BH MMA, kickbox, box, judo, karate...
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: BH MMA, kickbox, box, judo, karate...
Evo procita i Mehic na Glory-u u Zagrebu
http://www.fightsite.hr/vijesti-iz-regi ... je-i-mehic
vidio i ja jutros i iznenadio sePolo je napisao/la:Evo procita i Mehic na Glory-u u Zagrebu

ja ovog njihovog kujundzica nikako ne volim, nadam se da ce ga mehic razbiti. po meni precijenjen borac ne znam kuda ide glory ako imaju neke dugorocne planove sa ovim borcima... bice da je orsat pogurao malo ove svoje sa ffc-a a samo petje im je jedan od eksponata za slovensko trziste koje ce u ovoj sezoni ozbiljno da napadnu.
kako god sretno nasem mehicu jer bi mu pobjeda otvorila nove i bolje opcije u karijeri... samo se nadam da nece ici na sudijsku jer sa sudijama nije imao srece nikad.
You are someone else I am still right here
Pa Zovko moze da popuni fightcard i naravno onda forisira domace borce i borce iz regiona meni je zao samo to sto Mehic se ne bori sa nekim borcem iz Holandije iz Glory-a a ne ovog Kujundzica. Sta da kazem ovaj Kujundzic je dobio Aliju u BL zbog nesportskog ponasanja Alije ali i bio je bolji gledajuci cijeli mec. Naravno da navijam za Elmira i nadam se pobjedi ali ipak mislim da je Kujundzic iskusniji i da ce dobiti sudijskom odlukom.fera je napisao/la:vidio i ja jutros i iznenadio sePolo je napisao/la:Evo procita i Mehic na Glory-u u Zagrebu
http://www.fightsite.hr/vijesti-iz-regi ... je-i-mehic![]()
ja ovog njihovog kujundzica nikako ne volim, nadam se da ce ga mehic razbiti. po meni precijenjen borac ne znam kuda ide glory ako imaju neke dugorocne planove sa ovim borcima... bice da je orsat pogurao malo ove svoje sa ffc-a a samo petje im je jedan od eksponata za slovensko trziste koje ce u ovoj sezoni ozbiljno da napadnu.
kako god sretno nasem mehicu jer bi mu pobjeda otvorila nove i bolje opcije u karijeri... samo se nadam da nece ici na sudijsku jer sa sudijama nije imao srece nikad.
Jel ko vidio borbu Tominu iz ZG? Ja sam je gledo i dobro je radio ali je na kraju diskvalifikovan zbog nedozvoljenih udaraca vec u prvoj rudni je bio opomenut i oduzeti su bili bodovi. Po meni je dobro radio i dominirao tokom cijele borbe, onaj Spanac pojma nema u parteru a i nozne tehnike su mu ravne nuli. Toma je mozda trebao od pocetka da ide na parter jer bi ga sigurno dokrajcio. Zbog toga sto nastupa u vise organizacija ima razlike u pravilima ocigledno i sjebo je samog sebe nazalost. I ako je hrvac vidi se da dosta tranira stand up i da ima pravo opasne kroseje.
mma liga je amatersko takmicenje. tomi moze dobro doci da skupi malo iskustva i rutine rezultati i nisu bitniPolo je napisao/la:Jel ko vidio borbu Tominu iz ZG? Ja sam je gledo i dobro je radio ali je na kraju diskvalifikovan zbog nedozvoljenih udaraca vec u prvoj rudni je bio opomenut i oduzeti su bili bodovi. Po meni je dobro radio i dominirao tokom cijele borbe, onaj Spanac pojma nema u parteru a i nozne tehnike su mu ravne nuli. Toma je mozda trebao od pocetka da ide na parter jer bi ga sigurno dokrajcio. Zbog toga sto nastupa u vise organizacija ima razlike u pravilima ocigledno i sjebo je samog sebe nazalost. I ako je hrvac vidi se da dosta tranira stand up i da ima pravo opasne kroseje.
