Albanija - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Rezultat utakmice Albanija - BiH

1)Pobjeda Albanije
85
24%
2)Remi
93
26%
3)Pobjeda BiH
178
50%

Ukupno glasova: 356

Elmar
Kontakt:

Re: Albanija - BiH

Post Postao/la Elmar » 06 okt 2010, 22:37

Cartman je napisao/la:Cini mi se da se nasi previse boje poraza. Svi pricaju kako bi bila katastrofa izgubit, a niko da kaze da bi bili u dobroj poziciji sa pobjedom. Ovo mi mirise na 0-0. A sta god Pape govorio, bod u Tirani nije dobar rezultat. Ako nam je to dobar rezultat, sta cemo onda trazit u Rumuniji i Minsku? Minimalan poraz?
Ima i toga Cartman.

Moramo odigrati puno bolje nego protiv France.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 okt 2010, 23:07

Dolazili smo i mi u Belgiju, prije nego sto je nas strucni stab uzdizao Belgijance toliko, da su ovi najavili 6 poena iz dvije utakmice. Rezultat: 6 golova u njihovoj mrezi. Tada su mnogi Ciri psovali sve moguce, inace je bilo mnogo ismijavanja, jer smo taman bili protiv Rijeke izgubili. Sjecam se kako sam ovdje reka da ne mogu povjerovati naivnost Belgijanaca, da tek tako primaju ulogu visokog favorita.

Isto se sjecam, ne tako davno, dolazila je jedna Francuska, ciji je selektor izjavio, da ne mogu govoriti o tome kako dolaze u Bosnu po 3 boda. Rezultat...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 06 okt 2010, 23:28

Ma svi ocekuju i zele ta 3 boda i sto je vaznije,dobru i efikasnu igru.Tri boda i mozemo ocekivati,ovo drugo malo teze. ;) Sad ova prica da je i bod dobar je mozda 'pila naopako',ja se bojim da nije i da Susic to stvarno misli.Dobro,i ja bih bio zadovoljan bodom al kad bi Albanci vodili 1:0 do 90.te i onda da im zavalimo. :lol:
Mozda bi dobro bilo da je napravio kakvu patku da nam se povrijedio Dzeko ili sl.,ima tu svakakvih fazona da se zahebe protivnik. :D
Uglavnom,Balja je upravu kad kaze da se porazom(a ja dodajem i remijem) zatvaraju vrata Eura. ;)
Zasto?Jednostavno.Ako odigras nerijeseno s Albancima,zijanices i u Minsku i Bukurestu.O Parizu da ne pricam.A ni kuci nece biti lako.
edit:kad vidim da je izbacio Saju i Ibru reko bih da ima nesto protiv nas Krajisnika,al halalit cu ako dobijemo :) .Al ako zijanimo... :twisted:
Zola in, Zola passes, Zola scores !

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 06 okt 2010, 23:59

Johnyx95 je napisao/la:Uglavnom,Balja je upravu kad kaze da se porazom(a ja dodajem i remijem) zatvaraju vrata Eura. ;)
Zasto?Jednostavno.Ako odigras nerijeseno s Albancima,zijanices i u Minsku i Bukurestu.O Parizu da ne pricam.A ni kuci nece biti lako.
edit:kad vidim da je izbacio Saju i Ibru reko bih da ima nesto protiv nas Krajisnika,al halalit cu ako dobijemo :) .Al ako zijanimo... :twisted:
Kako se bolan remijem zatvaraju, kako?
Nije li ta ista Albanija odigrala nerijeseno u Rumuniji, a Rumunija u Bjelorusiji? Sve su to kvalitetom podjednake reprezentacije, sve ce to biti teske utakmice, vjerovatno ce biti jos dosta nerijesenih rezultata. Nova utakmica, nova nafaka.
Uz to, Kuzeu, Stangeu i Lucescuu ovo nije prvi ciklus, dok Safetu jest. Mi samo mozemo napredovati. Kvalifikacije su duge.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 07 okt 2010, 00:08

Albanija je dosta sretno uzela dva boda Rumunima u jednoj cudnoj utakmici,ali su Rumuni kako tako nadoknadili uzevsi 2 boda Bjelorusima.Hocu reci,i Rumuni i Bjelorusi su ipak jace ekipe,pogotovo kuci,od Albanaca,pa sam tako razumnom logikom dosao do zakljucka da ako ne pobijedimo Albance,ne mozemo pobijediti ni ostale. ;)
Mi imamo tim koji ove Albance treba da pojede za dorucak,a ne da se zadovoljavamo nerijesenim. ;) Ja se nadam da ce tako i biti.
Ne slazem se da mozemo samo napredovati.Mozemo i stagnirati itekako.Samo sto to u nasim bosanskim glavama nije moguce. :?
Zola in, Zola passes, Zola scores !

