Slovenija - BiH 06.02.2013

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

legenda reala
Kontakt:

Re: Slovenija - BiH 06.02.2013

Post Postao/la legenda reala » 01 feb 2013, 14:56

Koga da krivimo nego iste, oni su jedini krivci za ovakvo stanje 20 godina ne rade ništa, i sad zbog 4 jbna poziva na okupljanje dijaspore trebamo sve zaboraviti šta se radilo u prošlosti.
Harun je primjer da se sve može kad se hoće, ako on može uzeti Slovencima,Špancima talente koji imaju potencijala za sami evropski vrh, zašto i oni ne mogu uzeti Švicarcima neku rezervu koja će dobijati minute na kapaljku :roll:

Dok god ne počnu raditi konkretne stvari i dalje su isti kao i Munib,Pašalić i co. a većina garniture je i dalje ostala ali
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 01 feb 2013, 14:56

Denizmare je napisao/la:
mikki21 je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Sta mu je falilo da je pozvao jos ovih 5,6, nema sta izgubiti jbg Susicu prica ti je za cvaje, ma cvaja je puno, za petaka.
da nadodamo izjavu za poziv seferovica u svicarsku! pape:logican poziv nastupao im je za sve omladinske selekcije"! svi ovi mladi talenti ce nam propast dok je susic selektor, vagali iko imalo dok je pape selektor za nas ce svakako bit izgubljen! svicarska nam vec evo drugog igraca uzima! pa zar je toliko tesko porazgovarat s tim mladim igracima i rec im racunamo na vas pokrenite papirologiju i mi cemo vam pomoc!
Ja ne znam gdje ti zivis,ova prica je prezvakana 300 puta.
Seferovic je dobio poziv da bude gost,prihvatio,kaze cast mu je.Dobio je nagradu od ovog portala i govorio kako mu je cast,pricao sa Dzekom i Spahom.Kaze cuo se i sa Papetom koji mu je rekao da racuna na njega.Momak ako ozbiljno misli i ako ima postenja NECE prihvatiti poziv Svice,ako ne ,slijedice primjer drugova Hajrovica i Jakupovica.Ponavljam NE MORA prihvatiti poziv,stvar je dobre volje...
Npr. I.Hajrovic nije pozvan,sto znaci da svicarci love u mutnom,a za razliku od nas IMAJU tu mogucnost jer ovi igraci nemaju nase papire,nadam se da ce IZet ispusiti sa svicom,od srca mu to zelim.
A i Seferovic ce pokazati da li voli ovu zemlju ili mu je na srcu neka druga,ali opet kazem nije posteno da se sve stalno svaljuje samo na savez i selektore....
Nemojmo sve gledati jednodimenzionalno i stalno kriviti iste....
POTPIS

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 feb 2013, 15:03

Pa i sam Safet je jednom prilikom za sve nove igrace izjavio: "Da najprije moraju da izraze zelju da igraju za reprezentaciju BiH a ako je to slucaj moraju da imaju sređene papire, a sto je najvaznije moraju da imaju kvalitet i da igrama u svome klubu zasluze poziv".

Sad ako neko nema papire to je najmanji problem to bi se sredilo jako brzo. Međutim necemo sad gomilati igrace, iako svi znamo da ih ima 20-30 potecnijalnih a od tih silnih recimo 5 zaista ima kvalitet.

Sto se tice Seferovica sve je na njemu, BiH ili Svica - njegov izbor ce pokazati dosta toga. Izet Hajrovic se pokajao (izgleda).
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 01 feb 2013, 15:23

legenda reala je napisao/la:Koga da krivimo nego iste, oni su jedini krivci za ovakvo stanje 20 godina ne rade ništa, i sad zbog 4 jbna poziva na okupljanje dijaspore trebamo sve zaboraviti šta se radilo u prošlosti.
Harun je primjer da se sve može kad se hoće, ako on može uzeti Slovencima,Špancima talente koji imaju potencijala za sami evropski vrh, zašto i oni ne mogu uzeti Švicarcima neku rezervu koja će dobijati minute na kapaljku :roll:

