SoloJuve26 je napisao/la:Ma ne samo mi bilo smjesna slika malo nist to nema veze s vasim porazom

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
SoloJuve26 je napisao/la:Ma ne samo mi bilo smjesna slika malo nist to nema veze s vasim porazom
Zašto pepe nije dobio crveni nakon očiglednog uleta na mesijevu nogu?Zašto alonso nije dobio crveni nakon uleta sa obje noge na nogu alexisa?Koga je ono sergio ramos klepnuo po nogama, pa oštri startovi marčela, diare...Semir Tuce je napisao/la:Onaj start Alvesa sinoć na Xabija Alonsa... za takav start je lani Pepe dobio crveni karton. a sinoć nije ni faul bio sudjen.
Pa? Nije isti sudija bio pa nije isti ni kriterij.
Npr. ovaj start bio kod mnogih sudija bio za crvenog kartona ali Diara ovdje nije dobio ni zuti
Ali levatu ono nije bio žuti,Alosno se bacio,jesi li ti gledao utakmicu majke ti?Sparta je napisao/la:Pa? Nije isti sudija bio pa nije isti ni kriterij.
Npr. ovaj start bio kod mnogih sudija bio za crvenog kartona ali Diara ovdje nije dobio ni zutiNiko ne moze da nadhebe Starka.
Lass je isao na loptu, stavise i pokupio je, a to sto je Sergio oklijevao pa kasnije poletio malo vise, ...ovo sigurno nije za crvenog, zuti mozda.
@mozak zasto Messi nije dobio 2 zuti?mislim da nebi bilo potrebe kasnije da Pepe i Alonso klizu..
Opet ista pjesma , sudija.Sparta je napisao/la:Pa? Nije isti sudija bio pa nije isti ni kriterij.
Npr. ovaj start bio kod mnogih sudija bio za crvenog kartona ali Diara ovdje nije dobio ni zutiNiko ne moze da nadhebe Starka.
Lass je isao na loptu, stavise i pokupio je, a to sto je Sergio oklijevao pa kasnije poletio malo vise, ...ovo sigurno nije za crvenog, zuti mozda.
@mozak zasto Messi nije dobio 2 zuti?mislim da nebi bilo potrebe kasnije da Pepe i Alonso klizu..
Ja sam levat kad ti to napisesAli levatu ono nije bio žuti,Alosno se bacio,jesi li ti gledao utakmicu majke ti?
Valencia je napisao/la:Ronalda je sasvim iznenadila lopta koja mu je isla na glavu kod rezultata 1:2,.. Imala je cudnu putanju, naglo je padala, zbunila ga, pa je nikako nije mog'o zahvatiti kako treba. Bila je preniska za udarac glavom.
Jao koja objektivnost majko draga.Bianconeri1988 je napisao/la: Neznanje.
Ko je kriv pa Valdes ne zna ispucati loptu? Di Maria, da, svakako.
zaslijepljeni mourinhom, izgleda da su bas ozbiljni..Monolog je napisao/la:Zar ste vi ozbiljni glede Messijevog drugog žutog?
jednostavno igrači barcelone su iskoristili svoje prilike,Casilas je odbranio jednu a nije tri i tu je kraj priči,Ronaldo sinoć nije postojao(ona dva promašaja),sad neću dužit al sudije su čudne biljke,siguran sam da bi bilo koji od igrača madrida sinoć da je bio na mjestu lea mesija dobio onaj drugi žuti,xavi26 je napisao/la:zaslijepljeni mourinhom, izgleda da su bas ozbiljni..Monolog je napisao/la:Zar ste vi ozbiljni glede Messijevog drugog žutog?
Po kojoj logici bgt Lass za onakav ( drugi ili treći prekršaj na utakmici ) nad Messijem ne dobije ništa, a Messi za onakav prekršaj (njegov prvi na utakmici) ,u kojem se Xabi više bacio nego što ga stvarno udario, treba da dobije crveni (drugi žuti) ?madridist je napisao/la:jednostavno igrači barcelone su iskoristili svoje prilike,Casilas je odbranio jednu a nije tri i tu je kraj priči,Ronaldo sinoć nije postojao(ona dva promašaja),sad neću dužit al sudije su čudne biljke,siguran sam da bi bilo koji od igrača madrida sinoć da je bio na mjestu lea mesija dobio onaj drugi žuti,xavi26 je napisao/la:zaslijepljeni mourinhom, izgleda da su bas ozbiljni..Monolog je napisao/la:Zar ste vi ozbiljni glede Messijevog drugog žutog?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.