Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

soko
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencionalni fudbaleri u reprezentaciju BiH

Post Postao/la soko » 22 nov 2010, 21:43

Mahmutovic zabio za Teplice protiv Jabloneca.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 23 nov 2010, 09:11

Sta je s ovim Hajrovicem iz Arsenala?
Rođen s tobom da budem

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 23 nov 2010, 17:22

Za_raju je napisao/la:
brzi21 je napisao/la:koliko godina ima Mahmutovic????
22-23 god i igrac je koji nam treba kao hljeb zbog svoje lucidnonsti i brzine,sa njim na lijevom krilu bi imali napad ostar kao britva i veliko olaksanje lijevom beku ;)
a frajeru sto forsiras igrace iz ceske, belgije i tamo nekih Žlj liga, i to igrace koji imaju 24-25-26, profuro njihov voz, nego bolan treba vidjet onaj bukva iz austrije sto prije zaigra za nas
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

sony_91
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciju BiH

Post Postao/la sony_91 » 28 nov 2010, 18:27

Said Husejinović danas ušao u igru u 53. minuti susreta dabi u 64. minuti asistirao Almeidi za treći gol Werdera

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 29 nov 2010, 10:05

ahmic je napisao/la:Evo neki Deni Avdic u Svedskoj ,navodno dobar igrac...
Navodno već igrao za Šveđane. :)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Harambaša
Kontakt:

Post Postao/la Harambaša » 30 nov 2010, 21:54

Suljević potpisao za Stoke City

Mladi Suljević, koji je potpisao za Stoke, ove sedmice dao je intervju švedskom portalu Svenskafans.

Smajl Suljević, mladi je napadač koji je nedavno potpisao ugovor sa Stoke Cityjem. Ove sedmice dao je intervju za švedske medije.

- Jedno vrijeme sam bio bez angažmana, zbog određenih problema, a fudbal sam igrao jedino na igralištu sa prijateljima. Na ljeto, jednoga dana, sportski menadžer Dalkurda Elvan Cicen došao je pred moju školu i pitao me da li želim trenirati sa Dalkurdom. Od toga dana, tj. od 12. godine igram za Dalkurd. – rekao je, između ostaloga, na početku razgovora mladi Bosanac za Svenskafans.

Sa 14 godina debitirao je za prvi tim švedskog trećeligaša, a bio je redovno pozivan i u kampove švedske reprezentacije te je upisao i jedan nastup protiv Finske. Nedavno je potpisao za Stoke.

- Prije mjesec dana boravio sam na probi u Engleskoj. Proveo sam tamo dvije sedmice, a zatim sam se morao vratiti kući. Međutim, Stoke je želio da opet dođem i ponudili su mi dvogodišnji ugovor, koji sam prihvatio. Od prvog mjeseca naredne godine postajem njihov član – ističe talentirani mladić.

Smajl ističe da mu je fudbalski uzor Leo Messi, a na upit novinara koji mu je bh. igrač najdraži, izgovorio je ime Edina Džeke.

Suljević još nije odlučio za koju će zemlju igrati, ali nadamo se da će ipak odabrati bh. dres, koji postaje sve sjajniji u očima naših mladića širom Evrope.
ovog treba podhitno pozvati u mladu reprezentaciju ;)

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 03 dec 2010, 19:51

Faraon iz Visokog je napisao/la:Sta je s ovim Hajrovicem iz Arsenala?
Eno ga jede cevape kod Ihtijarevica :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 03 dec 2010, 20:08

sony_91 je napisao/la:Said Husejinović danas ušao u igru u 53. minuti susreta dabi u 64. minuti asistirao Almeidi za treći gol Werdera
ako bude standardan u Verderu treba ga zvati u reprezentaciju! ali prvo treba izboriti status prvotimca...a to bas i nije lako..

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 09 dec 2010, 16:07

Siniša Anđelković Branic presao upalermo ubio se za nas!!!
Hajde Uske mamu ti pravi papire za njega...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 09 dec 2010, 16:22

Kakav Sinisa i bakraci, covjek nema veze sa nama!
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 dec 2010, 16:35

Cincinnatus je napisao/la:Kakav Sinisa i bakraci, covjek nema veze sa nama!
Mater mu Bosanka,znaci nema vrdanja. :mrgreen: Jos bas jedan forumas na temi ''reprezentativci BIH repke'' napisa kako bi mali rado obukao dres BIH.Ne bi bilo bas red,nase forumase nazvati lazovima.Ako zato nema 100% osnove.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 09 dec 2010, 16:45

:mrgreen:
Zar je vec pocelo :mrgreen:
Polomit ce se sad dokazujuci da nema nikakve veze sa BiH :mrgreen:

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 11 dec 2010, 13:26

Palermo dovodi i četvrtog Slovenca

Palermo ne prestaje da kupuje fudbalere iz Slovenije. Posle Josipa Iličića, Armina Bačanovića, koji su već članovi "orlova" i Siniše Anđelkovića, čiji je transfer dogovoren, uprava kluba sa Sicilije kaparisala je Jasmina Kurtića, mladog reprezentativca "zmajčeka".

