FK Velež (opšte diskusije)

zizu1991
Kontakt:

Re: FK Velež (opšte diskusije)

Post Postao/la zizu1991 » 23 avg 2015, 00:02

BitiSrcemVezan je napisao/la:Jestel' saglasni da u povratku naših večeras Hebibović i boem "Ševčenko" uopšte ne staju u Sarajevu nego da direktno produže za Mostar?
Što bola? Otkud da ne valjaju?
Vidio sam da je Hebib-aga dao auto-gol.

Realno, nije čovjek kriv. Navik'o kod nas golove davat', a vi ga na beka stavili. Pa mora mreže da buši. Nije bitno na kojoj strani. :urnebes:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 23 avg 2015, 00:07

Dugo veću krampu nisam gledao od Hebib-age, kritičan je bio i pored auto gola, za to ga najmanje krivim. Mrtav frajer totalno od momenta kada je došao ovde. Još protiv Lecha se vidjelo da je frajer totalno pogubljen i da je isprepadan do bola, sav u strahu, ne zna, ne ide ga, nije bek šta li je ne znam... Ali mislim da je očigledno da se frajer poptuno izgubio i da ne može ovde igrati pod pritiskom, bar ja takav dojam imam. Da Bog sačuva...

Okić je još i dobar bio, ali "boem" ima i previše kredita za šut kartu. Uzimajte ih, živi bili!
1946

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 avg 2015, 00:16

Što da ih uzimamo? Tražili ste, evo vam ga. :urnebes:

Ne znam, bez zayebancije, možda je tip pod impresijama, veći nivo, nije mu sigurna pozicija, onda, ni kod nas se sam ne sjeća kad je zadnji put odigr'o beka. Prije dolaska Feje je to igr'o, onda ga je zamjenio sa Maletom Feja kad smo Maletu doveli, a njega gurn'o gore. Tu je i post'o jedan od jačih igrača lige.

Kod nas je prošle sezone bio tako-tako. Nije bio dominantan, kao pretprošle. Okić je igrao kvalitetno kod nas, motiv mu je trebao da ide dalje, više para i ostalo, jbg. Sad se uhljebio, i boli ga qrac. :D :D

salmy

Post Postao/la salmy » 23 avg 2015, 11:23

BitiSrcemVezan je napisao/la:Jestel' saglasni da u povratku naših večeras Hebibović i boem "Ševčenko" uopšte ne staju u Sarajevu nego da direktno produže za Mostar?
Jesmo haveru, saglasni smo a da ih niste pokupili od Veleza, nesto bi vam bilo svima.

Sto se tice njih dvojice, nebojte se skontat ce oni sami da im valja kupit kartu za Mostar, pa pravo u Vrapčiće.

Vama bolan nije do igraca, nego do trenera, koji nema sekunde autoriteta kao sto je npr. imao nekada Husref Musemic.

Zato je ona Sloboda ko regrutni centar, on kad vrisne komandu svi se poredaju ko marirnci.

E Upravo debilna, kud ne dovedoste Husrefa, umjesto onog prevaranta, sibicara i sta vec nije.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 23 avg 2015, 13:57

BitiSrcemVezan je napisao/la:Dugo veću krampu nisam gledao od Hebib-age, kritičan je bio i pored auto gola, za to ga najmanje krivim. Mrtav frajer totalno od momenta kada je došao ovde. Još protiv Lecha se vidjelo da je frajer totalno pogubljen i da je isprepadan do bola, sav u strahu, ne zna, ne ide ga, nije bek šta li je ne znam... Ali mislim da je očigledno da se frajer poptuno izgubio i da ne može ovde igrati pod pritiskom, bar ja takav dojam imam. Da Bog sačuva...

