http://www.transfermarkt.de/bericht-top ... ews/237054
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Paksu meraklija, zip .smopiBVB je napisao/la:Vidjet ces sta je sa iducom sezonom...FRANK RIBERY je napisao/la:Mor, Guerreiro, Dembele, Mangala, Merino,...
Ne mogu a da ne primjetim da ste poceli kopirati RB Leipzig.
Kako ocekujete da parirate Bayernu sa ovim juniorima. Otisle Vam dvije zvijezde, jos dvije najavljuju odlazak, a vi na trzistu ganjate maloljetnu djecurliju. Zar vasa uprava nije u stanju da privuce bar jednog klasnog igraca kad vec ne mozete zvijezde kupovati ( tipa Yarmolenko, Volland, Wijnaldum, Batshuayi, Kovacic, ...)
Ovi momci ce biti igraci, ali za par sezona, sta je sa iducom sezonom?
A sad ish u cumez,oMa...
Nikako. BVB buyernu nit moze nit bi trebao da parira.FRANK RIBERY je napisao/la:Kako ocekujete da parirate Bayernu sa ovim juniorima.
Drugo mjesto nebi trebao biti problem. Eventualno i trece je uspjeh.FRANK RIBERY je napisao/la:Ovi momci ce biti igraci, ali za par sezona, sta je sa iducom sezonom?
Tisina kokosaru dok te kkaram,jasno?Uzmi Opela i slicne i u frajere nek vas isprangijaju,manite se mahalanja i kokosarenja po ovoj temi i trolanja...Momci vole ovaj klub,pisu ono sto procitaju,prate desavanja i razmjenjuju misljenja,i onda vi tetkice dodjete i kao pljujete po svemu i svacemu.E jeste likovi u pm.FRANK RIBERY je napisao/la:Paksu meraklija, zip .smopiBVB je napisao/la:Vidjet ces sta je sa iducom sezonom...FRANK RIBERY je napisao/la:Mor, Guerreiro, Dembele, Mangala, Merino,...
Ne mogu a da ne primjetim da ste poceli kopirati RB Leipzig.
Kako ocekujete da parirate Bayernu sa ovim juniorima. Otisle Vam dvije zvijezde, jos dvije najavljuju odlazak, a vi na trzistu ganjate maloljetnu djecurliju. Zar vasa uprava nije u stanju da privuce bar jednog klasnog igraca kad vec ne mozete zvijezde kupovati ( tipa Yarmolenko, Volland, Wijnaldum, Batshuayi, Kovacic, ...)
Ovi momci ce biti igraci, ali za par sezona, sta je sa iducom sezonom?
A sad ish u cumez,oMa...
smopiBVB je napisao/la:Tisina kokosaru dok te kkaram,jasno?Uzmi Opela i slicne i u frajere nek vas isprangijaju,manite se mahalanja i kokosarenja po ovoj temi i trolanja...Momci vole ovaj klub,pisu ono sto procitaju,prate desavanja i razmjenjuju misljenja,i onda vi tetkice dodjete i kao pljujete po svemu i svacemu.E jeste likovi u pm.FRANK RIBERY je napisao/la:Paksu meraklija, zip .smopiBVB je napisao/la:
Vidjet ces sta je sa iducom sezonom...
A sad ish u cumez,oMa...
Truhlovine jedne,umrijet cete za tastaturom tracajuci i pljujuci po svemu i svacemu.Stid da vas bude ku.toncici probuseni.
NE, samo mi je cudno da vasa uprava svake godine najavljuje napad na titulu i onda dovodi klince koji ce biti igraci za par sezona, a u isto vrijeme se suocava sa odlascima najbitnijih igraca. Mislim da se novac dobijen od prodaje igraca moze uloziti na dva kvalitetna igraca koji ce podici igru Borussije, sa klincima to nije realno za ocekivati. Ovako se dovode mladi igraci kojima ce Borussija biti prolazna stanica, nazalost.Lokos19 je napisao/la: Nikako. BVB buyernu nit moze nit bi trebao da parira.
Imate i sledece sezone osigurana dva trofeja. Opustite se i uzivajte.
Za godinu dvije ce te se ganjat sa Redbullom i to je to.
Drugo mjesto nebi trebao biti problem. Eventualno i trece je uspjeh.
Može neki dokaz za ovo?FRANK RIBERY je napisao/la:
NE, samo mi je cudno da vasa uprava svake godine najavljuje napad na titulu.