Igrač Hit Gorice igra na poziciji polušpica i u Goricu je došao 2008. godine Bele Krajine. Za mladu selekciju Slovenije odigrao je pet mečeva

http://www.****.rs/news.php?id=41122

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 11 dec 2010, 21:17

Iako mi je besmislen sam naslov teme, evo golova Aganovića za 15 odigranih minuta prošlog vikenda.

[youtube][/youtube]
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 27 dec 2010, 22:41

"Aletića su tražili Zagreb i Dinamo, ali on u maju odlazi u Barcelonu"

U intervjuu za portal Sarajevo-x.com Ešref Hadžić, sportski radnik, koji je trideset godina u nogometu, skrenuo je pažnju na Elvedina Aletića. On je tada napomenuo kako se radi o izuzetnom talentu koji bi u maju naredne godine trebao otputovati u kamp Barcelone. Relevantna nogometna lica pomenutom igraču previđaju blistavu budućnost.

Kako bi saznali što više informacija kontaktirali smo Zvonka Petrovića, menadžera koji živi u Švicarskoj, a osnovao je nogometnu školu u Dubokom Potoku pored Srebrenika. Ona nosi naziv Akademija sportske karijere.

U uvodu nas je informisao o svojim aktivnostima vezanim za najvažniju sporednu stvar na svijetu.

"Malo sam razmislio i došao na ideju da u BiH otvorim školu nogometa, smatrajući da je novac koji sam do tada ulagao u igrače, koji su išli na probu, bolje investirati na taj način. To se desilo 2007. godine. Svakako treba istaći da su mi pomogli dvojica prijatelja. Počeli smo istovremeno na tri različita mjesta. Sa radom u Dubokom Potoku gdje je bilo oko 100 polaznika, na Husinu, gdje je bilo oko 30 i na Kiseljaku sa 40 polaznika. Investicija je bila velika, jer sam istovremeno morao nabaviti iste rekvizite tri puta. Sve sam izdržao nadajući se da mogu uspjeti prodati igrača, ako ga od malih nogu odgojim i sa kvalitetnim trenerima nečemu naučim. Moram priznati da sam djelimično i uspio."

Na pitanje koliko trenutno broje polaznika, odgovara:

“Momentalno brojimo oko 70 članova od kojih će sigurno njih devet ili deset igrati profesionalno. U to sam ubijeđen. Sada traje reorganizacija. U sljedećih petnaest dana odlučit ćemo kako nastaviti rad i pod kojim finansijskim uslovima i organizacijom."

Petrović nam je pružio dodatne informacije o igraču koji bi karijeru mogao nastaviti u katalonskom ponosu.

"Od trenutka kada je osnovana škola, a to se desilo 7. marta 2007. godine, Elvedin Aletić je pristupio nama. Stigao je iz NK Gradine iz Srebrenika. Nakon pola godine brojni treneri su u njemu vidjeli nešto što drugi nisu imali. Preko prijatelja iz Sarajeva, Dine Handžara, stupio sam u kontakt sa NK Zagrebom. Oni su ga u junu prošle godine pozvali na probu. Kasnije su igrali turnir u glavnom gradu Hrvatske, a Elvedin je izabran za najboljeg igrača. ‘Pjesnici’ su bili izuzetno zainteresovani za njegove usluge. Ponudili su mu školovanje, stipendiju, stan i hranu. Ja sam porazgovarao sa njegovim roditeljima. Zajedno smo odlučili da sačekamo još malo, jer smo svjesni da Elvedin vrijedi puno više. Kasnije je i Mamić iz Dinama zvao nekoliko puta i ponudio isto što i njihov gradski rival."

Za kraj je otkrio kako je došlo do kontakata sa Barcelonom.

