Pa realno.CJ ako se ponovo dokaze u PO ce uprkos svih svojih mana pokazati da moze biti 3.opcija odlicne ekipe,samo da mu se potrosnja smanji.A ako lillard ponovo chokea dokazat ce da blazersi ne mogu nigdje s njim kao lider+mnogo mu je veci trade value od CJaAzpi je napisao/la:BosniaBoston je napisao/la:Iako sam imaju drugacije misljenje vecinu sezone,smatram da ako se ponove mccolumove i lillardove performanse iz prsolog PO treba CJa zadrzati da bude 3.igrac,a lillarda trejdati
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs & Finals
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Koliko kenj.anja po DEN,kao da SA vodi 3-0.
Ljudi su sinoc dobro odigrali,s obzirom na iskustvo i s obzirom da je tekma br.1 uvijek pritisak na domacina.
Imao je SA kontrolu tokom cijele tekme,ali su isto tako i ovi promasili dosta suteva koje inace pogadjaju.SA je imao dosta bolji procenat suta za 3p,pa je i pored toga Murray na kraju imao otvoren sut sa 3-4m za vodstvo DEN,koji bi 90% rijesio tekmu.
Daleko je ovo od gotovog,a isti ti koji pisu da jeste,sutra ce se cuditi,ako SA izgubi,pisati o chokeu ovoga ili onoga.Vec se sinoc kreirala atmosfera da je DDR chokeao,iako je decko vodio ekipu u poenima,skokovima i ass,a i igrao jako dobru odbranu.
Promasio je par suteva na kraju,ali je isto tako preuzeo tu odgovornost i svojom kreacijom kao i jednim bitnim sutem preko ruke i odrzao SA u vodstvu.
I jos jedna stvar.Od 2010. 7 seed nije uspio izbaciti 2 seed.Skoro deceniju.
Ljudi su sinoc dobro odigrali,s obzirom na iskustvo i s obzirom da je tekma br.1 uvijek pritisak na domacina.
Imao je SA kontrolu tokom cijele tekme,ali su isto tako i ovi promasili dosta suteva koje inace pogadjaju.SA je imao dosta bolji procenat suta za 3p,pa je i pored toga Murray na kraju imao otvoren sut sa 3-4m za vodstvo DEN,koji bi 90% rijesio tekmu.
Daleko je ovo od gotovog,a isti ti koji pisu da jeste,sutra ce se cuditi,ako SA izgubi,pisati o chokeu ovoga ili onoga.Vec se sinoc kreirala atmosfera da je DDR chokeao,iako je decko vodio ekipu u poenima,skokovima i ass,a i igrao jako dobru odbranu.
Promasio je par suteva na kraju,ali je isto tako preuzeo tu odgovornost i svojom kreacijom kao i jednim bitnim sutem preko ruke i odrzao SA u vodstvu.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Tradicija je tu da se prekineNEZALAGANJE je napisao/la:Koliko kenj.anja po DEN,kao da SA vodi 3-0.![]()
#Punoljetstvo
lmao cj
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Kanter neće imati srca da trpa
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ali fakatSarmelino je napisao/la:lmao cj
Zato 8. jeste 1. nakon toga.NEZALAGANJE je napisao/la: I jos jedna stvar.Od 2010. 7 seed nije uspio izbaciti 2 seed.Skoro deceniju.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da,kad je najbolji igrac SA te godine igrao sa slomljenom rukom.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Steph usao u historiju, najviše pogođenih trojki u PO, prestigao Allena (385), Ray je za to morao odigrati 171 tekmu, dok je Stephu 90 tekmi bilo dovoljno.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- BosniaBoston
- Kontakt:
Poceo si ko alemNEZALAGANJE je napisao/la:Da,kad je najbolji igrac SA te godine igrao sa slomljenom rukom.
#Punoljetstvo
Razlika izmedju 7. i drugog seeda nikad nije bila manja. Zahvaljujuci povredama Houstona koji bi bio top 2 s Dubsima. Ovo ostalo je sve u 5 deka. Mi izvukli u gostima bez 40+ partije LaMarcusa tako da imamo rezerve jos.NEZALAGANJE je napisao/la:I jos jedna stvar.Od 2010. 7 seed nije uspio izbaciti 2 seed.Skoro deceniju.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Slazem se,ali ni mi nismo toliko dobri i konstantni da mozemo sa sigurnoscu reci da cemo izvuci ovh seriju,niti nam mladi igraci imaju toliko iskustva da ce svaku noc odigrati kao nocas.Kanye je napisao/la:Razlika izmedju 7. i drugog seeda nikad nije bila manja. Zahvaljujuci povredama Houstona koji bi bio top 2 s Dubsima. Ovo ostalo je sve u 5 deka. Mi izvukli u gostima bez 40+ partije LaMarcusa tako da imamo rezerve jos.NEZALAGANJE je napisao/la:I jos jedna stvar.Od 2010. 7 seed nije uspio izbaciti 2 seed.Skoro deceniju.
