno uvijek zasnivaju na nečemu ličnom, i naravno da se takvi i ne mogu smatrati ozbiljnim forumašima sa kojima se može voditi neka diskusija. Eto Ibrahime, nadam se da smo objasnili.HariTz je napisao/la:Upravo. Meni zbog avatara koji imam, bilo je odma ustanovljeno da ja mrzim papeta i da sam ja spominjao srneća, colu, teleća ovo ono..

Jedno deseti put problematiziram jednu amatersku stvar koja se godinama provlaci bez ikakvih reakcija sto mi je potpuno nevjerovatno.
Radi se o slijedecem,do sada su svaka okupljanja reprezentacije bila Ponedjeljkom do kasnih sati a prvi trening tek u Utorak.
Igrac koji je igrao u Subotu(u Petak da i ne spominjem)u Nedjelju u klubu ima dan odmora,dakle ne trenira,na okupljanje dolazi u Ponedjeljak,opet ne trenira,ne trenirajuci dva dana nikako izgubio je dio svoje fizicke forme.
Svako ko se iole razumije u fudbal to zna.
Sad imamo jos goru situaciju,prvi trening je tek u Srijedu a gro nasih igraca je igralo u Subotu.Dakle,oni ce bez ijednog treninga biti cijela tri dana a Medunjanin i Prcić koji su igrali jos u Petak 4!!Igraci koji su igrali danas bez treninga ce biti dva dana.
Kako je moguce da niko nikad nije reagovao i upozorio na to ili jos bolje pitao Podravku kako je to moguce i zasto to radi?
Je li mozda tu razlog vidljive fizicke nepripremljenosti nasih igraca na utakmicama?
Za ilustraciju,hrvatska reprezentacija se uvijek okuplja u Nedjelju i navecer obavezno imaju trening,oni igraci koji su igrali u Subotu a oni koji su igrali u Nedjelju dolaze u Ponedjeljak ali ne do ponoci vec do 16 sati kako bi prispjeli na vecernji trening.
Razlika?
Radi se o slijedecem,do sada su svaka okupljanja reprezentacije bila Ponedjeljkom do kasnih sati a prvi trening tek u Utorak.
Igrac koji je igrao u Subotu(u Petak da i ne spominjem)u Nedjelju u klubu ima dan odmora,dakle ne trenira,na okupljanje dolazi u Ponedjeljak,opet ne trenira,ne trenirajuci dva dana nikako izgubio je dio svoje fizicke forme.
Svako ko se iole razumije u fudbal to zna.
Sad imamo jos goru situaciju,prvi trening je tek u Srijedu a gro nasih igraca je igralo u Subotu.Dakle,oni ce bez ijednog treninga biti cijela tri dana a Medunjanin i Prcić koji su igrali jos u Petak 4!!Igraci koji su igrali danas bez treninga ce biti dva dana.
Kako je moguce da niko nikad nije reagovao i upozorio na to ili jos bolje pitao Podravku kako je to moguce i zasto to radi?
Je li mozda tu razlog vidljive fizicke nepripremljenosti nasih igraca na utakmicama?
Za ilustraciju,hrvatska reprezentacija se uvijek okuplja u Nedjelju i navecer obavezno imaju trening,oni igraci koji su igrali u Subotu a oni koji su igrali u Nedjelju dolaze u Ponedjeljak ali ne do ponoci vec do 16 sati kako bi prispjeli na vecernji trening.
Razlika?
- plavipatriota
- Kontakt:
Sajo-trener, psiholog, kondicioni trener, organizator okupljanja, konobar, dohvatač lopti.. sve je on, ne možeš na saju!
najjače mi je ono: koji će nam vrag psiholog, safetu to ne treba.. i onda pred nigeriju sajo čoban izjavi da je kolašinac bio psihološki ranjen nakon autogola i da je i to jedan od razloga što nije igrao..
najjače mi je ono: koji će nam vrag psiholog, safetu to ne treba.. i onda pred nigeriju sajo čoban izjavi da je kolašinac bio psihološki ranjen nakon autogola i da je i to jedan od razloga što nije igrao..
- adriano_leite
- Kontakt:
Eto, da li ti mislis da je ovo sto si napisao konstruktivna kritika? Zasto se putuje dan prije? Pa mozda zbog toga sto je u nedjelju utakmica, imat ce vise vremena za odmor od puta, aklimatizaciju, treninge na njihovom stadionu, sve sto bi trebalo biti pozitivno, ovdje je negativno. Da nisu trebali putovati u nedjelju ujutro ili 3 sata pred mec?Rusilac je napisao/la:Ko je odredio da se potpuno neuigrana reprezentacija,ekipa kojoj fali bruka igraca i kojoj je prijeko potrebno malo vise vremena za uigravanja i treninge okupi u Utorak umjesto u Ponedjeljak i zasto?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Znaju ovi nasi "novinarcici" kako privuci paznju internet bosnji, a nakotilo ih se puno u zadnje vrijeme, pogotovo ovih tkzv. free lencera, pa se setkaju i po forumima nebi li sastavili kakav artikal.
I jos bi oni da sastavljaju nekakve formacije!? ..ti internet I misljenje kad ga danas svako ima.
Pape izdrzi.
I jos bi oni da sastavljaju nekakve formacije!? ..ti internet I misljenje kad ga danas svako ima.
Pape izdrzi.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Safet Sušić - Pape
Kvrzic. 
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk

