1/2 Njemacka - Spanija
Moderator/ica: admin
Re: 1/2 Njemacka - Spanija
Puyooooooolllll
VAMOS ESPANA
VAMOS ESPANA
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:

VAMOS ESPANA
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Cestitke spaniji na prolasku u finale pokazali se kao daleko bolja reprezentacija, njemci se usrali
da su igrali ko zadnjih 15 minuta barem bi casno poginuli
. Uglavnom Njemci su odlican rezultat napravili na ovom svjetskom prvenstvu.

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Cestitam onima koji su vjerovali u Spaniju.Ja sam prizeljkivo da Svabe dobiju i da se susretnu sa Lalama,ali nista od toga.Ipak je pobijedilo iskustvo,a iskreno receno Spanija je mnogo bolje igrala.Zasluzena pobijeda!harry_90 je napisao/la:
![]()
![]()
VAMOS ESPANA
Svabe imaju mlad tim,njihovo vrijeme tek dolazi.
[quote="drH"]Njemacka prolazi sto posto.[/quote]
[quote="Faraon iz Visokog"]Ma njemacka lagano sa 3-4 gola u spanskoj mrezi[/quote]
[quote="LBJ MVP"]Ma Njemci osvajaju 100% jedino mi žao Holandije uvijek ih Njemci u finalu zayebu
[/quote]
Ma svaka vam cast... i ove sam ja uvjeravao da je spanija jaca... majko mila
[quote="Faraon iz Visokog"]Ma njemacka lagano sa 3-4 gola u spanskoj mrezi[/quote]
[quote="LBJ MVP"]Ma Njemci osvajaju 100% jedino mi žao Holandije uvijek ih Njemci u finalu zayebu

Ma svaka vam cast... i ove sam ja uvjeravao da je spanija jaca... majko mila
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
AUFVIDERSEN DEUTSCHLAND

bolja ekipa je prosla... zasluzeno... trentuno bez premca i zaista se nadam da ce osvojiti ovo SP!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Svabanija treba biti presretna ovim rezultatom, realno je trebalo biti 5-0.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
LA ROJAAA
jbg hobotnica zna najbolje

Ko je za salatu od hobotnice ?harry_90 je napisao/la:![]()

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ocemol lapo lapoElegant je napisao/la:Ko je za salatu od hobotnice ?harry_90 je napisao/la:![]()

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Hočel' možda od ova 92 koji su glasali za Švabe se javit i priznat i čestitat Špancima da su bolji ?!
Stvarno su Španci najbolji i stvarno treba im čestitat na čitavoj utakmici.... Svaka čast...
Stvarno su Španci najbolji i stvarno treba im čestitat na čitavoj utakmici.... Svaka čast...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kada hobotnica odabere Španiju za pobjednika protiv Holandije tek tada je spremna za jelo. Imajte strpljenja 

Hobotnico crna
jbg španci imaju Xavia najboljeg igrača na svijetu Oezil podsjeća na njega,ali još nema to iskustvo i da nije imao Muellera scog Iniestu,a ono jest bio penal 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.