Dok god ne počnu raditi konkretne stvari i dalje su isti kao i Munib,Pašalić i co. a većina garniture je i dalje ostala ali
Bravo legendo, ako vec ne znaju, a dokazano je da Slavica punto i ekipa ne znaju, neka prepisu od KS BiH, isli su sa selektorom Acom Petrovicem, koji je igracka velicina kao i Susic a daleko priznatiji trener nego nas selektor na trening jednom Jusufu Nurkicu da bi ga privolili da igra za BiH.
Obisli su Spaniju, Kuzmica i Sinanovica. Harun ide i bori se po evropi za nase momke i radi sve da vrati pod nasu zastavu one koje moze.
Dok u NS BiH vlada javasluk pojedinaca, kojima je ispod casti otici i popricati sa igracem kakav nam treba.
Treceg napadaca nemamo, ne zove Djurica i Bilbiju koji su harali u U21, ne zove Muslimovica koji je u Kini, Zec je totalno van forme, Mahmutovica nikad zvati nece i sada otpisuje i Seferovica.
Evo ako smo izgubili Izeta, imamo zamjenu u Nadarevicu ali naravno ni on se ne poziva.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 01 feb 2013, 15:42

Bilbija rezerva 2 god u Vojvodini,sad je na posudbi u Borcu.Djuric rezerva u 2-3 ligi Italije,ne igra.Nadarevic tek sa 25 god dosao u predzadnju ekipu Italije,od profesionalnog fudbala skupio 1 utakmicu i ukupno 20 min. wtf
Sve od kuce izgleda lijepo,ali valjda trazimo igrace koji mogu biti medju 15 u repki.
Sve je to divno,krasno,ali valjda treba napraviti neki iskorak u karijeri,a ne samo imati potpisan ugovor sa ,,zvucnom ,, ekipom. Nadarevic ako nastavi ulaziti i dobro igrati sto da ne dobije poziv?Ovako,po meni sve je to tanko sto si nabrojao...

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 01 feb 2013, 15:47

Ocito da nisi pratio mladu repku, covjek koji zabije Nijemcima 3 komada za poluvrijeme zasluzuje sansu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 01 feb 2013, 15:48

Safet kao trener je **** obicni... On je ovako fin covjek raja pun carsijskog duha u sebi ali on kao trener ,strateg,psiholog je kita zesca... Hajrovic je jos prije. 3 godine imao kvalitet za a repke nije pozvan I onda kad ga svicarci koji su mu sve dali uzmu sebi onda nam nije pravo...a isto tako zaboravljamo da je jednom bio pozvan za nasu u19 I da su ga gofnari u savezu izradili ....seferovic ista stvar kako je moguce da jedan ispodprosjecni medunjanin I ibricic koji su van forme vec 2-3 godine I koji su dotakli svoj maksimum redovno dobijaju pozive a seferovic nemoze... Zasto susic neode pa nepoprica sa ovim momcima u 4 oka kaze I'm da racuna na njih jer nece danas niko se zaletat tamo gdje nezna da li ga zele...sta sad seferovic I hajrovic se trebaju odreci poziva za svicarsku koji ce I'm ubrzat karijeru I dignut rejting tek da bi ih se "mozda susic sjetio I pozvao"...neide to tako pogotovo ne danas kad se profi igrac nesmije igrati I kockati sa svojom karijerom...kod susica se izgleda polutani pozivaju nakon jedne dobre tekme dok igraci u najjacim ligama svijeta se moraju po 2 godine dokazivat...kojabahatost idiotizam I amaterizam... Ovako necemo nigdje dogurat... E moj safete

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 01 feb 2013, 15:52

bhsport je napisao/la:Ocito da nisi pratio mladu repku, covjek koji zabije Nijemcima 3 komada za poluvrijeme zasluzuje sansu.
Da zasluzuje,ali kad bude igrao za klub i zabijao bar 6-7 golova u 2-3 ligi,dok sjedi na klupi u istoj ne. U mladoj je bio odlican,nema govora,ali valjda treba igrati za klub,bilo kakav.Primjer ti je Stevanovic,jos bolji u mladoj,A,u klubu i ode u Sevilju,pa ti sad kontaj sta hoces...

