AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la tony-mortale » 19 jan 2010, 01:03

ljubav je napisao/la:Mali Talijani nikad nece znati sta je to ponos i cast.

Oni nikad nece dokuciti kako je to osvojiti FA Cup, najstarije fudbalsko takmicenje na svijetu.

Da, da najstarije. Niste ni svjesni kako srce kuca kad ti tim igra u FA Cupu, kad se igraci bore za svaki pedalj
terena jer znaju da ce osvajanjem ovog trofeja urezati sebe u anale fudbala, a navijace svog kluba ce uciniti
najsretnijim navijacima na svijetu.

Kako to moze znati kukavicki narod iz kukavicke nacije?
Nikako!

God save The Queen!
naročito kad u tom finalu igra arsenal sa 0 engleza onda oni imaju taj poseban patriotski naboj i ginu za kraljicu na terenu, sve za englesku istoriju i njihovu čast, pa više će ljudi povjerovati u postojanje djeda mraza nego u to
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 19 jan 2010, 01:04

tony-mortale je napisao/la:
ljubav je napisao/la:Mali Talijani nikad nece znati sta je to ponos i cast.

Oni nikad nece dokuciti kako je to osvojiti FA Cup, najstarije fudbalsko takmicenje na svijetu.

Da, da najstarije. Niste ni svjesni kako srce kuca kad ti tim igra u FA Cupu, kad se igraci bore za svaki pedalj
terena jer znaju da ce osvajanjem ovog trofeja urezati sebe u anale fudbala, a navijace svog kluba ce uciniti
najsretnijim navijacima na svijetu.

Kako to moze znati kukavicki narod iz kukavicke nacije?
Nikako!

God save The Queen!
naročito kad u tom finalu igra arsenal sa 0 engleza onda oni imaju taj poseban patriotski naboj i ginu za kraljicu na terenu, sve za englesku istoriju i njihovu čast, pa više će ljudi povjerovati u postojanje djeda mraza nego u to
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 19 jan 2010, 01:04

Kazem ti, tvoj um to ne moze razumjeti, zao mi je.

Pogledaj sta su emocije i to u trecem krugu FA Cupa.

[youtube][/youtube]

Naravno vi i ne znate sta znaci ispuniti stadion, zar ne?
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 19 jan 2010, 01:09

ali znamo da nismo vlasnici arapa, rusa ili amerikanaca..

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 19 jan 2010, 01:10

http://www.goonersworld.co.uk/forum/vie ... 2&start=15

Arsenal 09-10 Hopes
Champions League
Premier League
FA Cup

In that order.

u vrijeme kad se sve može naći na netu oni našli muda prodavati kao bubrege, a pošto mi nije teško malo proguglati lako se sve nađe,

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 19 jan 2010, 01:13

Ja, navijaci dolaze zbog Arapa.

Mozda bi i bili da vas hoce neko kupiti.
Onaj Berluskoni se smahta da proda klub, al' nece niko.
Mozda vas onaj Albanac kupi pa onda kolektivno mozete kifle praviti.

Onako uzgred, Arsenal je engleski.

:lol:
Vidi ovog talenta, brata mi.
Nasao covjek jedan forum gdje jedan covjek kaze sta bi zelio i on nesto kakljucio.
Ja ti uzorka, vidi se da si se ozbiljno pozabavio ovom problematikom.
Nemoj tako, jadan i ne bio, bruh ce ti iskociti.
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 19 jan 2010, 01:14

ljubav je napisao/la:Ja, navijaci dolaze zbog Arapa.

Nasao covjek jedan forum gdje jedan covjek kaze sta bi zelio i on nesto kakljucio.

Ljubav spamas na svakoj temi kako vidim,bolan dosadan si idi sa foruma ..
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 19 jan 2010, 01:18

ljubav je napisao/la:Ja, navijaci dolaze zbog Arapa.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 19 jan 2010, 01:20

ma da oni kažu navijači arsenala na ss.ba više cijene epl od lp pa ok, već kaže svi, ja mu nađe gdje na eng forumu misle suprotno oni ne nađu za njihove tvrdnje, dalje tvrdi fa cup je najvažniji a isti taj arsenal je bezbroj puta slao šesti tim da igra isti taj kup

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 19 jan 2010, 01:27

@steve-o

Kakvo ti razmisljanje imas o FA Cupu i njegovoj emotivnoj vaznosti za navijaca nekog engleskog kluba?

