Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Perez je u potpunosti u pravi e32142. Stvarno je Liga Prvaka postala smješna, kao i Eurosong posljednjih nekoliko godina. Treba osnovati neku jaču ligu, gdje klubovi poput Steaue, prvaka Azerbejđana, afganistana i šta ja znam koga neće igrati (P.S Znam geografiju nisam glup, to je bila hiperbola)
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
bake je napisao/la:Perez je u potpunosti u pravi e32142. Stvarno je Liga Prvaka postala smješna, kao i Eurosong posljednjih nekoliko godina. Treba osnovati neku jaču ligu, gdje klubovi poput Steaue, prvaka Azerbejđana, afganistana i šta ja znam koga neće igrati (P.S Znam geografiju nisam glup, to je bila hiperbola)
šta ti je eurosong kriv

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
-
Mirza_Hordas je napisao/la:bake je napisao/la:Perez je u potpunosti u pravi e32142. Stvarno je Liga Prvaka postala smješna, kao i Eurosong posljednjih nekoliko godina. Treba osnovati neku jaču ligu, gdje klubovi poput Steaue, prvaka Azerbejđana, afganistana i šta ja znam koga neće igrati (P.S Znam geografiju nisam glup, to je bila hiperbola)
šta ti je eurosong kriv![]()
![]()
nema veze sta je bilo ali ovo je liga evropskih prvaka a ko je kriv realu ako ni sa timovima kao sto su ti gore tvoji nabrojani ne moze da dogura do 1/4 finala a jes mu jaka liga bila od '56 pa nadalje kada su osvojili najveci broj titula........
U ime Gospodara...
Strasno je sta ovaj gradjevniar radi. Tako je to kada se uplete u fudbal neko ko o fudbalu nema pojma. Mislim da njega i njemu slicne u korjenu treba sasjec, jer su oni zlo za fudbalsku igru, koja je zahvaljujuci njima sve manje igra, a sve vise biznis. Ovo sto radi sa pojacanjima je veliko zlo za fudbal i to se na neki nacin mora rijesit ili ce fudbal izgubit draz koju decenijama unazad ima. Mislim da bi bilo idealno da se godisnja potrosnja na pojacanja ogranici na 50 mil €, sto bi dovelo do toga da se tim ne moze stvarati preko noci. Onda bi klubovi morali uloziti mnogo truda i potrosit mnogo godina da dodju do zeljenog nivoa. Prijmjer za to je Arsenal. A ovo sto je izjavio za 'super ligu' zasluzuje dozivotnu suspenziju iz fudbala. Time bi stvorio 10 mega jakih klubova u cijoj bi sluzbi bilo na hiljade klubova, koji bi radili da tih 10 klubova budu sto jaci i bogatiji. Je li to fudbal kakav fudbalski zaljubljenici zele? Mislim da ovakvu glupost moze izvalit jedino idiot koji sa fudbalom nema veze i koji za fudbal nema ni malo osjecaja. I u danasnjem sustavu su manji klubovi skorz ugrozeni, a Perez bi ih sada gurno u propast. Ja sam za to da se u LP ostavi jos vise prostora za klubove iz slabijih liga, da se i tamo fudbal razvija. Bilo bi idealno da se igracima zabrani odlazak iz maticne lige do odredjene starosne dobi, da se ogranici broj stranaca i potrosnja novca na pojacanja. Tako bi mogli doci do toga da ponovo u vrhu evropskog fudbala vidimo ekipe koje teskim trudom stvaraju fudbalske zvijezde kao sto su Ajax, Steaua, OM, Andrlecht itd itd Zelim da gledam fudbal u kojem ce pobjede donosit talenat i trud, A NE USRANI KAPITALISTICKI NOVAC. Mislim da je vrijeme za revoluciju u fudbalu i ja vjerujem da ce Platini stati na put dusmanima fudbala. To je obecao, a ja se nadam da ce to i uraditi. Smrt 'modernom' fudbalu!!Mirza_Hordas je napisao/la:Florentino Perez za osnivanje europske Super lige
Predsjednik madridskog Reala Florentino Perez pozvao je najbolje europske klubove da u suradnji s Europskom nogometnom federacijom (UEFA) osnuju Super ligu, natjecanje u kojem bi međusobno igrali puno češće nego do sada...
- Moramo s UEFA-om raditi na osnivanju Super lige koja bi jamčila da najbolji europski klubovi stalno igraju međusobno. To u trenutačnoj Ligi prvaka nije slučaj - rekao je Perez za News of the World.
Prvi Realov čovjek tvrdi da takvo natjecanje zatvorenog tipa ne bi ugrozilo nacionalna prvenstva, ali u njemu zasigurno ne bi bilo mjesta za manje klubove, što se sigurno neće svidjeti predsjedniku UEFA-e Michelu Platiniju.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Potpisujem , njemu svaka cast sto je uspio dovesti ovakve igrace , ali bilo koji drugi tim da ima love kao Real Madrid bi mogao napraviti isto ( naravno s tim da se taj tim takmici u europskim natjecanjima ) , nece nitko u City jer nema ga na mapi europskih takmicenjaValencia je napisao/la:Strasno je sta ovaj gradjevniar radi. Tako je to kada se uplete u fudbal neko ko o fudbalu nema pojma. Mislim da njega i njemu slicne u korjenu treba sasjec, jer su oni zlo za fudbalsku igru, koja je zahvaljujuci njima sve manje igra, a sve vise biznis. Ovo sto radi sa pojacanjima je veliko zlo za fudbal i to se na neki nacin mora rijesit ili ce fudbal izgubit draz koju decenijama unazad ima. Mislim da bi bilo idealno da se godisnja potrosnja na pojacanja ogranici na 50 mil €, sto bi dovelo do toga da se tim ne moze stvarati preko noci. Onda bi klubovi morali uloziti mnogo truda i potrosit mnogo godina da dodju do zeljenog nivoa. Prijmjer za to je Arsenal. A ovo sto je izjavio za 'super ligu' zasluzuje dozivotnu suspenziju iz fudbala. Time bi stvorio 10 mega jakih klubova u cijoj bi sluzbi bilo na hiljade klubova, koji bi radili da tih 10 klubova budu sto jaci i bogatiji. Je li to fudbal kakav fudbalski zaljubljenici zele? Mislim da ovakvu glupost moze izvalit jedino idiot koji sa fudbalom nema veze i koji za fudbal nema ni malo osjecaja. I u danasnjem sustavu su manji klubovi skorz ugrozeni, a Perez bi ih sada gurno u propast. Ja sam za to da se u LP ostavi jos vise prostora za klubove iz slabijih liga, da se i tamo fudbal razvija. Bilo bi idealno da se igracima zabrani odlazak iz maticne lige do odredjene starosne dobi, da se ogranici broj stranaca i potrosnja novca na pojacanja. Tako bi mogli doci do toga da ponovo u vrhu evropskog fudbala vidimo ekipe koje teskim trudom stvaraju fudbalske zvijezde kao sto su Ajax, Steaua, OM, Andrlecht itd itd Zelim da gledam fudbal u kojem ce pobjede donosit talenat i trud, A NE USRANI KAPITALISTICKI NOVAC. Mislim da je vrijeme za revoluciju u fudbalu i ja vjerujem da ce Platini stati na put dusmanima fudbala. To je obecao, a ja se nadam da ce to i uraditi. Smrt 'modernom' fudbalu!!