“Uspio sam preko prijatelja iz Turske, koji živi u Švicarskoj, razgovarati na tu temu. Predložio mi je da Aletića pošaljemo u Barceloninu akademiju, gdje igra njegov sin. Sve je organizirano za kraj maja iduće godine. Iskreno, vjerujem da će se Elvedin još više zalagati i spremati i na kraju karajeva zadovoljiti potrebe aktuelnih prvaka Španije. Zaista se radi o vanserijskom igraču koji dobro barata sa obje noge. U njemu će reprezentacija BiH puno dobiti, u to budite sigurni", završio je razgovor za naš portal Zvonko Petrović.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

kovacic
Kontakt:

Post Postao/la kovacic » 03 jan 2011, 18:26

Potencijalni reprezentativac.Mali ima 22 godine i vrlo je vješt sa loptom.Glavna vijest danas na transfermarkt.de.

http://transfermarkt.de/en/denni-avdic/ ... 41511.html
Pogledajte mu samo vještine sa loptom.Nemam riječi... :o
[youtube][/youtube]

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 jan 2011, 18:37

Sinanovica iz''San ba''kontaktirati.i ovaj ce vec sutra obavijestiti sve kontraobavjestajne sluzbe u vezi Avdica.
Usput ga i direktno upitati ''hos-nes-slijedeci''
Ha,ja.
S.S san ba je vec uradio par takvih stvarcica i kod Mudonje,za Begsona trznuo,cak je caprkao u vezi Pjane i Mujdze.
Jos posto je poguzja,porcija cevapa i gotova prica.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 03 jan 2011, 18:41

kovacic je napisao/la:Potencijalni reprezentativac.Mali ima 22 godine i vrlo je vješt sa loptom.Glavna vijest danas na transfermarkt.de.

http://transfermarkt.de/en/denni-avdic/ ... 41511.html
Pogledajte mu samo vještine sa loptom.Nemam riječi... :o
[youtube][/youtube]
Jbt ja konto sad ko Ibra :shock: :shock:

Odavno gluplji klip nisam gledo....ne kazem da mali ne zna nego jednostavno ovaj klip nista ne pokazuje osim da zna primit loptu i dodat prvom do sebe ....ne znam na osnovu cega ti nemas rijeci...pa vakav klip se moze sastavit o nekom amateru iz 5 lige :roll:

P.s Izgleda da je taj Avdic potpisao za Werder

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 03 jan 2011, 21:33

Hebiga ako nemas veze sa Bosnom mozes i bez ikakvog fudbalskog znanja napraviti transfer...
Izgleda da je tako...
"No God is Good God "

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 07 jan 2011, 13:58

Moje misljenje , ima igraca po Evropi al mnogi nisu za reprezentacije pa pogledajte koliko Srbija ima igraca po Evropi al neki nemogu reprezentaciji ni prismrdit. Isto kao ta neka imena sto vi spominjete , evo kako ja to gledam. Dzeko otisao u Cesku dobro prosao , dobru karijeru fantasticnu zapravo kao iz snova, al Dzeko je jedan od neznam koliko miliona i sad nemora znacit da svaki talentovani igrac koji ode u cesku da ce nesto biti od njega. Primjer Vrsajevic , Mahmutovic i Ljevakovic ... mislim u ono vrijeme Vrsajevic je sa 17 god dosao u Zelju i igrao u prvom timu , kad je dzeko jos igrao u Juniorima iako su bili istih godina , decko bio fenomenalan , u Celiku u to vrijeme Mahmutovic i Ljevakovic haraju ... Vrsajevic odlazi u Spartu Prag i dobija prejak ugovor , a Mahmutovic i Ljevakovic eto tek toliko u Teplicama. Danas Vrsajevic igra u Presovu i neigra na nivou na kojem je igrao za U21 i za celik i zelju , i mislim da mu je tu greska bila sto je otisao u presov. dok mahmutovic i ljevakovic imaju super ugovore u teplicama i to im je plafon . nijedan od njih nije za reprezentacije jer nivo igranja u slovackoj i ceskoj nije ni priblizan koji igraci moraju imati u repreznatciji ... sta hocu da kazem NIJE SVAKI IGRAC KOJI IGRA NEGDJE U EVROPI ODMAH ZA REPREZENTACIJU i gotovo naravno treba pratit jer igrac uvijek moze da dodje do forme i do poziva u reprezentaciju al kad citam da predlazu nekog iz druge svedske lige , pa to su igraci koji su samo otisli da nebi igrali u BIH!!! eto pozz
>>No body likes us but we dont care<<

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 313, Google Adsense [Bot] i 29 gostiju.