Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

sukisp
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la sukisp » 22 dec 2008, 20:20

DinceManijak je napisao/la:Samo ga hvalite, krme ga ubolo u sred stadiona :mrgreen:
Ko jel Iljo :lol:

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 22 dec 2008, 20:31

sukisp je napisao/la:
DinceManijak je napisao/la:Samo ga hvalite, krme ga ubolo u sred stadiona :mrgreen:
Ko jel Iljo :lol:
Kako si ti pametan pa odmah kuzis, svaka ti dala :!: :lol:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 22 dec 2008, 20:34

E onda si zaboravio jos jedan prefix debelo ili skraceno
I.K.D 8-)

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 22 dec 2008, 20:43

Ciro Majstore, ostani kao selektor, preporodio si ovu reprezentaciju, zasluzujes da budes selektor. Nemoj nas napustiti
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 22 dec 2008, 21:00

Ciro ne idi.............................................................................................................................sam, povedi i ove iz saveza :lol:
Zadnja izmjena: sukisp, dana/u 22 dec 2008, 21:05, ukupno mijenjano 2 puta.

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 22 dec 2008, 21:02

sukisp je napisao/la:E onda si zaboravio jos jedan prefix debelo ili skraceno
I.K.D 8-)
Legende :!: :lol:

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 22 dec 2008, 22:06

CheGuevara je napisao/la:
majestic je napisao/la:Ljudi moze li mi neko detaljno objasnit na koji se nacin biraju "guzonje" u NS.
znas li kako se igra guze??? ...pucas penale...ako promasis, onda ides na gol, naguzis se i ovi drugi ti gadzaju supak...i ko bude prvi na tom takmicenju ima pravo da bude glavni u savezu..onda se ponovo razigrava druga glava u savezu itd itd..!! nadam se da sam ti dovoljno jasno objasnio! :mrgreen:
Mi smo to zvali 'rolja'. 8-)

A Ciri svaka cast ako je onako odreagovo kao sto pise u tekstu!!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 23 dec 2008, 15:56

24SI - Portal 24sata.info je u zadnje dvije sedmice pokrenuo anketu sa pitanjem "Da li je Ćiro Blažević stvarno nagovorio Milorada Dodika da navija za BiH?". Jedna od kompententnih osoba koja je "iz prve ruke" mogla odgovoriti na ovo pitanje je bio sam selektor fudbalske reprezentacije BiH, koji se portalu 24sata.info ljubazno odazvao na intervju.

Upitali smo popularnog Ćiru za komentar o rezultatima ankete u kojoj je učestovalo preko 2.600 ljudi i u kojoj čak 67 posto ljudi smatra da selektor BiH "nije nagovorio Milorada Dodika da navija za BiH".

"Sine moj, mi smo nažalost narod koji ne vjeruje više nikome i to je naša tragedija. Ako je Dodik uzeo naš dres, sa puno simpatija, ne kužim te političke zavrzlame, ja nisam političar, ja sam totalni analfabet politički. Ako je to meni neko zamjerio taj stvarno uopšte nema svijest potrebe da se mi svi mirimo i da živimo u jednom zajedništvu i u jednoj koheziji", kazao je Blažević.

Na selektorovu konstataciju da mediji "čačkaju mečku i na taj način razdvajaju ljude i one koji vjeruju u navedeno", popularni Ćiro je dodao da ga to više ne interesuje i da nema komentara na sve to.

Selektor nam je, kroz njemu svojstven ton, poručio da gledamo pozitivno na to što je Milorad Dodik uzeo taj dres:

"Zašto me je primio, nisam ja tražio, ja sam ipak selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, to je ipak jedna funkcija, to je institucija. Dodik je primio selektora Bosne i Hercegovine, a od toga ne treba praviti neku negativnu misiju".

Ostajem selektor

- Gospodine Blaževiću, anketa je ipak predstavljala samo razmišljanje javnosti?

"Ne treba dijeliti naš narod na one koji vjeruju i one koji ne vjeruju, je... mu mater, moramo tražiti sve načine da taj narod počne vjerovati jedni drugima", odgovorio je rezonantno selektor Blažević.

- Ostajete li i dalje selektor fudbalske reprezentacije BiH?

"Da, ostajem", kazao je selektor Blažević na kraju intervjua za portal 24sata.info.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 23 dec 2008, 16:02

Jesam vam ja rek'o da ce se uz koju ljutu sve izgladit. Postali su predvidivi kao meksicka sapunica...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 23 dec 2008, 16:05

Ma Ciro nije Kodro da suti i trpi, ovaj prospe sve po spisku hehehe

jedino on moze izaci na kraj sa ovim lopovima
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 23 dec 2008, 16:10

Kao sto rekoh "s Ciganom ciganski s gospodinom gospodski"to vam je stara poslovica koje se Ciro drzi.