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 01 feb 2013, 16:16

E moj safete konjino glupa. Propast cemo mi s tobom kao i sve u ovoj drzavi.

Kakvi gosti i ****, ganjajte momcima drzavljanstvo, lomite se oko njih, to se preko noci moze srediti, dajte im neka igraju, isto kao da imamo boljih od Kolasinca, Seferovica i ekipe.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 01 feb 2013, 16:17

Denizmare je napisao/la:Bilbija rezerva 2 god u Vojvodini,sad je na posudbi u Borcu.Djuric rezerva u 2-3 ligi Italije,ne igra.Nadarevic tek sa 25 god dosao u predzadnju ekipu Italije,od profesionalnog fudbala skupio 1 utakmicu i ukupno 20 min. wtf
Sve od kuce izgleda lijepo,ali valjda trazimo igrace koji mogu biti medju 15 u repki.
Sve je to divno,krasno,ali valjda treba napraviti neki iskorak u karijeri,a ne samo imati potpisan ugovor sa ,,zvucnom ,, ekipom. Nadarevic ako nastavi ulaziti i dobro igrati sto da ne dobije poziv?Ovako,po meni sve je to tanko sto si nabrojao...

a moglo bi nam biti kasno kad postane debelo :(
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 01 feb 2013, 16:19

Pape se ponasa kao da smo mi Brazil. :roll: Mi se za svakog igraca moramo boriti, jer smo mi mali i sto on to prije shvati bolje je (ako ikada i shvati).
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 01 feb 2013, 16:23

MrShadow je napisao/la:E moj safete konjino glupa. Propast cemo mi s tobom kao i sve u ovoj drzavi.

Kakvi gosti i ****, ganjajte momcima drzavljanstvo, lomite se oko njih, to se preko noci moze srediti, dajte im neka igraju, isto kao da imamo boljih od Kolasinca, Seferovica i ekipe.
slazem se s tobom..trebao bi biti neko u savezu ko ce voditi racuna o potencijalnim reprezentativcima i biti im na raspolaganju i od pomoci kada se ganjaju ti papiri oko dobijanja drzavljanstva...pokazi i ti njima da ti je stalo...zasto je hajrovic prihvatio poziv svicarske, zato sto je vidio da je hitzfieldu stalo do njega, ljudi su ozbiljni...
...pa ja kad ganjam obicne papire za stipendiju pogubim se, a kamoli ovo..

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 01 feb 2013, 16:25

Pape kaže da smo mi mali, al da imamo talenata, pa u tome tražim razlog ovakvog njegovoga bahatog ponašanja.
Pa roditi će se idući Seferović u Bosni za 20 god, šta je nama čekat', valjda ćemo se dotada plasirati na jedno veliko takmičenje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 01 feb 2013, 16:30

hurem je napisao/la:
MrShadow je napisao/la:E moj safete konjino glupa. Propast cemo mi s tobom kao i sve u ovoj drzavi.

slazem se s tobom..trebao bi biti neko u savezu ko ce voditi racuna o potencijalnim reprezentativcima i biti im na raspolaganju i od pomoci kada se ganjaju ti papiri oko dobijanja drzavljanstva...pokazi i ti njima da ti je stalo...zasto je hajrovic prihvatio poziv svicarske, zato sto je vidio da je hitzfieldu stalo do njega, ljudi su ozbiljni...
...pa ja kad ganjam obicne papire za stipendiju pogubim se, a kamoli ovo..
pa ja sam skoro isao dijete upisivati u BIH,kad nisam poludio, jos kad te posalju negdje a zenska sijedi i zvaku haljva i kaze "ja neznam tko je tebe ovdje poslao, ti moras ici tamo (a ja upravo tamo bio :lol: :lol: ) !
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 01 feb 2013, 16:31

