FK Slavija

Pigi13
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la Pigi13 » 13 avg 2009, 13:47

kuki je napisao/la:
Sova je napisao/la:
Ognjeslav je napisao/la:J
Sto se tice utakmice sa Zvijezdom, niko ne spominje incident sa prozivanjem Radovanovica. Covjek daje gol,a Sokolovi mu pjevaju pogrdne pjesme+mu je pola stadiona zvizdalo kad god primi loptu.Potrebno ili ne, korektno ili ne,pitanje je, ali desava se.
Прво, њега % " не ? % у ?, не - се $ ' ¥ ? " за његову ".
А $, не ? га & &, он " своју $ са ?, & се не ' $ је " за /, & не " ", " стварно " & $ се " о ' %.
Ma ja sam clan Sokolova i stvarno necu da komentarisem njegovo ponasanja brata mu znam dovoljno i momka postujem nadam se da mu ovo nece smetati........Igoru nije trebala onakva faca kada je dao gol ovde sada nije dobrodosao,jer kada je otisao u Zelju kada su ga novinari pitali kakva ce biti reakcija navijaca Slavije posle ovoga on je rekao " zar Slavija ima navijace " to mu nije trebalo dalje necu vise da komentarisem o njemu.....
brata mu znam dovoljno.... ;) ;)

levani ostavio na recepciji hotela samo torbu sa gornjim i donjim dijelom trenerke i slavijinu majicu.... :D ž
kaze "izvinite, zurim"... :D :D :D :D
Mario Yepes

maistor_mo
Kontakt:

Post Postao/la maistor_mo » 14 avg 2009, 12:49

da znate šta vas čeka u Mostaru 8-)
BLISTAJ U IGRI KO MOSTARSKO SUNCE, ZA TEBE KUCA HERCEG-BOSNE SRCE!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!

kuki
Kontakt:

Post Postao/la kuki » 14 avg 2009, 13:21

maistor_mo je napisao/la: da znate šta vas čeka u Mostaru 8-)
hahahaha :D ovakav ce vam odg biti na tu pjesmu :D

maistor_mo
Kontakt:

Post Postao/la maistor_mo » 14 avg 2009, 14:13

kuki je napisao/la:
:D :D ja nemam 18 pa ne mogu gledat klip :P
bola, ovo sto sam ja tebi poslao je klip ultrasa, nadam se odgovoru gdje se sokolovi nalaze u klipu, a ne tamo cigani i grobari,,,
BLISTAJ U IGRI KO MOSTARSKO SUNCE, ZA TEBE KUCA HERCEG-BOSNE SRCE!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!

kuki
Kontakt:

Post Postao/la kuki » 14 avg 2009, 14:35

maistor_mo je napisao/la:
kuki je napisao/la:
:D :D ja nemam 18 pa ne mogu gledat klip :P
bola, ovo sto sam ja tebi poslao je klip ultrasa, nadam se odgovoru gdje se sokolovi nalaze u klipu, a ne tamo cigani i grobari,,,
Jbg Sokolovi nisu huligani do sada bili, a ja sam samo dao primjer kako je gorio JNA :D tako ce i vas :D

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 14 avg 2009, 19:03

Kuki, mi nemamo sjedalice na dijelu za goste :D :D :D
Jedino vam je rješenje samozapaljenje, jer beton ne gori!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 avg 2009, 20:49

Citam malopre na stranici FS RS da je u Slaviju dosao Branko Bakovic ali ja koliko znam on je otisao negdje u Tursku.Zna li ko nesto vise o tome?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Sova
Kontakt:

Post Postao/la Sova » 14 avg 2009, 21:26

Devil je napisao/la:Citam malopre na stranici FS RS da je u Slaviju dosao Branko Bakovic ali ja koliko znam on je otisao negdje u Tursku.Zna li ko nesto vise o tome?
Па ? ' $ о ', & је $ $, ? $ / $... % ту " "? :)
I ko se nad'o ale...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 avg 2009, 21:37

Sova je napisao/la:
Devil je napisao/la:Citam malopre na stranici FS RS da je u Slaviju dosao Branko Bakovic ali ja koliko znam on je otisao negdje u Tursku.Zna li ko nesto vise o tome?
Па ? ' $ о ', & је $ $, ? $ / $... % ту " "? :)
Brate znam da smo pisali ali tamo na sajtu pise da je on igrac Slavije.

kuki
Kontakt:

Post Postao/la kuki » 16 avg 2009, 21:14

SLAVIJA 0:0 1.pol....NAPRED MOMCI !!!!