derozan je bio ocajan ma sta ti fantazirao...utakmicu dobili white i forbes...i pasivnost jokera
Ma imali su dosta dobro kreiranih situacija i sanse za pobjedu na kraju ali drugacije je kad igras pod pritiskom i izvan zone komfora. Tu je neiskustvo a i nedostatak individualnog scorerskog kvaliteta doslo do izrazaja. Previse razmisljanja, neodlucnosti, vidi se da nemaju tu rutinu za igranje tijesnih playoff zavrsnica.NEZALAGANJE je napisao/la:Koliko kenj.anja po DEN,kao da SA vodi 3-0.![]()
Bolja su oni ekipa generalno ali taj nedostatak u playoffu je cesto bitniji od svega drugog. Koliko mogu popraviti egzekuciju u takvim situacijama je krucijalna stvar za Denver u nastavku serije.
Sto se tice Spursa, cinjenica da ste odmah ukrali gostujucu pobjedu i preuzeli homecourt prednost je ogromna stvar jer dobiti vas u San Antoniu je j.ebeno tezak zadatak.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Jokiceva cesta pasivnost je bas iritantna. Pogledao sam sinoc otprilike pola trece cetvrtine i u najmanje 5 situacija je Jokic imao cistu situaciju za sut al se iz Bog zna kojeg razloga odlucivao na nekakva urucenja i dodavanja. Ofanzivno je ubjedljivo najtalentovaniji igrac ekipe, sigurno ima individualni kvalitet da bude go to igrac al dzaba sve to ako ce nastavit bit ovako pasivan i pustat Murrayju i ostalim da se ispucavaju.
Clippersi i Doc ja mislim imaju traume od Stepha, lik ih vec godinama bez prestanka siluje
Clippersi i Doc ja mislim imaju traume od Stepha, lik ih vec godinama bez prestanka siluje
Mislim da je to donekle i gameplan San Antonia na Jokicu, da se malo odmaknu, zatvore passing zone i natjeraju ga da ih dobije scoringom. Ako ga sut ne sluzi kao sinoc, ogroman problem, a morat ce i agresivnije svakako.Epidaurus je napisao/la:Jokiceva cesta pasivnost je bas iritantna. Pogledao sam sinoc otprilike pola trece cetvrtine i u najmanje 5 situacija je Jokic imao cistu situaciju za sut al se iz Bog zna kojeg razloga odlucivao na nekakva urucenja i dodavanja. Ofanzivno je ubjedljivo najtalentovaniji igrac ekipe, sigurno ima individualni kvalitet da bude go to igrac al dzaba sve to ako ce nastavit bit ovako pasivan i pustat Murrayju i ostalim da se ispucavaju.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Tako je strucnjace.AirRamiz je napisao/la:derozan je bio ocajan ma sta ti fantazirao...utakmicu dobili white i forbes...i pasivnost jokera
Radujem se tvojim buducim analizama.
Slazem se, ne znam samo da li je Jokiceva partija sinoc odraz gameplana Spursa ili jednostavno njegove pasivnosti. U RS mu se isto tako jako cesto znalo desit da ne uzima cista suteve. Ja bih razumio da je on neki ogranicen strijelac al to sigurno nije slucaj, lik je tehnicki vjerovatno i najbolji centar lige sposoban bilo kome strpat 25+.Clutch je napisao/la:Mislim da je to donekle i gameplan San Antonia na Jokicu, da se malo odmaknu, zatvore passing zone i natjeraju ga da ih dobije scoringom. Ako ga sut ne sluzi kao sinoc, ogroman problem.Epidaurus je napisao/la:Jokiceva cesta pasivnost je bas iritantna. Pogledao sam sinoc otprilike pola trece cetvrtine i u najmanje 5 situacija je Jokic imao cistu situaciju za sut al se iz Bog zna kojeg razloga odlucivao na nekakva urucenja i dodavanja. Ofanzivno je ubjedljivo najtalentovaniji igrac ekipe, sigurno ima individualni kvalitet da bude go to igrac al dzaba sve to ako ce nastavit bit ovako pasivan i pustat Murrayju i ostalim da se ispucavaju.
Jokic beta supreme, IT babuka i prava alfa.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi