Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- youngredcomps
- Kontakt:
Re: Liverpool FC

Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
daaaanaaas
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- youngredcomps
- Kontakt:
neko je rekao da kad su igraci nasmijani na treningu uvijek fasujemo.nadam se da je tako jer su sad zabrinuti i onda mora doci pobjeda

jedva cekam sljedecu nedelju da city fasuje od assaidia

Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
- peppo_owen
- Kontakt:
Manite euforije,jeste se nalozili,ko da smo Messija doveli.Polako ljudi,treba biti realan,sa ovom ekipom tesko da mozemo do 4 pozicije.Al et ostaje nam da se nadamo...youngredcomps je napisao/la: jedva cekam sljedecu nedelju da city fasuje od assaidia
Sto se tice danasnje tekme,bojim se da bi moglo biti ko prosle godine sa Sunderlandom,deremo ih, i na kraju 1-1(kolko se sjecam)

ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
vjeruj mi brate i da ispadnemo u championship neki ljudi se opet ne bi spustili na zemlju...peppo_owen je napisao/la:Manite euforije,jeste se nalozili,ko da smo Messija doveli.Polako ljudi,treba biti realan,sa ovom ekipom tesko da mozemo do 4 pozicije.Al et ostaje nam da se nadamo...youngredcomps je napisao/la: jedva cekam sljedecu nedelju da city fasuje od assaidia
Sto se tice danasnje tekme,bojim se da bi moglo biti ko prosle godine sa Sunderlandom,deremo ih, i na kraju 1-1(kolko se sjecam)
i ja sam prognozirao 1-1 al nadam se da ipak mozemo pobjediti...
You are someone else I am still right here
- BeyKopites
- Kontakt:
Ne vjerujem da iko na svijetu može ponoviti broj propuštenih prilika, pogođenih okvira gola itd.peppo_owen je napisao/la:Manite euforije,jeste se nalozili,ko da smo Messija doveli.Polako ljudi,treba biti realan,sa ovom ekipom tesko da mozemo do 4 pozicije.Al et ostaje nam da se nadamo...youngredcomps je napisao/la: jedva cekam sljedecu nedelju da city fasuje od assaidia
Polovinu prošle sezone smo nadigravali rivale a utakmice su završavale neriješeno uz poneku pobjedu i poraz...
I ja očekujem tešku borbu za 4.mjestu al' mislim da je pod MORANJEM osvajanje 4.mjesta ove godine.
LP mora biti prioritet jer ćemo ako se ne plasiramo u tu LP ostati u istim gov.nima još nekoliko godina.
Prognoza za danas WBA - Liverpool 0:2