Ja pretajem pisati na ovoj temi jer morite.
Kazem, ne mozete vi to razumjeti.
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 19 jan 2010, 01:30

ljubav je napisao/la:@steve-o
Kakvo ti razmisljanje imas o FA Cupu i njegovoj emotivnoj vaznosti za navijaca nekog engleskog kluba?
idem u off-topic al cu zato napisato kratko i jasno da nekvarim ovu temu, u zadnji par godina fa cup je vise vazniji "manjim" klubovima u engleskoj, to je faktum koji se nemoze izbjeci. to je gledano s sportske strane, sto se tice navijaca fa cup je jos uvijek mnogo vazan i drag turnir za vecinu navijaca na otoku, tako i za mene licno.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 19 jan 2010, 01:36

ljubav je napisao/la:@steve-o

Ja pretajem pisati na ovoj temi jer morite.
Kazem, ne mozete vi to razumjeti.
ma jašta a i išamarao si nas sa dokazima, al u cukur, postao si hrpu svojih gluposti i 0-slovima NULA argumenata
jel arsenal slao djecu u kupu-jest-znači jako ga cijeni arsen wenger i emotivno je vezan za njega, i kraljicu i kraljicu majku i kraljicu oca
jel arsenal u jako puno utakmica igrao sa 0-NULA engleza-jest-imaju li oni neke patriotske osjećaje prema eng. i njenom jako starom kupu-nemaju
e sad to što ti gajiš neke osjećaje za englesku i engleze je sasvim ok i cijenim to, ali sad da takvim kao ti želiš prikazati i klub za koji navijaš a više je nego očito da nije tako mi je jednostavno glupo, arsenalova veza sa engleskom je ta što mu se stadion igrom slučaja i spletom okolnosti nalazi u engleskoj, ali trener im nije englez(čak je njihov stoljetni neprijatelj francuz), a ni igrači im nisu englezi.
najbolje bi i bilo da prestaneš pisati na ovoj temi jer se očito ssamo sramotiš nekim djetinjastim postovima

el_fenomeno
Kontakt:

Post Postao/la el_fenomeno » 19 jan 2010, 02:10

dajte ba ne spamajte temu s Arsenalu i ostalim engleskim klubovima, koji nemaju veze s Milanom.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 19 jan 2010, 02:13

Berlusconi i da hoce da proda klub nece ga prodati nekom strancu ( seki, rusija i amerika ) vec ce ga moci samo Italijanima.. takav zakon, i nikakav arap nemoze kupiti niti jedan klub.. ljetos je neki rus koji je bogati od Abramovica htio kupiti Romu, otplatiti sve dugove i uloziti u nju 100m.. a vec sljedece bi cifra bila puno veca.. i to vec ne bi bila Italijanska liga..

ali mi, koji navijamo za Italijanske klubove volimo tu stvar.. sto kod nas klub nemoze preko noci postati slavan, mora se dobro napisati krvi da bi dosao do Europa Lige pa tek onda razmisljati o Ligi Prvaka i Scudettu.. ali nazalost, kod vas ko ima vise para taj je bolji.. e pa, to nije fudbal..

primjer Fiorentine.. iz godine u godinu dovode dobre igrace, pojacavaju se ali nikad da upadnu u sami vrh, jer nemoze neko preko noci uci u elitu kao sto to Chelsea moze u Arap.. ovaj Rus.. , ee Engleskoj ligi..

el_fenomeno
Kontakt:

