Safet Sušić - Pape

Ada
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Ada » 07 jan 2010, 17:22

Ajmo malo o safetu :)

Kaze safet da mu treba 20 kvalitetnih igraca!Pitam se da li safet uopste poznaje kvalitet svih igraca...rekao je da mi trenutno imamo 12-14 kvalitetnih igraca...nije mi jasno, mislim da ih imamo mnogo vise, barem 17-18 igraca
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 07 jan 2010, 17:23

Kosevo uopste nije tako lijepm stadion kako ga vi uzdizete.Obican atletski stadion koji idu tribine u krug,koji nema ni krova.Svlacionice su vam uzasne za razliku na BP.Kad se je zadnji put nesto renoviralo na kosevu, recite mi kad???Nije valjda da moram postavljat klipove kako je se intenzivno radilo na Krovu, ofarbani su zidovi u unutrasnjosti stadiona, prozori promijenjeni itd.(mislim na BP).
I nemojte mi nista pricat o atmosferi, jer mogli smo od pojedinih igraca cuti kakva je atmosfera, ne samo do nasih nego i od igraca iz drugih repki.Normalno da ce se vise odjekivat ako stadion ima krov,znaci akustika je veca time jos sto su tribine blize ori se jako.Teren na Bp jest problem jbg nazalost.Svi znamo da je bila prica das u zamijenjen travnjak, i ja sam taj tekst negdje postavljao.Sta je bilo od toga ne znam.Zato nemojte molim vas blatit po BP ko da nicemu ne valja.

Ja bih bio sretan da se utakmice repke igraju na Tusnju.Pa nije samo Sa i Ze Bih.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 jan 2010, 17:26

Ada je napisao/la:Ajmo malo o safetu :)

Kaze safet da mu treba 20 kvalitetnih igraca!Pitam se da li safet uopste poznaje kvalitet svih igraca...rekao je da mi trenutno imamo 12-14 kvalitetnih igraca...nije mi jasno, mislim da ih imamo mnogo vise, barem 17-18 igraca
Slazem se. Po meni imamo 5 sjajnih igraca (Dzeko, Miske, Salihovic, Pjanic i Spahic) i jos oko 10-12 momaka koji su vrlo dobri. Pa eto u Cire su cesto bili igraci poput Muslimovica, Bajramovica i Pjanica na klupi. Po meni je to vrlo dobro za zemlju poput BiH. Samo ne znam sta ce bit ako se ne daj Boze Misimovic povrijedi na duze vrijeme.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 07 jan 2010, 17:27

mrzim_ulizice je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Gol Bole protiv danaca, sve govori koje navijanje se moze postici na Kosevu kad je puno, zato....
ti se jarane ufatio danske i te utakmice pa ta je bila bitna utakmica de se malo ufati slabijih ekipa i prisjeti se tih utakmica i ja bi volio da svaku utakmicu bude 100000 da imamo takav stadion ali nemamo ............svi bi volili da gledaju spaniju,dansku,portuga a kada dodju slabije ekipe stadion prazan e pa jarane nemoze to tako
Nisam jarane se ufatio, ti si pobrko loncice, zamjenio si me s nekim. Nego kazem, da se moze napraviti atomsfera ipak velika je razlika sto se tice kapaciteta. Slazem se, sto kazes za ove manje ekipe. Ali evo da se predlozi neka solucija kad su male repke nek se igra na BP a vece na Kosevu, opet bi nekome smetalo, jer mi nismo slozni, uvjek neki rivalitet i sranja. Realno gledajuci, mi nemam neki moderni evropski stadion. Jedino da se kaze jedan stadion pa bio to Bp, Kosevo ili sasvim treci, poptuno renovira i da taj stadion bude za usluge repke rijesio bi se problem, ali sa ovim savezom i njihovom ekonomijom nema od toga hljeba, ali eto bilo bi lijepo nesto uraditi, jer ova prepucavanja nigdje ne vode. Isto tako sto se tice navijanja, svi udaraju po svom, nema organizacije, svak hoce da vodi navijanje,ma nema nista, isto smo neki indijanci sto se skupe, pa ko moze vise.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 07 jan 2010, 17:30

Sretno Safete
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 07 jan 2010, 17:30

Ada je napisao/la:
Alen Škoro je napisao/la:Slazem se u vecini teksta što si napisao.Ali ... sjetimo se i Portugala sad u nicaZe,kad smo primili gol...Muk.
Dakle,ima dosta je i do publike i podrške.Ali brate teren je teren.Koševo je terenski veći od BP.
A da ne pričam da na Koševu(kad igra repka) nije samo raja iz Sarajeva,ima tu ljudi(navijača) iz svih djelova BiH.
Na kraju krajeva ne piše u kladionici BH Fanaticos - Portugalski navijači 1 X 2 .(dajem primjer)
Već - BiH - Portugal. 1 X 2