Vidio na Football ManageruKayserSose je napisao/la:Može neki dokaz za ovo?FRANK RIBERY je napisao/la:
Raiola počeo jesti gofanca oko Mikijeva ugovora. Ako dođe dobra ponuda prodati i to pa neka mu novi klub nabavlja psihijatra kad opet uleti u krizu.
KayserSose je napisao/la:Može neki dokaz za ovo?FRANK RIBERY je napisao/la:
Raiola počeo jesti gofanca oko Mikijeva ugovora. Ako dođe dobra ponuda prodati i to pa neka mu novi klub nabavlja psihijatra kad opet uleti u krizu.
Uprava bajerna svake godine vama baca kost kako je cilj uzeti LP, bas iduce sezone klempo je nas, evo dovest cemo i Gvardiolu sa kojim smo sigurno prvaci Evrope, a onda dobiju klempu ali po usima. Zadnja klempa bjese od ekipe koja ne moze biti ni medju prva dva u SpanijiFRANK RIBERY je napisao/la:Uprava Vam vjesto svake godine baci kost, to je ta sezona kad cemo iznenaditi, a onda prelazni rok iskoriste da dovedu klince iz Danske, druge spanke lige (zaista mislite da bi Merino umakao Realu, Barsi, Sevilli, Atletiku ili Valensii da je giga talenat kako ga pojedinci predstavljaju) i malo poznatih francuskih klubova
Kao da je jucee bilo kad je jedan od vasih najavio sigurnu titulu u naredne dvije sezone.
Vi i dalje zivite u uvjerenju kako su svi drugi kriv sto vas igraci napustaju, a ja cu i dalje tvrditi da nesto ozbiljno snrdi u vasoj upravi i da ste prolazna stanica za vecinu igraca.
kraljttbvb je napisao/la:Uprava bajerna svake godine vama baca kost kako je cilj uzeti LP, bas iduce sezone klempo je nas, evo dovest cemo i Gvardiolu sa kojim smo sigurno prvaci Evrope, a onda dobiju klempu ali po usima. Zadnja klempa bjese od ekipe koja ne moze biti ni medju prva dva u SpanijiFRANK RIBERY je napisao/la:Uprava Vam vjesto svake godine baci kost, to je ta sezona kad cemo iznenaditi, a onda prelazni rok iskoriste da dovedu klince iz Danske, druge spanke lige (zaista mislite da bi Merino umakao Realu, Barsi, Sevilli, Atletiku ili Valensii da je giga talenat kako ga pojedinci predstavljaju) i malo poznatih francuskih klubova
Kao da je jucee bilo kad je jedan od vasih najavio sigurnu titulu u naredne dvije sezone.
Vi i dalje zivite u uvjerenju kako su svi drugi kriv sto vas igraci napustaju, a ja cu i dalje tvrditi da nesto ozbiljno snrdi u vasoj upravi i da ste prolazna stanica za vecinu igraca.![]()
Vi i dalje zivite u uvjerenju da ste veliki klub, cak sta vise gigant, jer mozete kupiti ne svakog igraca, vec svaki klub u BL. Ali i pored toga sto uzimate (otimate) sve sto pozelite u BL, klempo ne dolazi. Nece lako ni doci, ipak nisu stari ljudi dzaba rekli - "Oteto - prokleto"
Nije nikad to izjavio. Najblize tome je njegova izjava da zeli od BVB napraviti klub br.2 (zweite säule) u njemackoj i da BVB treba biti spreman kad i ako uopste buyern kiksa ili omakne se, no takvo nesto u sledecim sezonama nije za ocekivat.FRANK RIBERY je napisao/la:Ne daju mi se traziti njegove izjave, da li je Watzke ikad dao izjavu da je cilj Borussije da svake godine bude drugoplasirana?
c) odnosno b) kao neki minimumFRANK RIBERY je napisao/la: Cisto me zanima sta su ciljevi vase uprave:
a) izlazak u neko od evropskih taknicenja
b)igranje Lige prvaka svake godine
c)borba za drugo mjesto svake godine
d) borba za tutulu
e)proizvodnja igraca i prodaja engleskim klubovima
Nikad nisam tvrdio da je neko drugi kriv za odlazak igraca. Fatzke je jednostavno "ziheras" i vodi se politikom "daj da sto manje kosta". Nuspojava te politike je upravo odlazak najboljih igraca. Ipak u zadnje vrijeme dosta se naucilo iz tih gresaka (reus, auba).FRANK RIBERY je napisao/la:Vi i dalje zivite u uvjerenju kako su svi drugi kriv sto vas igraci napustaju, a ja cu i dalje tvrditi da nesto ozbiljno snrdi u vasoj upravi i da ste prolazna stanica za vecinu igraca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.