Haris Medunjanin

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Raul_64
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la Raul_64 » 17 okt 2009, 18:33

velez_mostar je napisao/la:Bice lijepo veceras gledati naseg internacionalca na Bernabeu-u protiv svih tih svemiraca...svi cemo uvidjeti o kako dobrom,i nama jako potrebnom igracu se radi!Nadam se da ce i Ciro malo upaliti tv ,i baciti pogled!
izgleda da če početi na klupi :!:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 okt 2009, 02:20

Raul_64 je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Bice lijepo veceras gledati naseg internacionalca na Bernabeu-u protiv svih tih svemiraca...svi cemo uvidjeti o kako dobrom,i nama jako potrebnom igracu se radi!Nadam se da ce i Ciro malo upaliti tv ,i baciti pogled!
I zavrsio je na klupi :lol:
Tip je vec drugi mec zaredom na klupi.A prosli mec jedini ostao koji nije ulazio zajedno sa golmanom..
A onakav talenat :lol: 8-)
Uvidjeli smo kao i Ciro :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 18 okt 2009, 08:57

Da je u Barsi pa na klupi ajd ok ,vak jbg ajd budi pametan . . .

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 21 okt 2009, 14:30

harishp je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:
I zavrsio je na klupi :lol:
Tip je vec drugi mec zaredom na klupi.A prosli mec jedini ostao koji nije ulazio zajedno sa golmanom..
A onakav talenat :lol: 8-)
Uvidjeli smo kao i Ciro :mrgreen:
2 mjesec velis :mrgreen: a odigra 5,6 tekmi u primeri u prvoj postavi Valladolila,, :lol:nepratis zato nebubuj...neka zove Cironi neka srede te ebene papire i neka bude protiv Portugala makar na klupi,,,nako imamo previse zuti kartona,moze da zamjeni Muratovica,Rahimica sto da ne??????????

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 okt 2009, 14:53

Koji drugi ,,mjesec,, :lol: :mrgreen: Gdje to nadje :roll:
Toliko o ,,bubujumavanju,, :lol:
P.S Hajde ti jos jednom procitaj,ali polako i u tisini da te niko ne ometa.Kad to uradis haj vamo pa citiraj 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 21 okt 2009, 20:14

evo blazevic otisao u spaniju po harisa..super..momak bi nam mogo bit od velike koristi..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 okt 2009, 20:31

miralem444 je napisao/la:evo blazevic otisao u spaniju po harisa..super..momak bi nam mogo bit od velike koristi..
Izvor?
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 21 okt 2009, 20:32

harishp je napisao/la:
miralem444 je napisao/la:evo blazevic otisao u spaniju po harisa..super..momak bi nam mogo bit od velike koristi..
Izvor?
san

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 21 okt 2009, 20:34

miralem444 je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Izvor?
san
to mislis novine ili medunjaninov :D :D :D :D

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 21 okt 2009, 20:37

]
Izvor?[/quote]

san[/quote]to mislis novine ili medunjaninov :D :D :D :D[/quote]

novine..druze..

fazlaaaa
Kontakt:

Post Postao/la fazlaaaa » 21 okt 2009, 20:41

neznalica je napisao/la:
miralem444 je napisao/la:
harishp je napisao/la:evo blazevic otisao u spaniju po harisa..super..momak bi nam mogo bit od velike koristi..
Izvor?
san
to mislis novine ili medunjaninov :D :D :D :D[/quote]

:lol: :lol: :lol:
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une

Jedna i jedina.....

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 22 okt 2009, 09:41

Blažević otišao po Medunjanina u Španiju

Mi­ro­slav Bla­že­vić, se­le­ktor no­go­me­tne re­pre­zen­ta­ci­je BiH, iz Lo­za­ne je oti­šao u Špa­ni­ju. Do­bra je to vi­jest, pod uslo­vom ako će pre­da­ti po­ziv Ha­ri­su Me­du­nja­ni­nu, ve­znja­ku špan­skog prvo­li­ga­ša Va­lja­do­li­da. Me­du­nja­nin (24) je bio dva pu­ta prvak Evro­pe sa mla­đim (U -19 i U -21) se­le­kci­ja­ma Ho­lan­di­je, ali je izra­zio že­lju da u bu­du­ćnos­ti igra sa­mo za BiH.