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 07 okt 2010, 00:26

Johnyx95 je napisao/la:Albanija je dosta sretno uzela dva boda Rumunima u jednoj cudnoj utakmici,ali su Rumuni kako tako nadoknadili uzevsi 2 boda Bjelorusima.Hocu reci,i Rumuni i Bjelorusi su ipak jace ekipe,pogotovo kuci,od Albanaca,pa sam tako razumnom logikom dosao do zakljucka da ako ne pobijedimo Albance,ne mozemo pobijediti ni ostale. ;)
Prema tvojoj logici, za Rumuniju su kvalifikacije izgubljene. Znaci, ostaje jos da budemo bolji od Bjelorusije i u barazu smo.
Johnyx95 je napisao/la:Mi imamo tim koji ove Albance treba da pojede za dorucak,a ne da se zadovoljavamo nerijesenim. ;) Ja se nadam da ce tako i biti.
Ne slazem se da mozemo samo napredovati.Mozemo i stagnirati itekako.Samo sto to u nasim bosanskim glavama nije moguce. :?
Kakav mi tim imamo? Imamo 3 igraca koja mogu odigrati na vrhunskom nivou, jos jednog koji nema pravo nastupa, i "mozak ekipe" koji u defanzivi ne radi apsolutno nista. Ostali na nivou Albanaca, neki mozda za nijansu bolji. Kad se sve sabere, bolji jesmo, ali da ih mozemo "pojesti za dorucak"? Pogledaj njihove rezultate u zadnjih nekoliko godina i reci mi ko ih je "pojeo".

Sto se tice napredovanja/stagniranja, ne vjerujem da mozemo igrati losije nego u zadnjih nekoliko utakmica, sa izuzetkom Luksemburga.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 07 okt 2010, 00:29

Samo , bodovi !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 07 okt 2010, 00:44

Moramo ici na pobjedu samo... Pa 90 % igraca im je iz Albanske lige...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 okt 2010, 01:06

Zanimljivo je da su na put na mec sa Albanijom krenuli ministri SDA,koji ce odgledati mec uzivo,dok je narod u BiH ogorcen sto nema prenosa tekme... Premijer Mujezinovic ce ovim putem povesti sa sobom suprugu,i koristice 2 automobila,i minimalno 50.000 km potrosit..ima se moze se :x ... naravno tih 50.000 je o trosku poreznih obveznika...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 07 okt 2010, 01:06

Peh, jesmo gadan narod.

Polahko, samo polahko. Imamo solidan tim. I remi nije kraj svijeta.

Cujem da Pape stavlja Vedada na krilo? Ako to uradi, isto kao da igramo sa 10 igraca umjesto 11.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 okt 2010, 01:27

Cincinnatus je napisao/la:Peh, jesmo gadan narod.

Polahko, samo polahko. Imamo solidan tim. I remi nije kraj svijeta.

Cujem da Pape stavlja Vedada na krilo? Ako to uradi, isto kao da igramo sa 10 igraca umjesto 11.
Ako ce to uradit, onda ce samo potvrdit koliko je limitiran. Da sam ja predsjednik saveza (eh sto bi to dobro bilo :D ) trazio bi od njega postavu dan prije tekme. Bude li Ibisevic na krilu, odma otkaz i nazad u Pariz. :)
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 07 okt 2010, 08:43

ma mene zivciraju neki govere bit ce remiili pobjeda albanaca a znaju svi dobro da smo jacii da je nasa pojeda sigurna

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 07 okt 2010, 10:41

Principatus je napisao/la:Dolazili smo i mi u Belgiju, prije nego sto je nas strucni stab uzdizao Belgijance toliko, da su ovi najavili 6 poena iz dvije utakmice. Rezultat: 6 golova u njihovoj mrezi. Tada su mnogi Ciri psovali sve moguce, inace je bilo mnogo ismijavanja, jer smo taman bili protiv Rijeke izgubili. Sjecam se kako sam ovdje reka da ne mogu povjerovati naivnost Belgijanaca, da tek tako primaju ulogu visokog favorita.