Koju on poziciju igra? Nisam ga nešto upratio. Siguran sam da nije napadač ili jeste?Goalgetter je napisao/la:Kvrzic.
U svakom slučaju, slažem se.

Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne, desno krilo igra. Nije spic.revan je napisao/la:Koju on poziciju igra? Nisam ga nešto upratio. Siguran sam da nije napadač ili jeste?Goalgetter je napisao/la:Kvrzic.
U svakom slučaju, slažem se.
Samo Safete zovi veznjake, yebi nas u mozak i ne vadi.
- Principatus
- Kontakt:
Eto Djuric je poceo davati golove u Seriji A. Ali ni to nije kriterij da se momak pozove u momenat kada nemamo igraca.
Dakle:
Imamo mladog perspektivnog igraca u Seriji A koji je poceo i da daje golove.
Ne zovemo ga ni da bude na klupi.
Ima papire.
Ubij se Susicu!
Dakle:
Imamo mladog perspektivnog igraca u Seriji A koji je poceo i da daje golove.
Ne zovemo ga ni da bude na klupi.
Ima papire.
Ubij se Susicu!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ja se radovao golu Belgije?! Kako te bolan više nije stid lagati? Hajde nađi post gdje se ja radujem i jednom golu naših protivnika. Hajde lago lagljivi. Cca 25.000 postova, a nemaš korisne rečenice osim da ljudima kontriraš i lažeš. Nađi sebi život čovječe. Odmakni se od monitora. Nije ss.ba centar univerzuma. I onda neko s tobom treba voditi konstruktivan dijalog. Petljaš se u svojim lažima.Virtu4l je napisao/la:Reče revan koji se radovao golu Belgije
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
.
Zadnja izmjena: Misir, dana/u 14 nov 2014, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Pravi sportisti su ljudske moralne veličine
Prije ce Mesanovic i Jamak iz Osjeka dobiti poziv nego neko iz ruske ili italijanske lige.
1946
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kvrzic kao zamjena za Dzeku.
Stvarno je ovaj Susic neuracunljiv.

Stvarno je ovaj Susic neuracunljiv.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Evo kaze sad da bez Dzeke idemo u Izrael sa ciljem da ne izgubimo. Koji motivator jbt... :/
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
- Principatus
- Kontakt:
Tek sam sada procitao da je ovaj idiot pozvao jos i Kvrzica. HNL dominira ispred Serije A, veznjaci ispred napadaca. Ajmo Papelizaci na rad, idol vam je ponovo nesto *osrao. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
golemo kralj umjesto dva povrijedjena centarfora daje naknadni poziv jos jednom veznjaku!! koja li je samo konta u njega bila da mi je znat!!!? pape king! 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.