Armenija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Armeniji:

1) Pobijediti
267
91%
2) Igrati nerijeseno
10
3%
3) Izgubiti
16
5%

Ukupno glasova: 293

am333
Kontakt:

Re: Armenija-BiH/BiH-Turska

Post Postao/la am333 » 24 avg 2009, 12:15

Hvala na informaciji al mislio sam više da ima neka agencija koja će organizovati i put i sve jer ne da mi se štopati do Armenije :)
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 24 avg 2009, 12:30

Ako smo Turke pobijedili sa onom repkom, sa ovomm, dvaput jačom nebi trebali imati problema.

Sjetite se samo one tekme protiv Turske, kada smo ih pobijedili 3-2. Tada ovi momci nisu bili uigrani i nisu bili na nivou. Sada imamo jednog od najboljih napadača Evrope i najboljeg asistenta Bundeske. Turci će pasti ko klade.

IGRAJ BOSNO NEDAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBE, ALE ALE ALE
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Heineken
Kontakt:

Post Postao/la Heineken » 24 avg 2009, 12:35

el-fighter je napisao/la:Ako smo Turke pobijedili sa onom repkom, sa ovomm, dvaput jačom nebi trebali imati problema.

Sjetite se samo one tekme protiv Turske, kada smo ih pobijedili 3-2. Tada ovi momci nisu bili uigrani i nisu bili na nivou. Sada imamo jednog od najboljih napadača Evrope i najboljeg asistenta Bundeske. Turci će pasti ko klade.

IGRAJ BOSNO NEDAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBE, ALE ALE ALE
A sta mislis jel Turska onda mozda imala slabiju ekipu, znas li jesu li oni grizli 100 posto posto je to bio prvi dio kvalifikacija, Turska je treca u Evropi i vi govorite da cemo ih pobijediti 100 posto, daj ba ljudi sta vam je jeste li vi normalni, dodjite sebi ako nemate kome, svi ste se nesto nafurali, ko da ste svi manijaci.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 24 avg 2009, 12:51

Normalno da se nemoze reci da ce mo pobijediti Tursku 100 %, ali imamo svoje adute da mozemo pobijediti.
Mislim da su sanse za pobijedu BiH 60 % a Turske 40 %, imamo odlicne igrace na celu sa selektorom i uz pomoc "dvanaestog" igraca mozemo doci do bodova ( boda ).
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 24 avg 2009, 12:53

samo ako pobjedimo Armeniju to ce biti dobra uvertira pred susret sa turcima...jer ako pobjedimo njih i jos prorade napadaci abd onda nam nece niko nista moci
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 24 avg 2009, 12:58

nas Kapiten Spahic u timu kola :)
http://www.****/site/inde ... &Itemid=57
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

dzulii
Kontakt:

Post Postao/la dzulii » 24 avg 2009, 13:01

ma **** cemo im majku tursku.sta su nam radili u turskoj netreba zaboravit vec osvetit

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 24 avg 2009, 13:03

rob do bagro je napisao/la:nas Kapiten Spahic u timu kola :)
http://www.****/site/inde ... &Itemid=57

to spaha care
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 24 avg 2009, 13:56

Evo se i Nadaravić poceo prati, fol turci *urci vrše pritisak na njega u maticnom klubu. Evo još jedne u nizu izvlakuša, i ako Safet pogriješi, bice kako je na njega vrsen pritisak bla, bla ,bla....
Nemamo mi mentalitet za nešto konkretno, sve same balerine i šahisti.
Reci jednom bolan, pa ima da poginem na terenu, a ne ovako preko medija oni vrše prtisak na mene.
pu pu pu pu
Kahva, Kava, Kafa!

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 24 avg 2009, 14:00

Evo jedan mudar komentar nekog lika sa drugog portala :
Nista me ne cudi. Ni da je ovo tacno kako Safet govori a i da ovo bude alibi za njegov eventualni kiks iz kojeg bi nam Turci zabili go. Turski savez je mocan pun novaca i oni ako ne odu na prvenstvo ne ginu im ostavke, od Terima do mozda i predsjednika saveza. Oni su spremni na sve pa i da podmite neke nase iigrace ako treba. Evo par 100% tacnih primjera: - Sjetimo se samo citave frke oko Nadarevica i utakmice sa Turskom. Njegove povrede, pa izbacivalnja iz reprezentacije, pa cirinih optuzbi. Tu nisu bila cista posla. - Na tekmi u Turskoj su na poluvremenu na ulasku u tunel likovi blizu loze prijetili Hasagicu, spominjali familiju, prijetili kidnapovanjem djece, itd. Desilo se sto se desilo, ne kazem da je Keno prodao al je cinjenica da smo primili dva potpuno ista gola iz prekida i da se on na toj tekmi i "povrijedio". Pritisak je bio izvrsen na njega. Osim toga oni njega jos uvjek uvjetuju turskim pasosem koji mu je uslov da predje u Fener. - U proslim kvalifikacijama prije utakmice BIH - Norveska dosli su ljudi iz Turskog saveza (bar su se tako predstavljali) i na veceri u Avazu ponudili nasima milion Eura premiju ako dobijemo Norvesku. Naravno da su ponudili 10 miliona sa onom ekipom koja je tada igrala nismo ni u snu mogli dobit pa su se oni morali kvalifikovat sami. Na Cirinom mjesti niko ko igra u Turskoj, ne bi bio u kombinaciji za sastav za utakmicu u Zenici.
Kahva, Kava, Kafa!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 24 avg 2009, 14:05

dzulii je napisao/la:ma **** cemo im majku tursku.sta su nam radili u turskoj netreba zaboravit vec osvetit
da , a terim je 100 % siguran da ce uzeti 6 bodova iz 2 utakmice

slabo se ko izvukao neporazen sa bilinog

bosnom behar probeharaaoooo
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 24 avg 2009, 14:06

Žil Kretenie je napisao/la:Evo jedan mudar komentar nekog lika sa drugog portala :
Nista me ne cudi. Ni da je ovo tacno kako Safet govori a i da ovo bude alibi za njegov eventualni kiks iz kojeg bi nam Turci zabili go. Turski savez je mocan pun novaca i oni ako ne odu na prvenstvo ne ginu im ostavke, od Terima do mozda i predsjednika saveza. Oni su spremni na sve pa i da podmite neke nase iigrace ako treba. Evo par 100% tacnih primjera: - Sjetimo se samo citave frke oko Nadarevica i utakmice sa Turskom. Njegove povrede, pa izbacivalnja iz reprezentacije, pa cirinih optuzbi. Tu nisu bila cista posla. - Na tekmi u Turskoj su na poluvremenu na ulasku u tunel likovi blizu loze prijetili Hasagicu, spominjali familiju, prijetili kidnapovanjem djece, itd. Desilo se sto se desilo, ne kazem da je Keno prodao al je cinjenica da smo primili dva potpuno ista gola iz prekida i da se on na toj tekmi i "povrijedio". Pritisak je bio izvrsen na njega. Osim toga oni njega jos uvjek uvjetuju turskim pasosem koji mu je uslov da predje u Fener. - U proslim kvalifikacijama prije utakmice BIH - Norveska dosli su ljudi iz Turskog saveza (bar su se tako predstavljali) i na veceri u Avazu ponudili nasima milion Eura premiju ako dobijemo Norvesku. Naravno da su ponudili 10 miliona sa onom ekipom koja je tada igrala nismo ni u snu mogli dobit pa su se oni morali kvalifikovat sami. Na Cirinom mjesti niko ko igra u Turskoj, ne bi bio u kombinaciji za sastav za utakmicu u Zenici.

ovo je novi stupanj valjanja gluposti na ovom forumu , dosada se sve moglo podnijeti ali ovo je za klasu vise...
U ime Gospodara...

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 24 avg 2009, 14:09

Žil Kretenie je napisao/la:Evo jedan mudar komentar nekog lika sa drugog portala :
potpuno je upravu , 100% potpisujem
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 24 avg 2009, 14:14

LeBronJamesKing je napisao/la:ovo je novi stupanj valjanja gluposti na ovom forumu , dosada se sve moglo podnijeti ali ovo je za klasu vise...
Pošto pratiš NBA, i gledaš, a nadam se da si u mogucnosti znaš kako ide natpis u jednoj od reklama prošle sezone:
where amazing happens.
Od danas specijalno za tebe i ove tradicionalne fotelja stručnjake :lol: , svaki dan puno ovakvih komentara. :mrgreen:
Kahva, Kava, Kafa!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 24 avg 2009, 14:15

Ma Turci vole pritisak i posebno vole kada su oni pod pritiskom u nogometu jel, kako mi kazu moji turski prijatelji, oni su tada najjaci i spremni na sve. Cak i na prijetnje, nazalost. :roll:

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 24 avg 2009, 14:18

Žil Kretenie je napisao/la:
LeBronJamesKing je napisao/la:ovo je novi stupanj valjanja gluposti na ovom forumu , dosada se sve moglo podnijeti ali ovo je za klasu vise...
Pošto pratiš NBA, i gledaš, a nadam se da si u mogucnosti znaš kako ide natpis u jednoj od reklama prošle sezone:
where amazing happens.
Od danas specijalno za tebe i ove tradicionalne fotelja stručnjake :lol: , svaki dan puno ovakvih komentara. :mrgreen:

nije da te ispravljam, al da kazem to je oficijalni slogan nba bio rosle godine...
a to bas bi ja volio ponovo ovakvih "pritisaka na nase igrace" a vidjet ces kada pobijedimo tursku da tioo nije bilo to...
U ime Gospodara...

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 24 avg 2009, 14:29

Nije ovo mudar komentar, nego glup komentar, da nemoze biti gluplji, pravi onaj komentar koji je za dijecu, nijedan ozbiljan covijek nece povjerovati u ovo.
Koliko god volio da pobijedimo Tursku radi bodova, toliko bi volio da pobijedimo radi ovih negativaca na forumu, oni jedva cekaju da reprezentacija podje tonuti i da oni onda pisu kako su bili u pravu. Negativci, grdno se varate, BiH ide u baraz bez obzira sto se to vama nesvidja

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 24 avg 2009, 14:34

A joj teorije zavjere za Safeta majko mila. Liku sestra zaglavila u bolnici on došao kući. Jarani stari ga zovnuli na termin i on konj kad moram reći ode i ljudi mu sjebu nogu na malom fudbalu.
I Ćiro popizdi zbog toga .....kakvi pritiski kakvi bakrači
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 24 avg 2009, 14:37

Mi smo jednostavno u takvom polozaju da je teze neotici u baraz nego otici u baraz. Stvarno je tesko upropastiti razmak od 4 bodova i to samo poslje dvije tekme.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 24 avg 2009, 14:43

Tarik14 je napisao/la:Mi smo jednostavno u takvom polozaju da je teze neotici u baraz nego otici u baraz. Stvarno je tesko upropastiti razmak od 4 bodova i to samo poslje dvije tekme.
OVO BI TREBALO PROGLASITI NAJBOLJIM POSTOM NA CITAVOM FORUMU
Svaka cast Tarik14@ na ovome postu, odlican post, sigurno da smo u odlicnoj situaciji za odlazak u baraz

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.