FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- RickBlaine
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Nocne more od konstantnog pobjedjivanja lobotomaca :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Noćne more od silnih trofeja koje je dotični posložio u Madridsku halu.RickBlaine je napisao/la:Nocne more od konstantnog pobjedjivanja lobotomaca :kava:
- Donnie Darko
- Kontakt:
bojim se da ne znas sta konstantno znaci.RickBlaine je napisao/la:Nocne more od konstantnog pobjedjivanja lobotomaca :kava:
mandraX je napisao/la:Noćne more od silnih trofeja koje je dotični posložio u Madridsku halu.RickBlaine je napisao/la:Nocne more od konstantnog pobjedjivanja lobotomaca :kava:

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
- RickBlaine
- Kontakt:
Jah, eto ja ne znam sta znaci rijec "konstantno", yebem te balava.
Zadnjih pet utakmica, tri pobjede. Makar doduse, tehnicki imas pravo, dvije uzastopne pobjede se ne mogu nazvati konstantom, ali poenta je bitna :kava:
Zadnjih pet utakmica, tri pobjede. Makar doduse, tehnicki imas pravo, dvije uzastopne pobjede se ne mogu nazvati konstantom, ali poenta je bitna :kava:
Svako ima nocne more od neceg. Jozo od toga, Valdes od Apolona.mandraX je napisao/la:Noćne more od silnih trofeja koje je dotični posložio u Madridsku halu.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
engleski mediji pisu(daily mail,sun) da barca ima sve u svojim rukama u vezi transfera mladog januzaja iz uniteda tj da bi mogao kao slobodan igrac doci u barcu.
barca ga prati vec 2 godine
nije nesto potreban i onako ima te djece al et ako ce doc kao slobodan igrac neka ga
nije nesto potreban i onako ima te djece al et ako ce doc kao slobodan igrac neka ga
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Da, a poenta je upravo ta da ne koristis rijec konstantno na ispravan nacin, sto se ne razlikuje previse od toga da ne znas sta ta rijec uopste znaci.RickBlaine je napisao/la:Jah, eto ja ne znam sta znaci rijec "konstantno", yebem te balava.
Frajer je imao vise i poraza i nerijesenih rezultata nego pobjeda u El Clasicima, ali bitno je da je konstantno pobjedjivao.
Atletico konstantno pobjedjuje Reala. Mislim, dvije uzastopne pobjede se ne mogu nazvati konstantom, ali bitna je poenta.
Barem trolaj kao gospodin, cinjenicama.
Prema pisanju katalonskih sportskih novina Sporta, belgijski nogometni vratar Thibaut Courtois želi napustiti Chelsea i pojačati redove moćne Barcelone
Thibaut Courtois, koji je aktualni član londonskog Chelseaja, ali trenutno sjajno brani na posudbi u Atletico Madridu već dvije i pol sezone, navodno ima veliku želju za napuštanjem Atletico Madrida predstojećeg ljeta, baš kada će Barcelona ostati bez svog prvog vratara Victora Valdesa.
Poznato je već neko vrijeme da Valdes napušta katalonski klub u potrazi za novim izazovom, što istovremeno znači da Barcelona mora početi intenzivno tragati za novim vratarom.
Belgijanac je već dao naslutiti da mu je Barcelona velika želja, a dogodilo se to u ljetnom prijelaznom roku kada je Barcelona u zamjenu za Davida Villu htjela upravo njega na svojim vratima.
Courtoisov ugovor s Chelsejem vrijedi do ljeta 2016. godine, no vjeruje se da će već idućeg ljeta belgijski čuvar mreže potpisati stalan ugovor s jednim od spomenuta tri kluba. Ove je sezone upravo on jedan od razloga zbog kojeg madridski klub dijeli prvo mjesto na prvenstvenoj ljestvici španjolske Primere s Barcelonom uz maksimalan broj bodova nakon osam odigranih kola.(TS)
Boze para,Boze srece

