Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

soccerfan
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la soccerfan » 04 maj 2014, 09:38

Eto neki od komentara sa bluemoona. Nece nesto sliku da postavi pa eto linkovi :kafa: :kafa: :kafa:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 04 maj 2014, 09:57

"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 04 maj 2014, 10:16

A zbog čega je nužno osloviti terminom "iskompleksirani jadnik" nekoga ko uputi kritiku na račun njegove igre, ako Džeko fakat odigra lošu utakmicu? I zbog čega pojedini ovdje osjećaju dužnost da ga brane kad je kritika sasvim opravdana?

Pa jel' to on svetinja ili šta već da ga se ne smije kritikovati? Moj prvi post u ovoj temi je bio juče, ovo je drugi. Nisam nikad ušao ovdje da bi ga hvalio ili kritikovao, ali mi djeluje nelogično da redovno ponižavate i pljujete po onima koji tu i tamo napišu kako nisu zadovoljni njegovim zalaganjem ili igrom općenito.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 04 maj 2014, 10:58

SamoZeljo je napisao/la:
Skyline je napisao/la:slika

Ponos ove drzave!
Obratite paznju kad neko od njih (teska srca) priznaje kako je Edin dobar, na kraju komentara skoro uvijek bude neko ALI. Pretezno bude, ALI ovo mu nije trebalo, ono mu nije trebalo... Uglavnom nadju to neko ALI jer kako reci da je Edin OK a da ga ipak ne popljuju?! Ne mogu to oni svariti. Bolest je to.
Naravno, sada sute jer znaju da bi bili pregazeni. Cekaju u zasjedi neke slabije tekme pa da opet pricaju price kako BiH moze u napadu sa Hajrovicem a Dzeko klupa ili sa jednim napadacem, Ibisevic. Dzeko opet klupa. :rol:
Vjerovatno sto sam juce bio letva pa ne kontam jos nista, ali brate dragi sta ti hoces da kazes sa ovim ALI, izmori se citajuci tvoje pretpostavke.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 maj 2014, 11:00

Alipasino je napisao/la:Mojne ba ma bolji je Ibisevic od njega ovo je samo trenutno dok Ibisevic grize ala Negredo
Al ga zakuca glavom.
Kad se samo sjetim nakon Egipta i strucnjaka koji su prizivali to da Dzeko i Spahic budu na klupi. Nesto se posutili u zadnje vrijeme.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 04 maj 2014, 11:16

L'Avvocato je napisao/la:A zbog čega je nužno osloviti terminom "iskompleksirani jadnik" nekoga ko uputi kritiku na račun njegove igre, ako Džeko fakat odigra lošu utakmicu? I zbog čega pojedini ovdje osjećaju dužnost da ga brane kad je kritika sasvim opravdana?

Pa jel' to on svetinja ili šta već da ga se ne smije kritikovati? Moj prvi post u ovoj temi je bio juče, ovo je drugi. Nisam nikad ušao ovdje da bi ga hvalio ili kritikovao, ali mi djeluje nelogično da redovno ponižavate i pljujete po onima koji tu i tamo napišu kako nisu zadovoljni njegovim zalaganjem ili igrom općenito.
Sto se onda osjecas prozvanim i sto uopste komentarises nesto u sta nisi upucen?
"Iskompleksirani jadnik" je neko ko danima, mjesecima, godinama dolazi na ovu temu i pljuje Edina. Trazi razlog da ga pljune i sretan je kad je Edin los. Bilo je i onih koji su mu prizivali povredu kako bi propustio Brazil.

Kritiku ostavi svako i to nije nista lose. Kad je los, los je, ali ovdje su problem "dobronamjerni" kriticari koji su na ovoj temi aktivni samo kad Edinu lose ide. Kad zabija po dva komada, njih nema. Bolesnici.
Mene bi bilo stid dolaziti na neku temu iz mrznje prema nekom klubu/igracu. J*bes forum ako ce nam glavni razlog diskutovanja biti mrznja, zelja za pljuvanjem ili slicno tome.
Za mene su to kompleksasi, bolesnici..... Neki od njih su ostavili stotine komentara (sve pljuvanje).
I zamisli kako je nama koji ovdje zelimo/pokusavamo diskutovati, ali ne mozemo od njih?!

