Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- NoName
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Nemojte posustajat, glasajte i dalje. Niste nista ako Dzeko ne bude bio prvi sa 74,27% a Ibisevic drugi sa 23,37% glasova. Svi ostali zajedno ne smiju imati vise od 2,36%. Ova anketa nam je presudna jer ce na taj nacin nasi protivnici biti u ogromnom strahu a i FIFI-na rang lista ce se promjeniti odmah po zavrsetku ove ankete. Udrite!!! 

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
"DŽEKOOOO, bosanski dijamantu", klicao je prije nekoliko dana jedan sportski komentator trenutačno jednom od najboljih napadača svijeta kada je 23-trogodišnji nogometaš iz Sarajeva potopio Belgiju. Džeko je danas isto napravio i velikom Bayernu. U dresu svog Wolfsburga dva je puta s puno stila svladao Michaela Rensinga, a Bavarci su se u Muenchen vratili s petardom u gaćama.
U ekskluzivnom intervjuu za Index BiH reprezentativac opisao je kakav je osjećaj zabiti bivšem europskom prvaku, a otkrio nam je da bi u reprezentativnom dresu volio zaigrati protiv Hrvatske, ali ne u dodatnim kvalifikacijama, nego na Svjetskom prvenstvu.
Zabili se dva gola Bayernu, a Wolfsburg je slavio 5:1. Ne može bolje?
"Da, ne dešava se stalno da se Bayern pobijedi 5:1, a da ja zabijem dva gola. Tako da je sigurno nevjerojatan osjećaj. Čitav ovaj tjedan bio mi je nestvaran. Od reprezentacija pa sve do Bayerna."
Ide vas i u Bundesligi, ali i u reprezentativnom dresu. Bez pretjerivanja ste trenutačno jedan od najboljih napadača Europe.
"Nisam mogao niti sanjati da ću ovako igrati. Ide mi na sve strane i najbitnije je da ostanem zdrav. Teško je reći, reprezentacija je nešto posebno i za nju se igra sa srcem. Drago mi je jer smo uspjeli povezati dvije, odnosno tri pobjede zaredom i sada smo na putu za dodatne kvalifikacije. Naravno, nije još sve gotovo. Opet i u Bundesligi ide odlično i zato sam stvarno presretan."
Wolfsburg je prvi, no trener Magath i dalje tvrdi da nemate momčad za naslov i da bi bio zadovoljan s jednim od prvih pet mjesta. Do kraja je malo, mislite li da ipak možete do naslova pobjednika Bundeslige?
"Nama je cilj od utakmice do utakmice dobro igrati. Od tjedna do tjedna gledati samo na jedan meč i pokušati ga pobijediti. To je najbolji put k nečemu dobrom. Sada je na redu Borussija iz Moechengladbacha i nadam se da ćemo i to dobiti."
Okrenimo se malo reprezentaciji. Koja je tajna preporoda BiH momčadi? Nakon dugo vremena imate respektabilnu momčad koja može pobijediti svakoga?
"Mislim da je Ćiro tajna našeg uspjeha. Istina je da imamo jako kvalitetne igrače i dobru reprezentaciju. Može se reći da smo i mladi, odnosno da je to jedan spoj mladosti i iskustva. Ćiro je to posložio kako samo on zna, digao nam je atmosferu na najviši nivo. Zna se kakav je on motivator, a unio nam je u glavu da svakoga možemo pobijediti."
Je li Ćiro uspio napraviti ono što političari nisu uspjeli, povezati sve tri nacionalnosti i staviti nogomet ispred svega ostalog?
"Stvarno u reprezentaciji nije bitno radi li se o Hrvatu, Srbinu ili Bošnjaku. Svi smo kao obitelj, zajedno se veselimo uspjehu svakog od nas, bez obzira na to koje je njegovo ime. Nitko ne razmišlja na nacionalistički način. Kao velika obitelj smo zapravo."
S dvije pobjede na sljedeća dva gostovanja i bodom protiv Turske bili bi nadomak velikog uspjeha i dodatnih kvalifikacija?
