i ja mislim da ima ali ne znam sa sigurnošću.Urban Batalion je napisao/la:Znaci nece biti veselo kad budem dolazio iz TZ u Banovice al kazu nasi da tamo ima puno strumfova iz F.K. Selje.r_emir je napisao/la:U Banovićima,realno gledano,nema navijača.Neka djeca pokusavaju nešto,mladi su i niko nece da ih podrzi.nisu oni bas ni tako mladi ali niko nije zavrsio srednju školu.Ima još jedna gupa ovih starijih koji ponekad navijaju na utakmici,ali ni kod njih nema nikoga ko bi ih malo oživio.Ja realno nemam vremena za takvo nesto i nisam u banovicima bas često,ali pratim situaciju i odem na utakmicu na koju mogu.Imam neku viziju kako bi se moglo to organizovati,ali ne vidim nikog odgovornijeg da mu to prenesem.Žao mi je zbog svega
FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: F.K.Buducnost Banovici
- bilino polje
- Kontakt:
ljumani izvinite al ja mislim da ve u banovicima biti sve crveno crno dolazi nas stvarno puno a uvjericete se koliko ce nas doci pa neka pobjedi bolji i na tribinama i na terenu ok pozdrav za banovice .........stizu robovi
samo celik ale samo celik ale
Dobro došli,Pognute glave otišli,Ako Bog da!!!bilino polje je napisao/la:ljumani izvinite al ja mislim da ve u banovicima biti sve crveno crno dolazi nas stvarno puno a uvjericete se koliko ce nas doci pa neka pobjedi bolji i na tribinama i na terenu ok pozdrav za banovice .........stizu robovi
Zna li neko šta je sa ozvučenjem na stadionu,je li neko nešto popravio?
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
jest k*racr_emir je napisao/la:Zna li neko šta je sa ozvučenjem na stadionu,je li neko nešto popravio?
1947!
-
Phill Jackson
- Kontakt:
hocel ovaj rudar sutra na tekmi bit
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
hahahah...trebo biPhill Jackson je napisao/la:hocel ovaj rudar sutra na tekmi bit![]()
[youtube][/youtube]
1947!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Procitaj te intervju sa, igracem Fudbalskog kluba Buducnost Banovici, Emirom Halilovicem koji je izdvojio 5 minuta za nas web tim.
http://www.ljumani.com
http://www.ljumani.com
1947!
Rodila majka takvog ''urbanog'' bolida.Urban Batalion je napisao/la:Znaci nece biti veselo kad budem dolazio iz TZ u Banovice al kazu nasi da tamo ima puno strumfova iz F.K. Selje.r_emir je napisao/la:U Banovićima,realno gledano,nema navijača.Neka djeca pokusavaju nešto,mladi su i niko nece da ih podrzi.nisu oni bas ni tako mladi ali niko nije zavrsio srednju školu.Ima još jedna gupa ovih starijih koji ponekad navijaju na utakmici,ali ni kod njih nema nikoga ko bi ih malo oživio.Ja realno nemam vremena za takvo nesto i nisam u banovicima bas često,ali pratim situaciju i odem na utakmicu na koju mogu.Imam neku viziju kako bi se moglo to organizovati,ali ne vidim nikog odgovornijeg da mu to prenesem.Žao mi je zbog svega
- Urban Batalion
- Kontakt:
Fakat si voltron.voltron30 je napisao/la:Rodila majka takvog ''urbanog'' bolida.Urban Batalion je napisao/la:Znaci nece biti veselo kad budem dolazio iz TZ u Banovice al kazu nasi da tamo ima puno strumfova iz F.K. Selje.r_emir je napisao/la:U Banovićima,realno gledano,nema navijača.Neka djeca pokusavaju nešto,mladi su i niko nece da ih podrzi.nisu oni bas ni tako mladi ali niko nije zavrsio srednju školu.Ima još jedna gupa ovih starijih koji ponekad navijaju na utakmici,ali ni kod njih nema nikoga ko bi ih malo oživio.Ja realno nemam vremena za takvo nesto i nisam u banovicima bas često,ali pratim situaciju i odem na utakmicu na koju mogu.Imam neku viziju kako bi se moglo to organizovati,ali ne vidim nikog odgovornijeg da mu to prenesem.Žao mi je zbog svega
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
Sta treba da znaci ovo Rodila majka takvog ''urbanog'' bolida. Ne kontam ja ko je urbani bolid i zasto?voltron30 je napisao/la:Rodila majka takvog ''urbanog'' bolida.Urban Batalion je napisao/la:Znaci nece biti veselo kad budem dolazio iz TZ u Banovice al kazu nasi da tamo ima puno strumfova iz F.K. Selje.r_emir je napisao/la:U Banovićima,realno gledano,nema navijača.Neka djeca pokusavaju nešto,mladi su i niko nece da ih podrzi.nisu oni bas ni tako mladi ali niko nije zavrsio srednju školu.Ima još jedna gupa ovih starijih koji ponekad navijaju na utakmici,ali ni kod njih nema nikoga ko bi ih malo oživio.Ja realno nemam vremena za takvo nesto i nisam u banovicima bas često,ali pratim situaciju i odem na utakmicu na koju mogu.Imam neku viziju kako bi se moglo to organizovati,ali ne vidim nikog odgovornijeg da mu to prenesem.Žao mi je zbog svega
- Urban Batalion
- Kontakt:
Znaci nece biti veselo kad budem dolazio iz TZ u Banovice al kazu nasi da tamo ima puno strumfova iz F.K. Selje.[/quote]
Rodila majka takvog ''urbanog'' bolida.
[/quote]
Sta treba da znaci ovo Rodila majka takvog ''urbanog'' bolida. Ne kontam ja ko je urbani bolid i zasto?[/quote]
Ma pusti sarajevske "bisere".
Rodila majka takvog ''urbanog'' bolida.
Sta treba da znaci ovo Rodila majka takvog ''urbanog'' bolida. Ne kontam ja ko je urbani bolid i zasto?[/quote]
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
Kaze meni jedan tip sinoc da ce doci 100-150 Robijaša u Banoviće.Hajde fino neka ih, ali ako budu sranje po gradu pravili nece dobro proci,pun je grad policije.
Rodila majka takvog ''urbanog'' bolida.Urban Batalion je napisao/la:Znaci nece biti veselo kad budem dolazio iz TZ u Banovice al kazu nasi da tamo ima puno strumfova iz F.K. Selje.
Bolid pssstt..
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ima ih 7 vrsta policijer_emir je napisao/la:Kaze meni jedan tip sinoc da ce doci 100-150 Robijaša u Banoviće.Hajde fino neka ih, ali ako budu sranje po gradu pravili nece dobro proci,pun je grad policije.
1947!
Budućnosti brod ti tone,
]alarmi ti zvone ding-dong,
ali ti ih ne možeš čuti ,
jer voda ti je ušla u u uši
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
nista druze ispadamor_emir je napisao/la:Budućnosti brod ti tone,
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
JA mislim da ste 1. kanditati za ispadanje, ispustili ste 4 boda kod kuce 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
ma 100 % ispadamo...jos nam je sad raspored zajeeban..nemamo sta trazit vishe :SFk_zeljo_1921 je napisao/la:JA mislim da ste 1. kanditati za ispadanje, ispustili ste 4 boda kod kuce
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
Je li sledece kolo Slavija-Buducnost?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.