Post Postao/la el_fenomeno » 19 jan 2010, 03:28

Chelsea je smijesan klub.Oni nisu vrijedni price to je evidentno.Kakvi oni i njihova historija ..
A Italija,serie A bas zbog toga,sto svoje klubove ne prodaju bogatim kretenima ima svoju car :mrgreen:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 jan 2010, 09:16

tony-mortale je napisao/la:ma da oni kažu navijači arsenala na ss.ba više cijene epl od lp pa ok, već kaže svi, ja mu nađe gdje na eng forumu misle suprotno oni ne nađu za njihove tvrdnje, dalje tvrdi fa cup je najvažniji a isti taj arsenal je bezbroj puta slao šesti tim da igra isti taj kup
Vidi se da pojma nemaš o čemu pričaš... Wenger šalje "treći" sastav u Liga Cup ili Carling Cup a FA Cup je nešto posve drugo, nešto što talijani mogu sanjat da će imat nekad.... Samo pričaš nebuloze.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 19 jan 2010, 13:39

Milan želi dovesti Joea Colea

Engleskom nogometnom reprezentativcu, 28-godišnjem Joeu Coleu, na kraju ove sezone istječe ugovor, a pregovore o eventualnom potpisivanju novog prate i u AC Milanu, piše stranica Milannews.it…

Izvještaj sugerira da Cole nije zadovoljan ponudom koju je dobio za novi ugovor, iako je menadžer Carlo Ancelotti, koji je u Chelsea stigao iz Milana prošlog ljeta, vjerovao da će klupski i Coleovi pregovarači postići dogovor još prošlog tjedna.

- Situacija s Coleom je ista kao i prošlog tjedna. Coleovi zastupnici pregovaraju s klupskim predstavnicima. Joe je, rekao bih, vrlo strpljiv, miran i trenira jako dobro. Držim da će u drugom dijelu sezone dati jako dobar doprinos. Bilo bi važno da produžimo ugovor s njime. On nam je bitan igrač, ne samo za ovu sezonu, već i za budućnost - izjavio je Ancelotti.

Od ranije je poznato da je interes za Coleov transfer pokazao Manchester City, a tijek njegovih pregovora s klubom sa Stamford Bridgea prati i Milan, koji je, kao što je poznato, u dobrim odnosima sa Chelseajem. Ukoliko Cole ne postigne dogovor sa svom klubom, Milan bi mogao ponuditi mu dolazak na San Siro – sugerira Milannews.it.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 19 jan 2010, 14:40

GunnerS je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:ma da oni kažu navijači arsenala na ss.ba više cijene epl od lp pa ok, već kaže svi, ja mu nađe gdje na eng forumu misle suprotno oni ne nađu za njihove tvrdnje, dalje tvrdi fa cup je najvažniji a isti taj arsenal je bezbroj puta slao šesti tim da igra isti taj kup
Vidi se da pojma nemaš o čemu pričaš... Wenger šalje "treći" sastav u Liga Cup ili Carling Cup a FA Cup je nešto posve drugo, nešto što talijani mogu sanjat da će imat nekad.... Samo pričaš nebuloze.
ne laži majke ti, koji je od ovih prva ekipa:Carlos Vela ,Aaron Ramsey ,Mikael Silvestre ,Jack Wilshere ,Lukasz Fabianski ,Fran Merida, a svi su oni igrali sad u FA cupiu, ne u carlin i sl ljevim kupovima, ti misliš da je nešto što ti napišeš istina od boga poslana, nikad nijednog argumenta, ma zdrao ;)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 19 jan 2010, 14:44

Hehehehehehe, Carlos Vela, hmm, igrao protiv Boltona, Ramsey, igrao protiv Evertona i prije tih mečeva, nebi sad da izvodim stat da vidiš koliko su utakmica igrali... hmm, Franciso Merida, igrao protiv Boltona, Lukasz Fabianski, drugi golman Arsenala, Wilshere je najtalentovaniji Englez ( tako ga proglasiše ) i Wenger hoče da ga pošalje na kaljenje u neki Engleski klub... Još trebaš nešto ?! 8-)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 19 jan 2010, 14:47

nisu prva ekipa ni jedan on njih maca ;)
arsen venger ne cijeni taj kup ni blizu kao ti, al ti nastavi po svom što nisi stavio koliko su to minuta igrali za prvi tim u pl pa dokazao da su prvi tim, do tad ćaos

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.