Vidim da nisi bas najbolje shvatio sta sam htio reci... Mislim da je malo grubo to sto ti kazes 2 dobre, 3 katastrofalne i dovidjenja, prijatno.. Okreno sam plocu pa sam ti rekao da je skoro sam dobio 2 utakmice.. Naravno da nije sam dobio, ali isto tako nije katastrofalno odigrao protiv Antica... da je mogao bolje jest, al daleko je to od katastrofe.neno#4 je napisao/la:Sam dobio CG i Hrvatsku? Onda neko nije gledao te utakmice, ili ti ili ja. Mirza protiv CG prakticno u prvom poluvremenu osim na pocetku prve cetvrtine nije postojao. U drugom poluvremenu je odigrao odlicno i pogurao nas kada je trebalo. U utakmici protiv Hrvatske citava ekipa je odlicna bila, a zaboravljas Domercanta i njegove suteve. Mirza jeste bio odlican, ali kada je trebalo zakazao je. Protiv Grcke i protiv Makedonije. Niko ne moze da dobije utakmicu sam. Naravno da je bio nas najbolji igrac na prvenstvu.
Mirza Teletović
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Mirza Teletović
Ali za igraca takvog kalibra je to katastrofalno onda. A kazes onda da je citav tim podbacio protiv Finske, a on sam dobio utakmice protiv Hrvatske i Crne Gore. Tu si mi se malo zakopao. Tim dobija i tim gubi utakmice.
Ali nebitno, nadati se da ce doci na okupljanje kada se bude igrale kvalifikacije koje pocinju u augustu iduce godine ako Bog da.
Ali nebitno, nadati se da ce doci na okupljanje kada se bude igrale kvalifikacije koje pocinju u augustu iduce godine ako Bog da.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
doe78 je napisao/la:He,he,he.....i rubio je imao nagrada pa je se smirio..novica nijeo odigrao dobru partiju ima 2 god....savan ima jednu dobru sez,zbog karija...mirza igra na nivio vec 3,4 god...pozz.
jbg,mirza nije bio nikad izabran u dvije najbolje petorke eurolige,odličan je igrač ali nije bio nikad izabran među dva,tri najbolja krilna centra evrope
Daleko od tog da sam se zakopo.neno#4 je napisao/la:Ali za igraca takvog kalibra je to katastrofalno onda. A kazes onda da je citav tim podbacio protiv Finske, a on sam dobio utakmice protiv Hrvatske i Crne Gore. Tu si mi se malo zakopao. Tim dobija i tim gubi utakmice.

Upada u oci kad kazes 2 „samo“ dobre, da si bar napisao perfektne i 3 katastrofalne pa da i prodje

Pogledaj jos jednom prvo poluvrijeme protiv Crne Gore.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ti si malo izgubljen lik,jer ne volis tog igraca..neno#4 je napisao/la:Pogledaj jos jednom prvo poluvrijeme protiv Crne Gore.
za tebe je i rubio bio igracina,pa si se sada usutio.
Sama cinjenica da si naveo da je novica izabaran sa 20 godina je smjesna,pa taj igrac 2 godine nije odigrao ozbiljnu utakmicu.
A taj isti mirza je donio kao neku tilulu ;;spanskog kupa:))bio neki mvp:))
Neno ako ga ne volis ok je,ali reci da su ova dvojica bolja je smjesno..
Pa savan ti je ukopao sbiju na e.p..
A mirza nakon toliko godina nama donio pobjedu,jer je srusio crnu goru,da taj mirza.
Ako se ne varam to nije poslo za rukom nenadu markovicu!!
Poz za tebe,danas sam gledao bayern u goetingenu u pratnji bivseg igraca celik zenice,igrao jednom na all star u bih
''ako pogodis tko je, imas pice;))
-
- Kontakt:
doe78 je napisao/la:Ti si malo izgubljen lik,jer ne volis tog igraca..neno#4 je napisao/la:Pogledaj jos jednom prvo poluvrijeme protiv Crne Gore.
Sama cinjenica da si naveo da je novica izabaran sa 20 godina je smjesna,pa taj igrac 2 godine nije odigrao ozbiljnu utakmicu.
A mirza nakon toliko godina nama donio pobjedu,jer je srusio crnu goru,da taj mirza.
Poz za tebe,danas sam gledao bayern u goetingenu u pratnji bivseg igraca celik zenice,igrao jednom na all star u bih
all star tekma bih lige?
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:doe78 je napisao/la:Ti si malo izgubljen lik,jer ne volis tog igraca..neno#4 je napisao/la:Pogledaj jos jednom prvo poluvrijeme protiv Crne Gore.
all star tekma bih lige?
jeste ono Pred kraja rata cini mi se!!
-
- Kontakt:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:doe78 je napisao/la:Ti si malo izgubljen lik,jer ne volis tog igraca..neno#4 je napisao/la:Pogledaj jos jednom prvo poluvrijeme protiv Crne Gore.
all star tekma bih lige?
jeste ono Pred kraja rata cini mi se!![/quote]
zar je i to bilo?
Jeste ,jedna tekma*imao sam je na dvd ali je nestala!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Sjećam se ja. Bilo je i takmičenje u zakucavanju. Znam da je učestvov'o Selmir Husanović iz Slobode. Ako se ne varam, on je pokuš'o s dvije lopte zakucati?!
Nego, što se tiče Telke, mislim da od ova 2 diskutanta neće niko popustiti ni na jednu jedinu sekundu.
Neno neće priznati da je u nekim stvarima pogriješio i to je to. Konkretno kada je u pitanju Veličković.
Helem, da nisi gled'o utakmicu sa tadašnjim playmakerom ekipe Zenice? Hm, kako mu bijaše ime?
Zablokir'o sam do bola. Edis Mulalić/Mulić or sth. like that. 
Nego, što se tiče Telke, mislim da od ova 2 diskutanta neće niko popustiti ni na jednu jedinu sekundu.