Okić je još i dobar bio, ali "boem" ima i previše kredita za šut kartu. Uzimajte ih, živi bili!
Sevko je bolji jucer bio zajedno i od Velkoskog,Benke i Duljevica ti mozes pricat sta hoces,ali je Ani kardinalan na beku :)
#musvdg

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 23 avg 2015, 21:50

Ma Hebibović od akd je došao nije pokazao bukvalno ništa pa da mi vidimo da bi eto on kao mogao igrati bolje ali na krilu ili bilo kojoj drugoj poziciji, izgubljen frajer totalno. @salmy K'o da mi to isto o treneru već ne brujimo danima...
1946

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 23 avg 2015, 21:57

BitiSrcemVezan je napisao/la:Ma Hebibović od akd je došao nije pokazao bukvalno ništa pa da mi vidimo da bi eto on kao mogao igrati bolje ali na krilu ili bilo kojoj drugoj poziciji, izgubljen frajer totalno. @salmy K'o da mi to isto o treneru već ne brujimo danima...
Da ti kazem, on prosle sezone nije NISTA pokazao u Velezu, tako da ste ga doveli na svoju odgovornost.
lezVe do bagro

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 23 avg 2015, 23:10

Red Army danas svaka cast na dolasku i navijanju. :clap: :clap: Veliki pozdrav iz Sarajeva. :thumbup: :wave:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 24 avg 2015, 00:46

arelinho je napisao/la:Red Army danas svaka cast na dolasku i navijanju. :clap: :clap: Veliki pozdrav iz Sarajeva. :thumbup: :wave:
+1

Nadam se da ćete se na kraju izvući i ostati u ligi, sretno vam :salut:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 avg 2015, 01:03

I Dželo kaže hvala!

stampy

Post Postao/la stampy » 24 avg 2015, 01:09

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:27, ukupno mijenjano 1 put.

pirlo10
Kontakt:

Post Postao/la pirlo10 » 25 avg 2015, 13:59

BitiSrcemVezan je napisao/la:Dugo veću krampu nisam gledao od Hebib-age, kritičan je bio i pored auto gola, za to ga najmanje krivim. Mrtav frajer totalno od momenta kada je došao ovde. Još protiv Lecha se vidjelo da je frajer totalno pogubljen i da je isprepadan do bola, sav u strahu, ne zna, ne ide ga, nije bek šta li je ne znam... Ali mislim da je očigledno da se frajer poptuno izgubio i da ne može ovde igrati pod pritiskom, bar ja takav dojam imam. Da Bog sačuva...

E da imas dobrog SD i šefa struke pa da procjene sta valja , nama Blagojevic igra odlicno ali mi imamo trenera :D

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 26 avg 2015, 01:39

Sta ima raja.sta se radi,kako je stanje na zacelju tabele.
Dje nam je drug tifoz,nedo bog da nije pandrknuo.
Salu na stranu,sta BI öd onih tajnih ljudi i ulagaca u velez Sto je tifoz spominjao,fola neki mocni velezovci.spominjao se neki mocni velez.
Nije materemi provokacija,gdje je zapelo,jer ocito neide po planu.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 26 avg 2015, 07:49

Ko bi mogo bit trener Veleza ?

pirlo10
Kontakt:

Post Postao/la pirlo10 » 26 avg 2015, 09:04

solinas je napisao/la:Sta ima raja.sta se radi,kako je stanje na zacelju tabele.
Dje nam je drug tifoz,nedo bog da nije pandrknuo.
Salu na stranu,sta BI öd onih tajnih ljudi i ulagaca u velez Sto je tifoz spominjao,fola neki mocni velezovci.spominjao se neki mocni velez.
Nije materemi provokacija,gdje je zapelo,jer ocito neide po planu.
Joj ovih Tuzlaka sto su se digli ne brini necete ni vi dugo biti gore doci ce te i vi na Grbavicu po svoju porciju :njanjanja:

