Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
eee nek smo i mi osvojili ...Patrice_Evra_3 je napisao/la:Jedinstvo osvaja na produžetke !Forzin gol presudio
Meni United pokvari večerforza je napisao/la:eee nek smo i mi osvojili ...Patrice_Evra_3 je napisao/la:Jedinstvo osvaja na produžetke !Forzin gol presudio
![]()
a sad idemo na ulice da slavimo ....
Forza doktore, čestitke na ovim individualnim nagradamadefender je napisao/la:Cestike za Jedinstvo Manchester na osvajanju SportSport.ba KUP-a.
kao i forzi na pobjedonosnom golu
FINALE KUP-a Jedinstvo Manchester - Green Dragons 1:1 (2:1) (Cartman, forza - samir_tm87)
6. sezona SportSport.ba KUP-a:
Osvajac: Jedinstvo Manchester
Najbolji strijelac: forza (Jedinstvo Manchester) - 10
Najbolji igrac SS.ba Kupa: forza (Jedinstvo Manchester)
Naš klub nas zajebasamir_tm87 je napisao/la:povali nas real![]()
![]()
Cartman je napisao/la:Svaka cast momci. Bravo forza za golove kroz citavu sezonu i za odlucujuci danas, bravo Patrice za odlicnu formu otkad si dosao u klub i naravno bravo i za Amela koji je godinama bio sjajan za klub. Barem jedan Manchester slavi veceras! SAMPIONI!![]()
Hvala i Zmajevima na korektnoj igri i sve najbolje.
To smo na penale dobili?123456 je napisao/la:Cestitam Jedinstvu na osvajanju Superkupa.Svaka cast.Mi ponovo lose startamo.Nadam se da ce biti bolje.
Tek nakon penala, uhh.123456 je napisao/la:Cestitam Jedinstvu na osvajanju Superkupa.Svaka cast.Mi ponovo lose startamo.Nadam se da ce biti bolje.
Slaba vam je odbrana, ako možete dat' kolko Barca može, a primit' k'o Dinamo Zagreb onda vas nigdje nemalegenda reala je napisao/la:Dragonsi-Gonghasi 1:1
Svi su pogodili Lyon mi nismo ,ja pogodio Barcu .
Samire nema ovdje navijačkog tipovanja ,znam ja da ti ne voliš Barcu ,ali![]()
Raul pretjerao sa Lyonom3:1 je bio previsok rezultat,za ovako slab Lyon
![]()
Samo se možete iskupiti ,ako postignete po gol sutra ,i u odbrani zasutavite sve kontranapade
Nekad smo bili ,najjači u odbrani,ali smo u ovoj sezoni promjenili način igre ,zabijamo ko ludi,ali i primamo ko ludi.*p!p!t@* je napisao/la:Slaba vam je odbrana, ako možete dat' kolko Barca može, a primit' k'o Dinamo Zagreb onda vas nigdje nemalegenda reala je napisao/la:Dragonsi-Gonghasi 1:1
Svi su pogodili Lyon mi nismo ,ja pogodio Barcu .
Samire nema ovdje navijačkog tipovanja ,znam ja da ti ne voliš Barcu ,ali![]()
Raul pretjerao sa Lyonom3:1 je bio previsok rezultat,za ovako slab Lyon
![]()
Samo se možete iskupiti ,ako postignete po gol sutra ,i u odbrani zasutavite sve kontranapade
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.