The Ring (sve o boksu)
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: The Ring (sve o boksu)
Da mi je ce navijat nac' osobu sto ce navijat za Floyda...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Evo nasao si. Floyd je medu najboljim borcima svih vremena, legenda!
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Pa da. I meni osobno drazi.work je napisao/la:Evo nasao si. Floyd je medu najboljim borcima svih vremena, legenda!
Ali generalno vlada misljenje, skromni protiv prepotentnog i slicne pizdarije. Pustite me se toga.
Floyd ociti favorit, nadam se da ce to i pokazat.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
prenosi li iko nas zna li se?Lillard je napisao/la:Pa da. I meni osobno drazi.work je napisao/la:Evo nasao si. Floyd je medu najboljim borcima svih vremena, legenda!
Ali generalno vlada misljenje, skromni protiv prepotentnog i slicne pizdarije. Pustite me se toga.
Floyd ociti favorit, nadam se da ce to i pokazat.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Naravno da je Floyd veliki favorit i naravno da ću kao i većina neutralnih ljudi navijat za Pakjaa, ne samo što se čini kao bolji čovjek nego zbog atraktivnijeg stila borbe. Za Floyda čak ni svi Ameri neće navijati (Muhamed Ali se već izjasnio)
. Nego, u koliko će meč po našem vremenu i hoćel to ko iz MojaTV liste kanala prenosit?
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zar postoje ljudi koji misle da Pacquiao može pobjediti Floyda?
Ce da vidimoDonnie Darko je napisao/la:Zar postoje ljudi koji misle da Pacquiao može pobjediti Floyda?
Bit' ce rematch ionako, boxat ce oni 3 put (ukoliko ne bude 2-0)
ako Floyd dobije ode u penziju sigurnoalemsa je napisao/la:Ce da vidimoDonnie Darko je napisao/la:Zar postoje ljudi koji misle da Pacquiao može pobjediti Floyda?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Moguce, ako izgubi bit ce revans 100%, ako dobije nece valjda biti toliki paksu da nedadne coj'ku revans.irfo je napisao/la:ako Floyd dobije ode u penziju sigurnoalemsa je napisao/la:Ce da vidimoDonnie Darko je napisao/la:Zar postoje ljudi koji misle da Pacquiao može pobjediti Floyda?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pričamo o Floydu Mayweatheru. "Neće valjda biti toliki pakšu..." se ne može aplicirati u njegovom slučaju.alemsa je napisao/la:Moguce, ako izgubi bit ce revans 100%, ako dobije nece valjda biti toliki paksu da nedadne coj'ku revans.
Ma znam ali opet voli lovu, pratim ja Floyda 10 godina.
No, veceras mi je bas nekako svejedno ko ce uzet, gotivim obojicu, malo vise Floyda al' eto.
No, veceras mi je bas nekako svejedno ko ce uzet, gotivim obojicu, malo vise Floyda al' eto.
Ko prenosi ovaj spektakl ?
Nesto govore da bi tek oko 5 mogao poceti. 
- akisarajevo92
- Kontakt:
Sigurno prije pola 6 nece poceti, od "domacih" tv kanala prenos ce biti na Novoj TV iz Hrvatske.
Don't believe the hype.
- ASD
- Kontakt:
Da se prisjetimo zadnjeg covjeka koji je porazio Floyda.

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:Pričamo o Floydu Mayweatheru. "Neće valjda biti toliki pakšu..." se ne može aplicirati u njegovom slučaju.alemsa je napisao/la:Moguce, ako izgubi bit ce revans 100%, ako dobije nece valjda biti toliki paksu da nedadne coj'ku revans.
Ljudi ima li koji kanal na dreamboxu da prenosi mec?
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Daj lijepite te linkove
http://www.fromhot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;Rajaz je napisao/la:Daj lijepite te linkove
Pa proberi šta ti odgovara.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.