Ko je dao Luliću dozvolu da igra fudbal kad hodat ne zna. Jadna mu majka sa njegovim silnim asistencijama
BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Irska (Baraž)
Ja se ne nerviram kad smo ovako loši.
Ko je dao Luliću dozvolu da igra fudbal kad hodat ne zna. Jadna mu majka sa njegovim silnim asistencijama
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Svi nesto kude "Irska ovakva, Irska onakva" a niko da prizna da smo mi jos gori od njih. Oni od nas barem imaju igraca koje vjetar ne otpuha i koji se bore od pocetka do kraja.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Principatus
- Kontakt:
Nasi igraci samo cekaju da utakmica zavrsi. Igramo bez ikakvog cilja ili plana. Nekako se i ne nerviram vise.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Joj **** igre jbt..isto ko da imamo prednost od 5:0 pa vel gotovo je to..Spahić izgubljen slučaj samo ukopava odbranu i Begovića..Lulić parmak nad parmacima..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Sušićeva igra je za ovo rapsodija.messilla je napisao/la:Ovo je odron zestoki. Samo se bezveze nerviram. Yebo ovo...
Medunjanin me najviše razočarao.
Irci nas razvaljuju trkom i borbenoscu.Penal nije bio apsolutno ali o tome ne treba diskustovati jer mi nismo pokazali skoro nista.
Medunjanin i Vranjes najlosiji,prvi zato sto je prodao sve lopte koje je dobio u noge,u odbrani nista ne radi,drugi zato sto mu prolaze po desno strani kako zele.
Ubaciti Seju umjesto Medunjanina,ne znam da li ko moze umjesto Vranjesa...Spahic je na ivici drugog zutog po meni,mora igrati oprezno maximalno.
Dzeko,Pjanic i Kolasinac najbolji kod nas ako se ko moze izdvojiti kao takav uospte.
Jedan gol nas vraca na pocetak,jedan gol momci,hajmooo
Medunjanin i Vranjes najlosiji,prvi zato sto je prodao sve lopte koje je dobio u noge,u odbrani nista ne radi,drugi zato sto mu prolaze po desno strani kako zele.
Ubaciti Seju umjesto Medunjanina,ne znam da li ko moze umjesto Vranjesa...Spahic je na ivici drugog zutog po meni,mora igrati oprezno maximalno.
Dzeko,Pjanic i Kolasinac najbolji kod nas ako se ko moze izdvojiti kao takav uospte.
Jedan gol nas vraca na pocetak,jedan gol momci,hajmooo
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 16 nov 2015, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- slavko njegus
- Kontakt:
Igra li Pjanic? Lulic?
- ibrakadabra
- Kontakt:
Ja nevidim nacina da mi nesto promijenimo u drugom
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Valjda je sada jasno zasto Susic nije zvao Zukanovica u reprezentaciju,kakav cirkus od igraca.O Cocalicu se mogu humoristicke serije praviti,kakav bogalj 
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Nije bio penal, al mi smo odron, a i irci
"Dižite se Husein Kapetane i Ban Kuline, da vidite kakve Bosna ima sinove"...
Bolje da ne ustaju, mada važi i ona: "Ustanite da ja legnem"
Nećemo mnogo kritikovati u ovom trenutku, ima još 45 minuta... nije još sve izgubljeno.
"Haj`mo biti pozitivni"
Bolje da ne ustaju, mada važi i ona: "Ustanite da ja legnem"
Nećemo mnogo kritikovati u ovom trenutku, ima još 45 minuta... nije još sve izgubljeno.
"Haj`mo biti pozitivni"
Irska je čundara od ekipe. Ali takva ekipa nas uspije umrtvit.
Ajmo begovicu po 2. gol u karijeri kad vec niko drugi ne moze
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Irska > Bosna i Hercegovina. Kratko i jasno. Ljudi imaju više kredita od nas i to je to, klinac bi ovo svirao da je tu bila Španija, Francuska ili neko treći.alan_kardec je napisao/la:Kontakt lopte i ruke je evidentno postojao, e sad je druga stvar što je odlučivalo tzv. slobodno sudačko uvjerenje koje je najveće sranye u modernom fudbalu. Svako od nas se sličnih situacija nagledao kad sudija na onakav kontakt samo odmahne rukom.
Meša je počeo predefanzivno.
- Donnie Darko
- Kontakt:

Otprilike kako izgleda naša igra u napadu. Naumično gdje ode lopta i to je to. A Begović je ova letvica dole s kojom se ispaljuje kuglica. Šta god urade lopta kod nega završi i opet u krug.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 16 nov 2015, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Hladno i bezvoljno. Igrajte ljudi u pm. Pa reprezentacija je to.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Pa Švabe im nisu uspjeli dati gol, a mi se nadamo necemu. Ma idite u troqurac svi.
Baždarević nije kriv, kriv je sušić što smo uopšte u ovim gofnima.

Baždarević nije kriv, kriv je sušić što smo uopšte u ovim gofnima.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Sudija **** ti mater.
Pjanić je jedan od boljihslavko njegus je napisao/la:Igra li Pjanic? Lulic?
"We need to suffer. And we need to fight."
Mesa ako ovako nastavi pokvarit ce sve dobro sto je napravio. Pape koliko god imao pogresaka od Nigerije dalje bar bi igracli napadacki i kroz sredinu a ovako igramo seljacki nabij loptu pa ko stigne. I svakako jako los izbor igraca za prvih 11 nocas. Samo kako sad da zamjeni dvojicu igraca u sredini terena falit ce mu zamjena za napadace: Ibisevic, Djuric, Hodzic.
Tako da nema nista od Salihovica i Besica. Da bar Salihovica uvede sad na poluvremenu.
Tako da nema nista od Salihovica i Besica. Da bar Salihovica uvede sad na poluvremenu.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 16 nov 2015, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: EdinTz, General505, hurem, travuljasSs i 35 gostiju.