Publika je dobra,čim je i rezultat dobar. ;)
Ti neznas sta pises :)
Bilino polje je uvjek bilo isto ispunjeno, bilo da se igra protiv armenije ili portugala!
I na bilino polje dolaze navijaci iz svih djelova BiH!
Kosevo je vecinom poluprazno, osim naravno kada se igra protiv franciuske ili za plasman na neko prvenstvo!
Nelupaj bezzze po tastaturi, igrace se i dalje na kosevu
Kakve samo nebuloze,pa bilo bi smijesno da nije ispunjeno,jer kažem Vam Koševo ima kapaciteta oko 37 000(sjedećih mjesta),a BP duplo manje.

Onda,cuj na BP dolaze navijači iz svih djelova,a to na Koševo ko ne dolaze? :roll:
NON MOLLARE MAI

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 07 jan 2010, 17:32

On je rekao da ima 8-9 igraca koji mogu biti u provm timu, i upravu je covjek. Koga to mi jos imamo?? Klupa nam je kratka skroz, i ako hocemo nesto da napravimo moras imati sirinu sto kaze Safet, a to mi nemamo.

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 07 jan 2010, 17:33

Adinjo je napisao/la:
mrzim_ulizice je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Gol Bole protiv danaca, sve govori koje navijanje se moze postici na Kosevu kad je puno, zato....
ti se jarane ufatio danske i te utakmice pa ta je bila bitna utakmica de se malo ufati slabijih ekipa i prisjeti se tih utakmica i ja bi volio da svaku utakmicu bude 100000 da imamo takav stadion ali nemamo ............svi bi volili da gledaju spaniju,dansku,portuga a kada dodju slabije ekipe stadion prazan e pa jarane nemoze to tako
Nisam jarane se ufatio, ti si pobrko loncice, zamjenio si me s nekim. Nego kazem, da se moze napraviti atomsfera ipak velika je razlika sto se tice kapaciteta. Slazem se, sto kazes za ove manje ekipe. Ali evo da se predlozi neka solucija kad su male repke nek se igra na BP a vece na Kosevu, opet bi nekome smetalo, jer mi nismo slozni, uvjek neki rivalitet i sranja. Realno gledajuci, mi nemam neki moderni evropski stadion. Jedino da se kaze jedan stadion pa bio to Bp, Kosevo ili sasvim treci, poptuno renovira i da taj stadion bude za usluge repke rijesio bi se problem, ali sa ovim savezom i njihovom ekonomijom nema od toga hljeba, ali eto bilo bi lijepo nesto uraditi, jer ova prepucavanja nigdje ne vode. Isto tako sto se tice navijanja, svi udaraju po svom, nema organizacije, svak hoce da vodi navijanje,ma nema nista, isto smo neki indijanci sto se skupe, pa ko moze vise.
slazem se u potpunosti sa tobom ali sta ces kad smo mi pogan narod nama nemoze dragi Allah ugodit a a savez netreba ni da se prica vidi se covjek osudjen i opet radi to samo u nasoj zemlji ima

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 jan 2010, 17:37

pa uglavnom je u pravu Pape, mozda je cak malo precjenio neke igrace. ja ocekujem da u sljedecoj godini "procvjetaju" neki mladi igraci poput Stilica, Zeca, mozda ovaj Alispahic. te onda neko od onih nasih u Ceskoj i Slovackoj, Mahmutovic, Haurdic (mozda je jos uvijek premlad ali je veliki potencijal).

19HzsA87
Kontakt:

Post Postao/la 19HzsA87 » 07 jan 2010, 17:44

evo vidite navijanje kakvo je na Kosevu i uporedite ga u zenici..AKO SE MOZE UPOREDITI
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 07 jan 2010, 17:50

Adinjo je napisao/la:

On je rekao da ima 8-9 igraca koji mogu biti u provm timu, i upravu je covjek. Koga to mi jos imamo?? Klupa nam je kratka skroz, i ako hocemo nesto da napravimo moras imati sirinu sto kaze Safet, a to mi nemamo.
E pa jarane mi bas imamo dobru klupu i to je prvi put nakon toliko godina...ustvari i prvi put da imamo tako jaku klupu!
Na klupi ce uglavnom sjediti npr: muslimovic (ibisevic), medunjanin, bajramovic, jahic ( berberovic) , vladavic, hasagic (begovic), pandza, mravac, ibricic, zec...
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 07 jan 2010, 17:56

Ada je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:

E pa jarane mi bas imamo dobru klupu i to je prvi put nakon toliko godina...ustvari i prvi put da imamo tako jaku klupu!
Na klupi ce uglavnom sjediti npr: muslimovic (ibisevic), medunjanin, bajramovic, jahic ( berberovic) , vladavic, hasagic (begovic), pandza, mravac, ibricic, zec...
Ovo ostalo sve prosjecni igraci, i to je ono sto Pape prica.