Veeeeeeeeeeliki POTPIS!Valencia je napisao/la:Strasno je sta ovaj gradjevniar radi. Tako je to kada se uplete u fudbal neko ko o fudbalu nema pojma. Mislim da njega i njemu slicne u korjenu treba sasjec, jer su oni zlo za fudbalsku igru, koja je zahvaljujuci njima sve manje igra, a sve vise biznis. Ovo sto radi sa pojacanjima je veliko zlo za fudbal i to se na neki nacin mora rijesit ili ce fudbal izgubit draz koju decenijama unazad ima. Mislim da bi bilo idealno da se godisnja potrosnja na pojacanja ogranici na 50 mil €, sto bi dovelo do toga da se tim ne moze stvarati preko noci. Onda bi klubovi morali uloziti mnogo truda i potrosit mnogo godina da dodju do zeljenog nivoa. Prijmjer za to je Arsenal. A ovo sto je izjavio za 'super ligu' zasluzuje dozivotnu suspenziju iz fudbala. Time bi stvorio 10 mega jakih klubova u cijoj bi sluzbi bilo na hiljade klubova, koji bi radili da tih 10 klubova budu sto jaci i bogatiji. Je li to fudbal kakav fudbalski zaljubljenici zele? Mislim da ovakvu glupost moze izvalit jedino idiot koji sa fudbalom nema veze i koji za fudbal nema ni malo osjecaja. I u danasnjem sustavu su manji klubovi skorz ugrozeni, a Perez bi ih sada gurno u propast. Ja sam za to da se u LP ostavi jos vise prostora za klubove iz slabijih liga, da se i tamo fudbal razvija. Bilo bi idealno da se igracima zabrani odlazak iz maticne lige do odredjene starosne dobi, da se ogranici broj stranaca i potrosnja novca na pojacanja. Tako bi mogli doci do toga da ponovo u vrhu evropskog fudbala vidimo ekipe koje teskim trudom stvaraju fudbalske zvijezde kao sto su Ajax, Steaua, OM, Andrlecht itd itd Zelim da gledam fudbal u kojem ce pobjede donosit talenat i trud, A NE USRANI KAPITALISTICKI NOVAC. Mislim da je vrijeme za revoluciju u fudbalu i ja vjerujem da ce Platini stati na put dusmanima fudbala. To je obecao, a ja se nadam da ce to i uraditi. Smrt 'modernom' fudbalu!!Mirza_Hordas je napisao/la:Florentino Perez za osnivanje europske Super lige
Predsjednik madridskog Reala Florentino Perez pozvao je najbolje europske klubove da u suradnji s Europskom nogometnom federacijom (UEFA) osnuju Super ligu, natjecanje u kojem bi međusobno igrali puno češće nego do sada...
- Moramo s UEFA-om raditi na osnivanju Super lige koja bi jamčila da najbolji europski klubovi stalno igraju međusobno. To u trenutačnoj Ligi prvaka nije slučaj - rekao je Perez za News of the World.
Prvi Realov čovjek tvrdi da takvo natjecanje zatvorenog tipa ne bi ugrozilo nacionalna prvenstva, ali u njemu zasigurno ne bi bilo mjesta za manje klubove, što se sigurno neće svidjeti predsjedniku UEFA-e Michelu Platiniju.