P.S. Edin jeste svetinja.

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 04 maj 2014, 11:57

Vrijeme je da neko napravi novi clip sa svim golovima ove sezone ,ima ih dosta :) 24 ,,,, neku dobru muziku i to je to. Ja bih ali ne znam.

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 04 maj 2014, 12:00

Edin nam je svima babo :D
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 maj 2014, 12:01

sanji je napisao/la:Vrijeme je da neko napravi novi clip sa svim golovima ove sezone ,ima ih dosta :) 24 ,,,, neku dobru muziku i to je to. Ja bih ali ne znam.
Ne vrijedi jos, jer sve su prilike da ce ih zabit jos par u ove zadnje dvije tekme. :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 04 maj 2014, 12:05

SamoZeljo je napisao/la: Sto se onda osjecas prozvanim i sto uopste komentarises nesto u sta nisi upucen?
"Iskompleksirani jadnik" je neko ko danima, mjesecima, godinama dolazi na ovu temu i pljuje Edina. Trazi razlog da ga pljune i sretan je kad je Edin los. Bilo je i onih koji su mu prizivali povredu kako bi propustio Brazil.

Kritiku ostavi svako i to nije nista lose. Kad je los, los je, ali ovdje su problem "dobronamjerni" kriticari koji su na ovoj temi aktivni samo kad Edinu lose ide. Kad zabija po dva komada, njih nema. Bolesnici.
Mene bi bilo stid dolaziti na neku temu iz mrznje prema nekom klubu/igracu. J*bes forum ako ce nam glavni razlog diskutovanja biti mrznja, zelja za pljuvanjem ili slicno tome.
Za mene su to kompleksasi, bolesnici..... Neki od njih su ostavili stotine komentara (sve pljuvanje).
I zamisli kako je nama koji ovdje zelimo/pokusavamo diskutovati, ali ne mozemo od njih?!

P.S. Edin jeste svetinja.
Niti se osjećam prozvanim, niti sam neupućen u njegove igre i dešavanja na ovom forumu. Pratim temu, samo što ne ostavljam komentare, ako si na to mislio govoreći da sam neupućen. Samo sam se osvrnuo na tvoje vrijeđanje drugih članova čiji ti se komentari ne sviđaju.

Slobodno diskutuj o njegovim igrama, ali ne vrijeđaj druge, jer nije pristojno.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 04 maj 2014, 12:14

A sta vrijedi pravit taj video s Džekinim golovima kad ovi na yt sve blokiraju :D
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 04 maj 2014, 12:41

Meni je samo drago sto je Edin svima pokazao o kakvom se igracu radi, sa kakvim sposobnostima. Prije svega sto je to pokazao tupim navijacima Manchestera, Englezima, koji su Edina gotovo uvijek stavljali u drugi plan, omalovazavajuci njegove fudbalske sposobnosti, a onda i svima nama (koji smo i svjesni toga), pogotovo onima koji su nekakve igrace tipa Giroud i slicne stavljali ispred Edina. Sjecam se kada sam se prije koji mjesec raspravljao s tim ljudima, nadam se da su im sada neke stvari postale jasnije. Edin ima neosporan kvalitet (bar za ove koji objektivno posmatraju stvari), jedino sto mu treba jeste povjerenje od strane trenera (prije svega), iz cega proistice njegovo samopouzdanje, a svi znamo kakav je tada. Nije isto kada ti nastup u narednoj utakmici zavisi od postignutog gola u utakmici koju igras, pa cak i tada nisi siguran, znamo kako je to bilo u Mancinijevo vrijeme. Veliki je to pritisak, ne znam koliko psihicki jaka osoba da je u pitanju. S druge strane imas Girouda (primjer eto on) koji, bez obzira kako odigra, promasi 3 100%-tne sanse, i opet igra svaku utakmicu.
Sto se tice kritika upucenih na njegov racun, dobronamjerne su, barem s moje strane. Ne mogu napisati da je odlican, dobar, kada ne trci, ne trudi se, seta po terenu, itd. Sve to bude iz nekog revolta, jer Edina nismo navikli takvog gledati (igre u Njemackoj) i znamo da on puno vise moze pruziti. Istina, dosta toga zavisi i od saigraca, cemu trcanje i bezveze trosenje snage kada lopta samo kruzi, pocevsi od Harta, preko Yaye, do Silve i tako sve u krug. Hvala Bogu pa je Edin sada u odlicnoj formi, daje jako bitne golove za tim, to je ono sto nas moze ciniti sretnim. Osvajanjem titule (a ja se nadam da ce tako biti aBd), sigurno je da ce i na reprezentativno okupljanje doci pun pozitivne energije i davati sve od sebe za sto bolji plasman na SP-u, sto se uvijek ocekuje kada je on u pitanju.
Samo da je on nama zdrav i ziv ako Bog da, veliki broj je onih koji su upravo zbog njega i one radosti kada postigne gol ponosni sto su stanovnici ove drzave, kakva god da je.
Izdržati, to je temelj vrline!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 maj 2014, 13:01

