previse ikraca koji ne znaju Srpski,i to losih igraca,cast izuzecima.
Zasto je Pejcinovic napustio Zvedu...cini mi se da se vratio u RAD
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Koliko to igraca sad Zvezda ima stranaca pa da ne znaju srpski?Koliko ja znam samo Aval Isah i Abu Oumarou koji nece ni igrati u prvoj postavi te brazilci Savio i Kadu ali oni znaju dosta srpskog,a Pejcinovic ce otici u inostranstvo najvjerovatnije u Nant ili Bochum uglavnom nece se zadrzati sigurno u Radu.katalinski je napisao/la:rado bih stisnuo DA, da ce zvezda osvojiti titulu,ali sumnjam da ima sanse![]()
previse ikraca koji ne znaju Srpski,i to losih igraca,cast izuzecima.
Zasto je Pejcinovic napustio Zvedu...cini mi se da se vratio u RAD
To sam i ja pokusao objasniti.obannon je napisao/la:Abu(Pižon nije zadovoljan sa njim, teško da će biti u prvom planu- zna osnovne riječi koje su mu dovolje )
Issah( startnih 11 mu je zagarantovano- ne zna srpski)
Kadu i Savio ( tek treba da se nametnu- srpki veoma dobro znaju)
Ostali su svi sa srpskog govornog područja
CADUDevil je napisao/la:Nisam stigao pogledati na tv ali vidjoh na netu ekipe i interesuje me koje ovaj Carlos Mendes sto je bio na klupi CZ?
Na netu ima samo jedan igra u New York Red Bullsima.
A to mi reci nisam znao njegovo pravo ime.obannon je napisao/la:CADUDevil je napisao/la:Nisam stigao pogledati na tv ali vidjoh na netu ekipe i interesuje me koje ovaj Carlos Mendes sto je bio na klupi CZ?
Na netu ima samo jedan igra u New York Red Bullsima.

Koliko vidim ono je hrvatska zastava "zalutala" na sjever.Na koje zastave misliš?GoRaN je napisao/la:Jel ovo zastava Hrvatske iznad zastave "Delije Sever"???![]()
I ko im je onaj lik sto je bio na zastavama??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.