Steta bio je bolji i to mnogo ali na kraju se lose zavrsi. Dobro je bio je jos jedan nas borac da li neko zna ishod njegovog meca?fera je napisao/la:mma liga je amatersko takmicenje. tomi moze dobro doci da skupi malo iskustva i rutine rezultati i nisu bitniPolo je napisao/la:Jel ko vidio borbu Tominu iz ZG? Ja sam je gledo i dobro je radio ali je na kraju diskvalifikovan zbog nedozvoljenih udaraca vec u prvoj rudni je bio opomenut i oduzeti su bili bodovi. Po meni je dobro radio i dominirao tokom cijele borbe, onaj Spanac pojma nema u parteru a i nozne tehnike su mu ravne nuli. Toma je mozda trebao od pocetka da ide na parter jer bi ga sigurno dokrajcio. Zbog toga sto nastupa u vise organizacija ima razlike u pravilima ocigledno i sjebo je samog sebe nazalost. I ako je hrvac vidi se da dosta tranira stand up i da ima pravo opasne kroseje.
bio je neki iz bijeljine ja mislim al nisam upratio kako je prosao rijetko sam na netu u zadnje vrijemePolo je napisao/la:Steta bio je bolji i to mnogo ali na kraju se lose zavrsi. Dobro je bio je jos jedan nas borac da li neko zna ishod njegovog meca?fera je napisao/la:mma liga je amatersko takmicenje. tomi moze dobro doci da skupi malo iskustva i rutine rezultati i nisu bitniPolo je napisao/la:Jel ko vidio borbu Tominu iz ZG? Ja sam je gledo i dobro je radio ali je na kraju diskvalifikovan zbog nedozvoljenih udaraca vec u prvoj rudni je bio opomenut i oduzeti su bili bodovi. Po meni je dobro radio i dominirao tokom cijele borbe, onaj Spanac pojma nema u parteru a i nozne tehnike su mu ravne nuli. Toma je mozda trebao od pocetka da ide na parter jer bi ga sigurno dokrajcio. Zbog toga sto nastupa u vise organizacija ima razlike u pravilima ocigledno i sjebo je samog sebe nazalost. I ako je hrvac vidi se da dosta tranira stand up i da ima pravo opasne kroseje.

Nakon krace pauze i Berin Balijagic se aktivirao ponovno..dobio je poziv da se bori u Rusiji i prihvatio ga je ..
bori se protiv neko0g Dagestanca Magomeda Ankalaeva..21 marta..nek mu je sa srecom..
momak ima najveci potencijal od svih al nema uslove..
bori se protiv neko0g Dagestanca Magomeda Ankalaeva..21 marta..nek mu je sa srecom..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Drago mi je za Berina cini mi se da vec 2 godine nije imao mec sto je lose e sad ne znam kako je trenirao i koliko je spreman ali svaku srecu i podrsku Berinu.
Ma spreman je maximalno koliko se moze vidjeti na treninzima..trenira sa momcima Rio Grappling cluba Bosna..manje radi box i kik box ali sto se tice partera jos vise je napredovao..sve u svemu nadamo se dobroj borbi i predstavljanju nase drzave u sto boljem svjetlu..samo mi je zao momka sto nema bas extra uslove..vidi se koliko voli taj sport al dzaba kada se mora raditi..vojska mu oduzima previse vremena koliko sam ga razumio,al eto sada je uzeo godisnji da se spremi..Polo je napisao/la:Drago mi je za Berina cini mi se da vec 2 godine nije imao mec sto je lose e sad ne znam kako je trenirao i koliko je spreman ali svaku srecu i podrsku Berinu.
FK SARAJEVO.
Dobro je raduje me to da je u formi i da je u treninzima pa vidjecemo na borbi koiliko je spreman.mma_hz je napisao/la:Ma spreman je maximalno koliko se moze vidjeti na treninzima..trenira sa momcima Rio Grappling cluba Bosna..manje radi box i kik box ali sto se tice partera jos vise je napredovao..sve u svemu nadamo se dobroj borbi i predstavljanju nase drzave u sto boljem svjetlu..samo mi je zao momka sto nema bas extra uslove..vidi se koliko voli taj sport al dzaba kada se mora raditi..vojska mu oduzima previse vremena koliko sam ga razumio,al eto sada je uzeo godisnji da se spremi..Polo je napisao/la:Drago mi je za Berina cini mi se da vec 2 godine nije imao mec sto je lose e sad ne znam kako je trenirao i koliko je spreman ali svaku srecu i podrsku Berinu.
