Avdija Vrsajevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Cartman
Kontakt:

Re: Avdija Vrsajevic

Post Postao/la Cartman » 06 sep 2013, 23:12

Nakon ove utakmice ne vidim smisao velikog kritikovanja Vrsajevica. Cak je odigrao bolje nego sto sam ocekivao i nije napravio nijednu kardinalnu gresku. Nasi najvazniji igraci su odigrali kriticno, pusti Avdiju, on je najmanji problem.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 06 sep 2013, 23:13

Avdijin menadjer je Nihad Perco . Lupate ko maxim po diviziji, opet ponavljam, nabijem vas na qrac . Isfrustrirane sarajlijice, da li je "produkt Zeljine " skole ili skole FKS bio bi odlican . Mozda ipak da Husejinovic odigra desnog beka, a ni Cocalic nije za odbacit ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

DinoSA
Kontakt:

Post Postao/la DinoSA » 06 sep 2013, 23:14

1L8F9C2 je napisao/la:Avdija samo ti nastavi da se BORIŠ , a ovi ce pricati svakako jer znaju sve o fudbalu a lopte nisu sutnuli u zivotu. Njima je Dzeko idol, a ti si veceras od levata bio bolji jedno 3 puta najmanje, al ti igras u Hajduku i odmah moras biti svjestan da papci imaju predrasude o takvim.

hallo jel tebe avdija u pakas derao pa ga tako branis? kako mozes reci da je on bolji od drugih bio.. ? svi su bili losi al taj tvoj vrsajevic je uvijek najlosiji od svih losih.. on je uvijek daleko najgori.. i ne kenjaj.. dosta mi ja vise vas sto ga branite.. protiv momka licno nemam nista al necu da se repka vise sluzi za preprodaje igraca.. susici i ekipa njihova.. mars iz repke

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 sep 2013, 23:14

1L8F9C2 je napisao/la:Avdija samo ti nastavi da se BORIŠ , a ovi ce pricati svakako jer znaju sve o fudbalu a lopte nisu sutnuli u zivotu. Njima je Dzeko idol, a ti si veceras od levata bio bolji jedno 3 puta najmanje, al ti igras u Hajduku i odmah moras biti svjestan da papci imaju predrasude o takvim.
On drugo i ne zna nego samo da se bori tj da trči ko muha bez glave.U napadu ne uradi ništa a pozadi ostavi propuh.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 sep 2013, 23:15

Saurman je napisao/la:
Begović je bio na lopti i sigurno da bi skinuo šut da Spahić nije dirao loptu.
:roll: Ma ja da je po tvom fino se naklonio i rukom pokazao da moze pucati,ovaj bi prekontao da li ce Begovic uhvatiti loptu,a ako ne sutnuo bi je u aut.
Kiseli fakat Spaha mora da ti je trebu drmnuo,druge nema.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 06 sep 2013, 23:15

Saurman je napisao/la:
On drugo i ne zna nego samo da se bori tj da trči ko muha bez glave.U napadu ne uradi ništa a pozadi ostavi propuh.
Odlicno zato Edin sve zna hebo kosti nepokretne.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 06 sep 2013, 23:17

ova napetost u reprezentaciji i jeste zbog ovakvih pljuvaca ko na forumu i sljedecu kad izgubimo mozemo se pozdravit sa brazilom al kad se malo bolje pogleda kakav smo narod nismo ni zasluzili da igramo u brazilu

DinoSA
Kontakt:

Post Postao/la DinoSA » 06 sep 2013, 23:18

Dushi_Rob je napisao/la:Avdijin menadjer je Nihad Perco . Lupate ko maxim po diviziji, opet ponavljam, nabijem vas na qrac . Isfrustrirane sarajlijice, da li je "produkt Zeljine " skole ili skole FKS bio bi odlican . Mozda ipak da Husejinovic odigra desnog beka, a ni Cocalic nije za odbacit ...
Robijas ako sam u SA neznaci da sam sarajlija a pogotovo ne manijak ili pitar.. libo me za sve .. al repka je svetinja i u njoj treba da igraju najbolji.. a avdija to nije.. da se razumijemo.. pod dva taj menadzer o kome ti pises.. je samo stub.. a njegov menadzer je brat sead susic od ovog nosonje.. i sin seada igra u hajduku.. i to u prvoj postavi.. i njega tamo forsiraju iako nema mjesta.. zasto? pa to je dogovor.. vrsajevica ce u repku forsirati a za uzvrat ce mali susis u hajduku igrati u prvoj postavi.. dole mu splicani hebu sve po redu.. bas kao ovdje raja avdiji.. i nebudi naivko.. a vidim da si pismen momak..