"Mislim da su nam najbitnije ove dvije lakše utakmice u gostima protiv Armenije i Estonije. Ako to uspijemo pobijediti, onda bi bio i bod dovoljan protiv Turske. Naravno, prvo treba ovo pobijediti da bi mogli biti mirni protiv Turske. Još nije ništa gotovo. Ima još četiri utakmice do kraja, ali svi bi bili presretni da dođemo do dodatnih kvalifikacija."
Pratite li kako napreduju Hrvatska i Srbija? Moglo bi se dogoditi da protiv Hrvatske zaigrate u dodatnim kvalifikacijama?
"Pratim i Hrvatsku i Srbiju. Znam da bi se moglo dogoditi da igramo sa Hrvatskom u dodatnim kvalifikacijama, ali za nas je trenutačno najbitnije da dođemo do našeg cilja. Ako uspijemo, ne bih volio Hrvatsku jer ima strašnu reprezentaciju što se ne treba posebno naglašavati. Volio bih da se sastanemo, samo negdje na Svjetskom prvenstvu. To mi je velika želja i nadam se da će se ispuniti."
Nedavno je Guardian sastavio idealnu momčad zemalja s područja bivše Jugoslavije. Da ju je moguće kojim slučajem okupiti kako bi ona stajala u svjetskim razmjerima?
"Vidio sam tu momčad i nije potrebno ništa komentirati. Da postoji Jugoslavija, nitko nam ne bi u ovom trenutku mogao biti niti blizu, realno govoreći. Naravno nije tako, no bez obzira na to, sve tri države imaju dobre reprezentacije i nadam se da ćemo se svi plasirati na SP. Za Hrvatsku to ne bi bilo ništa novo, s obzirom da ste stalno na velikim natjecanjima. Za nas bi to bilo nevjerojatna stvar. Ro je velika želja svih igrača, trenera i svih ljudi u BiH. Nadam se da ćemo uspjeti donijeti tim ljudima barem malo radosti."
U ekskluzivnom intervjuu za Index BiH reprezentativac opisao je kakav je osjećaj zabiti bivšem europskom prvaku, a otkrio nam je da bi u reprezentativnom dresu volio zaigrati protiv Hrvatske, ali ne u dodatnim kvalifikacijama, nego na Svjetskom prvenstvu.
Zabili se dva gola Bayernu, a Wolfsburg je slavio 5:1. Ne može bolje?
"Da, ne dešava se stalno da se Bayern pobijedi 5:1, a da ja zabijem dva gola. Tako da je sigurno nevjerojatan osjećaj. Čitav ovaj tjedan bio mi je nestvaran. Od reprezentacija pa sve do Bayerna."
Ide vas i u Bundesligi, ali i u reprezentativnom dresu. Bez pretjerivanja ste trenutačno jedan od najboljih napadača Europe.
"Nisam mogao niti sanjati da ću ovako igrati. Ide mi na sve strane i najbitnije je da ostanem zdrav. Teško je reći, reprezentacija je nešto posebno i za nju se igra sa srcem. Drago mi je jer smo uspjeli povezati dvije, odnosno tri pobjede zaredom i sada smo na putu za dodatne kvalifikacije. Naravno, nije još sve gotovo. Opet i u Bundesligi ide odlično i zato sam stvarno presretan."
Wolfsburg je prvi, no trener Magath i dalje tvrdi da nemate momčad za naslov i da bi bio zadovoljan s jednim od prvih pet mjesta. Do kraja je malo, mislite li da ipak možete do naslova pobjednika Bundeslige?
"Nama je cilj od utakmice do utakmice dobro igrati. Od tjedna do tjedna gledati samo na jedan meč i pokušati ga pobijediti. To je najbolji put k nečemu dobrom. Sada je na redu Borussija iz Moechengladbacha i nadam se da ćemo i to dobiti."
Okrenimo se malo reprezentaciji. Koja je tajna preporoda BiH momčadi? Nakon dugo vremena imate respektabilnu momčad koja može pobijediti svakoga?
"Mislim da je Ćiro tajna našeg uspjeha. Istina je da imamo jako kvalitetne igrače i dobru reprezentaciju. Može se reći da smo i mladi, odnosno da je to jedan spoj mladosti i iskustva. Ćiro je to posložio kako samo on zna, digao nam je atmosferu na najviši nivo. Zna se kakav je on motivator, a unio nam je u glavu da svakoga možemo pobijediti."
