Marseille
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- marseille_unique
- Kontakt:
Re: Marseille
sutra ce biti dobr utakmica ja znam to samo, a marseille ce da slavi

Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
Sretno vam sutra... 

Question: "Why do you shoot so many Threes?"
Antoine Walker: "Because there are no Fours."
- marseille_unique
- Kontakt:
hvala od srca
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- Cesc Fabregas 4
- Kontakt:
Ništa jarane!Iako simpatiziram Lyon volio bi da OM prođe dalje.Bilo bi super kad bi sva tri francuska tima došli što dalje u LP.A realno imate veoma dobre šanse,kakav crni Milan(prosjek godina-34,357), ima da ih poderetemarseille_unique je napisao/la:hvala od srca

Question: "Why do you shoot so many Threes?"
- marseille_unique
- Kontakt:
ma godi nama i nerijesen ali da u zadnjem kolu igraju protiv zuricha nerijeseno
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Igra Marseille dobro u zadnje vrijeme i trebala bi biti dobra utakmica, ali njima ni pobjeda ne garantuje prolaz a kamo li x, tako da realno male su šanse da prođu jer još imaju igrati s realom
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Ajvar je beton i ja sam se sad naroljo ajvara.fanatique 1899 je napisao/la:Nadam se da hoce, usput da kazem, kako sam se prejo ajvara, uh!ljubav je napisao/la:Francuzi ce unistiti Zabare!
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
-
- Kontakt:
Hahha ...i ja sam sad jeo kobasica i ajvara ,stariii !!!
veceras 3 razlike normalno za nas...vi cete se otvoriti mi lagano 3 duge na pata a znamo kolko je brz i eto ti...
pa ovaj drago mi je et sad znate ko sam...i nemojte na mojoj temi ruzno da pricate....fanatique 1899 je napisao/la:Ćiro Blažević, nismo te prepoznaliA_d_0 je napisao/la:veceras 3 razlike normalno za nas...vi cete se otvoriti mi lagano 3 duge na pata a znamo kolko je brz i eto ti...![]()
![]()
Ćiro Blažević, nismo te prepoznali
[/quote]
pa ovaj drago mi je et sad znate ko sam...i nemojte na mojoj temi ruzno da pricate....[/quote]
Zar postoji tvoja tema, tačnije tema o AC Milanu?[/quote]
ne kontas ti nista al necu ti zamjeriti...

pa ovaj drago mi je et sad znate ko sam...i nemojte na mojoj temi ruzno da pricate....[/quote]
Zar postoji tvoja tema, tačnije tema o AC Milanu?[/quote]
ne kontas ti nista al necu ti zamjeriti...
Velika su ocekivanja Marseilla al u Evropa ligi 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- marseille_unique
- Kontakt:
sta reci sve ste vidili precka stativa bili smo bolji siguran sam da ce nam se u zadnjem kolu sve vratiti u pozitivnom smislu i da idemo dalje, brandaa definitivno treba staviti na klupu nekoliko utakmicu ovu je treci put ove sezone da vako fula gol sa pola metra , navijanje nemoze bolje domaci navijaci nisu se ni culi
marseille est unique
marseille est unique
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
ma milan ce dobiti zurichmarseille_unique je napisao/la:sta reci sve ste vidili precka stativa bili smo bolji siguran sam da ce nam se u zadnjem kolu sve vratiti u pozitivnom smislu i da idemo dalje, brandaa definitivno treba staviti na klupu nekoliko utakmicu ovu je treci put ove sezone da vako fula gol sa pola metra , navijanje nemoze bolje domaci navijaci nisu se ni culi
marseille est unique

Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, Mágico Raúl
- marseille_unique
- Kontakt:
jesi siguran sa nama je sve moguce, da ti pravo kazem nesto mi se bas po glavi muti taj rezultat 3:0 za marseille, je si ti vidio kako mi igramo je si li gledo veceras utakmicu ako ne gledas francusku ligu, Bogami ako jesi trebo bi se malo zabrinuti
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Sta cu se brinuti ubili smo vas 3:0 u Madridumarseille_unique je napisao/la:jesi siguran sa nama je sve moguce, da ti pravo kazem nesto mi se bas po glavi muti taj rezultat 3:0 za marseille, je si ti vidio kako mi igramo je si li gledo veceras utakmicu ako ne gledas francusku ligu, Bogami ako jesi trebo bi se malo zabrinuti

Ubicemo vas, to ti ja obecavam.. ako ne, ja cu ti dodji pred kucna vrata i mozes mi se komotno posrati na glavu ako nas vi pobjedite 3:0
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
- marseille_unique
- Kontakt:
neka hvala ne moras dolazit nisi ni tog vrijedan,
ja samo cekam utakmicu jer ce biti uzareno , to su utkamice zbog kojih zivim , te utakmice na veledromu su moja strast
ja samo cekam utakmicu jer ce biti uzareno , to su utkamice zbog kojih zivim , te utakmice na veledromu su moja strast
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
ubicemo mi i strast i boga u vamamarseille_unique je napisao/la:neka hvala ne moras dolazit nisi ni tog vrijedan,
sexacemo vas na terenu.. kad guti pocne derati guzove onim tvojim gonzalesima i niangovima

Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Marseille ubio Milana u drugom poluvremenu. Ovakvom igrom i uz malo sreće mogu dobiti Real. Sretno !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.