SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Yahoo SS.BA liga - 2. sezona
hehe al poceo je eto malo vise igrati
poen po poen 100 poena haha
poen po poen 100 poena haha
Thomas Müller - Fußballgott
Pa ja ti nudio Feltona za njegjose je napisao/la:Mozda ti budes imao vise srece s njim. Ja sam izgubio strpljenje, covjek ima pravo losu statistiku. A nije ni cudo, jer u toj Minnesoti ima puno slicnih igraca i svi se oni bore za svoju minutazu.don_burza je napisao/la:i nakon sinosnjih utakmica kad je miler dao 6 trica odmah sam poletio da vidim ko je ga prisvojio
Dobro sam makaar prosao sa Derickom
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
Nisam psovao ali sam se syebo kad sam vidio da si ga odma ugrabiodon_burza je napisao/la:sigurno si mi sve po spisku![]()
Markief Morris povrijedjen
zna li neko do kada?
Uz njih dvojicu imam Beasleya i Davis koji jos ne igraju
Prince 29Pts. sut iz igre 52% sa 3 trice
sreca pa ga nisam tradeovo 
Uz njih dvojicu imam Beasleya i Davis koji jos ne igraju
Prince 29Pts. sut iz igre 52% sa 3 trice
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa hoće li mi ikad iko zaigrat? 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Uh kod tebe je stanje odlicno bolan, pogledaj kod mene.Monolog je napisao/la:Pa hoće li mi ikad iko zaigrat?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Samo se žalite,a ja zadnjiBIHfan je napisao/la:Uh kod tebe je stanje odlicno bolan, pogledaj kod mene.Monolog je napisao/la:Pa hoće li mi ikad iko zaigrat?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ti imas mozda i najbolju ekipu. Griffin i James u istoj ekipi. I opet si zadnjiLBJ MVP je napisao/la:Samo se žalite,a ja zadnjiBIHfan je napisao/la:Uh kod tebe je stanje odlicno bolan, pogledaj kod mene.Monolog je napisao/la:Pa hoće li mi ikad iko zaigrat?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ni ja ne znam do čega jeBIHfan je napisao/la:
Ti imas mozda i najbolju ekipu. Griffin i James u istoj ekipi. I opet si zadnji![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
dat cu ti ja za tu dvojica 3/4 dobra igraca, da malo prosiris sastav. Samo reci koga hocesLBJ MVP je napisao/la:Ni ja ne znam do čega jeBIHfan je napisao/la:
Ti imas mozda i najbolju ekipu. Griffin i James u istoj ekipi. I opet si zadnji![]()
@Brdo i zombys, imate ponude
You cannot accept a trade that has a player involved in another pending trade. (Error #185)edo3majka je napisao/la:@Brdo i zombys, imate ponude
BNisam stig'o na vrijeme
Mozemo drugacije napraviti, sad cu ja pogledati sta mogu ponuditiLBJ MVP je napisao/la:You cannot accept a trade that has a player involved in another pending trade. (Error #185)edo3majka je napisao/la:@Brdo i zombys, imate ponude
BNisam stig'o na vrijemeA sviđa mi se ponuda
Pa prihvatio nebesko brdo prije ponudu gdje sam dao Gay-a i Feltona za Evansa i Irvinga, ali eto poslao sam ti opet 3 jaka igraca fakiticki za samog Jamesa a ti dobivas na siriniLBJ MVP je napisao/la:You cannot accept a trade that has a player involved in another pending trade. (Error #185)edo3majka je napisao/la:@Brdo i zombys, imate ponude
BNisam stig'o na vrijemeA sviđa mi se ponuda
Evo poslao sam nešto drugačije.Rubio je uključen u priču
Ne ide da su u istom timu Irving i Rubio biće previše rasprave između njih dvojice 
Ja cu posle trade moci najbolje zakljuciti koji je bolji jer cu vidjeti koji ce mi vise donijeti poenaLBJ MVP je napisao/la:Evo poslao sam nešto drugačije.Rubio je uključen u pričuNe ide da su u istom timu Irving i Rubio biće previše rasprave između njih dvojice
Eto posalo sam ponudu ponovo, dao sam ti igraca slicnih statistika, Rubia nedam, radije bi dao Duranta
Vodim 7:2 ali veceras nemam ni jednog igraca da igra a protivnik ima 6 igraca
daj Boze da zadrzim bilo kako vodstvo.
- Donnie Darko
- Kontakt:
I ja vodim 7-2, ali cu najvjerovatnije izgubit istim rezultatom 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.