SP2014 Brazil: Sličice
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Re: SP2014 Brazil: Sličice
nakupova se slicica danas i ni jedan jedini nas ne dodje, samo jedna dupla - lavezzi 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Cautinho
- Kontakt:
Ma Hercegovina.Ma razumijem ja to da to gore više ide,ali opet,ovdje dođe 30 albuma na trafiku jednu.ribery je napisao/la:A gdje se nalazi to "ovdje kod mene" ako nije tajna?![]()
Ja od jucer svratim do svake trafike, slicica ima, al' albuma ni za lijeka.
Inače,nešto sam slao email ovoj interpress agenciji iz Širokog,koja je zadužena za sličice,kontam da probam nešto popusta dobiti ako oni možda mogu poslati koji paket meni direktno,ne znam jeli moguće,ali evo probat ću.
Moj prvi album :

Fale mi tri sličice tu.
Keep walking.
A nista onda, ne isplati mi se do hercegovine radi albumaCautinho je napisao/la:Ma Hercegovina.Ma razumijem ja to da to gore više ide,ali opet,ovdje dođe 30 albuma na trafiku jednu.ribery je napisao/la:A gdje se nalazi to "ovdje kod mene" ako nije tajna?![]()
Ja od jucer svratim do svake trafike, slicica ima, al' albuma ni za lijeka.
Inače,nešto sam slao email ovoj interpress agenciji iz Širokog,koja je zadužena za sličice,kontam da probam nešto popusta dobiti ako oni možda mogu poslati koji paket meni direktno,ne znam jeli moguće,ali evo probat ću.
Moj prvi album :
Fale mi tri sličice tu.

Sto se tice tog albuma, imas li duplih? Meni fali nekih 10ak da ga popunim.

Pa saurman druze bavarski sto ne napises na kojoj trafici i olaksas mi trazenje

Pokušaj na Trg Heroja.Bilo je tamo.ribery je napisao/la: Ja od jucer svratim do svake trafike, slicica ima, al' albuma ni za lijeka.
Ja sam inače kupio na dobrinji kod merkatora znači preko puta trolejbuske.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 18 mar 2014, 16:11, ukupno mijenjano 2 puta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
evo grupa za razmjenu i druzenje područje Bihać - USK, može i šire uz dogovor
https://www.facebook.com/groups/1416458 ... ment_reply
https://www.facebook.com/groups/1416458 ... ment_reply
- Cautinho
- Kontakt:
@ribery Ako ne bude albuma gore ni u narednim danima,ja ti mogu poslati odavde,samo ne znam u šta ću da ga stavim,velik kuverat mi treba
Od ovih 2005 LP album imam duplih,ali nisu blizu mene,tako da ne znam,moram vidjeti,a znam da mi fali Drogba tamo.Ako nađem sličice mogu ti isto poslati ako budu one koje tebi trebaju.

Od ovih 2005 LP album imam duplih,ali nisu blizu mene,tako da ne znam,moram vidjeti,a znam da mi fali Drogba tamo.Ako nađem sličice mogu ti isto poslati ako budu one koje tebi trebaju.
Keep walking.
Hvala na ponudi za album, al' ako ne nadjem danas, sutra sam prvi na trafici da kupim oslobodjenjeCautinho je napisao/la:@ribery Ako ne bude albuma gore ni u narednim danima,ja ti mogu poslati odavde,samo ne znam u šta ću da ga stavim,velik kuverat mi treba![]()

A sto se tice tog 2005LP, ako sta bude, javi se na pp da ne spamamo ovdje sa tim. Hvala u svakom slucaju. (nazalost nemam ja nemam nista sliba od tog albuma) Ako nekome treba imam euro 2008, afriku i euro 2012.

-
- Kontakt:
Mijenjam Safeta za Vahu. 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Kupio Vechernje novosti komada 10 danas (te automatski uzeo 10 albuma i 50-60 slichica), slidzhe zadrzhao, ostavio jedan album za sestrica, a resto podelio kolegama i koleginicama na poslu.
Prva slichica beshe Candreva, druga Pletikosa, a treca 1/2 stadiona u Curitibi...

Prva slichica beshe Candreva, druga Pletikosa, a treca 1/2 stadiona u Curitibi...
- RajaSaCiglana
- Kontakt:
Re: Odg: SP2014 Brazil: Sličice
Dobra je stvar ovo sa novinama i slicicama.
Da sam samo kupovao slicice, za 10 maraka bi dobio 60 slicica.
Sutra cu za 10 maraka dobiti 60 slicica, 10 albuma i 10 novina.
Ljudi nagrnite.
Da sam samo kupovao slicice, za 10 maraka bi dobio 60 slicica.
Sutra cu za 10 maraka dobiti 60 slicica, 10 albuma i 10 novina.

Ljudi nagrnite.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma care ko ima vec album, a ne voli citat novine onda mu to dodje 1 slicica vise jer u paketu dodje 5
Ne moze se ovo popunit, a da se ne potrosi 150 maraka
Najbolji fazon je danas se mogao, uzmem album besplatno i paket slicica, 11 slicica i album za marku. I tako od kioska do kioska, sad ove albume sto mi ne trebaju, dam nekom kome trebaju

Ne moze se ovo popunit, a da se ne potrosi 150 maraka

Najbolji fazon je danas se mogao, uzmem album besplatno i paket slicica, 11 slicica i album za marku. I tako od kioska do kioska, sad ove albume sto mi ne trebaju, dam nekom kome trebaju
iznenadio sam se koliko 25+ godina ljudi skuplja slicice, cak bi se smio kladiti da vise odraslih nego djece se odlucilo puniti ovaj album 

- RajaSaCiglana
- Kontakt:
Re: Odg: SP2014 Brazil: Sličice
Kakvo je stanje oko sarajevskih osnovnih skola, vrijedi li se malo vrnuti na cijelu polu i sl?
Skupljaju li djeca?
Skupljaju li djeca?
-
- Kontakt:
Vela havle ja mator kupujem slicice i vadim se na dijete kao eto ja to kao njemu 

-
- Kontakt:
Jucer uzimam album i slicice,usput sam isao sa starom negdje,ja na trafiku,trazim album i slicice,poce mi se stara smijat'(imam 21 godinu). Kaze zena sto radi na trafici,meni vise nije smijesno,on je najmladji sto mi je dosao danas po album.
Kuci su vec pocele zajebancije na moj racun,ali mi ne smeta,cak sam se i ja poceo saliti,sa onim fazonima''Ako budem dobar,hoces mi kupiti paketic slicica''. Tako da,skupljanje je bilo pun pogodak.

Kuci su vec pocele zajebancije na moj racun,ali mi ne smeta,cak sam se i ja poceo saliti,sa onim fazonima''Ako budem dobar,hoces mi kupiti paketic slicica''. Tako da,skupljanje je bilo pun pogodak.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.
Ja cu sljedece sedmice gore do osnovne škole, da vidim cim malci raspolažu.
Da se i ja ukljucim u temu sto se tice ovoga da starija raja skuplja. Danas scena u skoli vadi profesorica nekoliko paketica slicica (ima preko 50 godina) kaze hajmo skupljate li da se mjenjamo ako imate duplih. 
Kupio par paketa nigdje nasih

Kupio par paketa nigdje nasih

nema nasih u paketicima kao da se opet nismo plasirali 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.