Thibaut Courtois, koji je aktualni član londonskog Chelseaja, ali trenutno sjajno brani na posudbi u Atletico Madridu već dvije i pol sezone, navodno ima veliku želju za napuštanjem Atletico Madrida predstojećeg ljeta, baš kada će Barcelona ostati bez svog prvog vratara Victora Valdesa.
Poznato je već neko vrijeme da Valdes napušta katalonski klub u potrazi za novim izazovom, što istovremeno znači da Barcelona mora početi intenzivno tragati za novim vratarom.
Belgijanac je već dao naslutiti da mu je Barcelona velika želja, a dogodilo se to u ljetnom prijelaznom roku kada je Barcelona u zamjenu za Davida Villu htjela upravo njega na svojim vratima.
Courtoisov ugovor s Chelsejem vrijedi do ljeta 2016. godine, no vjeruje se da će već idućeg ljeta belgijski čuvar mreže potpisati stalan ugovor s jednim od spomenuta tri kluba. Ove je sezone upravo on jedan od razloga zbog kojeg madridski klub dijeli prvo mjesto na prvenstvenoj ljestvici španjolske Primere s Barcelonom uz maksimalan broj bodova nakon osam odigranih kola.(TS)
Boze para,Boze srece

Ronaldo de Assis Morreira "Ronaldinho" Gaucho ' 10 !
http://www.youtube.com/watch?v=GVAdcBSNKLU
ovaj belgijski golman bi bio sjajno rjesenje da zamijeni valdeza
jest mi drago sto neymar briljira, najvise radi onih koji su ga predstavljali kao veliki promasa, sta ce u evropi, ufuran,sebican, zogler... medjutim vidimo da decko igra kao zmaj, koliko je samo nove pozitivne energije donio, nema ono da se igra umrtvi kao nekada, on odmah nesto konkretno pravi, ide na gol,u dribling, asistira, bas je ozivio nas napad
jedva cekam el classico da vidimo njegovo teroriziranje reala, mislim da ce ovakav vrcavi i prodorni neymar otvoriti i messiju jos puno vise prostora
jest mi drago sto neymar briljira, najvise radi onih koji su ga predstavljali kao veliki promasa, sta ce u evropi, ufuran,sebican, zogler... medjutim vidimo da decko igra kao zmaj, koliko je samo nove pozitivne energije donio, nema ono da se igra umrtvi kao nekada, on odmah nesto konkretno pravi, ide na gol,u dribling, asistira, bas je ozivio nas napad
jedva cekam el classico da vidimo njegovo teroriziranje reala, mislim da ce ovakav vrcavi i prodorni neymar otvoriti i messiju jos puno vise prostora
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
-
- Kontakt:
I ja mislim da ce Jose Mourinho prodati Curtoisa u najgori tim u historiji polufinala LP
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Protiv osasune izvest najjaci sastav,dobit ako je moguce odrzat 5+ bodova razmaka i onda protiv milana izvest neki pomijesani sastav odmorit glavne igrace pred el clasico i nadat se pobjedi i da ce atletico madrid kiksat i da se od njih lagano odljepit i onda samo lagano
Ronaldo de Assis Morreira "Ronaldinho" Gaucho ' 10 !
ahhhhhhhhaaaaaaaaa poceo je sa ovim ....RickBlaine je napisao/la:Nocne more od konstantnog pobjedjivanja lobotomaca :kava:

i podvilo pasce rep .....

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
- Kontakt:
haha cuti dobri ste bili prosle sezone nakon milion godina ste uspijeli proci cetvrtfinaleBigBigBang je napisao/la:I ja mislim da ce Jose Mourinho prodati Curtoisa u najgori tim u historiji polufinala LP

-
- Kontakt:
Ma ima onaj crnac napadac iz drugog tima il juniora neznam tacno,uglavnom odlican igrac!barca_87 je napisao/la:engleski mediji pisu(daily mail,sun) da barca ima sve u svojim rukama u vezi transfera mladog januzaja iz uniteda tj da bi mogao kao slobodan igrac doci u barcu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
barca_87 je napisao/la:engleski mediji pisu(daily mail,sun)