Pigi13
Kontakt:

Post Postao/la Pigi13 » 16 avg 2009, 21:57

evo 90' 0:0...e sad, da l' kladionica kasni, ili nam se blizi bod u gostima..... :D
Mario Yepes

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 avg 2009, 21:59

Jel ovo 0:0 kraj ili me oci varaju? :D :D :D :D

kuki
Kontakt:

Post Postao/la kuki » 16 avg 2009, 21:59

Pigi13 je napisao/la:evo 90' 0:0...e sad, da l' kladionica kasni, ili nam se blizi bod u gostima..... :D
kraj sad samo da ne laze kladionica :D

kuki
Kontakt:

Post Postao/la kuki » 16 avg 2009, 22:40

Idemo po TITULU....Sokolovi se nisu pojavili jer im nije bio dozvoljen dolazak u mostar od strane zandaru,eto nek se zna razlog :D..ACAB

Starm0
Kontakt:

Post Postao/la Starm0 » 17 avg 2009, 01:50

kuki je napisao/la:Idemo po TITULU....Sokolovi se nisu pojavili jer im nije bio dozvoljen dolazak u mostar od strane zandaru,eto nek se zna razlog :D..ACAB
Sto to sokolovima nije bio dozvoljen dolazak????? Hahahahah 100 % hoce ''popularni'' zrinja na sve nacine da dodje do bodova :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kuki
Kontakt:

Post Postao/la kuki » 17 avg 2009, 09:17

Starm0 je napisao/la:
kuki je napisao/la:Idemo po TITULU....Sokolovi se nisu pojavili jer im nije bio dozvoljen dolazak u mostar od strane zandaru,eto nek se zna razlog :D..ACAB
Sto to sokolovima nije bio dozvoljen dolazak????? Hahahahah 100 % hoce ''popularni'' zrinja na sve nacine da dodje do bodova :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa neam pojma vjerovatno i to al im nije poslo za rukom....i prosle godine drugu polusezonu nije bio dozvoljen dolazak ni jednoj grupi koliko ja znam,i zato su i uzeli titulu :D al ja mislim da nije do kluba nego zbog policije nece kao da obezbjedjuje gostujuce nvijace...ACAB

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 17 avg 2009, 15:23

kako to policija može nekom zabranit dolazak....fino uzmeš auto i pičiš za mostar..ko to može znat da si pošo u mo na utakmicu..čak je bilo redara na gornjoj tribini i policije u dijelu za gost navijače znači bio je očekivan dolazak i nemojte te priče došle su horde,došli su robijaši,svak imalo organiziran i ozbiljan u namjerama da dođe pod bb moože..aj mi reci jedan razlog,bilo sigurnosni ili ovako zašto nebi dozvolili dolazak 35 navijača slavije u mostar
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

Starm0
Kontakt:

Post Postao/la Starm0 » 17 avg 2009, 16:25

um vuk je napisao/la:kako to policija može nekom zabranit dolazak....fino uzmeš auto i pičiš za mostar..ko to može znat da si pošo u mo na utakmicu..čak je bilo redara na gornjoj tribini i policije u dijelu za gost navijače znači bio je očekivan dolazak i nemojte te priče došle su horde,došli su robijaši,svak imalo organiziran i ozbiljan u namjerama da dođe pod bb moože..aj mi reci jedan razlog,bilo sigurnosni ili ovako zašto nebi dozvolili dolazak 35 navijača slavije u mostar
Kako je RA bio zabranjen organizovan dolazak? Kako je Torcidi Mostar bio zabranjen dolazak u Ziliniu?? :lol: :lol: :lol:

kuki
Kontakt:

Post Postao/la kuki » 17 avg 2009, 17:31

um vuk je napisao/la:kako to policija može nekom zabranit dolazak....fino uzmeš auto i pičiš za mostar..ko to može znat da si pošo u mo na utakmicu..čak je bilo redara na gornjoj tribini i policije u dijelu za gost navijače znači bio je očekivan dolazak i nemojte te priče došle su horde,došli su robijaši,svak imalo organiziran i ozbiljan u namjerama da dođe pod bb moože..aj mi reci jedan razlog,bilo sigurnosni ili ovako zašto nebi dozvolili dolazak 35 navijača slavije u mostar
ajd dobro sad ti znas nas vratili iz mostara proslu sezonu na ulasku u mostar i svakoj grupi koja je treba posle nas da gostuje zabranjen je dolazak,ne od strane kluba nego od policije .....pa sad ti ne moras da vjerujes ko da mi ne bi volili da dodjemo......al eto ti si u pravu .....

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 18 avg 2009, 14:08

kuki je napisao/la:
ajd dobro sad ti znas nas vratili iz mostara proslu sezonu na ulasku u mostar i svakoj grupi koja je treba posle nas da gostuje zabranjen je dolazak,ne od strane kluba nego od policije .....pa sad ti ne moras da vjerujes ko da mi ne bi volili da dodjemo......al eto ti si u pravu .....
aj vjerujem da ste vraćeni..koliko vas je pošlo..???
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.