Denizmare je napisao/la:Bilbija rezerva 2 god u Vojvodini,sad je na posudbi u Borcu.Djuric rezerva u 2-3 ligi Italije,ne igra.Nadarevic tek sa 25 god dosao u predzadnju ekipu Italije,od profesionalnog fudbala skupio 1 utakmicu i ukupno 20 min. wtf
De bogati ne lupetaj, pa taj Nadarevic je bio prosle sezone jedan od najboljih igraca Serie B, koja je za dvije klase bolja od nase premier lige i na osnovu toga je ostvario transfer u Seriu A. A kada su Bilbija i Djuric u proslim kvalifikacijama mladog tima zabijali golove, svi smo ovdje svrsavali od dragosti a sada nevaljaju. Nije ni cudo sto ovi momci koa sto su oba Hajrovica, Seferovic i sl. nece da igraju za nas dovoljno im je da vide kako se odnosimo prema zasluzenim igracima kao sto je Bilbija koji je prosao sve nase omladinske selekcije i usvakoj bio nosioc igre a sada kad mu ne ide svi ga otpisali.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 01 feb 2013, 16:39

Najgori su mi ovi sto pricaju kako Nadarevic tek sada igra u Seriji A,kako su rezerve Bilbija i Djurica,a ovamo u reprezentaciji imamo Svraku,Avdukica,Sesara,Vrsajevica.Kakvi su to igraci?Da li su oni kvalitetni da nose dres BiH reprezentacije? :roll:
Nadarevic je u 25-oj ostvario transfer u ligu 5-ice,a imamo u repki igraca koji nije uspio ni u slovackom Tatranu,a vec mu je i 27 godina.Igrac koji igra u nikad slabijem Hajduku i on moze biti u reprezentaciji :twisted: .Jednostavno lobi menadžera cudo radi,a Safet Susic bez obzira sto ima rezultate s reprezentacijom vodi bh.repku u propast.Mozda ne trenutno,ali ce se to u buducnosti pokazati.Igraci poput Hajrovica,Seferovica itd u buducnosti bi mogli biti temelj nase reprezentacije,ali nazalost pored ovakvog selektora to nece biti.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 01 feb 2013, 16:58

Grdna rano selektora i qurca do utakmice ce nam faliti igraca i za prvih 11 al et kakav savez takav i selektor jer da nije tako neko bi mu otvorio oci pa rekao.Sto se tice malog Seferovica nimalo ga ne krivim i ako prihvati poziv svice i neka mu je sretno bit ce od tog malca nesto,mene je iskreno strah da ne izgubimo sve ove mlade talente zbog papeta i njemu slicnih...nadam se da grijesim :roll:

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 01 feb 2013, 17:00

Treba gledati interes reprezentacije,a ne pojedinaca.Treba sto vise igraca vezati za nasu repku,pa negdje ces fino ubost,negdje ces se za.****,ali sve u svemu uspjet ces.Al eto nama igrac valja tek kad potpise za AC Milan,Manchester,Barcelonu jer mi smo Brazil,imamo registrovanih 5 miliona profesionalnih igraca.Za nas je iz ponizenja da za nas igraju igraci Fiorentine,Genova-e...

A sto se tice Bilbije i Djurica.Momcima treba dati sansu.Bio je i Lukas Podolski na klupi Bayerna pa je redovno igrao za ELF,iako ga u klubu nije islo.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 01 feb 2013, 17:04

bhsport je napisao/la:Ocito da nisi pratio mladu repku, covjek koji zabije Nijemcima 3 komada za poluvrijeme zasluzuje sansu.
&, Папе $ ? $ ¥ $ " $ " % ' 30 $. " $ се " не ' $.
93,4 % " !!!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 01 feb 2013, 19:37

Safet kad dobije otkaz u reprezentaciji ode opet u Pariz lagano kulirat,a mi ćemo ostat sa Svrakom,Sesarom,vršajevićem i ostalom ekipom žnj klubova da se borimo za plasman na EP,SP..
Posljedice pogrešnih poteza su prevelike,svaki igrač je bitan,evo sad ni Bešić,Sesar,Salihović,Mujdža neigraju u Sloveniji i to je još jedan pokazatelj taktike od 17 igrača,i 2 napadača za čitave kvalifikacije.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.