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Cisto sumnjam, gdje ce igrati ? Imas Rafinhu, Deulofeua, mladice iz Barce B koji bi sljedece sezone trebali biti prekomandovani u A tim ( Denis Suarez ) i ganjas Januzaja a znas da Sergi Roberto i Dos Santos nemaju sanse za dokazivanje ? Zatim sta bi sa Oliverom iz Atletica ? Nisam bio u mogucnosti zadnjih dana pratiti vijesti vezane za Barcelonu tako da ne znam. Potpuno nepotreban transfer a i zasto bi isao iz Uniteda gdje ce sigurno dobijati mnogo vise prilika ?
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
-
- Kontakt:
barselona i njena la masija, nisu imali postenog igraca iz te skole evo ima i vise. svi neki mladici koji su mozda i dobri sa loptom ali jednostavno nemaju karakter potreban za velike stvari.
te gluposti ma imamo mi djece iz akademije bla bla, jednostavno ne piju vode vise
te gluposti ma imamo mi djece iz akademije bla bla, jednostavno ne piju vode vise
Druze,dosta mi je sto mi kisa pada vec 5 dana bez prestanka....sad se i ti prosu,voda do koljena....tornado2009 je napisao/la:barselona i njena la masija, nisu imali postenog igraca iz te skole evo ima i vise. svi neki mladici koji su mozda i dobri sa loptom ali jednostavno nemaju karakter potreban za velike stvari.
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa odgovori mu. Koji je zadnji TOP igrač izašao iz La Masije? Nema ga godinama, izašla par igrača i odmah imate najbolju školu bla bla, a ustvari to vam se desi jednom u 100 godina.FKKrajina je napisao/la:Druze,dosta mi je sto mi kisa pada vec 5 dana bez prestanka....sad se i ti prosu,voda do koljena....tornado2009 je napisao/la:barselona i njena la masija, nisu imali postenog igraca iz te skole evo ima i vise. svi neki mladici koji su mozda i dobri sa loptom ali jednostavno nemaju karakter potreban za velike stvari.
@anonymousHD
Pa ne moze svake godine izbaciti Messija,ali ja sam zadovoljan kojim tempom izbacuju jako kvalitetne igrace. Za razliku od drugih klubova Barca najcesce izbaci dobrog igraca. U ekipi su trenutno Bartra i Tello (91.godista), Busquets koji je 88. godiste a imam osjecaj da igra vec 100 godina, Montoya 91. godiste (mala minutaza,ali dokaze se kad ima priliku)... Ja sam zadovoljan. Da se ne vracam u zadnjih 10 godina gdje su izbacili igrace koji su na svojim pozicijama medju najboljim na svijetu. I zaboravih Jordi Alba 89. godiste (Hospitalet,Barcelona,Valenica,Barcelona).
P.S. Barcelona svake godine u prvi tim promovise par svojih mladih igraca,ako oni nisu posteni igraci a igraju za Barcelonu, sta su onda igraci Atletico Madrida,Elchea,Villareala i slicno....
Pa ne moze svake godine izbaciti Messija,ali ja sam zadovoljan kojim tempom izbacuju jako kvalitetne igrace. Za razliku od drugih klubova Barca najcesce izbaci dobrog igraca. U ekipi su trenutno Bartra i Tello (91.godista), Busquets koji je 88. godiste a imam osjecaj da igra vec 100 godina, Montoya 91. godiste (mala minutaza,ali dokaze se kad ima priliku)... Ja sam zadovoljan. Da se ne vracam u zadnjih 10 godina gdje su izbacili igrace koji su na svojim pozicijama medju najboljim na svijetu. I zaboravih Jordi Alba 89. godiste (Hospitalet,Barcelona,Valenica,Barcelona).
P.S. Barcelona svake godine u prvi tim promovise par svojih mladih igraca,ako oni nisu posteni igraci a igraju za Barcelonu, sta su onda igraci Atletico Madrida,Elchea,Villareala i slicno....
Zadnja izmjena: FKKrajina, dana/u 08 okt 2013, 19:46, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.