Lijepo, lijepo. :clap:

Dva gola Edina protiv Evertona, masina Big ED se zahuktava opasno i donosi Cityu titulu. :bih:

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 04 maj 2014, 13:30

sto mu se sinoc zet opija sa nekim fuficama .... koji je sejtan u mirzu soljanina usao i samo lik pije :lol:
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 04 maj 2014, 13:54

Buraz kakve veze ima bivsi zet s ovom temom... Mi smo ovdje radi naseg Dijamanta a ne da gledamo privatnosti u kuci Dzeko... Ponosni smo na njegove igre i svi trebamo biti sretni sto je se uspio izvuci iz krize kada je morao da grije klupu losijem od sebe... Usao je u pravu formu i u pravo vrijeme a mi trebamo da ga podrzavamo kao i ostale Zmajeve jer samo tako mozemo biti nesto na svjetskom prvenstvu... Edo moze i bolje a slazem se sa mnogima od vas, njemu treba samopouzdanje i onda mu niko nije konkurencija u Sitiju... Jako sam ponosan sto je bas nas igrac i mi imamo cime se ponositi... A svi u zivotu imamo vrijeme kad nas ide sve od ruke a i obratno kad nam se nista neda... Pozdrav svima i budimo uz Dijamanta i kad je najbolji a i kad mu ne ide kako mi zelimo... :bih:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 maj 2014, 14:03

slika

slika

:thumbup:
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 04 maj 2014, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 maj 2014, 14:06

što se uvlači Pellegriniju

Bajric981
Kontakt:

Post Postao/la Bajric981 » 04 maj 2014, 14:23

Chinaglia je napisao/la:što se uvlači Pellegriniju
Bic prija da je Pelagrini njemu :lol: ..ovako ga Mancini nikad nije grlio :hmmmm:

Bajric981
Kontakt:

Post Postao/la Bajric981 » 04 maj 2014, 14:25

mujdza je napisao/la:Buraz kakve veze ima bivsi zet s ovom temom... Mi smo ovdje radi naseg Dijamanta a ne da gledamo privatnosti u kuci Dzeko... Ponosni smo na njegove igre i svi trebamo biti sretni sto je se uspio izvuci iz krize kada je morao da grije klupu losijem od sebe... Usao je u pravu formu i u pravo vrijeme a mi trebamo da ga podrzavamo kao i ostale Zmajeve jer samo tako mozemo biti nesto na svjetskom prvenstvu... Edo moze i bolje a slazem se sa mnogima od vas, njemu treba samopouzdanje i onda mu niko nije konkurencija u Sitiju... Jako sam ponosan sto je bas nas igrac i mi imamo cime se ponositi... A svi u zivotu imamo vrijeme kad nas ide sve od ruke a i obratno kad nam se nista neda... Pozdrav svima i budimo uz Dijamanta i kad je najbolji a i kad mu ne ide kako mi zelimo... :bih:
Tako je... :clap:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 04 maj 2014, 16:58

Zna li se koliko je ozbiljna povreda Aguera?
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.