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 23 dec 2008, 17:34

Bosnier je napisao/la:Ma Ciro nije Kodro da suti i trpi, ovaj prospe sve po spisku hehehe

jedino on moze izaci na kraj sa ovim lopovima
Da je Kodro sutio, vjerovatno bi jos uvijek bio selektor BiH ;) ...a posto covjek vidio sta se radi i nije htjeo da ima posla sa tom bagrom, neznam po cemu ti onda procjenjujes da je on sutio i trpio??

Piro Cedercino!

HOS
Kontakt:

Post Postao/la HOS » 23 dec 2008, 18:21

Hajde vise vi i Kodro, ako(kazem AKO) nas Ciro odvede na SP opet cete srati po ovim forumima ko prije.
U inat svima.

robijas_tesanj
Kontakt:

Post Postao/la robijas_tesanj » 23 dec 2008, 18:26

HOS je napisao/la:Hajde vise vi i Kodro, ako(kazem AKO) nas Ciro odvede na SP opet cete srati po ovim forumima ko prije.
ma da se hocemo plasirat na SP, makar nas alija braco hadjiosmanovic vodio na njega

HOS
Kontakt:

Post Postao/la HOS » 23 dec 2008, 18:32

Znam, ali mi vise ide na **** sva ova negativa vise. Uvjek se prica i prica ali promjena nikad nema, takav je nas narod inace, voli sam o drugome srati ali kad treba poduzeti nesto onda ****.
U inat svima.

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 23 dec 2008, 18:32

HOS je napisao/la:Hajde vise vi i Kodro, ako(kazem AKO) nas Ciro odvede na SP opet cete srati po ovim forumima ko prije.
jel to ko sta pito?? mrs u krevet, sutra ranis u skolu!

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 23 dec 2008, 18:34

HOS je napisao/la:Znam, ali mi vise ide na **** sva ova negativa vise. Uvjek se prica i prica ali promjena nikad nema, takav je nas narod inace, voli sam o drugome srati ali kad treba poduzeti nesto onda ****.
a sta bi to po tebi trebali raditi?? jel nije dovoljno sto se non stop kritikuje po medijama i traze smjene..pa demonstracije pred savezom itd. itd...

sta bi ti gospodine jos htjeo? da glumimo Talibance, natrpamo se bombica i da se dignemo zajedno sa foteljasima u zrakk...ej ljudino...onda ostade famelija..**** savez ;)

sta se moze uciniti, ucinit ce se..sta ne, onda je tako sudzeno!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 23 dec 2008, 18:51

CheGuevara je napisao/la:sta bi ti gospodine jos htjeo? da glumimo Talibance, natrpamo se bombica i da se dignemo zajedno sa foteljasima u zrakk...ej ljudino...onda ostade famelija..**** savez ;)
Protiv Azerbejdzana je bio prazan stadion. Bio sam ponosan, pomislio da se doslo do pameti. Za koji mjesec dolazi Bugarska i stadion je pun, iako je ost'o savez na okupu sto je bio razlog bojkota. Ko je ovdje lud. Zasto je protiv Bugra stadion bio pun!?? To mi nikako nije jasno...

P.S. Ne obracam se tebi, samo me tvoje pitanje podstaklo da ovo napisem. ;)

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 23 dec 2008, 18:55

Valencia je napisao/la:
CheGuevara je napisao/la:sta bi ti gospodine jos htjeo? da glumimo Talibance, natrpamo se bombica i da se dignemo zajedno sa foteljasima u zrakk...ej ljudino...onda ostade famelija..**** savez ;)
Protiv Azerbejdzana je bio prazan stadion. Bio sam ponosan, pomislio da se doslo do pameti. Za koji mjesec dolazi Bugarska i stadion je pun, iako je ost'o savez na okupu sto je bio razlog bojkota. Ko je ovdje lud. Zasto je protiv Bugra stadion bio pun!?? To mi nikako nije jasno...

P.S. Ne obracam se tebi, samo me tvoje pitanje podstaklo da ovo napisem. ;)
Halo ba! Narod je ZELJAN! Zeljan uspjeha i dobrih utakmica nase repke! Nekad dodze momenat kad se jednostavno vise nemoze samo protestovati! Raji na neki nacin ostaje samo to, da uzivaju u tim igrama nase repke, i mislim da su to nasi reprezentativci zasluzili...ili bi ti htjeo da nam opet jedna dobra generacija propadne?? Ja cu uvijek protestovati na utakmica protiv saveza, ali nemogu protiv tih igraca!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 23 dec 2008, 19:01

Protiv Bugarske je bilo svega 7000 gledalaca na Bilinom Polju (najvise 10 000). :lol:

Ali dobro, to je dokaz da nas narod brzo zaboraviti kakvi ljudi vode nas Savez. I sve dok oni budu na njihovim funkcijama, nece se Bosna moci plasirati na SP ili EP. Bice opet sve kao u proslost : Sudije ce nas pokrasti manje vise stalno, celnici Saveza ce mjenjati selektora svaka 2-3 mjeseca, bice protesti pa mozda i treci bojkot.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.