Helem, da nisi gled'o utakmicu sa tadašnjim playmakerom ekipe Zenice? Hm, kako mu bijaše ime?

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:Sjećam se ja. Bilo je i takmičenje u zakucavanju. Znam da je učestvov'o Selmir Husanović iz Slobode. Ako se ne varam, on je pokuš'o s dvije lopte zakucati?!
Nego, što se tiče Telke, mislim da od ova 2 diskutanta neće niko popustiti ni na jednu jedinu sekundu.Neno neće priznati da je u nekim stvarima pogriješio i to je to. Konkretno kada je u pitanju Veličković.
Helem, da nisi gled'o utakmicu sa tadašnjim playmakerom ekipe Zenice? Hm, kako mu bijaše ime?Zablokir'o sam do bola. Edis Mulalić/Mulić or sth. like that.
Blizu si druze ,mulic jeste ,ali nije bio play..ovo je selim mulic uveo goetingen u prvu ligu pa se polako povukao,odlican igrac..onaj drugi je isto mulic i bio je play..
" onclick="window.open(this.href);return false;
Pogledaj ovo dobro. I onda ces mozda utuviti u svoju glavu sta je i ko Neno Markovic.
A s tobom se ne vrijedi raspravljati, nazalost.
Svaki naredni post koji napises preskocit cu lagano, jer ti ne vrijede argumenti.
Taj neki Rubio ima dvije titule evropskog prvaka, srebro sa Olimpijade, titulu u Spaniji i ima Euroligu. I to sve sa svojih 21 godinom. I da, taj Rubio je u Minesoti vec, NBA.
Pogledaj ovo dobro. I onda ces mozda utuviti u svoju glavu sta je i ko Neno Markovic.
Svaki naredni post koji napises preskocit cu lagano, jer ti ne vrijede argumenti.
Taj neki Rubio ima dvije titule evropskog prvaka, srebro sa Olimpijade, titulu u Spaniji i ima Euroligu. I to sve sa svojih 21 godinom. I da, taj Rubio je u Minesoti vec, NBA.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno#4 je napisao/la:
<da nije rubio donio te titule?da nije i ovu sa ovog e.p mozda on donio?
Smjesan si sve vise i vise...
NJegov ucinak od 2 P i po 3,4 ass mene ne obara sa nogu:)))
Ima li neko neki link meca Caja Laboral vs Zaragoza?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
u 3 kolu ACB LIGE
CAI.ZARAGOZA-CAJA LABORAL 86-66
TELETOVIC 33 MINUTE
19 POENA
6/11 ZA 2 POENA
2/3 ZA 3 POENA
7 SKOKOVA
CAI.ZARAGOZA-CAJA LABORAL 86-66
TELETOVIC 33 MINUTE
19 POENA

6/11 ZA 2 POENA
2/3 ZA 3 POENA
7 SKOKOVA
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- storm_raider
- Kontakt:
Tad je Ikona jos bio mlada nada nase lige. Castle je pobjedio na zakucavanju cini mi se, a Teletovic je "smotao" windmill.Monolog je napisao/la:Sjećam se ja. Bilo je i takmičenje u zakucavanju. Znam da je učestvov'o Selmir Husanović iz Slobode. Ako se ne varam, on je pokuš'o s dvije lopte zakucati?!
Nego, što se tiče Telke, mislim da od ova 2 diskutanta neće niko popustiti ni na jednu jedinu sekundu.Neno neće priznati da je u nekim stvarima pogriješio i to je to. Konkretno kada je u pitanju Veličković.
Helem, da nisi gled'o utakmicu sa tadašnjim playmakerom ekipe Zenice? Hm, kako mu bijaše ime?Zablokir'o sam do bola. Edis Mulalić/Mulić or sth. like that.

Sport je lijek za tijelo i duh.
-
- Kontakt:
storm_raider je napisao/la:Tad je Ikona jos bio mlada nada nase lige. Castle je pobjedio na zakucavanju cini mi se, a Teletovic je "smotao" windmill.Monolog je napisao/la:Sjećam se ja. Bilo je i takmičenje u zakucavanju. Znam da je učestvov'o Selmir Husanović iz Slobode. Ako se ne varam, on je pokuš'o s dvije lopte zakucati?!
ako je tekma bila pred kraj rata kao što neko reče onda si malo pogriješio
Mirza ponovo najbolji! Ako se ne varam (da ne trazim po netu), postigao 23 poena, tricu sutirao 3/5, Ubjedljivo najbolji strijelac, ujedno i igrac susreta. Posebno mi je drago sto je onom Gistu pokazao ko je gazda. Imao 2-3 spektakularna zakucavanja, izgleda da se priprema za NBA. 

Izdržati, to je temelj vrline!
1. kolo eurolige
FENERBAHCE-CALA LABORAL 66-69
TELETOVIC
36 MINUTA
23 POENA
6/11 ZA 2 POENA
3/7 ZA 3 POENA
6 SKOKOVA
FENERBAHCE-CALA LABORAL 66-69
TELETOVIC

36 MINUTA
23 POENA

6/11 ZA 2 POENA
3/7 ZA 3 POENA
6 SKOKOVA
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.