FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

the maniacs 87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la the maniacs 87 » 28 feb 2011, 15:33

Zna li iko kad je izvlačenje polufinalnih parova u Kup-u BiH??????????????

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 28 feb 2011, 15:35

the maniacs 87 je napisao/la:Zna li iko kad je izvlačenje polufinalnih parova u Kup-u BiH??????????????
**** te pa ja na to zaboravio, zar nije danas to trebalo biti ?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

kabas
Kontakt:

Post Postao/la kabas » 28 feb 2011, 15:36

Dule 078 je napisao/la:Jel još tvrdiš da vam je NK Široki Brijeg jedini konkurent za titulu?

Pošto ste Sejo i ti cijelu zimu smarali s tom teorijom,kao da FK Sarajevo i Borac ne postoje....
ma 'ta ce borac

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 28 feb 2011, 15:37

8og marta izvlaceje...pomjeso malo 28-8 :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 28 feb 2011, 15:45

avlami97 je napisao/la:
Dule 078 je napisao/la:Jel još tvrdiš da vam je NK Široki Brijeg jedini konkurent za titulu?

Pošto ste Sejo i ti cijelu zimu smarali s tom teorijom,kao da FK Sarajevo i Borac ne postoje....
Da, mislim da nam je Široki i dalje najveći konkurent za titulu. Nadam se da ćeš se javiti i na kraju sezone kada se sve završi. Borac će u određenom trenutku zapasti u krizu, jer ni jedan klub ne može da izdrži cijelu sezonu na visokom nivou, bar ne u našoj ligi. U više navrata sam vas gledao (većinom na TV-u) i vidljivo je da igrate čvrsto (ne primiti gol, pa ako šta bude naprijed dobro i jeste). To Vam je do sada polazilo za rukom, ali čisto sumnjam da ćete izdržati do kraja.
Po ovoj teoriji i Zeljo mora u krizu? Ili se varam? ;)

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 28 feb 2011, 15:50

avlami97 je napisao/la:

Da, mislim da nam je Široki i dalje najveći konkurent za titulu. Nadam se da ćeš se javiti i na kraju sezone kada se sve završi. Borac će u određenom trenutku zapasti u krizu, jer ni jedan klub ne može da izdrži cijelu sezonu na visokom nivou, bar ne u našoj ligi. U više navrata sam vas gledao (većinom na TV-u) i vidljivo je da igrate čvrsto (ne primiti gol, pa ako šta bude naprijed dobro i jeste). To Vam je do sada polazilo za rukom, ali čisto sumnjam da ćete izdržati do kraja.
Dobro..znači Borac otpisan iz trke za titulu jer ima previše konstantnu formu i mora pasti kad-tad...ali šta je onda sa vašim komšijama,zašto su oni otpisani,pa bar oni variraju sa tom formom?

A jest vas isprepadao Široki sa onih 4-0 jesenas,i utjerao vam strah u kosti :D :D
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 28 feb 2011, 15:52

Dresovi u prodaji, 90 KM !
Nije li malo previše " simbolično " !? :o
TM87

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 28 feb 2011, 15:55

Dule 078 je napisao/la:

A jest vas isprepadao Široki sa onih 4-0 jesenas,i utjerao vam strah u kosti :D :D
4:1 ali nema veze.
;)
P.S. Borac i Željo su glavni konkurenti, naravno.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 28 feb 2011, 15:58

Ma jok, po nekim navijacima Zelje, glavni konkurenti su Zeljo i Jedinstvo iz Bihaca :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jao smijesni ljudi ovde, cudo jedno.

P.S. Kako je Stanceski, jos se privikava na novu sredinu, jeli igrao za vikend?

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 28 feb 2011, 15:59

Dule 078 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:

Dobro..znači Borac otpisan iz trke za titulu jer ima previše konstantnu formu i mora pasti kad-tad...ali šta je onda sa vašim komšijama,zašto su oni otpisani,pa bar oni variraju sa tom formom?

Obično ne volim komunicirati sa ljudima koji ne znaju čitati, a još manje sa onima koji podastiru neistine. Nigdje nisam napisao da je Borac otpisan iz utrke za titulu, nego da će nam Široki na kraju biti najveći konkurent. Napomenuo bih da je Željo zijanio 4:1, a ne 4:0. Na kraju krajeva prošle godine smo sa vama odigrali 6 utakmica i uspjeli ste nas samo jednom pobjediti. To su činjenice. Što se tiče komšija, oni nemaju ni igrački ni upravljački pogon za tako nešto. To je moje mišljenje. Subjektivno, ali tako.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 28 feb 2011, 16:02

A vi nas koliko puta ste pobijedili prosle godine? I ne znam da li je igrano 6 ili 4 utakmice, ako vec pricamo o laganju. :lol: :lol: :lol: :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 feb 2011, 16:03

SrdjanBL je napisao/la:A vi nas koliko puta ste pobijedili prosle godine? I ne znam da li je igrano 6 ili 4 utakmice, ako vec pricamo o laganju. :lol: :lol: :lol: :lol:
Prosle godine je igrano 6(4 u kupu,2 u ligi),a prosle sezone je igrano 4.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 28 feb 2011, 16:05

