West Ham FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: West Ham FC
Kako pisu novine mnogi veliki evropski klubovi zainteresovani za West Hamovog igraca Dominic Vose-a koji ima 16 godina i vec sada ga nazivaju novim Paul Schols-om
Valjda ce ostati ali te pare cuda cine 
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Dobro je opet na poluvrijeme sa jednim golom prednosti,ovaj put strijelac Valon Behrami u 3. minutu,nisam stigao odgledati citavo poluvrijeme tek zadnjih 15 min. nista posebno igra se uglavnom na sredini terena,Hull samo jedan sut na gol i to Boatenga u samom finisu prvog pol. kada je Green odlicno intervenisao..Nadam se da ce i u drugom pol. uci istim pristupom kao i u prvom pol. te uspijeti zabiljeziti veoma vaznu pobijedu ..
COYI !!!!
COYI !!!!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Čestitke na pobjedi Šile
Sad samo trebaju napredovati ... Diamanti, Parker i Cole najbolji u timu
Sad samo trebaju napredovati ... Diamanti, Parker i Cole najbolji u timu
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Odlicna partija,svi igraci na terenu odlicni posebno bi izdvojio Fauberta asistencija i odlican pogodatak
te Diamantia po koji put,pa koji je to majstor ja ne vjerujem da je on igrao za tako male klubove a takav kvalitet posjeduje,danas se nije upisao u listu strijelaca ali puno se trudio,razigravao suigrace te imao par pokusaja posebno bi izdvojio onaj kada je pokusao lobovati sa 60 metara golmana ali je gostujuci golman odlicno intervenisao te izbijo loptu u korner..Dvije uzastopne pobijede polahko se penjemo hvala Bogu
sada na redu Mancho na Old Trafordu,izgubise danas od Evertona dako da u ovoj utakmici znaju sta bi im znacio jos jedan kiks
Ali svejedno vjerujem u Zoline pulene i da ce dati maximum od sebe te ako nista barem se vratiti sa jednim bodom
COYI !
COYI !
Bog te čuohammers je napisao/la:Odlicna partija,svi igraci na terenu odlicni posebno bi izdvojio Fauberta asistencija i odlican pogodatakte Diamantia po koji put,pa koji je to majstor ja ne vjerujem da je on igrao za tako male klubove a takav kvalitet posjeduje,danas se nije upisao u listu strijelaca ali puno se trudio,razigravao suigrace te imao par pokusaja posebno bi izdvojio onaj kada je pokusao lobovati sa 60 metara golmana ali je gostujuci golman odlicno intervenisao te izbijo loptu u korner..Dvije uzastopne pobijede polahko se penjemo hvala Bogu
sada na redu Mancho na Old Trafordu,izgubise danas od Evertona dako da u ovoj utakmici znaju sta bi im znacio jos jedan kiks
Ali svejedno vjerujem u Zoline pulene i da ce dati maximum od sebe te ako nista barem se vratiti sa jednim bodom
![]()
COYI !
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nek vam je sa srecom protiv Man Utd-a, dabogda pobijedili barem 1-0, ucnili bi nam ogromnu uslugu

Steta
Nadao sam se potajno ako nista barem bodu ali ipak igraci nisu pruzili ono sto sam ocekivao,svi su lose odigrali po meni osim Tomkinsa koji je u par navrata imao odlicne intervencije u odbrani,napad potpuno odsjecen nisu se vidjeli uopste ni Franco ni Cole,jedna od gorih njegovih partija dosta govori to da za 90 min nije uspio sutirati na gol kako treba
sve gotov zracne duele je izgubio,nit se trudio ni koji qrac,ugledaj se na roozneya smradu jedan
Zola pokusao u drugom poluvremenu to malo osvjeziti Midom ali dzaba ni ovaj nije mog'o meda :S veza isto dosta lose vidi se da znatno fali Parker koji je pravi vodja na terenu
Sljedeca tekma protiv Boltona kuci to se mora uzeti ako ne misle da opet strepimo do zadnjeg kola kao prije koju god
I da zaboravi onaj treci gol manche
Noblica lezi na zemlji svi stali da se lopta izbaci ali ne ovi ne znaju za fair play
Come on you Irrroooonnnnssssssssssssssssssssss !
Come on you Irrroooonnnnssssssssssssssssssssss !
Valjda igra sad je imao 10 zutih pa nije igrao valjda se radi o samo jednoj utakmici suzpenzije 
Koliko je kvota na kec?hammers je napisao/la:Valjda igra sad je imao 10 zutih pa nije igrao valjda se radi o samo jednoj utakmici suzpenzije
Volio bih da ostanete samo radi tebe i moga dresa WHU koji lezi u ormaru
Support Velez, It's logical! ★
Sta ja znam minimala sigurno 1.80
Znas i sam da je ova prva opcija realnija dok ovu drugu mozes samo sanjati