meni je berin od najsih najdrazi borac, steta stvarno sto nema lovu kao tomo recimo... sto se partera tice tesko da mu je od nasih iko blizu, dagestanci su u zadnje vrijeme nakon amerikanaca i brazilaca mozda i najbolji borci tako da ce biti jako tesko da dođe do pobjede posebno ako ovaj ima pozadinu u sambo-u onda ce berinovo najjace oruzje poluge na nogama jako tesko moci da prođu. al u svakom slucaju super je da se vratio pa i nek izgubi samo nek krene opet... za mma karijeru nije kasno nikad.mma_hz je napisao/la:Nakon krace pauze i Berin Balijagic se aktivirao ponovno..dobio je poziv da se bori u Rusiji i prihvatio ga je ..
eto i tomo skontao kako je ona mma liga amatersko takmicenje u kojem nece nista novo nauciti i napustio ih. sad se opet mozemo nadati da ga vidimo u ffc-u.
Sto se partera tice stvarno niko u BIH ne moze sa njima a vala i sire..parterno je spreman...a ovo ostalo nije bas..
al kao sto kazete momci ,nek se radi ,nek se drzava predstavlja pa valjda ce biti i nekih rezultata
sto se tice tomeka jucer sam mu procitao jedan komentar koji mi se nije bas svidjeo..pise kako on ima snagu teskasa,brzinu velterasa itd itd ..kako ima sve i kako je njegova prirodna tezina 100 kila...
ja i dalje mislim da on u toj kilazi slabo moze ista napraviti i da bi na 84 ili cak 77 imao vise sanse...
nazalost takvo razmisljanje ga nece odvesti daleko a pgt u UFC gdje je 10 borac npr jedan Ryan Bader..
al kao sto kazete momci ,nek se radi ,nek se drzava predstavlja pa valjda ce biti i nekih rezultata

sto se tice tomeka jucer sam mu procitao jedan komentar koji mi se nije bas svidjeo..pise kako on ima snagu teskasa,brzinu velterasa itd itd ..kako ima sve i kako je njegova prirodna tezina 100 kila...
ja i dalje mislim da on u toj kilazi slabo moze ista napraviti i da bi na 84 ili cak 77 imao vise sanse...
nazalost takvo razmisljanje ga nece odvesti daleko a pgt u UFC gdje je 10 borac npr jedan Ryan Bader..
FK SARAJEVO.
slicno je razmisljao i hector lombard pa kad je dosao u ufc odma se morao u welter spustiti. a on me po građi najvise na tomu podsjeca jest da je nizi al isto su puni misica.mma_hz je napisao/la:Sto se partera tice stvarno niko u BIH ne moze sa njima a vala i sire..parterno je spreman...a ovo ostalo nije bas..
Po meni njegova prirodna kilaza da kazemo misicasta 85 a nikada 100 jer on nema visine ali eto ocigledno on sam sebe drguacije vidi. Jos smo daleko da imamo nekog borca koji je spreman za UFC pa cak ni Denis nije i ako je imao 2 borbe a sada hoce i non stop prica da mu se vratit ali opet kad pogledam tesko kojeg bi borca mogao pobjediti od teskasa u ufcu a od prvih 10 da kazemo i nijednog.mma_hz je napisao/la:Sto se partera tice stvarno niko u BIH ne moze sa njima a vala i sire..parterno je spreman...a ovo ostalo nije bas..
Bosanskohercegovački MMA borac, Berin Balijagić se u ožujku nakon duže pauze vraća u ring. Ovaj nekoć vrlo potentni hrvač će se boriti protiv Magomeda Ankalajeva. U razgovoru za BiH portal Klix.hr, Balijagić je najavio vrlo ozbiljan ispit koji mu slijedi.
