FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Schalke ima skroz jak tim, ove sezone su bili blizu titula a sad su još jači
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Joj ova zadnja slika je najjača, Magath je već nezadovoljan zalagnjemZdena04 je napisao/la:
Nekoliko slika prvog treninga.

Der Mann für die entscheidenden Tore.
I ti si mog'o samo tu sliku prenijeti, tako da ova tema ne liči na slikovnicu.
Što se tiče slike, Magath se isprsio k'o horoz i samo gleda da ga neki od krkana ne povrijedi.

Što se tiče slike, Magath se isprsio k'o horoz i samo gleda da ga neki od krkana ne povrijedi.

Vom Jäger zum Gejagten
Radi se o Raulu u dresu S04, to zaslužeje cijelu jednu stranicu, nadam se da će se drug @Zdena 04 malo potruditi i napraviti nam jedan slideshowgeronimo je napisao/la:I ti si mog'o samo tu sliku prenijeti, tako da ova tema ne liči na slikovnicu.![]()

Ma di ti vidiš te krkane na zadnjoj slici, čuva njega Felix ko okice u glavi....
@Zdena04, ak' nisi slučajno gledao imaš ovde http://www.marca.com/ video o predstavljanju velikog EL 7..
Gledao sam. Ima na našoj stranici a i na westline.de. Tu ima i o Dortmundu dosta toga.
P.S. Stiže mi, ako Bog da, dres u subotu.

P.S. Stiže mi, ako Bog da, dres u subotu.

Ma zaslužuje 10 stranica, ali ne istih slika ili sličica. Nemoj me tjerati da obiđem sve moguće portale pa da vidiš da ima i drugačijih slika. Npr. kako se Felix grli sa Raulom.Hare_BvB je napisao/la:Radi se o Raulu u dresu S04, to zaslužeje cijelu jednu stranicu, nadam se da će se drug @Zdena 04 malo potruditi i napraviti nam jedan slideshowgeronimo je napisao/la:I ti si mog'o samo tu sliku prenijeti, tako da ova tema ne liči na slikovnicu.![]()
Što se tiče slike, Magath se isprsio k'o horoz i samo gleda da ga neki od krkana ne povrijedi.![]()
Ma di ti vidiš te krkane na zadnjoj slici, čuva njega Felix ko okice u glavi....

Što ne volim kada me ljudi pogrešno shvate, a ja se trudim da budem što jasniji.

Vom Jäger zum Gejagten
E zayeba se ja što ne stavi kojeg naprednijeg 'smaila' da nanjušiš sarkazamgeronimo je napisao/la:Ma zaslužuje 10 stranica, ali ne istih slika ili sličica. Nemoj me tjerati da obiđem sve moguće portale pa da vidiš da ima i drugačijih slika. Npr. kako se Felix grli sa Raulom.Hare_BvB je napisao/la:Radi se o Raulu u dresu S04, to zaslužeje cijelu jednu stranicu, nadam se da će se drug @Zdena 04 malo potruditi i napraviti nam jedan slideshowgeronimo je napisao/la:I ti si mog'o samo tu sliku prenijeti, tako da ova tema ne liči na slikovnicu.![]()
Što se tiče slike, Magath se isprsio k'o horoz i samo gleda da ga neki od krkana ne povrijedi.![]()
Što ne volim kada me ljudi pogrešno shvate, a ja se trudim da budem što jasniji.

Vidi Hareta sarkastičara, ja'na majko svoja.Hare_BvB je napisao/la: E zayeba se ja što ne stavi kojeg naprednijeg 'smaila' da nanjušiš sarkazam

Mora da su mi oči bile

Bojim se da si znake navoda stavio na pogrešno mjesto.

Vom Jäger zum Gejagten
Interpunkcijski znaci su udure, a znaš i sam da njušenje oslabi uslijed prehlade,... eh ti modifikovani i moderni smajci, želja pusta,.... moraš mi ih nekako doturiti, pa da i ja naučim rukovat njima.geronimo je napisao/la:Vidi Hareta sarkastičara, ja'na majko svoja.Hare_BvB je napisao/la: E zayeba se ja što ne stavi kojeg naprednijeg 'smaila' da nanjušiš sarkazam
Mora da su mi oči bilekada to nisam primjetio.
Zadnja izmjena: Hare_BvB, dana/u 29 jul 2010, 11:16, ukupno mijenjano 1 put.
To je vama dvojici očito sinoć/jutros bilo malo dosadno?geronimo je napisao/la:Vidi Hareta sarkastičara, ja'na majko svoja.Hare_BvB je napisao/la: E zayeba se ja što ne stavi kojeg naprednijeg 'smaila' da nanjušiš sarkazam
Mora da su mi oči bilekada to nisam primjetio.

@Gero, kakav je forum na qiumi.de? Vidim da imaju žešće smaje.
- Omerbavarac
- Kontakt:
To je ta vrijednost Bundeslige. Igraci koji imaju ponude iz "jace" lige tipa Engleska iste odbijaju da bi se pridruzili nekom timu u Njemackoj. Ljudi su uvidjeli kvalitet i znaju gdje ce zavrijediti vecu paznju.
Farfan na meti Wolfsburga. Zeleni zele da sve pokupuju.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nikad ama baš nikad neće doći do tog transfera. Jedino ako ponude 25 miliona, onda se može popričati.Omerbavarac je napisao/la:To je ta vrijednost Bundeslige. Igraci koji imaju ponude iz "jace" lige tipa Engleska iste odbijaju da bi se pridruzili nekom timu u Njemackoj. Ljudi su uvidjeli kvalitet i znaju gdje ce zavrijediti vecu paznju.![]()
Ev citam na ttx-u RTL-a da ste ponudili 10 mil eura za Hoarau-a iz PSG-a.
Da, i PSG je odbio.Hare_BvB je napisao/la:Ev citam na ttx-u RTL-a da ste ponudili 10 mil eura za Hoarau-a iz PSG-a.

Možda poslije TM-a, najbolji njemački forum. Evo ti link pa malo pregledaj šta ima osim fantastičnih smaja.Zdena04 je napisao/la: @Gero, kakav je forum na qiumi.de? Vidim da imaju žešće smaje.

http://www.qiumi.de/index.php?page=Index
Vom Jäger zum Gejagten
Reginiussen posuđen u Lecce. Hmm, ovo me malo čudi. Sad nam stvarno treba još jedan centralni bek. 

[youtube][/youtube]
Ni Messi mu ne moze nista
Ni Messi mu ne moze nista

Schalke 07 

Danas je raskinut ugovor sa Carlosom Grossmüllerom koji je važio do 2011.
Pored toga, jedan forumaš na drugom forumu je napisao da je danas u fan shopu (kod stadiona) prodano oko 2000 Raulovih dresova. Nadam se da će i moj dres stići uskoro.
Pored toga, jedan forumaš na drugom forumu je napisao da je danas u fan shopu (kod stadiona) prodano oko 2000 Raulovih dresova. Nadam se da će i moj dres stići uskoro.

Uvijek mi je Raul bio simpatičan sada mi je stavrno legenda pogotovo radi izjave da ne želi Nijemce iznevjeriti(ako je to uopšte istina).Šta je sa onim Japancem kako se on dokazao isto tako i Jandrišek 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.