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 26 avg 2015, 09:11

Hajde da odgovorim nasim tuzlacima , vidim brinu se i interesuju za rodjene.@ solinas , ne znam gdje je to @ tifoz spominjao i najavljivao neka cuda ove godine kad smo svi redom najavljivali borbu za opstanak, jer nam je jednostavno tako poruceno i slozili smo se mahom oko teske situacije u Velezu.Dakle gotovo se moze reci da se nista iznenadjujuce nije desilo, jednostavno smo znali da nas ceka paklena sezona.No medjutim nista se ne moze rjesiti nakon 5 kola i niko sa sigurnoscu ne moze reci sta nas ocekuje do kraja.Ja licno sam optimista jer informacije koje imam , daju mi za pravo da budem umjereni optimista.Nazalost ova uprava koja trenutno vodi Velez je naslijedila stanje kakvo je naslijedila i trenara kojeg ne bih pozelio nikome, tako da tek sad mozemo ocekivati jedan uigraniji i ubojitiji Velez, jer sam siguran da igracki kadar s kojim raspolazemo moze obezbjedeti opstanak.Osim tog opstanka potrebno je obezbjediti mnogo drugih stvari a ticu se licenci , infrastrukture itd, i mi imamo obecanja de ce sve biti rjeseno na zadovoljavajuci nacin.@Suljo 2002 care , niko ti u ovom momentu ne moze reci ko ce biti novi trener ali ti mogu reci po saznanjima koje imam da je na listi zelja 5-6 trenera od kojih neki imaju u CV i vodjenje nekih reprezentacija.Takodje nas strucni stab bi se trebao popuniti nekim nasim bivsim igracima koje bi smo mnogi rado vidjeli na nasoj klupi.Eto momci, potrudio sam se da vam uljudno i pristojno odgovorim, koliko god se u necijim postovima vidjela uzivancija u ovim nasim nasim problemima, nemam nista protiv toga, sve je to navijacki ali ... ako se desi preokret nemoj te mi kukati kad vam se natovare nasi momci.
Lp :wave:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

pirlo10
Kontakt:

Post Postao/la pirlo10 » 26 avg 2015, 09:30

Velez uopste nije igrao lose na Grbavici vidi se da tu ima dobrih igraca i majstora kojih su oni uvijek imali ali se vidi i da nemaju trenera jer Djelo je katastrofa od trenera on je bio samo odlican igrac ali je kao covjek i kao sportski radnik uopste veoma los i dobro je da ste uspjeli da ga se rijesite. Sretno u nastavku sezone i da donesete tri bobe iz Tz :D

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 26 avg 2015, 09:51

pirlo10 je napisao/la:Velez uopste nije igrao lose na Grbavici vidi se da tu ima dobrih igraca i majstora kojih su oni uvijek imali ali se vidi i da nemaju trenera jer Djelo je katastrofa od trenera on je bio samo odlican igrac ali je kao covjek i kao sportski radnik uopste veoma los i dobro je da ste uspjeli da ga se rijesite. Sretno u nastavku sezone i da donesete tri bobe iz Tz :D
:thumbup: hvala drug, a ovo je otprilike razmisljanje najblize istini, svi se mi nadamo i vjerujemo da igracki kadar ima znanja i kvaliteta za bolji plasman na tabeli ali s Dzelom to nikako nije islo, covjek jednostavno nije trener, on je prevara na toj poziciji za razliku od igrackih sposobnosti dok je bio aktivan.
Svi se mi nadamo da dolaze bolja vremena za nas i konacni izlazak iz krize :salut:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 26 avg 2015, 09:54

pirlo10 je napisao/la:Sretno u nastavku sezone i da donesete tri bobe iz Tz :D
Mislis da ne prime vise od tri gola? :lol:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

pirlo10
Kontakt:

Post Postao/la pirlo10 » 26 avg 2015, 09:57

Beduin je napisao/la:
pirlo10 je napisao/la:Sretno u nastavku sezone i da donesete tri bobe iz Tz :D
Mislis da ne prime vise od tri gola? :lol:
Tesko kad je Zeljo uspio dva dati mislim da Sloboda ako jedan da da je to premija, nije Velez uopste los kako tabela pokazuje.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 18 gostiju.