Kaze safet da mu treba 20 kvalitetnih igraca!Pitam se da li safet uopste poznaje kvalitet svih igraca...rekao je da mi trenutno imamo 12-14 kvalitetnih igraca...nije mi jasno, mislim da ih imamo mnogo vise, barem 17-18 igraca
Slazem se. Po meni imamo 5 sjajnih igraca (Dzeko, Miske, Salihovic, Pjanic i Spahic) i jos oko 10-12 momaka koji su vrlo dobri. Pa eto u Cire su cesto bili igraci poput Muslimovica, Bajramovica i Pjanica na klupi. Po meni je to vrlo dobro za zemlju poput BiH. Samo ne znam sta ce bit ako se ne daj Boze Misimovic povrijedi na duze vrijeme.Ada je napisao/la:Ajmo malo o safetu![]()
Kaze safet da mu treba 20 kvalitetnih igraca!Pitam se da li safet uopste poznaje kvalitet svih igraca...rekao je da mi trenutno imamo 12-14 kvalitetnih igraca...nije mi jasno, mislim da ih imamo mnogo vise, barem 17-18 igraca
Nisam jarane se ufatio, ti si pobrko loncice, zamjenio si me s nekim. Nego kazem, da se moze napraviti atomsfera ipak velika je razlika sto se tice kapaciteta. Slazem se, sto kazes za ove manje ekipe. Ali evo da se predlozi neka solucija kad su male repke nek se igra na BP a vece na Kosevu, opet bi nekome smetalo, jer mi nismo slozni, uvjek neki rivalitet i sranja. Realno gledajuci, mi nemam neki moderni evropski stadion. Jedino da se kaze jedan stadion pa bio to Bp, Kosevo ili sasvim treci, poptuno renovira i da taj stadion bude za usluge repke rijesio bi se problem, ali sa ovim savezom i njihovom ekonomijom nema od toga hljeba, ali eto bilo bi lijepo nesto uraditi, jer ova prepucavanja nigdje ne vode. Isto tako sto se tice navijanja, svi udaraju po svom, nema organizacije, svak hoce da vodi navijanje,ma nema nista, isto smo neki indijanci sto se skupe, pa ko moze vise.mrzim_ulizice je napisao/la:ti se jarane ufatio danske i te utakmice pa ta je bila bitna utakmica de se malo ufati slabijih ekipa i prisjeti se tih utakmica i ja bi volio da svaku utakmicu bude 100000 da imamo takav stadion ali nemamo ............svi bi volili da gledaju spaniju,dansku,portuga a kada dodju slabije ekipe stadion prazan e pa jarane nemoze to takoAdinjo je napisao/la:Gol Bole protiv danaca, sve govori koje navijanje se moze postici na Kosevu kad je puno, zato....
Kakve samo nebuloze,pa bilo bi smijesno da nije ispunjeno,jer kažem Vam Koševo ima kapaciteta oko 37 000(sjedećih mjesta),a BP duplo manje.Ada je napisao/la:Ti neznas sta pisesAlen Škoro je napisao/la:Slazem se u vecini teksta što si napisao.Ali ... sjetimo se i Portugala sad u nicaZe,kad smo primili gol...Muk.
Dakle,ima dosta je i do publike i podrške.Ali brate teren je teren.Koševo je terenski veći od BP.
A da ne pričam da na Koševu(kad igra repka) nije samo raja iz Sarajeva,ima tu ljudi(navijača) iz svih djelova BiH.
Na kraju krajeva ne piše u kladionici BH Fanaticos - Portugalski navijači 1 X 2 .(dajem primjer)
Već - BiH - Portugal. 1 X 2
Publika je dobra,čim je i rezultat dobar.![]()
Bilino polje je uvjek bilo isto ispunjeno, bilo da se igra protiv armenije ili portugala!
I na bilino polje dolaze navijaci iz svih djelova BiH!
Kosevo je vecinom poluprazno, osim naravno kada se igra protiv franciuske ili za plasman na neko prvenstvo!