SrdjanBL je napisao/la:A vi nas koliko puta ste pobijedili prosle godine? I ne znam da li je igrano 6 ili 4 utakmice, ako vec pricamo o laganju. :lol: :lol: :lol: :lol:
Prošle godine smo sa Borcem igrali 6 utakmica. Loša ti memorija.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 28 feb 2011, 16:05

Ma igralo se sto puta,u pravu je avlami za to,ali ovo za ŠB mi već postaje pomalo smiješno,pa ljudi bi morali pobjediti sve do kraja a da mi budemo najslabija ekipa proljeća,da bi nadoknadili ovih -11 koliko je sad,a nakon sledećeg kola će biti vjerovatno i -13 ili -14....
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 28 feb 2011, 16:06

Mene zanimaju sezone (kalendarska godina i sezona nisu isto), ovde ipak pricamo o ligi/sezoni, prosloj, sadsnjoj, buducoj, pa molim da se to naglasi ;)

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 28 feb 2011, 16:11

Gdje mogu naci raspored utakmica do kraja svih klubova ? Hvala lijepo . . .

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 28 feb 2011, 16:13

Moras podnijeti pismeni zahtjev FSBIH, sa uredno placenom taksom. Onda cekas 7 dana da te pozovu, i onda ides na testiranje u fudbalskom znanju. Teka po izlasku rezultat testiranja, ako si prosao, dobices pismenim putem sav raspored..... :? :? :? :? :? Ipak je to drzavna tajna. 8-)

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 28 feb 2011, 16:25

Mala upustva za Lesinare prilikom izrade ovakve koreografije . . . tzv "trakaste koreografije" Ovu koreografiju je ubjedljivo najlakse uraditi i instalirati na tribinu, samo je bitno kada se to sprema u sali, poligonu ili gdje vec se sprema voditi racuna o znamenkastom obiljezavanju svake trake zasebno, da kad se dodje na stadion da se to moze hronoloski poredati onako po brojevima od jedan pa nadalje. Sustina je u tome da se traka obiljezi u donjem dijelu rednim brojem i kad se to na stadionu reda da se vodi racuna samo o redosljedu brojeva, ne znam samo kako su mogli ovakvu gresku napraviti, kao da im je ovo prvi put da rade nesto. Amateri jedni ! :evil:

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 28 feb 2011, 16:25

Samo Polahko !

Nista jo nije ni BLIZU gotovog, pobijedio Borac pa sta :?: :!: ja sam gledao i zasluzeno su pobijedili, mada i da je Široki pobijedio ne bi bilo nezasluzeno.

Kao sto vec neko prije mene rece, Mi treba da gledamo sebe i nase utakmice a njih pustit na miru jer i oni moraju kiksat kad-tad, dosta su bodova uzeli na taj tzv bunker a znamo svi da se taj bunker kad-tad obije o glavu, tako ce se i nadam i desiti, ipak nisu Inter ili Real da sve pobijede.

Nama ostaje da gledamo sebe i da u svaku utakmicu ulazimo sa ambicijom da uzmemo tri boda.
Tako sad ovo gostovanje u Gradačcu idemo po TRI boda tj idemo po POBJEDU. I mislim da je mozemo ostvariti.
Sa tom pobjedom ponovo bi napravili pritisak na njih i sebi olaksali put do titule.

aBd DUPLA KRUNA !

Željeznicar za život cijeli !
Razumijes ti mene burazere moj :)

zeljovac87
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac87 » 28 feb 2011, 17:36

Luca.Toni je napisao/la:Samo Polahko !

Nista jo nije ni BLIZU gotovog, pobijedio Borac pa sta :?: :!: ja sam gledao i zasluzeno su pobijedili, mada i da je Široki pobijedio ne bi bilo nezasluzeno.

Kao sto vec neko prije mene rece, Mi treba da gledamo sebe i nase utakmice a njih pustit na miru jer i oni moraju kiksat kad-tad, dosta su bodova uzeli na taj tzv bunker a znamo svi da se taj bunker kad-tad obije o glavu, tako ce se i nadam i desiti, ipak nisu Inter ili Real da sve pobijede.

Nama ostaje da gledamo sebe i da u svaku utakmicu ulazimo sa ambicijom da uzmemo tri boda.
Tako sad ovo gostovanje u Gradačcu idemo po TRI boda tj idemo po POBJEDU. I mislim da je mozemo ostvariti.
Sa tom pobjedom ponovo bi napravili pritisak na njih i sebi olaksali put do titule.

aBd DUPLA KRUNA !

Željeznicar za život cijeli !
-
Oni definitivno neće igrati u istoj formi, ali ko garantuje da i mi ne kiksamo na nekoj od utakmica?! Ni oni ni mi nismo Barcelona, ali ruku na srce, oni u gostima igraju najpametnije. Mislio sam da će Široki da nam bude konkurent, ali oni su sad definitivno otpali. Po igri imaće problem da obezbjede evropu. Ako ne dobijemo Zvijezdu, moraćemo se zadovoljiti drugim mjestom.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.