DinoSA
Kontakt:

Post Postao/la DinoSA » 06 sep 2013, 23:22

slazem se da su svi podbacili, i dzeko i pjana od njih sam najvise ocekivao... al oni podbace u jednoj od 10 tekmi dok avdija u svakoj bude najgori.. zato kazem avdija , haj majke ti odbij poziv.. i pojacaj nas

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 06 sep 2013, 23:22

Dushi_Rob je napisao/la:Avdijin menadjer je Nihad Perco . Lupate ko maxim po diviziji, opet ponavljam, nabijem vas na qrac . Isfrustrirane sarajlijice, da li je "produkt Zeljine " skole ili skole FKS bio bi odlican . Mozda ipak da Husejinovic odigra desnog beka, a ni Cocalic nije za odbacit ...
de se malo smiri, nije ti Avdija rod da ga braniš ovdje po forumu...protiv njega kao covjeka nemamo ništa, ali kao igraca - pa lik je odron neviđeni....i ne poteži sad klupsku pricu, smiješan ispadaš :lol: pricamo o REPREZENTACIJI.

I da, Husejinović je za ovog malja Iniesta ;)

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 06 sep 2013, 23:23

111 je napisao/la:
de se malo smiri, nije ti Avdija rod da ga braniš ovdje po forumu...protiv njega kao covjeka nemamo ništa, ali kao igraca - pa lik je odron neviđeni....i ne poteži sad klupsku pricu, smiješan ispadaš :lol: pricamo o REPREZENTACIJI.

Slazem se da Husejinovic ima tehniku , sut itd ...
Ali prica je o DESNOM BEKU ...

Be Casual ...

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 06 sep 2013, 23:25

Buraz, ja i ne krivim Avdiju, vec Papeta za njegovo igranje....ne može se igrac sam pozvati i postaviti u prvih 11 u vrlo bitnim tekmama....vec ga selektor tamo postavio :x :oops:
Ali sad je kasno pametovati

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 06 sep 2013, 23:27

111 je napisao/la:Buraz, ja i ne krivim Avdiju, vec Papeta za njegovo igranje....ne može se igrac sam pozvati i postaviti u prvih 11 u vrlo bitnim tekmama....vec ga selektor tamo postavio :x :oops:
ti sam neznas koga krivis ako krivis papeta idi na drugu temu i pljuj po papetu

DinoSA
Kontakt:

Post Postao/la DinoSA » 06 sep 2013, 23:30

Dushi_Rob je napisao/la:
111 je napisao/la:

Slazem se da Husejinovic ima tehniku , sut itd ...
Ali prica je o DESNOM BEKU ...
pa BOLAN robe jel mislis da je tesko naci nekog ko je bolji bek?? reci ces mi da je avdija igrao beka sada?? pa vidi se koliko znas.. igrao je krilo a ostavio poziciju na kojoj je trebao biti.. da su slovaci svaki napad isli preko njega.. a zasto?? vjerovatno su skontali da je "dobar" a na klupi se moglo rotirati.. staviti lulica defanzivnije malo i pojacati krilo sa hajrovicem.. pa mali igra fudbal u GC i jedan je najboljih igraca i lizi svicarskoj.. a pogledaj samo u evropi da su svicarski klupovi sada skoro svi kvalifikovali se u zavrsne faze.. i da hajduk se sastane sa GC 11-0 bi izgubili.. al ne susic ga ismijava kad su ga novinari pitali gdje vidite hajrovica.. smije se i kaze na klupi.. a vrsajevica je vidio u prvoj postavi.. e moj susicu.. i robe tita ti.. nemoj , pametan si momak vidim.. ne baljezgas kao vecina al isto ti kazem ne stiti ga i ne koristi ovo kao rat sarajeva i zenice.. kome je do toga? samo papcima. a to nisi.pozz

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 06 sep 2013, 23:32

111 je napisao/la:Buraz, ja i ne krivim Avdiju, vec Papeta za njegovo igranje....ne može se igrac sam pozvati i postaviti u prvih 11 u vrlo bitnim tekmama....vec ga selektor tamo postavio :x :oops:
Pa, što pametuješ već pola sata?