Isto se sjecam, ne tako davno, dolazila je jedna Francuska, ciji je selektor izjavio, da ne mogu govoriti o tome kako dolaze u Bosnu po 3 boda. Rezultat...
potpuno si upravu. to sto su oni pesimisticni u izjavama i spustaju loptu moze biti samo pozitivno... ulogu favorita uvijek treba prepustit' protivniku, pa neka se on muci s pritiskom.. to uspjesne selekcije rade godinama... evo ti si naveo primjer blanc-a pred utakmicu s nama... nijemci to rade vec desetljecima... protivnik se nikad ne podcjenjuje, pa ni kad se radi o san marinu ili liechtensteinu... to samo moze biti kontraproduktivno... druga je stvar sto vecina nasih navijaca iz ovakvih pesimisticnih izjava (bod je dovoljan, bitno ne izgubit) izvlaci zakljucak da oni i ne zele vise od toga i da se nece trudit'... jasta ce nego... znaju oni odlicno sta ova utakmica znaci i izgarat' ce na terenu... samo su se opametili haman... nece da stvaraju sami sebi pritisak preuzimanjem uloge favorita... a kad se izanaliziraju dosadasnji rezultati, nasa reprezentacija nikad nije dobila utakmicu u kojoj su svi i igraci i javnost unaprijed upisali 3 boda, odnosno proglasili sami sebe favoritima... oprezno do pobjede...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 okt 2010, 11:36

Micron je napisao/la:ma mene zivciraju neki govere bit ce remiili pobjeda albanaca a znaju svi dobro da smo jacii da je nasa pojeda sigurna
Koliko smo god mi jaci po igracima, oni su isto toliko jaci sto se tice selektora. A Bogami i borbe.

Albanci imaju samo jednog igraca koji bi bio u nasoj prvoj postavi, Lorik Cana. U Marseillu i Sunderlandu je uvjek igro defanzivnog veznog, ali evo oni ga izgleda koriste na poziciji centar-halfa. To je za nas prednost. Tako misle zaustavit Dzeku. Neka ga zaustave, ali za nasu igru je najvazniji Zvjezdan Misimovic. Ako on dobije imalo prostora, to je sah mat.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 07 okt 2010, 12:07

eto pape potvrdi da je i remi sa albancima dobar rezultat..samo mene interesuje gdje on konta nadoknadit izgubljene bodove,naravno ako zijanimo od albanije... ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 okt 2010, 12:08

T-MAC je napisao/la:eto pape potvrdi da je i remi sa albancima dobar rezultat..samo mene interesuje gdje on konta nadoknadit izgubljene bodove,naravno ako zijanimo od albanije... ;)
U Parizu naravno. Mi smo poznati po tome da dobro igramo protiv velikih ekipa. :roll:

tenk
Kontakt:

Post Postao/la tenk » 07 okt 2010, 12:50

ovaj bešlagić je očito zaduzen za dobru atmosferu :)
Da bi zdravi i jaki bili jedite hrenovke Pili

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 07 okt 2010, 13:44

Cartman je napisao/la:
Micron je napisao/la:ma mene zivciraju neki govere bit ce remiili pobjeda albanaca a znaju svi dobro da smo jacii da je nasa pojeda sigurna
Koliko smo god mi jaci po igracima, oni su isto toliko jaci sto se tice selektora. A Bogami i borbe.

Albanci imaju samo jednog igraca koji bi bio u nasoj prvoj postavi, Lorik Cana. U Marseillu i Sunderlandu je uvjek igro defanzivnog veznog, ali evo oni ga izgleda koriste na poziciji centar-halfa. To je za nas prednost. Tako misle zaustavit Dzeku. Neka ga zaustave, ali za nasu igru je najvazniji Zvjezdan Misimovic. Ako on dobije imalo prostora, to je sah mat.
On ne treba da dobije prostora, nego mu taj prostor treba da stvori trener/selektor. U Man. Utd. se znalo da je C.Ronaldo najbolji i da je bez njega to druga ekipa, ali uvijek mu je Ferguson znao naći prostora, iako su ga čuvali više nego druge igrače.

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 07 okt 2010, 13:52

sombrero je napisao/la:
Cartman je napisao/la:

On ne treba da dobije prostora, nego mu taj prostor treba da stvori trener/selektor. U Man. Utd. se znalo da je C.Ronaldo najbolji i da je bez njega to druga ekipa, ali uvijek mu je Ferguson znao naći prostora, iako su ga čuvali više nego druge igrače.
Gluplji post odavno nisam procitao. Al fkt da se zapitas :roll: :lol:

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 07 okt 2010, 13:58

sombrero je napisao/la: On ne treba da dobije prostora, nego mu taj prostor treba da stvori trener/selektor. U Man. Utd. se znalo da je C.Ronaldo najbolji i da je bez njega to druga ekipa, ali uvijek mu je Ferguson znao naći prostora, iako su ga čuvali više nego druge igrače.
Pretpostavljam da mu izbornik mora i izmicati igrače da dođe do gola?
...što je više lome to je volim jače...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.