Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Vjerovatno sto sam juce bio letva pa ne kontam jos nista, ali brate dragi sta ti hoces da kazes sa ovim ALI, izmori se citajuci tvoje pretpostavke.SamoZeljo je napisao/la:Obratite paznju kad neko od njih (teska srca) priznaje kako je Edin dobar, na kraju komentara skoro uvijek bude neko ALI. Pretezno bude, ALI ovo mu nije trebalo, ono mu nije trebalo... Uglavnom nadju to neko ALI jer kako reci da je Edin OK a da ga ipak ne popljuju?! Ne mogu to oni svariti. Bolest je to.Skyline je napisao/la:
Ponos ove drzave!
Naravno, sada sute jer znaju da bi bili pregazeni. Cekaju u zasjedi neke slabije tekme pa da opet pricaju price kako BiH moze u napadu sa Hajrovicem a Dzeko klupa ili sa jednim napadacem, Ibisevic. Dzeko opet klupa.
Kad se samo sjetim nakon Egipta i strucnjaka koji su prizivali to da Dzeko i Spahic budu na klupi. Nesto se posutili u zadnje vrijeme.Alipasino je napisao/la:Mojne ba ma bolji je Ibisevic od njega ovo je samo trenutno dok Ibisevic grize ala Negredo
Al ga zakuca glavom.
Sto se onda osjecas prozvanim i sto uopste komentarises nesto u sta nisi upucen?L'Avvocato je napisao/la:A zbog čega je nužno osloviti terminom "iskompleksirani jadnik" nekoga ko uputi kritiku na račun njegove igre, ako Džeko fakat odigra lošu utakmicu? I zbog čega pojedini ovdje osjećaju dužnost da ga brane kad je kritika sasvim opravdana?
Pa jel' to on svetinja ili šta već da ga se ne smije kritikovati? Moj prvi post u ovoj temi je bio juče, ovo je drugi. Nisam nikad ušao ovdje da bi ga hvalio ili kritikovao, ali mi djeluje nelogično da redovno ponižavate i pljujete po onima koji tu i tamo napišu kako nisu zadovoljni njegovim zalaganjem ili igrom općenito.
Ne vrijedi jos, jer sve su prilike da ce ih zabit jos par u ove zadnje dvije tekme.sanji je napisao/la:Vrijeme je da neko napravi novi clip sa svim golovima ove sezone ,ima ih dosta24 ,,,, neku dobru muziku i to je to. Ja bih ali ne znam.
Niti se osjećam prozvanim, niti sam neupućen u njegove igre i dešavanja na ovom forumu. Pratim temu, samo što ne ostavljam komentare, ako si na to mislio govoreći da sam neupućen. Samo sam se osvrnuo na tvoje vrijeđanje drugih članova čiji ti se komentari ne sviđaju.SamoZeljo je napisao/la: Sto se onda osjecas prozvanim i sto uopste komentarises nesto u sta nisi upucen?
"Iskompleksirani jadnik" je neko ko danima, mjesecima, godinama dolazi na ovu temu i pljuje Edina. Trazi razlog da ga pljune i sretan je kad je Edin los. Bilo je i onih koji su mu prizivali povredu kako bi propustio Brazil.
Kritiku ostavi svako i to nije nista lose. Kad je los, los je, ali ovdje su problem "dobronamjerni" kriticari koji su na ovoj temi aktivni samo kad Edinu lose ide. Kad zabija po dva komada, njih nema. Bolesnici.
Mene bi bilo stid dolaziti na neku temu iz mrznje prema nekom klubu/igracu. J*bes forum ako ce nam glavni razlog diskutovanja biti mrznja, zelja za pljuvanjem ili slicno tome.
Za mene su to kompleksasi, bolesnici..... Neki od njih su ostavili stotine komentara (sve pljuvanje).
I zamisli kako je nama koji ovdje zelimo/pokusavamo diskutovati, ali ne mozemo od njih?!
P.S. Edin jeste svetinja.
Bic prija da je Pelagrini njemuChinaglia je napisao/la:što se uvlači Pellegriniju
Tako je...mujdza je napisao/la:Buraz kakve veze ima bivsi zet s ovom temom... Mi smo ovdje radi naseg Dijamanta a ne da gledamo privatnosti u kuci Dzeko... Ponosni smo na njegove igre i svi trebamo biti sretni sto je se uspio izvuci iz krize kada je morao da grije klupu losijem od sebe... Usao je u pravu formu i u pravo vrijeme a mi trebamo da ga podrzavamo kao i ostale Zmajeve jer samo tako mozemo biti nesto na svjetskom prvenstvu... Edo moze i bolje a slazem se sa mnogima od vas, njemu treba samopouzdanje i onda mu niko nije konkurencija u Sitiju... Jako sam ponosan sto je bas nas igrac i mi imamo cime se ponositi... A svi u zivotu imamo vrijeme kad nas ide sve od ruke a i obratno kad nam se nista neda... Pozdrav svima i budimo uz Dijamanta i kad je najbolji a i kad mu ne ide kako mi zelimo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.