Kerim Alajbegović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Kerim Alajbegović
Ma ekipa mu je qrac. Gube dva razlike i ne mogu do lopte doci. Dobise ih ljudi sa pola snage. 

Pa već sad ima veći napadački arsenal nego Demirović.
Najbolji igrač Salzburga i top3 reprezentacije
Sta im pocini damira mi
Kakva kreacija
Od duplog pasa do sjajne lopte koju saigrac mije iskoristio
Kakva kreacija
Od duplog pasa do sjajne lopte koju saigrac mije iskoristio
I vise nego realno
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 02 okt 2025, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Jedina nesreca sto je ovaj salzburg gola qurccina.
Ali kakav pas na kraju za onog nigera... Neka blaža verzija Arnoldovog pasa za Salaha. Šteta što ovaj nije zabio. Pričalo bi se o toj asistenciji. Ili mi se učinilo pa malo preuvelicavam?! 
Ne znam sta bih rekao. Ne bih se iznenadio da već u januaru negdje ode ako ovako nastavi. Ne znam koliko bi to bilo pametno, ali ne moze se ne primijetiti ovaj talenat.
Samo da ga zdravlje posluzi.

Ne znam sta bih rekao. Ne bih se iznenadio da već u januaru negdje ode ako ovako nastavi. Ne znam koliko bi to bilo pametno, ali ne moze se ne primijetiti ovaj talenat.
- Beduin
- Kontakt:
Nece on nigdje na zimu jer ne radi tako Salzburg.
I oni su u tranziciji, dosta su prodavali posljednjih godina, imaju dosta mlad tim i igrace koji tek trebaju da se dokazu, podignu sebi cijenu i tako Salzburg zaradi. A Kerim je jos daleko od velikog transfera i punjenja klupske kase.
De malo realnije gledajte, nigdje sredine kod nas. Tek ono najbolje treba da dodje u narednim godinama, sve ovo je puki talenat i brusenje igraca.
I oni su u tranziciji, dosta su prodavali posljednjih godina, imaju dosta mlad tim i igrace koji tek trebaju da se dokazu, podignu sebi cijenu i tako Salzburg zaradi. A Kerim je jos daleko od velikog transfera i punjenja klupske kase.
De malo realnije gledajte, nigdje sredine kod nas. Tek ono najbolje treba da dodje u narednim godinama, sve ovo je puki talenat i brusenje igraca.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Bilo bi dobro da sljedeci sezonu odigra kao glavni kotac u Salzburgu.
De bolan, gdje da ide, odigrao slovom I brojem 1 (jednu) utakmicu citavih 90 minuta I ti ga odmah negdje seljakas. Prvo treba postati standardan u Salzburgu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Nekad se stvarno pitam da li ja to pišem na arapskom jeziku pa me pojedinci ne razumiju ili?!
Nigdje nisam napisao da ce otići negdje u januaru niti da to ocekujem, nego sam napisao da se ne bih iznenadio ako bi do toga došlo ako nastavi s ovakvim igrama i da napreduje iz utakmice u utakmicu (tu se podrazumijeva splet niza okolnosti koje bi dovele eventualno do transfera u januaru, ali nebitno. Ne želim da širim pricu).
Nigdje nisam napisao da ce otići negdje u januaru niti da to ocekujem, nego sam napisao da se ne bih iznenadio ako bi do toga došlo ako nastavi s ovakvim igrama i da napreduje iz utakmice u utakmicu (tu se podrazumijeva splet niza okolnosti koje bi dovele eventualno do transfera u januaru, ali nebitno. Ne želim da širim pricu).
Kerim je standardan, svaku utakmicu igra,a treba i poslusat njegovog trenera koji je rekao da je decko premlad i da ga ne treba previse hvalit jer je u tim godinama i da ce dobijat minute svaku utakmicu jer posjeduje kvalitet,a kada bi gledao ko je koliko odigrao svih 90min,osim Slagera golmana niko nije standardan u Salcburgu
Ja sam zadovoljan s trenutnom minutažom za Kerima. Otprilike je u prosjeku to poluvrijeme, nekad starta pa igra do 60. minute, a nekada uđe u 60. minuti. Sasvim korektno za momka koji igra svoju prvu seniorsku sezonu.