Me­du­nja­nin ima bh držav­ljan­stvo, ali da bi nas­tu­pio za na­šu re­pre­zen­ta­ci­ju, mo­ra do­bi­ti spor­tsko držav­ljan­stvo iz FI­FA -e. U sa­ve­zu su spre­mi­li svu pa­pi­ro­lo­gi­ju ka­ko bi Me­du­nja­nin zai­grao za BiH. Bla­že­vić je u Špa­ni­ji bio u druš­tvu Da­vo­ra Šu­ke­ra, sa ko­jim je sa­ku­pljao in­for­ma­ci­je o Por­tu­gal­ci­ma. Ći­ro već pi­še po­zi­vni­ce kan­di­da­ti­ma za odlu­ču­ju­će me­če­ve sa Por­tu­ga­lom. Na po­pi­su će bi­ti svi ko­ji su igra­li po­slje­dnje su­sre­te sa Es­to­ni­jom i Špa­ni­jom, a na nje­mu će bi­ti i Er­min Zec, vje­ro­va­tno i Mar­ko To­pić. Ći­ro na­mje­ra­va po­zva­ti ve­ći broj igra­ča ka­ko bi po­čas­tio sve one ko­ji su igra­li ne­ke kva­li­fi­ka­cij­ske su­sre­te, a iz ra­zno­ra­znih ra­zlo­ga otpa­da­li. Ba­že­vić ve­če­ras sti­že u BiH, ka­ko bi su­tra pre­do­čio svoj plan na sje­dni­ci Pred­sje­dniš­tva NSBiH

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 22 okt 2009, 12:53

evo sta prodaje novine NASLOV a ne sadrzaj

bilo bi dobro da je otisao i po njeg ;)
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 22 okt 2009, 13:28

Momka treba uzeti, e sad dali je on kvalitet da zamjeni Muratovića to je pitanje, Osim je rekao da nam defanzivni vezni (Rahimić i Muratović) padaju i da nemaju fiziku da prave pritisak, nisam siguran da Medunjanin sa svojom "pokrtljivošću"tu može pomoći, on je prije igrač tipa Misketa i Štilića, al mlad je i treba ga pozvati.Mnogi spominju njegovu biografiju u smislu mladi reprezentativac Holandije, on to jeste bio na papiru, odnosno klupi ,al neznam da li je odgrao i poluvrijeme ukupno za svoj staž u holandskoj repki.Mi nemamo puno igrača zato ako Haris iskreno želi, dobrodošao.

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 22 okt 2009, 13:33

smijesno smijesno....Harise daj odmori.....

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 22 okt 2009, 14:39

Jack_Daniels je napisao/la:smijesno smijesno....Harise daj odmori.....
ko da ti je pobio familiju mrzis momka jbte :o frajer igra najjacu ligu svijeta u uglednom klubu,a ti nemas nista protiv da tu u repki igraju igraci iz druge bundes lige , austrije, nekakvog hajduka daj ba jte momak treba da igra i igrace !
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 22 okt 2009, 14:57

Nebitno gdje igraju, bitno je da vole BIH i da daju svoj maksimum, makar on bio i ogranicen..Stoga vise volim nekog momka iz trece njemake lige sto ce gristi na terenu i dati svoj maksimum nego nekog manekena koji zeli da igra za reprezentaciju kad njemu odgovara...

Konkretno ovaj kloc Medjunanin je bio pozvan dok je bio dobar i perspektivan, no onda mu nije odgovaralo jer je mislio da ce zaigrati u Holandiji..**** jarane, nema te ni na mapi...I gle cuda, sad bi i on i jos neki naivci da momak igra...

Pa ne moze tako, ne moze....Pa nije ovo neki seoski turnir..Ovo je reprezentacija...

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 22 okt 2009, 15:00

CRNI_SA je napisao/la:
Jack_Daniels je napisao/la:smijesno smijesno....Harise daj odmori.....
ko da ti je pobio familiju mrzis momka jbte :o frajer igra najjacu ligu svijeta u uglednom klubu,a ti nemas nista protiv da tu u repki igraju igraci iz druge bundes lige , austrije, nekakvog hajduka daj ba jte momak treba da igra i igrace !
Ja djek bas si gloop. Ko da imamo Xabija, Alonsa i Iniestu u veznom uzeo birat.
Covjek jest mozda pogrijesio kad je mladji bio ali nemozes ga ti osudjivat cijeli zivot, ustvari tko si ti da to radis?
A sigurno si jedan od onih koji ce govorit Haris bog Haris legenda ako bude dobre partije pruzao sa repkom :evil:

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 22 okt 2009, 15:13

Pa nismo mi Brazil pa da mozemo birati izmedju stotine i stotine vrhunskih fudbalera za reprezentaciju.

Treba Medunjaninu dati sansu da pokaze da li ima kvaliteta za repku, a svi se nadamo da ima i da moze naslijediti Muratovica sad kad on prestane.

Momak igra u Spaniji, nazalost nije starter, ali ipak igra i ima samo 24 godine znaci trebao bi da moze trcati puno a to je posebno potrebno za ovu poziciju.

Ni Rahimic nije uvjek starter u Rusiji ali uvjek dobro igra za repku valjda ce tako i biti sa Medunjaninom.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 22 okt 2009, 15:31

Cuj ima samo 24 godine hehehehe a nije starter...Hahahahaha..Pa kad ce biti, sa 35 mozda.........cccccccccccc

i to u veznom redu gdje iole dobar igrac mora da pretrci 10.000 m po utakmici.....a tek su mu 24 godine...Do 45. mozda i bude dobar igrac pa promijenim svoje misljenje....

Ja cu mu prvi zvizdati na svakoj utakmici....

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, denza i 27 gostiju.