Ja ne smijem ni zamisliti kakve bi teorije krenule da neko od konkurenata(Metalleghe ili Vitez) zabije onakav gol kakvim je Čelik uzeo 3 boda na Otoci.
Razumijem da ova liga godinama ostavlja takav utisak i da mora proći vremena da se to iskorijeni(kako u klubovima/ligi, tako i u očima posmatrača) ali pitam se koliko "šamara" u vidu prethodnih kola je potrebno da konačno prestane hajka i skakanje sa teme na temu i optuživanje PRIJE utakmica? Smanjite doživljaj i pustite da se igra, već smo skoro u poziciji da ne ovisimo ni od koga, nego samo od sebe, a koliko god to čudno zvučalo, za sada nam dobro ide.
Sretno danas i Širokom i Mladosti, ali čak i ako izgube, nema im se šta zamjeriti(pod uslovom da to bude regularno, a takvo što se da razlikovati od nekih namještanja), pa obje ekipe su dale sve od sebe za pozitivne rezultate u srijedu, a nastavak im slijedi već za nekoliko dana. A, opet i u ovakvim uslovima, ubijeđen sam da će nam današnji rezultati ići na ruku. Mi svakako treba da gledamo svoja posla i da se okrenemo narednom vikendu, sve ostalo su samo bonusi.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick