Jedini argument im je bio da Dinamo nije dočekao proljeće u Europi. Sad i to pade u vodu.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Pa dobro, proljeće nastupa 21.marta, a revanš sa Benficom se igra 14.Mokes je napisao/la:Nešto nam nema navijača Zvezde i Partizana. Nije zar da su priznali da je Dinamo broj 1 nakon raspada Jugoslavije
Jedini argument im je bio da Dinamo nije dočekao proljeće u Europi. Sad i to pade u vodu.
Mokes je napisao/la:Nešto nam nema navijača Zvezde i Partizana. Nije zar da su priznali da je Dinamo broj 1 nakon raspada Jugoslavije
Jesi neupućen, igrao je Hajduk 1/4 CL.Raonffa je napisao/la:Ma Dinamo ako prođe Benficu, oni i službeno imaju najbolji rezultat u Europi od svih ex-yu timova nakon rata. Trenutno su "izjednačeni" sa Partizanom, koji je isto igrao ovu fazu takmičenja (mislim da je u pitanju sezona 04/05) kada su u osmini finala ispali od CSKA koji je kasnije i osvojio Kup UEFA
I eto prošle godine su Zvezda i Partizan igrali 1/16 finala EL, i pravo da vam kažem ja se više ne sjećam da je neki ex-yu tim prošao grupnu fazu LP ili EL nakon rata osim dva puta Partizana i po jednom Dinama i Zvezde.
Niko nikada nije ni osporio da su ostvarivali najbolje rezultate. Poredjenje sa Zvezdom i Partizanom je bilo u kontekstu Mamića, ulozeno - ostvareno...Mokes je napisao/la:Nešto nam nema navijača Zvezde i Partizana. Nije zar da su priznali da je Dinamo broj 1 nakon raspada Jugoslavije
Ja, vidim, al' nešto k'o iz grupe odmah u četvrtfinale, vjerovatno nije bio isti sistem kao i danasMokes je napisao/la:Jesi neupućen, igrao je Hajduk 1/4 CL.Raonffa je napisao/la:Ma Dinamo ako prođe Benficu, oni i službeno imaju najbolji rezultat u Europi od svih ex-yu timova nakon rata. Trenutno su "izjednačeni" sa Partizanom, koji je isto igrao ovu fazu takmičenja (mislim da je u pitanju sezona 04/05) kada su u osmini finala ispali od CSKA koji je kasnije i osvojio Kup UEFA
I eto prošle godine su Zvezda i Partizan igrali 1/16 finala EL, i pravo da vam kažem ja se više ne sjećam da je neki ex-yu tim prošao grupnu fazu LP ili EL nakon rata osim dva puta Partizana i po jednom Dinama i Zvezde.
Hajduk je imao identičan učinak u grupi Lige prvaka 1994-95 kao i Dinamo 1998-99 (2-2-2, gol-razlika 5-7) no Hajduk je prošao grupu, a Dinamo ne jer su u Hajdukovo vrijeme u CL igrali samo prvaci, 16 klubova u 4 grupe, gdje su prolazila dva najbolja iz svake grupe, a u Dinamovo su uključeni i viceprvaci, 24 kluba u 6 grupa, gdje su prolazila samo dva drugoplasirana.Raonffa je napisao/la:Ja, vidim, al' nešto k'o iz grupe odmah u četvrtfinale, vjerovatno nije bio isti sistem kao i danasMokes je napisao/la:Jesi neupućen, igrao je Hajduk 1/4 CL.Raonffa je napisao/la:Ma Dinamo ako prođe Benficu, oni i službeno imaju najbolji rezultat u Europi od svih ex-yu timova nakon rata. Trenutno su "izjednačeni" sa Partizanom, koji je isto igrao ovu fazu takmičenja (mislim da je u pitanju sezona 04/05) kada su u osmini finala ispali od CSKA koji je kasnije i osvojio Kup UEFA
Mujčin zabio na početku, Vlado Petrović promašio zicer za 2-0, 60 minuta dominacije Dinama i onda Caminero izjednačio. Caminero zabio i u revanšu za 1-0, Dinamo nije propisno centar prošao.Signore je napisao/la:Dinamo je vec igrao osminu finala Kupa UEFA u sezoni 97/98. Tad je Dinamo kuci na terenu bio puno bolji od Atletica, ali je zavrsilo 1-1, Mujcin zabio nekad na pocetku. Kasnije Dinamo odigrao uzasno u Madridu i izgubio 1-0 i tako se oprostio od natjecanja. Razlika je samo u tome sto se danas osmina finala igra u drugom dijelu sezone, a tad se igrala u prvom, al ovo ce se ipak smatrati vecim uspjehom nego to tada.
Isti saminvincible1921 je napisao/la:Volio bi da prodje dinamo, al mislim da ce benfika rutinski
JokKaunas je napisao/la:Isti saminvincible1921 je napisao/la:Volio bi da prodje dinamo, al mislim da ce benfika rutinski
Jel ovo ne igra ono tzv. cudo od djeteta od 200 miliona?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.