Rajko mi se motao po glavi, al on nikad nije igrao za Zepce pa ga zato nisam ni spominjao. Znam da je jedno vrijeme vodio kadete i onda odustao zbog navedenog problema u obitelji. Sad igra 3HNL za Dugo Selo.
Gledam mu malo statistiku. Osam kola, pet puta starter i odigrao cijelu, tri puta usao s klupe. Zabio jedan gol. Nije impresivno, al covjek koji je trpao Hajduka sigurno bi znao i sa ovim selima. Nebi fulao sto postotne prilike. Poredit nasu Kantonalnu i 3HNL je smijesno. Daleko jaca liga. Nadam se da bi on sa svojim susjedom mogao uskoro zaigrati u napadu

Ako se mogao dovesti Hadzic onda moze i on. Na ruku nam ide i to sto je Brasnic trener, jer su njih dvojica zajedno bili u Vijetnamu. Mozda Brasnic poradi na tome.
A Juric ti radi u SMS-u vec sigurno 3-4 godine, mozda cak i duze. I sigurno nece tek tako lako napustiti Vitez. Gore im je bitan igrac, a dobar je i sa direktorom. Dovoljno je samo rec da mu zena radi u cm-u koji drzi taj direktor

Kad ovaj njemu izadje u susret sigurno ga nece tek tako lako napustit. Kad ga sustignu godine sam Vitez ce ga se odreci, a nasi u toj situaciji trebaju cim prije reagirat.
Na kraju krajeva, Juric mi nije toliko ni bitan koliko je bitan pravi spic, a rjesenja sigurno ima u mnogim igracima. Nebi bilo lose cak ni u nekoj prijateljskoj isprobat onog malog napadaca iz juniora. Bitniji je prvi tim nego juniori i uvijek su najbolji juniori nastupali za prvi tim. Tu je jedini problem sto Brasnica do sad nikad nisam vidio na utakmicama kadeta i juniora. Il ga to ne zanima il nema vremena. Prije bi rekao ovo prvo i to je po meni neozbiljno. Trener prve ekipe bi trebao gledati mladje selekcije i kontat koga bi mogao ubaciti u svoju ekipu. Dok je Koca bio trener par puta sam ga vidio na utakmicama kadeta i juniora. U jednoj utakmici je vise njih i koristio.