Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
I ja sam ponosni član ove grupe!Monolog je napisao/la:Serj Tankian
Eto Virtu4l, sad ću te tamo "napasti."Virtu4l je napisao/la:I ja sam ponosni član ove grupe!Monolog je napisao/la:Serj Tankian
Meni je lik pravo bezze..Virtu4l je napisao/la:I ja sam ponosni član ove grupe!Monolog je napisao/la:Serj Tankian
OTNYS_YNWA je napisao/la:Gledam 60minuta i ide mi se iz Bosne.Gledam paralele i kontam dje cu u pm?
![]()
![]()
Ludnica. Al realno je 'vako
Pa da, ali ti je onda sigurno Seka u Top 3.Baja_Zvjerka je napisao/la:Meni je lik pravo bezze..![]()
![]()
aha i jako je zayebanoamEl_rooB je napisao/la:igral ko Premier fudbal na fejsu..![]()
Igrao sam ja prošlu sezonu, ovu nisam ni počeoRagazziDelSud je napisao/la:aha i jako je zayebanoamEl_rooB je napisao/la:igral ko Premier fudbal na fejsu..![]()
igram ja j
Monolog i Virtual, svaka cast, ocaran sam njegovim glasom, najbolji pjevac kojeg sam ikad slusao. Uostalom, avatar sve govoriVirtu4l je napisao/la:I ja sam ponosni član ove grupe!Monolog je napisao/la:Serj Tankian
Ugasis,kazes sebi "necu vise" i to je to. Sve je do volje covjeka.MinistaR je napisao/la:Visim na toj prokletoj community zajednici. Baš bih se volio "skinuti" sa iste. Sad mi postalo, kafa, cigare i facebook. Idiotski, nema šta.
aha,ovo ono pare,navijaciAbrofemi je napisao/la:ja igram top eleven, igra je zanimljiva do bola!
ija drugu sezonu,u prvoj bio 2,sad u ligi prvaka proso grupnu fazu i 2 opet na tabeli,ti?RagazziDelSud je napisao/la:aha,ovo ono pare,navijaciAbrofemi je napisao/la:ja igram top eleven, igra je zanimljiva do bola!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.