Čovječe, navlačiš Saida koji veze nema sa pozicijom na kojoj se našao Avdija. Spominješ nekakve menadžerske priče koje više ne pije vode ni u pustinji. Nismo imali drugog desnog beka danas, odigrao je u granicama svojih mogućnosti, nije niti malo lošiji od ostalih, dapače. Skini se čovjeku s vrata.

Druga je priča da li on kao kompletan igrač zaslužuje poziv. Ali ta priča traži i pokriće - igrače koji odgovaraju pozicijama, koji su voljni igrati za BiH, koji su spremni fizički, psihiči, i tako dalje, i tako dalje. Garant bi još bio tu da imamo jednog Salgada ili Maicona. A, da. :roll:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 06 sep 2013, 23:33

@DinoSA ne rise majke ti jedini igrac koji je pokuso da probije malo prema naprijed i jeini igrac na kojem su slovaci pravili prekrsaje i veceras je od njega bilo gorih bar 6-7 igraca

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 06 sep 2013, 23:35

Cartman je napisao/la:Nakon ove utakmice ne vidim smisao velikog kritikovanja Vrsajevica. Cak je odigrao bolje nego sto sam ocekivao i nije napravio nijednu kardinalnu gresku. Nasi najvazniji igraci su odigrali kriticno, pusti Avdiju, on je najmanji problem.
:? :? :? nije napravio ni jednu gresku? Drug, pa po toj strani su prolazili kako su htjeli. Cak mu je i Weiss pobjegao kod one prilike kad je izasao 1 na 1 s Begovicem
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 06 sep 2013, 23:37

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Nakon ove utakmice ne vidim smisao velikog kritikovanja Vrsajevica. Cak je odigrao bolje nego sto sam ocekivao i nije napravio nijednu kardinalnu gresku. Nasi najvazniji igraci su odigrali kriticno, pusti Avdiju, on je najmanji problem.
:? :? :? nije napravio ni jednu gresku? Drug, pa po toj strani su prolazili kako su htjeli. Cak mu je i Weiss pobjegao kod one prilike kad je izasao 1 na 1 s Begovicem
koliko je bio rezultat dok je igrao vrsajevic :?

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 06 sep 2013, 23:37

Pravda za Avdiju :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 06 sep 2013, 23:37

Evo napisat cu kako je po meni, odigrao ovaj mec. A ti me ispravi ako sam negdje pogrijesio.
Poceo je utakmicu sa dvije vezane greske,poslije toga imao 3-4 dobra prodora, gdje je najmanje 2x dobro centrirao , jednom blokiran u korner drugi put u aut. Sljedeci potez kad je otresao Weissa vratio onu povratnu za Vedu.Jos je stigao u defanzivi zasmetat njihovom igracu kod ciste sanse... Eh sad slijedi kasnjenje nazad, dok se on vrati Slovaci vec imaju slobodnog igraca na njegovoj strani.Zasto!? Zato sto ga niko ne pokriva kad ode naprijed...
U drugom poluvremenu, Pape vraca Salihovica na njegovu stranu , da ga pokriva, al ne , Sejo pomaze nekoliko minuta i odvlaci se u sredinu. Ponovo ostaje propuh nazad kad Avdija ode naprijed. Naprijed je bio solidan, jedan od boljih,dosta prodorniji i od Visce i od Steve. Izborio onaj opasan foul, ubacio 2-3 dobre lopte, al slovacki stoperi su sve pokupili. Onda povreda, izlazak, dalje je sve do bajnog nam selektora Papeta, koji je napravio rokade. Ne znam da su 4-5 igraca igrali na prirodnim pozicijama ... Mozda Begovic,Spaha,Dzeko ...

Be Casual ...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.