Hahaha, ovdje se potpisuju samo fukare (ne mislim na navijace slobode
) ciji klubovi za koje navijaju nemaju kinte da dovedu pravo pojacanje... imam dobar prijedlog, kloniracemo Pereza u vise primjeraka i staviti mu obestecenje pa ko voli nek izvoli 

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Harrison nije PEREZ TAJ KOJI IMA LOVE !
Real Madrid je , cul drugi klubovi nemaju kinte
po tvoj : Barca nema kinte al vas je ipak nabusila u Madridu 6:2 i osvojila sva 3 najtecanja , a vi nista .
A prijedlog je glup kao i ti
Real Madrid je , cul drugi klubovi nemaju kinte
po tvoj : Barca nema kinte al vas je ipak nabusila u Madridu 6:2 i osvojila sva 3 najtecanja , a vi nista .
A prijedlog je glup kao i ti

Ti si retardFurymaker je napisao/la:A prijedlog je glup kao i ti

mozete pricati sta god zelite ali real madrid je najtrofejniji klub na svijetu , i u fudbalu je sto je mercedes u autoindustriji , vrijeme je vise i bilo da dodje sve na svoje mjesto i da najbolji igraci na svijetu zaigraju za najbolji klub na svijetu ... VRACAMO SE U VELIKOM STILU !!!! HALA MADRID !!!
Real Madrid C.F.
DOBRO DOSAO COLLAPSE NA FORUM, UDRUZIMO SNAGE PROTIV NASIH DUSMANA I PROTIV ONIH KOJI REALU ZELE I MISLE ZLO...collapse je napisao/la:mozete pricati sta god zelite ali real madrid je najtrofejniji klub na svijetu , i u fudbalu je sto je mercedes u autoindustriji , vrijeme je vise i bilo da dodje sve na svoje mjesto i da najbolji igraci na svijetu zaigraju za najbolji klub na svijetu ... VRACAMO SE U VELIKOM STILU !!!! HALA MADRID !!!
Veceras Cristiana Ronalda docekuje 80.000 navijaca na Santiago Bernabeu - toliko Valencija nije imala posjeta u sedam ligaskih utakmica 
http://www.RealMadrid-club.--- SPAM --- UZIVO PREZENTACIJA!

hahahaha znaci vecaras ce da bude ludnica,dosla je KristinaBrnJeeH je napisao/la:Veceras Cristiana Ronalda docekuje 80.000 navijaca na Santiago Bernabeu - toliko Valencija nije imala posjeta u sedam ligaskih utakmica