Momak je najbolji igrač Salzburga već sada. On svakim treningom napreduje kao igrač. Za njega je ogromno odraditi minute u Evropi, ali i u dresu reprezentacije - postepena prilagodba na najveći nivo fudbala. Njemu je ovo top klub da odradi ovu sezonu, a što da ne i iduću ako se poprave i dovedu na nivo onog Salzburga kada je Dedić tek krenuo igrati.
Znači ni najmanje se ne brinem za njega što se tiče karijere jer je igračina već sada, a može samo bolji biti. Samo da ga povrede zaobiđu. On je naš najveći napadački kvalitet trenutno jer je Džeko debelo van forme. Protiv Kipra ako ne bude starter biće katastrofa. Nadam se da će što više loptu u nogama imati u toj utakmici.
Momak je najbolji igrač Salzburga već sada. On svakim treningom napreduje kao igrač. Za njega je ogromno odraditi minute u Evropi, ali i u dresu reprezentacije - postepena prilagodba na najveći nivo fudbala. Njemu je ovo top klub da odradi ovu sezonu, a što da ne i iduću ako se poprave i dovedu na nivo onog Salzburga kada je Dedić tek krenuo igrati.
Znači ni najmanje se ne brinem za njega što se tiče karijere jer je igračina već sada, a može samo bolji biti. Samo da ga povrede zaobiđu. On je naš najveći napadački kvalitet trenutno jer je Džeko debelo van forme. Protiv Kipra ako ne bude starter biće katastrofa. Nadam se da će što više loptu u nogama imati u toj utakmici.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Haaland je u Dortmund otisao na zimu.Beduin je napisao/la: ↑02 okt 2025, 23:52Nece on nigdje na zimu jer ne radi tako Salzburg.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Kako pišu sinoc se povrijedio.Vjerovatno propusta okupljanje reprezentacije
Ne mora znaciti. Zbog toga nije bio u prvih 11 sinoc, dakle moguce je da ce se oporaviti, cim je mogao igrati sinoc.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nikakva povreda nije u pitanju. Barem ozbiljnija.
Pogledao sam snimak ono je nesro bilo vanjskim falsom stvarno vrh tipa Modric on voli takve da koristi efejehurem je napisao/la: ↑02 okt 2025, 23:45Ali kakav pas na kraju za onog nigera... Neka blaža verzija Arnoldovog pasa za Salaha. Šteta što ovaj nije zabio. Pričalo bi se o toj asistenciji. Ili mi se učinilo pa malo preuvelicavam?!
- Beduin
- Kontakt:
Ma dobro sad, normalno da ce se odraditi transfer u situaciji kao sa Haalandom, to je vanserijski igrac sa tada vrhunskom statistikom (u 27 utakmica dao 29 golova), ne mogu se sjetiti jel tad i u LP postigao odmah 3 gola protiv nekoga i tad razvalio u grupnoj fazi.BenjooJutub je napisao/la: ↑03 okt 2025, 16:19Haaland je u Dortmund otisao na zimu.Beduin je napisao/la: ↑02 okt 2025, 23:52Nece on nigdje na zimu jer ne radi tako Salzburg.
Ali govorim generalno za Salzburg i naseg Kerima, on je tek dosao i ono najbolje tek treba pokazati, a nije jos uvijek u izlogu za visemilionski transfer kao i vecina mu saigraca.
A nece niko sad dati 15mil za njega, onako pausalno lupam cifru koja bi ih zadovoljila.
Ima jos dosta on da igra, sazrijeva kao igrac i nabije statistiku te tako skrene paznju na sebe.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Od prve minute danas, sretno Kerime i ocekujem bar gol 

Starter. Igra i Bischoff. Nadam se da Kerim ide na lijevo krilo ipak.
Nije mi drago danas što starta ako je tačno to oko minorne povrede mišića. On nam je ključ za pobjedu protiv Kipra.
Nije mi drago danas što starta ako je tačno to oko minorne povrede mišića. On nam je ključ za pobjedu protiv Kipra.
Trebali su dosad gubiti makar 2 razlike. Losi do bola.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Edincapitano, Google Adsense [Bot], lol89, Maestro^^, NazorUso, perun, Sheyi, zastitaIdentiteta i 73 gosta.