brata mu znam dovoljno....kuki je napisao/la:Ma ja sam clan Sokolova i stvarno necu da komentarisem njegovo ponasanja brata mu znam dovoljno i momka postujem nadam se da mu ovo nece smetati........Igoru nije trebala onakva faca kada je dao gol ovde sada nije dobrodosao,jer kada je otisao u Zelju kada su ga novinari pitali kakva ce biti reakcija navijaca Slavije posle ovoga on je rekao " zar Slavija ima navijace " to mu nije trebalo dalje necu vise da komentarisem o njemu.....Sova je napisao/la:Прво, њега % " не ? % у ?, не - се $ ' ¥ ? " за његову ".Ognjeslav je napisao/la:J
Sto se tice utakmice sa Zvijezdom, niko ne spominje incident sa prozivanjem Radovanovica. Covjek daje gol,a Sokolovi mu pjevaju pogrdne pjesme+mu je pola stadiona zvizdalo kad god primi loptu.Potrebno ili ne, korektno ili ne,pitanje je, ali desava se.
А $, не ? га & &, он " своју $ са ?, & се не ' $ је " за /, & не " ", " стварно " & $ се " о ' %.

levani ostavio na recepciji hotela samo torbu sa gornjim i donjim dijelom trenerke i slavijinu majicu....

kaze "izvinite, zurim"...