Je li Ćiro uspio napraviti ono što političari nisu uspjeli, povezati sve tri nacionalnosti i staviti nogomet ispred svega ostalog?
"Stvarno u reprezentaciji nije bitno radi li se o Hrvatu, Srbinu ili Bošnjaku. Svi smo kao obitelj, zajedno se veselimo uspjehu svakog od nas, bez obzira na to koje je njegovo ime. Nitko ne razmišlja na nacionalistički način. Kao velika obitelj smo zapravo."
S dvije pobjede na sljedeća dva gostovanja i bodom protiv Turske bili bi nadomak velikog uspjeha i dodatnih kvalifikacija?
"Mislim da su nam najbitnije ove dvije lakše utakmice u gostima protiv Armenije i Estonije. Ako to uspijemo pobijediti, onda bi bio i bod dovoljan protiv Turske. Naravno, prvo treba ovo pobijediti da bi mogli biti mirni protiv Turske. Još nije ništa gotovo. Ima još četiri utakmice do kraja, ali svi bi bili presretni da dođemo do dodatnih kvalifikacija."
Pratite li kako napreduju Hrvatska i Srbija? Moglo bi se dogoditi da protiv Hrvatske zaigrate u dodatnim kvalifikacijama?
"Pratim i Hrvatsku i Srbiju. Znam da bi se moglo dogoditi da igramo sa Hrvatskom u dodatnim kvalifikacijama, ali za nas je trenutačno najbitnije da dođemo do našeg cilja. Ako uspijemo, ne bih volio Hrvatsku jer ima strašnu reprezentaciju što se ne treba posebno naglašavati. Volio bih da se sastanemo, samo negdje na Svjetskom prvenstvu. To mi je velika želja i nadam se da će se ispuniti."
Nedavno je Guardian sastavio idealnu momčad zemalja s područja bivše Jugoslavije. Da ju je moguće kojim slučajem okupiti kako bi ona stajala u svjetskim razmjerima?
"Vidio sam tu momčad i nije potrebno ništa komentirati. Da postoji Jugoslavija, nitko nam ne bi u ovom trenutku mogao biti niti blizu, realno govoreći. Naravno nije tako, no bez obzira na to, sve tri države imaju dobre reprezentacije i nadam se da ćemo se svi plasirati na SP. Za Hrvatsku to ne bi bilo ništa novo, s obzirom da ste stalno na velikim natjecanjima. Za nas bi to bilo nevjerojatna stvar. Ro je velika želja svih igrača, trenera i svih ljudi u BiH. Nadam se da ćemo uspjeti donijeti tim ljudima barem malo radosti."
SAMO ŽELJO
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
evo sad Dzeko prvi a Vedo drugi sa 5% vise glasova nego Messi....hahahah
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- eldaroniBIH
- Kontakt:
dajte mi link da pratim tu anketu .. i da glasam .. pls
vozdra, vozdra, crveni "djavolcici" .. (:
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
http://www.sportbild.de/sportbild/gewin ... ermer.htmleldaroniBIH je napisao/la:dajte mi link da pratim tu anketu .. i da glasam .. pls
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
ahmiiic je napisao/la:http://www.sportbild.de/sportbild/gener ... 00000.html
evo ga jaroo ja crko samo glasam:D:D
hajmo svi sam je teeesko:D
Ne znam jeli neko prije napisao, ali sa http://www.edindzeko.com je skinuto ono sramotno "Edin is not paying for web hosting"...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ergebnis - Wählen Sie den besten Stürmer Europas!
31.7%"Edin Dzeko (23)" (Bosnien-Herz. / VfL Wolfsburg)
29.9%"Vedad Ibisevic (24)" (Bosnien-Herz. / 1899 Hoffenheim)
8.7%"Lionel Messi (21)" (Argentinien / FC Barcelona)
5%"Ivica Olic (29)" (Kroatien / Hamburger SV)
4.1%"Fernando Torres
31.7%"Edin Dzeko (23)" (Bosnien-Herz. / VfL Wolfsburg)
29.9%"Vedad Ibisevic (24)" (Bosnien-Herz. / 1899 Hoffenheim)
8.7%"Lionel Messi (21)" (Argentinien / FC Barcelona)
5%"Ivica Olic (29)" (Kroatien / Hamburger SV)
4.1%"Fernando Torres
SAMO ŽELJO
Ma nema sanse da neko prestigne Dzeku u ovoj anketi 

