Ermin Bičakčić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermin Bičakčić
normalno da mu ne treba oružje kad ide u lov, legenda je golim rukama ubila medvjeda, mislim na Sea .. pravi rušilac, to je puno snage od sudžuke, ovčavine
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
i napravio jaknu od njega, zaboravio siJTS je napisao/la:normalno da mu ne treba oružje kad ide u lov, legenda je golim rukama ubila medvjeda, mislim na Sea .. pravi rušilac, to je puno snage od sudžuke, ovčavine
Znaci on je hercegovac?Emir000 je napisao/la:i napravio jaknu od njega, zaboravio siJTS je napisao/la:normalno da mu ne treba oružje kad ide u lov, legenda je golim rukama ubila medvjeda, mislim na Sea .. pravi rušilac, to je puno snage od sudžuke, ovčavine
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
pa pisali su da mu je majka iscapljinePirke je napisao/la:Znaci on je hercegovac?Emir000 je napisao/la:i napravio jaknu od njega, zaboravio siJTS je napisao/la:normalno da mu ne treba oružje kad ide u lov, legenda je golim rukama ubila medvjeda, mislim na Sea .. pravi rušilac, to je puno snage od sudžuke, ovčavine
nisam zaboravio, svako zna da je Seo napravio jaknu od medvjeda i da je uvijek ima na sebe .. a evo slika koja to i dokazujeEmir000 je napisao/la:i napravio jaknu od njega, zaboravio siJTS je napisao/la:normalno da mu ne treba oružje kad ide u lov, legenda je golim rukama ubila medvjeda, mislim na Sea .. pravi rušilac, to je puno snage od sudžuke, ovčavine

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Bicakcic je proglasen za najboljeg igraca druge bundeslige, ali me zanima, sta mislite kakav bi bio na poziciji defanzivnog veznog? Momak je krupan i borben, imam osjecaj da bi mozda mogao sjajno zamijeniti Rahimica s obzirom da Zahirovic i nije toliki kalibar. Sta mislite o tome? Ne pratim ga bas mnogo da mogu dati neki sud o tome pa zato i pitam vas koji ste ga vise pratili.
Posebno imajuci u vidu da imamo sve vise i vise odbrambenih igraca koji dolaze tako da bi se on mozda mogao gurnuti na tu poziciju. Sta mislite?
Posebno imajuci u vidu da imamo sve vise i vise odbrambenih igraca koji dolaze tako da bi se on mozda mogao gurnuti na tu poziciju. Sta mislite?
nema sanse da on igra zadnjeg veznog, oni je klasicni stoper nema ni brzine ni tehnike da bi igrao na toj poziciji.dadnan je napisao/la:Bicakcic je proglasen za najboljeg igraca druge bundeslige, ali me zanima, sta mislite kakav bi bio na poziciji defanzivnog veznog? Momak je krupan i borben, imam osjecaj da bi mozda mogao sjajno zamijeniti Rahimica s obzirom da Zahirovic i nije toliki kalibar. Sta mislite o tome? Ne pratim ga bas mnogo da mogu dati neki sud o tome pa zato i pitam vas koji ste ga vise pratili.
prije ce ti biti kolasinac zadnji vezni
neka njega na stoperu, kakav def vezni .. ako bude stani pani, Zukanovića gurnut' na tu poziciju 
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Sa Bicakcicem je gotova stvar u smislu da vec narednu utakmicu moze upisati nastup ili se ceka jos na dozvolu UEFA-e?
sve su zavrsili moze igrati za nassamson je napisao/la:Sa Bicakcicem je gotova stvar u smislu da vec narednu utakmicu moze upisati nastup ili se ceka jos na dozvolu UEFA-e?
- Goalgetter
- Kontakt:
Objavljen je jedan nesto veci intervju sa Bicakcicem u Sportbildu. Ukratko, trenutno je u Kubi na odmoru, ali tamo se redovno priprema za novu sezonu i trenira.
Rekao je da je dobio Bosansko drzavljanstvo i da moze nastupiti za nas, i da ce uciniti sve da moze konkurisati za tim BiH u kvalifikacijama i za SP u Brazilu.
Rekao je da je dobio Bosansko drzavljanstvo i da moze nastupiti za nas, i da ce uciniti sve da moze konkurisati za tim BiH u kvalifikacijama i za SP u Brazilu.
daj linkGoalgetter je napisao/la:Objavljen je jedan nesto veci intervju sa Bicakcicem u Sportbildu. Ukratko, trenutno je u Kubi na odmoru, ali tamo se redovno priprema za novu sezonu i trenira.
Vidi Ermina starog revolucionara.Goalgetter je napisao/la:trenutno je u Kubi na odmoru
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
koji to dokazuje.Sakuragi je napisao/la:daj linkGoalgetter je napisao/la:Objavljen je jedan nesto veci intervju sa Bicakcicem u Sportbildu. Ukratko, trenutno je u Kubi na odmoru, ali tamo se redovno priprema za novu sezonu i trenira.
Pa pape je reko posle utakmice sa Latvijom da je Bičakčić naš. da tu postoje neke sumnje pape ga ne bi spominjao.
Vođa zna.
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
zizu1991 je napisao/la:Vidi Ermina starog revolucionara.Goalgetter je napisao/la:trenutno je u Kubi na odmoru
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Ha ja,Dzeko,Pjana,Bicakcic i drugi trose pare negdje drugdje
,dok.Neum zjapi zeljan dobrih musterija 
- Bayern@heart
- Kontakt:

Momčina mislim na Ermina
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, aezakmi i 31 gost.