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
moguc dolazak Oguchi Onyewua?
Ukoliko uprava Real Madrida ne uspije dovesti Alvara Arbelou navodno ce pokusati dovesti odbrambenog Americkog reprezentativca Oguchia Onyeawu...inace svi ga pamtimo po njegovim sjajnim partijama na nedavno zavrsenom Cupu Konfederacija,Onyeawu je clan Standarada,a njega uopste ne bi bilo tesko dovesti s obzirom da je njegov ugovor sa Standardom istekao...za mene bi ovo bio odlican potez,ako bi i 70% igrao u Madridu kako je igrao na kupu konfederacija bio bi veliko pojacanje
Ukoliko uprava Real Madrida ne uspije dovesti Alvara Arbelou navodno ce pokusati dovesti odbrambenog Americkog reprezentativca Oguchia Onyeawu...inace svi ga pamtimo po njegovim sjajnim partijama na nedavno zavrsenom Cupu Konfederacija,Onyeawu je clan Standarada,a njega uopste ne bi bilo tesko dovesti s obzirom da je njegov ugovor sa Standardom istekao...za mene bi ovo bio odlican potez,ako bi i 70% igrao u Madridu kako je igrao na kupu konfederacija bio bi veliko pojacanje

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
- adnan_nanda
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=7oE-kE4KwJABrnJeeH je napisao/la:Veceras Cristiana Ronalda docekuje 80.000 navijaca na Santiago Bernabeu - toliko Valencija nije imala posjeta u sedam ligaskih utakmica
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Šta mislite da li bi nam bio potreban Bruno Alves, po meni, to bi bilo bacanje novca jer imamo albiola i pepea.
http://****/arhiva/2009/07/06/2236518
a evo koliko klubova želi huntelaara
http://realmadrid-club.--- SPAM ---/post/s ... 59031.aspx
http://****/arhiva/2009/07/06/2236518
a evo koliko klubova želi huntelaara
http://realmadrid-club.--- SPAM ---/post/s ... 59031.aspx
A Huntelaar je dobar, samo sto mu ne odgovara nacin igranja u Realu..barem kako se je igralo kod Ramosa koji je igrao dosta defanzivno, za razliku od Ajaxa u kojemu je Huntelaar primao dosta lopti na utakmici..u Realu taj slucaj nije isti..s obzirom da se robben usudi izdati samo raulu
sto se tice brune alvesa, mislim da od toga nema nista.. imamo garaya i metzeldera na klupi, a albiola i pepea na terenu
sama cinjenica da smo doveli tri igraca koji su bili najbolji u svojim ligama pokazuje koliko smo se pojacali
sto se tice brune alvesa, mislim da od toga nema nista.. imamo garaya i metzeldera na klupi, a albiola i pepea na terenu
sama cinjenica da smo doveli tri igraca koji su bili najbolji u svojim ligama pokazuje koliko smo se pojacali
Koliko ja znam niti 1 igrac nije proglasen igracem lige , od ovih koje ste vi doveli jedno je Kaka mozda dobio nagradu , nisam siguran.
U fracuskoj je gourcouff kako li , engleska Gerrard , a italija neznam jel kaka il ibra :S
A igraci jesu dobri al nisu proglaseni najboljim u ligi
btw. jel u 21h predstavljanje , zanima me broj navijaca na stadionu :S
hoce li biti 75-80k kako je najavljeno ili vise
U fracuskoj je gourcouff kako li , engleska Gerrard , a italija neznam jel kaka il ibra :S

- FK Sarajevo
- Kontakt:
e sad si bubnuo pa sta ti gledas stvarno to nepratim koje sta dobio ako mislis u karijeri siguran sam da i ronaldo i kaka su bar jednom bili proglaseni igracem ligeFurymaker je napisao/la:Koliko ja znam niti 1 igrac nije proglasen igracem lige , od ovih koje ste vi doveli jedno je Kaka mozda dobio nagradu , nisam siguran.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Eno vec se okupljaju imas na onome gore linku video live ...Furymaker je napisao/la:Koliko ja znam niti 1 igrac nije proglasen igracem lige , od ovih koje ste vi doveli jedno je Kaka mozda dobio nagradu , nisam siguran.
Svi mi znamo da je Kaka najbolji igrac u Italiji u zadnjih nekoliko godina, Ronaldo u Premiershipu a Benzema medju najboljima u Francuskoj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.