Znas i sam da je ova prva opcija realnija dok ovu drugu mozes samo sanjati
West Ham United: Green, Faubert, Tomkins, Upson, Spector, Behrami, Kovac, Parker, Diamanti, Franco, Cole
Subs: Stech, Daprela, Da Costa, Dyer, Stanislas, Ilan, Mido
Bolton Wanderers: Jaaskelainen, Steinsson, Knight, Ricketts, Robinson, Lee, Muamba, Cohen, Wilshere, K.Davies, Elmander
Subs: Al Habsi, A.O'Brien, Taylor, Gardner, Weiss, Riga, Klasnic
Come on You Irroonnss
Subs: Stech, Daprela, Da Costa, Dyer, Stanislas, Ilan, Mido
Bolton Wanderers: Jaaskelainen, Steinsson, Knight, Ricketts, Robinson, Lee, Muamba, Cohen, Wilshere, K.Davies, Elmander
Subs: Al Habsi, A.O'Brien, Taylor, Gardner, Weiss, Riga, Klasnic
Come on You Irroonnss

Kako je dobra utakmica bila, posebno u završnici gdje su obje momčadi pogodili prečku. West Ham je izgubio sa 1:2 , ali mogu reći da sam uživao u posljednih 20-tak minuta.
- majestic24
- Kontakt:
Ja mislim da se i Zoli sada trese klupa jako. Ovo nikako nisu smjeli kiksati,gube bodove od izravnog konkurenta za opstanak.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
ma jok ba cini ti se, sto bi mu se treslamajestic24 je napisao/la:Ja mislim da se i Zoli sada trese klupa jako. Ovo nikako nisu smjeli kiksati,gube bodove od izravnog konkurenta za opstanak.
zalosno ako ispdanu u nizi rang takmicenja,
uvjek sam ih gotivio, imaju ono nesto, sto samo engleski klubovi posjeduju...dusu
pi.
Jbg ovo se nije nikako smjelo desiti danas,poraz od direktnih konkurenata a uz to dolazi veoma tezak raspored :/ sada kad su bodovi najpotrebniji ne mogu dobiti ebenog boltona
Sta tek sada ocekivati protiv chelsea u gostima i arsenala
Sto se utakmice tice odlicno do te 10 min ili koja je vec bila,bolton ne opasan nisu pola centra presli i neki centarsut i onaj krkan davies za 0-1 sljedeci napad vec 0-2
pokusavalo se u prvom poluvremenu vratiti jednim golom barem koliko toliko u utakmicu medjutim malo je bilo pravih sansi za postizanje gola :S napad odsjecen totalno,Cole igra kad mu se nadigne qrac,franco ne moze meda jbt zola ko da nema ociju koga on forsira :S aae Franco i nekako moze proci ali onaj Kovac :S:S:S:
pa lik ko izgubljen na terenu,nista ne radi korisno za ekipu :S budeli ga i dalje forsirao Zola kad se vrati Noblica nek ga otjeraju vise
Odbrana isto zakazala ne normalno,onaj spector ispada ko iz voza jbt nema igraca koji ga ne pravi budalom
Tomka isto grijesio dosta,krivac i za drugi gol sto je i prelomilo utakmicu
da ne duljim vise jos jedna katastrofalna sezona na pomolu i izgleda da cemo opet strahovati do samog kraja
a bas sam se nadao ove sezone vise nego ikada da mozemo do evrope
CCCOOMMEE ONN YYOOOUUU IIRRROOONNSSS
Sto se utakmice tice odlicno do te 10 min ili koja je vec bila,bolton ne opasan nisu pola centra presli i neki centarsut i onaj krkan davies za 0-1 sljedeci napad vec 0-2
CCCOOMMEE ONN YYOOOUUU IIRRROOONNSSS

Novi Poul Scholes ili ti ga Dominic Vose zabio dva gola Palace-u u pobijedi od 3-0
igraci kojima isticu ugovori, mozda koji i zavrsi na Upton Parku
Sto se mene tice volio bi boldirane vidjeti u WHU dresu
P.edersen, Haton, Benjani, Zaki, Mensa, Klasnic, Pikione, Jebda, Beleti, S.Dejvis, Sori, O Hara, Melkiot, Fuler, Grining, Moreno, Bouma, Lorens, Altidore, Senderos, Van den Bore itd..
P.edersen, Haton, Benjani, Zaki, Mensa, Klasnic, Pikione, Jebda, Beleti, S.Dejvis, Sori, O Hara, Melkiot, Fuler, Grining, Moreno, Bouma, Lorens, Altidore, Senderos, Van den Bore itd..

Poslije dvadeset godina rada u Klubu Ludek Miklosko je otisao sa mjesta trenera golmana.Ne zna se tacan razlog ali vjerovatno je to rezultat Ludekovog loseg zdravlja u poslednje vrijeme. Hvala za sve Ludek

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.