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 07 jan 2010, 18:02

Daj nepricaj nebuloze!
Naravno da svi igraci nisu kalibar djeko, pjanic...pa da su svi taki bili bi daleko najbolji!
Samo ne zelim da sa ovakom pricom na kraju neuspjesnog mandata, kazete da je safet bio u pravu!
Za razliku od njega ciro je jasno govorio, imamo jednu od najjacih evropskih ekipa, i bio je u pravu!
A bio ili nebio u pravu, barem je momcima dizao adrenalin i vjeru u sebe, a sa ovakom pricom safeta neznam kako ce imati morala ( ako nastavi tako pricat)
Ala je ciro znao dignut moral :mrgreen:

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 07 jan 2010, 18:08

Ada je napisao/la:Daj nepricaj nebuloze!
Naravno da svi igraci nisu kalibar djeko, pjanic...pa da su svi taki bili bi daleko najbolji!
Samo ne zelim da sa ovakom pricom na kraju neuspjesnog mandata, kazete da je safet bio u pravu!
Za razliku od njega ciro je jasno govorio, imamo jednu od najjacih evropskih ekipa, i bio je u pravu!
A bio ili nebio u pravu, barem je momcima dizao adrenalin i vjeru u sebe, a sa ovakom pricom safeta neznam kako ce imati morala ( ako nastavi tako pricat)
Jest, zato smo otisli na SP,sto imamo jednu od najjacih ekipa.
Daj ne pricaj. Sta sad je Safet trebao lagati igracima u oci da su neki od njih najbolji na svijetu kad znaju i sami da nisu. Safet je za razliku od Ciroguza relan i prica covjek istinu.
Dizao je Ciroguz moral, dizao, i eto gdje nas je odveo.

Gistro_Bancho
Kontakt:

Post Postao/la Gistro_Bancho » 07 jan 2010, 18:18

19HzsA87 je napisao/la:

evo vidite navijanje kakvo je na Kosevu i uporedite ga u zenici..AKO SE MOZE UPOREDITI

glup si ba

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 jan 2010, 18:19

treba bit realan....hasagic i begovic,spahic,nadarevic,salihovic,ibricic,dzeko,misimovic,ibisevic,pjanic,jahic,muslimovic bajramovic...pa eto i rahimic koji je u poznim godinama....to su znaci ta neka imena dokazana i provjerena..mozda sam nekog zaboravio...al od tih 14 imena 2 su golmana i 10 veznih veznih ili napadaca i 2 odbrambena...bekove nemamo..odbrana nam je rupa....kad skontamo da recimo ibricic,misimovic,pjanic..sva trojica su isti tip igraca...muslimovic,dzeko,ibisevic sva trojica su napadaci...hasagic i begovic golmani...doalzimo do zakljucaka da na nekim pozicijama imamo viska kvalitetnih igraca,ne mislim bukvalno...nego hocu reci...ako npr iga misimovic to znaci da automatski pjanic nema mjesta...i za sve ostale pozicije tako a sa druge strane nemamo ni priblizno kvalitetne igrace na ostalim pozicijama pogotovo u odbrani.......sto znaci da imamo samo 2-3 pozicije pokrivene u ekipi kako bi trebalo..ako me razumijete sta hocu reci....

to je realno...znaci ima dosta kvalitetnih igraca ali neravnomjerno rasporedjenih.jer mi odbrane realno nemamo...dovoljno govori da su salihovic i ibricic bekovi bili......tako da u principu...nemamo cak ni 11....al eto
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Gistro_Bancho
Kontakt:

Post Postao/la Gistro_Bancho » 07 jan 2010, 18:25

samo da kažem da je i drugi stadion u Zenici koji je atletski (Kamberovića polje) 100 puta bolji od Koševa a za Bilino Polje da i ne pričam!!! Istina, na Bilinom je qrac teren ali je jedini FUDBALSKI STADION koji imamo a da iole valja. Za pristalice Koševa kao stadiona na kojem treba da igra fudbalska reprezentacija BiH, preporučujem temu vezanu za atletiku u BiH. To je za Vas.
Druga stvar je stvar kapaciteta stadiona...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 jan 2010, 18:36

dobro je ba vise sa stadionima :D .....bez potrebno polemisete...ko da se mi pitamo....valjda je jasno svima da se treba igrat na najvecem drzavnom stadionu...u svim normalnim drzavama je tako...al posto nismo normalni :lol: ....moze se i pod boricima u bihacu igrat :mrgreen: .......valjda bi svi voljeli biti na stadionu i gledati tekmu svoje repke uzivo a ne preko tv..ovo kazem iz razloga jer sta mislite...kakve su vam sanse da recimo dodjete do karte kad je neka veca tekma...na stadionu kapaciteta 15 000 i stadionu kapaciteta 38 000....mozda mozete doci do karte i na tom manjem al po kojoj cijeni.....i zar se moze poredit atmosfera na ta dva stadiona...gdje je vise nego duplo ljudi....

