Zvjezdan Misimović
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: Zvjezdan Misimović
Miske mjstor ga opet zavali...hajmo care jos koji,ili ti ili Dzeko 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ebiga glavobolja...............................
hajde ti sad budi pametan kome dati da puca pri slobodnim udarcima.Salihovic,Misimovic a bogami i Pjanic
hajde ti sad budi pametan kome dati da puca pri slobodnim udarcima.Salihovic,Misimovic a bogami i Pjanic

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- rob do bagro
- Kontakt:
kad je tako tesko pitanje...svakom po jednom dati da suta slobodnjakharishp je napisao/la:Ebiga glavobolja...............................

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Na atdhe.net ima prenos. Samo kad odete na tu stranicu na vrhu ima live sports i live tv, na live tv ima dosta americkih kanala. Na golTV imaju prenose Bundeslige, danas je bio wolfsburg, slika je prlicno dobra.
A isto na live sports ima ESPN deportes, oni isto prenose bundesligu, danas su imali schalke.
Ovaj lik na golTV kaze danas Miske je MAESTRO.
Lik daje uvjek dobre komentare za bosance.
Bice danas bayern hamburg prenos.
A isto na live sports ima ESPN deportes, oni isto prenose bundesligu, danas su imali schalke.
Ovaj lik na golTV kaze danas Miske je MAESTRO.

Lik daje uvjek dobre komentare za bosance.
Bice danas bayern hamburg prenos.
Amblivbl kakav gol
i Dzekin je majstorski po 4 gola u BL + Dzeko jedan u kupu...

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Svaka mu cast majstorski gol gotovo identican je dao nedavno Leverkuzenu
Dva ista gola je dao... protiv leverkusena i danas protiv hannovera... onako samo je olasirio u raslje, sa slicne pozicije...
Miske puno bolje izvodi slobodnjake < 20m od Sejada, a Salihaga trese mreze sa 20 i kusur k'o s poslomharishp je napisao/la:hajde ti sad budi pametan kome dati da puca pri slobodnim udarcima.Salihovic,Misimovic a bogami i Pjanic

E ebiga sad,pa nece svaki tesarski drveni metar da drzi u malom dzepicu.Zenga je napisao/la:Miske puno bolje izvodi slobodnjake < 20m od Sejada, a Salihaga trese mreze sa 20 i kusur k'o s poslomharishp je napisao/la:hajde ti sad budi pametan kome dati da puca pri slobodnim udarcima.Salihovic,Misimovic a bogami i Pjanic
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
pjanic je protiv anderlechta zabio sa slicne pozicije kao miske danas i protiv leverkusena, mislim da je pjanicev slobodnjak bijo sa malo centralnije pozicije a zvjezdanovi su bili u liniji sa statiovom. a salihovic nek puca slobodnjake iz uglova, samo da ga sudija naljuti
, uglavnom su to velike muke i za nas i za protivnika. samo sto su kod nas slatke muke 

Koji CAR!!!
...ako Car nastavi ovim tempom ide u Juve, a Diego se vraca u BL vec ove zime.
...ako Car nastavi ovim tempom ide u Juve, a Diego se vraca u BL vec ove zime.
Bravo majstore!
Kako je moguče, da naš najbolji i naj kompletniji igrač ima skoro pa najmanje posjete i postova na forumu? Skoro pa svi imaju više i jedan Brazzo kojeg nema više ni na mapi repke. Džeko ih ima 200, a Miske jedva 30. Sramota.
A možda je problem u tome što se o Misketu nema šta ni reči. Jednostavno NAJBOLJI.......
A možda je problem u tome što se o Misketu nema šta ni reči. Jednostavno NAJBOLJI.......
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
- miralem444
- Kontakt:
mahalas je napisao/la:Kako je moguče, da naš najbolji i naj kompletniji igrač ima skoro pa najmanje posjete i postova na forumu? Skoro pa svi imaju više i jedan Brazzo kojeg nema više ni na mapi repke. Džeko ih ima 200, a Miske jedva 30. Sramota.
potpis!!!
miske=mag.dr.fudbala....
kralj moj...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- miralem444
- Kontakt:
mahalas je napisao/la:Kako je moguče, da naš najbolji i naj kompletniji igrač ima skoro pa najmanje posjete i postova na forumu? Skoro pa svi imaju više i jedan Brazzo kojeg nema više ni na mapi repke. Džeko ih ima 200, a Miske jedva 30. Sramota.
potpis!!!
miske=mag.dr.fudbala....
kralj moj...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Istina!mahalas je napisao/la:Kako je moguče, da naš najbolji i naj kompletniji igrač ima skoro pa najmanje posjete i postova na forumu? Skoro pa svi imaju više i jedan Brazzo kojeg nema više ni na mapi repke. Džeko ih ima 200, a Miske jedva 30. Sramota.
Ali znas do cega je,on je jednostavno jedan po prirodi povucen momak koji se ne eksponira previse pa se to mozda malo reflektuje i na ljude koji ga prate... svi mi znamo koliko on vrijedi. Mislim da je misimovic za ovu reprezentaciju mozda i najbitniji igrac jer jednostavno gotovo sve trenutno od njega krece...
Svi cemo se sloziti da je Miske malo sporiji nego sto bi mi volili da bude... Ali ja sam ubijedjen da bi on gotovo u svakom klubu svijeta imao mjesta medju 11 a da ne pricam medju prvih 18. On je jednostavno klasa. Takav osjecaj za igru, kretanje saigraca, tehnika primanja i drzanja lopte, jednostavan ali djelotvoran dribling, sut i kontrola sa obje lopte... mislim, on mene strasno podjseca na igrace tipa Zidane jer je mislioc i dirigent, a to sto radi, radi maestralno...
sjecam se komentara mnogih fanova Wolfa kako su govorili da je njega moguce zamijeniti... Mislim da su sada svi ubijedjeni koliko je on bitan za njihovu igru i koliko odskace od drugih veznjaka u timu. Ono sto mu je trebalo je ova liga prvaka da se aBd pokaze na najvisem nivou... A vjerujte, da miske igra za neku "navikaniju" reprezentaciju, igrao bi sada sigurno u klubovima a la Inter, Juventus i sl.
No nadam se da ce uspjeti ipak napraviti neki veliki transfer iako mislim da se time toliko ne opterecuje bas radi svoje prirode.. A da je zasluzio, to sigurno jeste...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
o njemu se nema sta pricati..o njemu se sve zna !mahalas je napisao/la:Kako je moguče, da naš najbolji i naj kompletniji igrač ima skoro pa najmanje posjete i postova na forumu? Skoro pa svi imaju više i jedan Brazzo kojeg nema više ni na mapi repke. Džeko ih ima 200, a Miske jedva 30. Sramota.
objasnio igranje nogometa !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
ko zna njemacki ima sad na DSF-u emisija Doppelpass i gost je Veh pa ce biti price i o nasim dijamantima... Upravo je misketov gol bio zasluzan za ovacije u sali 

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
evo ko nije znao, Misimovic je cak objavio prirucnik za pucanje slobodnih udaraca 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.