Nelupaj bezzze po tastaturi, igrace se i dalje na kosevu
On je rekao da ima 8-9 igraca koji mogu biti u provm timu, i upravu je covjek. Koga to mi jos imamo?? Klupa nam je kratka skroz, i ako hocemo nesto da napravimo moras imati sirinu sto kaze Safet, a to mi nemamo.Ada je napisao/la:Ajmo malo o safetu![]()
slazem se u potpunosti sa tobom ali sta ces kad smo mi pogan narod nama nemoze dragi Allah ugodit a a savez netreba ni da se prica vidi se covjek osudjen i opet radi to samo u nasoj zemlji imaAdinjo je napisao/la:Nisam jarane se ufatio, ti si pobrko loncice, zamjenio si me s nekim. Nego kazem, da se moze napraviti atomsfera ipak velika je razlika sto se tice kapaciteta. Slazem se, sto kazes za ove manje ekipe. Ali evo da se predlozi neka solucija kad su male repke nek se igra na BP a vece na Kosevu, opet bi nekome smetalo, jer mi nismo slozni, uvjek neki rivalitet i sranja. Realno gledajuci, mi nemam neki moderni evropski stadion. Jedino da se kaze jedan stadion pa bio to Bp, Kosevo ili sasvim treci, poptuno renovira i da taj stadion bude za usluge repke rijesio bi se problem, ali sa ovim savezom i njihovom ekonomijom nema od toga hljeba, ali eto bilo bi lijepo nesto uraditi, jer ova prepucavanja nigdje ne vode. Isto tako sto se tice navijanja, svi udaraju po svom, nema organizacije, svak hoce da vodi navijanje,ma nema nista, isto smo neki indijanci sto se skupe, pa ko moze vise.mrzim_ulizice je napisao/la:ti se jarane ufatio danske i te utakmice pa ta je bila bitna utakmica de se malo ufati slabijih ekipa i prisjeti se tih utakmica i ja bi volio da svaku utakmicu bude 100000 da imamo takav stadion ali nemamo ............svi bi volili da gledaju spaniju,dansku,portuga a kada dodju slabije ekipe stadion prazan e pa jarane nemoze to takoAdinjo je napisao/la:Gol Bole protiv danaca, sve govori koje navijanje se moze postici na Kosevu kad je puno, zato....
Ada je napisao/la:Ajmo malo o safetu![]()
E pa jarane mi bas imamo dobru klupu i to je prvi put nakon toliko godina...ustvari i prvi put da imamo tako jaku klupu!Adinjo je napisao/la:On je rekao da ima 8-9 igraca koji mogu biti u provm timu, i upravu je covjek. Koga to mi jos imamo?? Klupa nam je kratka skroz, i ako hocemo nesto da napravimo moras imati sirinu sto kaze Safet, a to mi nemamo.Ada je napisao/la:Ajmo malo o safetu![]()
Ovo ostalo sve prosjecni igraci, i to je ono sto Pape prica.Ada je napisao/la:E pa jarane mi bas imamo dobru klupu i to je prvi put nakon toliko godina...ustvari i prvi put da imamo tako jaku klupu!Adinjo je napisao/la:On je rekao da ima 8-9 igraca koji mogu biti u provm timu, i upravu je covjek. Koga to mi jos imamo?? Klupa nam je kratka skroz, i ako hocemo nesto da napravimo moras imati sirinu sto kaze Safet, a to mi nemamo.Ada je napisao/la:Ajmo malo o safetu![]()
Na klupi ce uglavnom sjediti npr: muslimovic (ibisevic), medunjanin, bajramovic, jahic ( berberovic) , vladavic, hasagic (begovic), pandza, mravac, ibricic, zec...
Jest, zato smo otisli na SP,sto imamo jednu od najjacih ekipa.Ada je napisao/la:Daj nepricaj nebuloze!
Naravno da svi igraci nisu kalibar djeko, pjanic...pa da su svi taki bili bi daleko najbolji!
Samo ne zelim da sa ovakom pricom na kraju neuspjesnog mandata, kazete da je safet bio u pravu!
Za razliku od njega ciro je jasno govorio, imamo jednu od najjacih evropskih ekipa, i bio je u pravu!