to je objektivno...pa vi vidite....znaci manje tekme u zenici...vece u sa...i svi sretni...pa ko voli nek izvoli... ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 07 jan 2010, 18:40

Adinjo je napisao/la:
Jest, zato smo otisli na SP,sto imamo jednu od najjacih ekipa.
Daj ne pricaj. Sta sad je Safet trebao lagati igracima u oci da su neki od njih najbolji na svijetu kad znaju i sami da nisu. Safet je za razliku od Ciroguza relan i prica covjek istinu.
Dizao je Ciroguz moral, dizao, i eto gdje nas je odveo.
Ponavljam, otisli nismo iz drugih razloga, izgubili smo zbog kartona, ali igrali smo protiv portugala koji nas se ustrtio, i ja neznam, samo corav covjek nevidi sta je ciro napravio za ovu reprezentaciju!
Stvorovi nezehvalni, Bog zna, da taj covjek nije dosao, danas bi nas trenirao tulic, a igraci poput misimovica i pjanica bi se odnosili prema reprezentaciji BiH kao salihamidzic, a mozda bi pjanic zaigrao i za francuze!
On je prvi koji je djeki rekao da je najbolji napadac i sa tim ga je uvjerio sto je ubrzo i postigao!Pitaj djeku sta misli o ciri!
Ne zalim da safet ovako prica, zna da ima ekipu koju mora odvesti na EP!
Ukoliko to ne ucini, podhitno ostavka i tacka!
sarajlija89 je napisao/la:
treba bit realan....hasagic i begovic,spahic,nadarevic,salihovic,ibricic,dzeko,misimovic,ibisevic,pjanic,jahic,muslimovic bajramovic...pa eto i rahimic koji je u poznim godinama....to su znaci ta neka imena dokazana i provjerena..mozda sam nekog zaboravio...al od tih 14 imena 2 su golmana i 10 veznih veznih ili napadaca i 2 odbrambena...bekove nemamo..odbrana nam je rupa....kad skontamo da recimo ibricic,misimovic,pjanic..sva trojica su isti tip igraca...muslimovic,dzeko,ibisevic sva trojica su napadaci...hasagic i begovic golmani...doalzimo do zakljucaka da na nekim pozicijama imamo viska kvalitetnih igraca,ne mislim bukvalno...nego hocu reci...ako npr iga misimovic to znaci da automatski pjanic nema mjesta...i za sve ostale pozicije tako a sa druge strane nemamo ni priblizno kvalitetne igrace na ostalim pozicijama pogotovo u odbrani.......sto znaci da imamo samo 2-3 pozicije pokrivene u ekipi kako bi trebalo..ako me razumijete sta hocu reci....

to je realno...znaci ima dosta kvalitetnih igraca ali neravnomjerno rasporedjenih.jer mi odbrane realno nemamo...dovoljno govori da su salihovic i ibricic bekovi bili......tako da u principu...nemamo cak ni 11....al eto
Ovo je djelimicno tacno!
Ne bih ja bas rekao da nemamo bekove!Po meni berberovic ukoliko bude u formi definitvno treba igrati, ali mu nedati da ide naprijed ili da dribla!Steta je sto salihovic mora igrati beke, u cirinoj formaciji se dosta trosio i nije imao cesto priliku da iskoristi svoje centarsutove...
Obrana nam nije rupa, spahic i nadarevic u obrani sa jednim begovicem na golu...hej
Misimovic i pjanic mogu igrati zajedno

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 07 jan 2010, 18:44

Meni se svidja Bilino samo sto je "fudbalski" stadion ali npr nije to presudno jer kada vidis gdje bolji teren ( nisam bas upucen a svi kazu da je u Sa ... ) gdje stane vise gledalaca bla,bla onda je Kosevo rijesenje. Posto nebi bili jedina reprezentacija,ekipa koja igra fudbal na "nefudbalskom" stadionu. Nema tu puno price btw glupa su vam prepucavanja Sarajevo-Zenica i obrnuto ... Vratimo se temi tj PAPETu xD
Zadnja izmjena: seha, dana/u 07 jan 2010, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.