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
[youtube][/youtube]youngredcomps je napisao/la:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
- peppo_owen
- Kontakt:
Realno gledajuci,nasi konkurenti(ako se mogu tako nazvati),su doveli jako kvalitetne igrace,a mi se zadovoljavamo nekim mladim nadama i onda se nadamo borbi za prve cetri pozicije.Nazalost,i ovaj prelazni rok je lose odradjen.fera je napisao/la:vjeruj mi brate i da ispadnemo u championship neki ljudi se opet ne bi spustili na zemlju...peppo_owen je napisao/la:Manite euforije,jeste se nalozili,ko da smo Messija doveli.Polako ljudi,treba biti realan,sa ovom ekipom tesko da mozemo do 4 pozicije.Al et ostaje nam da se nadamo...youngredcomps je napisao/la: jedva cekam sljedecu nedelju da city fasuje od assaidia
Sta vise ,cak ako se neke stvari i poklope ove sezone,msm da LFC nece uci u top 4,jer konkurencija je prevelika.
City,Utd,Celzi su miljama daleko ispred nas,Arsenal takodje,jedino nam ostaje da se borimo sa pjetlicima i Newcastlom za poziciju br 5.
Prica se o strategiji vlasnika,i tim ulaganjima na duze staze,divno je to,ali to ce tek svoje plodove (ako ih bude )pokazati za 3-4 sezone.Navijacima LFC treba expresan uspijeh,nesto brzo,osjedit cemo cekajuci.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
Borini £30,000-a-week, Allen £45,000-a-week & Assaidi £21,000-a-week. All less than Aquilani's £100,000-a-week.#LFC
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- peppo_owen
- Kontakt:
Eto prosle godine te stative i precke,ove godine recimo povrede i sl stvari,sta ce biti narednih sezona?Uvjek ima nesto sto koci.Da smo prosle sezone imali dobrog hladnokrvnog napadaca drugacija bi prica bila,da smo imali dobru rezervu za Lucasa se bi drugacije bilo.A sto to nismo imali? Zato sto novci ne ulazu pametno,gomilamo veznjake dok krila nemamo,pogresne igrace ganjamo,pogresna transfer politika.Ja se nadam da ce ovo sve bolje izgledat ove sezone i vjerujem BR,mada nisam zadovoljan prelaznim rokom,al se nadam da covjek ima nadnaravne moci i da ce uspjet nesto od ove ekipe napravit.BeyKopites je napisao/la:Ne vjerujem da iko na svijetu može ponoviti broj propuštenih prilika, pogođenih okvira gola itd.peppo_owen je napisao/la:Manite euforije,jeste se nalozili,ko da smo Messija doveli.Polako ljudi,treba biti realan,sa ovom ekipom tesko da mozemo do 4 pozicije.Al et ostaje nam da se nadamo...youngredcomps je napisao/la: jedva cekam sljedecu nedelju da city fasuje od assaidia
Polovinu prošle sezone smo nadigravali rivale a utakmice su završavale neriješeno uz poneku pobjedu i poraz...
I ja očekujem tešku borbu za 4.mjestu al' mislim da je pod MORANJEM osvajanje 4.mjesta ove godine.
LP mora biti prioritet jer ćemo ako se ne plasiramo u tu LP ostati u istim gov.nima još nekoliko godina.
Prognoza za danas WBA - Liverpool 0:2
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Svi koji dolazite u PUB, vidimo se. 

- youngredcomps
- Kontakt:
1-3 za LFC.nakon danasnje utakmice svi ce drugacije pricati.tebi je dobro ako i ispadnemo jer si se nadao pa se bar neces nervirati.jel to nemozemo izvuci bod cityu.daj molim te.malo povjerenja u BR i ekipu.ovi momoci deru travu na terenu.sve su to momci koji su zeljni dokazivanja.jedini problem za danas je clark .ipak on zna koga se treba pazitifera je napisao/la:vjeruj mi brate i da ispadnemo u championship neki ljudi se opet ne bi spustili na zemlju...peppo_owen je napisao/la:Manite euforije,jeste se nalozili,ko da smo Messija doveli.Polako ljudi,treba biti realan,sa ovom ekipom tesko da mozemo do 4 pozicije.Al et ostaje nam da se nadamo...youngredcomps je napisao/la: jedva cekam sljedecu nedelju da city fasuje od assaidia
- BeyKopites
- Kontakt:
AW je vrijedniji od svih prolaznih igračanedim1993 je napisao/la:Hajd barem vam ne odlaze ključni igrači ko nama