"Borit ću se u poluteškoj kategoriji do 93 kg. Ankalajev je amaterski prvak svijeta, a u profesionalnoj karijeri nema niti jedan poraz. Dagestanci su poznati kao izuzetno čvrsti borci. Stoga će ovaj dvoboj bit težak jer se radi o kvalitetnom protivniku. No, kao i uvijek ostajem samouvjeren i siguran u sebe", kazao je Balijagić i dodao:
"Radim dva puta dnevno. Pobjeda bi bila prekretnica za moju karijeru, jer ću se boriti u najjačoj europskoj organizaciji. Svjestan sam izazova koji me očekuje. U treninzima mi pomaže Jasmin Poturović i njegov klub. Također, kod Dževada Poturka bih trebao raditi sparinge u K-1 borbama. Želio bih se zahvaliti mom kondicijskom treneru Adisu Zukanoviću. Zajedno težimo da fizička sprema ide uzlaznom putanjom i vjerujem da će do borbe sa Dagestancom biti na vrhunskom nivou", zaključio je Balijagić koji u profesionalnoj karijeri ima četiri pobjede i dva poraza.
Dvoboj protiv Ankalajeva je zakazan za 21.ožujak i glavni ruski grad Moskvu.
"Borit ću se u poluteškoj kategoriji do 93 kg. Ankalajev je amaterski prvak svijeta, a u profesionalnoj karijeri nema niti jedan poraz. Dagestanci su poznati kao izuzetno čvrsti borci. Stoga će ovaj dvoboj bit težak jer se radi o kvalitetnom protivniku. No, kao i uvijek ostajem samouvjeren i siguran u sebe", kazao je Balijagić i dodao:
"Radim dva puta dnevno. Pobjeda bi bila prekretnica za moju karijeru, jer ću se boriti u najjačoj europskoj organizaciji. Svjestan sam izazova koji me očekuje. U treninzima mi pomaže Jasmin Poturović i njegov klub. Također, kod Dževada Poturka bih trebao raditi sparinge u K-1 borbama. Želio bih se zahvaliti mom kondicijskom treneru Adisu Zukanoviću. Zajedno težimo da fizička sprema ide uzlaznom putanjom i vjerujem da će do borbe sa Dagestancom biti na vrhunskom nivou", zaključio je Balijagić koji u profesionalnoj karijeri ima četiri pobjede i dva poraza.
Dvoboj protiv Ankalajeva je zakazan za 21.ožujak i glavni ruski grad Moskvu.
Volio bi da pobjedi ali me plasi to sto vec godinama nije imao borbu to je vecinom lose za borce i opasno ali eto nek se sprema maksimalno.
Ko je ovaj Wilder što prijeti Kličku? 31 borba i 31 nokaut.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije bas tema za to, ali eto
Covjek je jedini koji moze da zaprijeti Vladimiru u ovom trenutku, ne pratim tako cesto boks, ali samo iz njegove statistike vidljiv je potencijal, nijednom do sada nije boksao vise od 4 runde u svom meču
Ali on se ipak mora dokazati pobjedom protiv nekoga iz TOP 10 u teškoj kategoriji, tom pobjedom bi dosta napredovao i bio blize mecu sa Vladimirom. Sansu za to ima u borbi za WBC titulu protiv pobjednika meca Areola (Rank 2.) - Stiverne (Rank 1.). Kod ostalih asocijacija, federacija cega vec, je na 4-5. mjestu na rankingu osim kod IBF-a gdje nije medju TOP 10. Prvo osvajanje titule pa tek onda moguci napad na Klicka.

Covjek je jedini koji moze da zaprijeti Vladimiru u ovom trenutku, ne pratim tako cesto boks, ali samo iz njegove statistike vidljiv je potencijal, nijednom do sada nije boksao vise od 4 runde u svom meču

Ali on se ipak mora dokazati pobjedom protiv nekoga iz TOP 10 u teškoj kategoriji, tom pobjedom bi dosta napredovao i bio blize mecu sa Vladimirom. Sansu za to ima u borbi za WBC titulu protiv pobjednika meca Areola (Rank 2.) - Stiverne (Rank 1.). Kod ostalih asocijacija, federacija cega vec, je na 4-5. mjestu na rankingu osim kod IBF-a gdje nije medju TOP 10. Prvo osvajanje titule pa tek onda moguci napad na Klicka.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Promasili ste temu
Ima li ko video da je vidjeo borbu Mehica u ZG? Izgubio je u 2 rundi prekidom sudca.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.