A bio ili nebio u pravu, barem je momcima dizao adrenalin i vjeru u sebe, a sa ovakom pricom safeta neznam kako ce imati morala ( ako nastavi tako pricat)
Ala je ciro znao dignut moral
19HzsA87 je napisao/la:
evo vidite navijanje kakvo je na Kosevu i uporedite ga u zenici..AKO SE MOZE UPOREDITI
treba bit realan....hasagic i begovic,spahic,nadarevic,salihovic,ibricic,dzeko,misimovic,ibisevic,pjanic,jahic,muslimovic bajramovic...pa eto i rahimic koji je u poznim godinama....to su znaci ta neka imena dokazana i provjerena..mozda sam nekog zaboravio...al od tih 14 imena 2 su golmana i 10 veznih veznih ili napadaca i 2 odbrambena...bekove nemamo..odbrana nam je rupa....kad skontamo da recimo ibricic,misimovic,pjanic..sva trojica su isti tip igraca...muslimovic,dzeko,ibisevic sva trojica su napadaci...hasagic i begovic golmani...doalzimo do zakljucaka da na nekim pozicijama imamo viska kvalitetnih igraca,ne mislim bukvalno...nego hocu reci...ako npr iga misimovic to znaci da automatski pjanic nema mjesta...i za sve ostale pozicije tako a sa druge strane nemamo ni priblizno kvalitetne igrace na ostalim pozicijama pogotovo u odbrani.......sto znaci da imamo samo 2-3 pozicije pokrivene u ekipi kako bi trebalo..ako me razumijete sta hocu reci....Ada je napisao/la:Daj nepricaj nebuloze!
Naravno da svi igraci nisu kalibar djeko, pjanic...pa da su svi taki bili bi daleko najbolji!
Samo ne zelim da sa ovakom pricom na kraju neuspjesnog mandata, kazete da je safet bio u pravu!
Za razliku od njega ciro je jasno govorio, imamo jednu od najjacih evropskih ekipa, i bio je u pravu!
A bio ili nebio u pravu, barem je momcima dizao adrenalin i vjeru u sebe, a sa ovakom pricom safeta neznam kako ce imati morala ( ako nastavi tako pricat)
Ponavljam, otisli nismo iz drugih razloga, izgubili smo zbog kartona, ali igrali smo protiv portugala koji nas se ustrtio, i ja neznam, samo corav covjek nevidi sta je ciro napravio za ovu reprezentaciju!Adinjo je napisao/la:Jest, zato smo otisli na SP,sto imamo jednu od najjacih ekipa.Ada je napisao/la:Daj nepricaj nebuloze!
Daj ne pricaj. Sta sad je Safet trebao lagati igracima u oci da su neki od njih najbolji na svijetu kad znaju i sami da nisu. Safet je za razliku od Ciroguza relan i prica covjek istinu.
Dizao je Ciroguz moral, dizao, i eto gdje nas je odveo.
Ovo je djelimicno tacno!sarajlija89 je napisao/la:treba bit realan....hasagic i begovic,spahic,nadarevic,salihovic,ibricic,dzeko,misimovic,ibisevic,pjanic,jahic,muslimovic bajramovic...pa eto i rahimic koji je u poznim godinama....to su znaci ta neka imena dokazana i provjerena..mozda sam nekog zaboravio...al od tih 14 imena 2 su golmana i 10 veznih veznih ili napadaca i 2 odbrambena...bekove nemamo..odbrana nam je rupa....kad skontamo da recimo ibricic,misimovic,pjanic..sva trojica su isti tip igraca...muslimovic,dzeko,ibisevic sva trojica su napadaci...hasagic i begovic golmani...doalzimo do zakljucaka da na nekim pozicijama imamo viska kvalitetnih igraca,ne mislim bukvalno...nego hocu reci...ako npr iga misimovic to znaci da automatski pjanic nema mjesta...i za sve ostale pozicije tako a sa druge strane nemamo ni priblizno kvalitetne igrace na ostalim pozicijama pogotovo u odbrani.......sto znaci da imamo samo 2-3 pozicije pokrivene u ekipi kako bi trebalo..ako me razumijete sta hocu reci....Ada je napisao/la:Daj nepricaj nebuloze!
to je realno...znaci ima dosta kvalitetnih igraca ali neravnomjerno rasporedjenih.jer mi odbrane realno nemamo...dovoljno govori da su salihovic i ibricic bekovi bili......tako da u principu...nemamo cak ni 11....al eto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.