-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Ako ćemo REALNO naše mjesto je ove sezone sa ovom ekipom 4-5 pozicija ili čak uz malo više sreće i kontinuiteta 3 pozicija
Bitku ćemo voditi sa Chelseaom i Arsenalom. Sa Tottenhamom i Newcastlom nevjerujem zato sto 1 neznam kako ce se snaći AVB i nisu kupili neke mega zvijezde a najveća zvijezda im ode u Real ! Eh Newcastle nevjerujem da može ponoviti prošlu sezonu ali vrlo lako i mogu ako bude Papis onaj stari i ako budu igrali u kontinuitetu vrlo lako mogu biti još bolji čak njima dajem više šanse nego Totttenhamu samo zbog trenera i zato što nemaju neka imena u ekipi ! Mislim da ćemo imati jednu od najbolji obrana u ligi sigurno isto smo je imali i prošle sezone do povrede Lucasa i nismo imali dobre zamjene za njega i k..
Veza će nam biti sasvim solidna ako jos Sahina dovedemo i ako bude igrao približno dobro kao u BVB onda smo na konju
Što se tiče krila mislim da nam jos jedo fali sa ovim Assaidiem smo bar na tehniki i na brzini dobili on i Sule najbrži u ekipi + Allen je jako brz..Downing nemože ponoviti prošlu sezonu ama baš nikako ja sam uvijek vjerovao u njega al ponovil naku sezonu onda cu prestati vjerovati
Što se tiče napada mislim da je vrlo dobar imamo Suleta koji zna stvarati prilike a i imamo Brinia koji ja mislim zna iskoristavati prilike i + imamo Carrolla kad nam neide da probamo nekim dugim loptama na njega, tako zvani kec u rukavu
Znači sve u svemu jos da nam je sahina i jedno dobro krilo tipa Wollcot (mislim po brzini i tehniki) i mi smo jako konkurenti za 4 a možda čak i 3 mjesto !

IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Vjerovatne postave i formacijeza današnji duel na Hawthornsu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Izgleda da je neka povreda u pitanju dok neka Enriquea. Kelly je predobar u odbrani, ali u napadu ne baš tako da će to biti malo zeznuto kao i to da će Glen igrati na lijevom beku, ali to nije toliko nepoznato za njega jer je igrao na toj poziciji skoro polovinu pretprošle sezone.Richard Buxton @Richard_Buxton_
Expected #LFC team for today: Reina; Kelly, Skrtel, Agger, Johnson; Lucas, Allen, Gerrard; Borini, Suarez, Downing #WBA
Ne treba se previše nadati jer u prvom kolu u većini slučajeva zakažemo, nadam se da su Brendan i igrači svjesni toga.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
izostanak enriquea tesko da moze biti hendikep za liverpool. ja sam jos sinoc procitao da je dobio udarac na treningu i da nece igrati.
You are someone else I am still right here
- BeyKopites
- Kontakt:
Ma to je njega neko namjerno rokn'o da ne bi pravio sra.nja ...fera je napisao/la:izostanak enriquea tesko da moze biti hendikep za liverpool. ja sam jos sinoc procitao da je dobio udarac na treningu i da nece igrati.

-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Danas početak sezone i napokon da vidimo je li nešto sačuvano i za Premiershipa. Onaj Liverpool koji smo gledali u pripremnim i utakmicama kvalifikacije daje odličnu naznaku za početak sezone, nama ostaje nada da je nešto i skriveno pa da dotučemo već na početku Clarkove momke. Što se tiče WBA pod vodstvom Clarka, smatram kako će posebno do izražaja doći njihova odbrana za što je on ekspert, a u napadu imaju par nezgodnih igrača. Škrtel i Agger su vjerovatno odlično raspoloženi. Enrique? Koliko sam načuo, on danas neće počinjati a na njegovo mjesto bi trebao uletiti Kelly, onda vjerovatno Glen ide lijevo.
Vidjećemo i Allena u paru sa Gerrardom ispred Lucasa, to je taj b/b igrač koji je potreban ovom timu. Ne vjerujem da će Oussama danas debitovati, a sastav koji očekujem je sljedeći;
Liverpool - Reina; Kelly, Škrtel, Agger, Glen; Lucas, Allen, Gerrard; Downing-Borini-Suarez.
YNWA!
Vidjećemo i Allena u paru sa Gerrardom ispred Lucasa, to je taj b/b igrač koji je potreban ovom timu. Ne vjerujem da će Oussama danas debitovati, a sastav koji očekujem je sljedeći;
Liverpool - Reina; Kelly, Škrtel, Agger, Glen; Lucas, Allen, Gerrard; Downing-Borini-Suarez.
YNWA!

Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.