KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
SVAKA CAST BOSNA!!!
gOTOVO JE POBJEDA VODIMO 77/72 I DVA BACANJA ZA ĐORĐEVIĆA
79 74 pobjeda je blizu tto momci svaka cast
Zadnja izmjena: tm 87 2, dana/u 04 okt 2008, 19:57, ukupno mijenjano 2 puta.
72 79 uraaa pobjeda
:D:D super start

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
POBJEDAAAA!!! SVAKA CAST IVANOVICU,HAJRICU I BARELU
BRAVO MOMCI!!!
BRAVO MOMCI!!!
nije jos gotovo, cekaj zvizduk sudijeBosnier je napisao/la:72 79 uraaa pobjeda:D:D super start
ovo je 40 ili zadnja minuta
Zadnja izmjena: nerminh74, dana/u 04 okt 2008, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
upravu si evo vidim sad 74 79
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
BRAVO BRAVO BRAVO

- storm_raider
- Kontakt:
To je to. Cestitke svima. Uspjesno otvaranje NLB sezone za KKBosnu. Cestitke svima, posebno bih istaknuo ucinak Ivanovica i Sehovica. Za tri dana u Skenderiju protiv Hemofarma dodjimo u sto vecem broju. 

Sport je lijek za tijelo i duh.
zAVRŠENO 79/74 POBJEDA,
KAO ŠTO SAM I NAJAVIO, NISAM GATARA AL' ZNAM
.
DODUŠE 5 POENA UMJESTO 10 RAZLIKE, NEMA VEZE.
VALJDA JE SADA I PESIMISTIMA JASNO DA IPAK IMAMO DOBRU EKIPU, I MLADU I TALENTOVANU.
ČESTITAM MOMCIMA I ABAZU.
KAO ŠTO SAM I NAJAVIO, NISAM GATARA AL' ZNAM

DODUŠE 5 POENA UMJESTO 10 RAZLIKE, NEMA VEZE.
VALJDA JE SADA I PESIMISTIMA JASNO DA IPAK IMAMO DOBRU EKIPU, I MLADU I TALENTOVANU.
ČESTITAM MOMCIMA I ABAZU.
- Alhemicar
- Kontakt:
GOTOVO Pobjeda bravo momci!!!!!!!! 

Zadnja izmjena: Alhemicar, dana/u 04 okt 2008, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
-the LORD of the RINGS-
kraj pobjeda je nasa
To je to. Cestitke svima. Uspjesno otvaranje NLB sezone za KKBosnu. Cestitke svima, posebno bih istaknuo ucinak Ivanovica i Sehovica. Za tri dana u Skenderiju protiv Hemofarma dodjimo u sto vecem broju.

sada je kraj, veoma dobro startovali smo sa vaznom pobjedom nad jednim slovencakim predstavnikom sa kojim cemo se boriti za koficijent u gostima, veoma vazna pobjeda za primarni cilj vracanja 2 mjesta bih u nlb
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Svaka cast za pobjedu. Ohrabruje da kad Ikonic i ne igra bas dobro mozemo pobijediti i to u gostima. Svaka cast Ivanovic za 22 poena.
Super sve cestitke momcima i treneru Abazu , samo tako nastavite 

svaka čast momci
Svaka cast momci,,Djordjevic i Hajric su dali kljucne poene! i mali Suljagic je bio dobar,kao i Sehovic,Barel..
Ivanovic najvece bosnino pojacanje..
Ovo je veoma znacajna pobjeda..Abaz je odlicno vodio ekipu,i zaista me sve ovo obradovalo!
Da kazem nest i u vezi centra,hm prijeko nam je potreban,vidjelo se da Zimicu jos dosta treba da bude pouzdan centar,i ukoliko u skorije vrijeme dovedemo kvalitetnu peticu,mislim da mozemo medju 6-7 u NLB ligi!
Ikonic i Vucurevic nisu bili na nivou,kada oni odigraju kako znaju,onda zaista mozemo svakoga dobiti...
Ivanovic najvece bosnino pojacanje..
Ovo je veoma znacajna pobjeda..Abaz je odlicno vodio ekipu,i zaista me sve ovo obradovalo!
Da kazem nest i u vezi centra,hm prijeko nam je potreban,vidjelo se da Zimicu jos dosta treba da bude pouzdan centar,i ukoliko u skorije vrijeme dovedemo kvalitetnu peticu,mislim da mozemo medju 6-7 u NLB ligi!
Ikonic i Vucurevic nisu bili na nivou,kada oni odigraju kako znaju,onda zaista mozemo svakoga dobiti...
Bravooo, svaka cast za strucni stab i igrace, vidi se da smo pogodili s pojacanjima. Jos kad nam se prikljuci i ovaj novi amerikanc bicemo jos jaci...
Pridružujem se čestitkama,još da nastave ovako... 

...Bosna da prostiš jedna zemlja imade i posna i bosa da prostiš i hladna i gladna i k tomu još da prostiš prkosna od sna...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.