PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: SportSport.ba PES 6 liga
Nemojte da me zaboravite, ponedeljak, utork ja bih to trebao napraviti, jer sam sredio neke stavari, a mozda bude i prije ali eto, racunajte me u svakom slucaju kad budu ta izvalcenja i to 
Mes Que Un Club
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Nece biti ekipa tipa barcelona,real,liverpool..... bas zbog togasenad_flamin je napisao/la:Meni se to nikako ne svidja sto ce ti vi dijeliti ekipe npr. neko dobije Barcu,neko Cagllari .. necete nikad moci nikom ugoditi neka svako uzme sebi ..s tim da u jednoj ligi se nesmiju ponavljati klubovi
amere ako si prijavljen necemo te zaboraviti
Zadnja izmjena: Samo F.K.S !!, dana/u 14 jan 2011, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
- samir_tm87
- Kontakt:
ajde ko oce samir ss.ba pw je ss.ba
eu1
eu1
- Donnie Darko
- Kontakt:
pa kako vi to mislite da ce raja igrat? svaki dan, svaki drugi dan? hoce malo sutra.Samo F.K.S !! je napisao/la:
Nece jer ce svako sa svakim igrati po 1 put a ovo na kraju ce odma biti na izbacivanjesutra ili prekosutra cu ti dati ekipe i igrace za draft tako da vec u pon. mozemo poceti .
isto tako, kako mislite organizovat knock out sa 12 timova
a ekipe se nece dodjeljivat, vec ce svako birat ekipu, radi cega onda uopste organizujemo draft?
- senad_flamin
- Kontakt:
Ma ajd kako god ja cu dobiti najslabiju jer su mi stari igraci je... ti patch vidio si i sam ...
ali nema veze ne bojim se..koju god sam ekipu uzeo na klupi sam imao samo 3-4 igraca i to nikakva nedaj boze povreda 
-RIVALDO-
- samir_tm87
- Kontakt:
samir_tm87 je napisao/la:ajde ko oce samir ss.ba pw je ss.ba
eu2
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ne vidim problem kad svi budu po sat , pola na forumu mogu i u svaka 2 dana odigrati po 1 utakmicu od 15-20 minutaDonnie Darko je napisao/la:pa kako vi to mislite da ce raja igrat? svaki dan, svaki drugi dan? hoce malo sutra.Samo F.K.S !! je napisao/la:
Nece jer ce svako sa svakim igrati po 1 put a ovo na kraju ce odma biti na izbacivanjesutra ili prekosutra cu ti dati ekipe i igrace za draft tako da vec u pon. mozemo poceti .
![]()
isto tako, kako mislite organizovat knock out sa 12 timova
a ekipe se nece dodjeljivat, vec ce svako birat ekipu, radi cega onda uopste organizujemo draft?
Pa bolje da se igra 1 ili maksimalno 2 puta sedmicno. Napravite anketu, kad skupimo sve one sto igraju, pa da vidimo za sta su oni.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ne sekirajte se vi nista sve cemo rijesiti samo da prvo rijesimo probleme deemaz patcha i igranja sokera uopste 
Samo ne zurite, sa ligom. Prvo organizujte sve dobro, liga se moze i sljedece sedmice poceti 
- Donnie Darko
- Kontakt:
ne razumijem kako ce draft samim time sto ce odredit redoslijed igraca odabrati i ekipeSamo F.K.S !! je napisao/la:
Ne vidim problem kad svi budu po sat , pola na forumu mogu i u svaka 2 dana odigrati po 1 utakmicu od 15-20 minutai nece svako birati ekipu vec ce tvoj draft to odraditi ! organizovat cemo sve nekako ne boj se !
a ja ti garantujem da ih barem 40% nece biti u stanju igrati utakmice svaki drugi dan
i de mi opet objasni kako ce funkcionisat knock out sa 12 ekipa?
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Nece biti knokaut sa 12 ekipa,nece se morati igrati utakmice svaki drugi dan napravicemo drugaciji raspored samo prvi cilj je da skupimo 30 igraca pa onda cemo napraviti sistem takmicenja
Najbolje je u januaru da odigramo uglavnom smo svi na raspustu

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ako vam trebaju tabele, imam ja u excelu sve formatirano jer smo to radili u skoli vec, pa cu unositi u tabelu samo rezultate ako hocete.
ROOM: ss.ba
PASSWORD: 1234
Europe#1
'Ajde neka udje neko
Europe#1
'Ajde neka udje neko
Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 15 jan 2011, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa ima li iko da me moze dobiti ?! 
Cekam te....OTNYS_YNWA je napisao/la:Pa ima li iko da me moze dobiti ?!
ROOM: ss.ba
Europe#1
Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 15 jan 2011, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
Evo te tabele:
Samo brojeve treba ukucavati

Samo brojeve treba ukucavati

- Donnie Darko
- Kontakt:
imam ja, kad cemo igrat?OTNYS_YNWA je napisao/la:Pa ima li iko da me moze dobiti ?!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Hajde kreiraj i javi sobu i pw. Ali samo jednu, umoran sam ..Donnie Darko je napisao/la:imam ja, kad cemo igrat?OTNYS_YNWA je napisao/la:Pa ima li iko da me moze dobiti ?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.