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Fakat user..... svaku realnu anketu.
Ovo je gore od Evrovizije

Edin Dzeko zatresao cijelu evropu...hahaha nas dijamant bolji je i od Toresa po izboru obicnih ljudi...Svaka cast...Raduj se Bosno sto imas ove zmajeve

mB!
nije ni čudo što je prvi....ko samo klikćemo...al' budimo realni Messi i Eto su bolji...
na kraju ce anketu proglasiti nevazecom.
prije nekoliko sezona je HSV napravio anketu ko je najbolji igrac sezone i pobjedio je Mahdavikia ispred Barbareza i oni su oborili taj izbor.
nije niko lud da vjeruje da cijela Europa glasa za Dzeku i Ibisevica.
neka niko ne misli da imam nesto protiv Dzeke i Ibisevica, jer sam po jednom glasao za obojicu, ali svako u Bildu ce znati da je anketa nerealna.
prije nekoliko sezona je HSV napravio anketu ko je najbolji igrac sezone i pobjedio je Mahdavikia ispred Barbareza i oni su oborili taj izbor.
neka niko ne misli da imam nesto protiv Dzeke i Ibisevica, jer sam po jednom glasao za obojicu, ali svako u Bildu ce znati da je anketa nerealna.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- el-fighter
- Kontakt:
Naravno da će reći da je nevažeća jer se može glasati koliko hoćeš.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
sto bi bila nerealna, pa nismo mi Bosanci najbrojniji na svijetu...imaju Argentinci, Italijani, Brazilci pa nek glasaju za svoje, mi cemo za svoje:) Za mene od Dzeke i Ibisevica nema boljegPasha je napisao/la:na kraju ce anketu proglasiti nevazecom.

100% sportski i krajnje opušten potpis
Slazem se prijatelju i za mene su oni THE BEST FORVER(BAR DOK IGARJURiNo je napisao/la:sto bi bila nerealna, pa nismo mi Bosanci najbrojniji na svijetu...imaju Argentinci, Italijani, Brazilci pa nek glasaju za svoje, mi cemo za svoje:) Za mene od Dzeke i Ibisevica nema boljegPasha je napisao/la:na kraju ce anketu proglasiti nevazecom.

mB!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
jeste opsjednuti tim anketama, vazda neke akcije glasanja...... ma boli me briga za ankete
Ma pusti ljude nek glasaju, ne kvari im ćeif
Kad su upitanju ove ankete organizovaniji smo od židova - cionista

Kad su upitanju ove ankete organizovaniji smo od židova - cionista

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
jesi li ti procitao dio prije ankete.RiNo je napisao/la: sto bi bila nerealna, pa nismo mi Bosanci najbrojniji na svijetu...imaju Argentinci, Italijani, Brazilci pa nek glasaju za svoje, mi cemo za svoje:) Za mene od Dzeke i Ibisevica nema boljeg
strucnjaci su radili procjene i proglasili su Messi-a najboljim.
Ibisevic je 46., a Dzeko 48. od 50
i kako onda da proglase anketu vjerodostojnom!
znaci nije bitno da li ti, ja ili Mukoil ili bilo koji navijac bh. reprezentacije smatramo da su njih dvojica najbolji, kad strucnjaci stave svi osim jednog Messi-a na prvo mjesto.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
Zasto ti lupas glavu majko dragaPasha je napisao/la:jesi li ti procitao dio prije ankete.RiNo je napisao/la: sto bi bila nerealna, pa nismo mi Bosanci najbrojniji na svijetu...imaju Argentinci, Italijani, Brazilci pa nek glasaju za svoje, mi cemo za svoje:) Za mene od Dzeke i Ibisevica nema boljeg
strucnjaci su radili procjene i proglasili su Messi-a najboljim.
Ibisevic je 46., a Dzeko 48. od 50
i kako onda da proglase anketu vjerodostojnom!
znaci nije bitno da li ti, ja ili Mukoil ili bilo koji navijac bh. reprezentacije smatramo da su njih dvojica najbolji, kad strucnjaci stave svi osim jednog Messi-a na prvo mjesto.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.