FK Rudar Prijedor

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la vlakanje » 31 jul 2015, 19:49

dobro, i sta sad... Mlakve do sudnjeg dana?!
a jebt sta ljudi rade... slicna stvar je bila i u bl... ona livada iza nove sjeverne tribine je lafo, "pomocni teren" za koji je busen placen 100K KM!
ima li neko u klubu da uhvati za vrat tog qrcevog izvodjaca radova i trazi reklamaciju?

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 31 jul 2015, 21:40

vlakanje je napisao/la:dobro, i sta sad... Mlakve do sudnjeg dana?!
a jebt sta ljudi rade... slicna stvar je bila i u bl... ona livada iza nove sjeverne tribine je lafo, "pomocni teren" za koji je busen placen 100K KM!
ima li neko u klubu da uhvati za vrat tog qrcevog izvodjaca radova i trazi reklamaciju?
Ma to je poznat recept na nasim prostorima. Jako je tesko naci krivca jer se tu ne pita klub nista. Krivac je jako visoko, na poziciji, to znaju svi iz PD. To je savrsen primjer kako je krenula ova sezona u Prijedoru. :thumbdown:

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 31 jul 2015, 22:34

Nema klub absolutno nikakve veze sa stadionom.
Grad upravlja sa tim objektom.

Gradonacelnik ima svog miljenika medju preduzetnicima i dozvoljava mu ovakve ispade. Tu sva prica zavrsava.

skelar
Kontakt:

Post Postao/la skelar » 01 avg 2015, 08:20

http://sportlive.ba/index.php/sl-novost ... -prijedoru

Kad pročitam ovo muka mi je . Stadion sa svjetskim standardima ??? Haha ovdje se ne zna ko je ko i ko je lud može se početi pjevati .
I gdje je Rankan sad da ga pitamo nakon svega kako su izvedeni radovi završeni ....
"Zašto dovesti Mesija ili Ronalda kada imate Zlatana? "

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 01 avg 2015, 12:11

skelar je napisao/la:http://sportlive.ba/index.php/sl-novost ... -prijedoru

Kad pročitam ovo muka mi je . Stadion sa svjetskim standardima ??? Haha ovdje se ne zna ko je ko i ko je lud može se početi pjevati .
I gdje je Rankan sad da ga pitamo nakon svega kako su izvedeni radovi završeni ....
Kako to Basara zna nakititi fino. :D

skelar
Kontakt:

Post Postao/la skelar » 01 avg 2015, 14:20

2-3 komada najmanje danas :) . Radoja povređen neće igrati a i Dzafić se žalio na povredu . Gavran neće da rizikuje sa njim tako da nemamo apsolutno šta tražiti u Tuzli . Najvjerovatniji sastav:Kozić,Šodić,Nišević,Ćulun,Miloš,Burazor,Pejić,Džasper,Kunić,Srežina i Kojić . :o

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 01 avg 2015, 14:38

**** te Džafa u usta. Čekam hoćeš li prestati veličati Džafu. Džafa pa Džafa. Nije čovjek takmičarske utakmice odigrao ima 2 godine.
Radoja propušta, Jovičić ulazi na beka, Nišević ispred na poziciju Radoje. To je to. Idemo po bodove.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 01 avg 2015, 14:45

Nije Sloboda Real pa de se ide već "nagužen" na gostovanje.Odigrati zatvoreno,umrtviti igru i pokušati nešto preko kontri.I bod je bod,a ako bude prilike,što da ne i "brejk" u Tuzli.
Mens sana in corpore sano.

skelar
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la skelar » 01 avg 2015, 15:06

K0MT je napisao/la:**** te Džafa u usta. Čekam hoćeš li prestati veličati Džafu. Džafa pa Džafa. Nije čovjek takmičarske utakmice odigrao ima 2 godine.
Radoja propušta, Jovičić ulazi na beka, Nišević ispred na poziciju Radoje. To je to. Idemo po bodove.
Ljepo od tebe nema šta. Vrijeme će pokazati svoje jeli on vrijedi ili ne . A tebi ako se ne svidja šta ja pišem o njemu ( nisam siguran gdje i kad sam to uveličavao njega toliko ) možeš to na malo kulturniji način da kažeš.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 avg 2015, 15:14

djoleprijedor je napisao/la:Nije Sloboda Real pa de se ide već "nagužen" na gostovanje.Odigrati zatvoreno,umrtviti igru i pokušati nešto preko kontri.I bod je bod,a ako bude prilike,što da ne i "brejk" u Tuzli.
nismo Real Madrid, al' nas zovu od milja zovu Rossoneri (crveno-crni), tako da smo Milan (iz najboljih dana :mrgreen: )

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 01 avg 2015, 18:12

2:0 u kanalu smo. Livada...

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 01 avg 2015, 18:16

K0MT je napisao/la:2:0 u kanalu smo. Livada...
Aj Dzafa! Hahaha

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 avg 2015, 01:06

Boga mi lose je ovo...rezultat to me govori al niste nista pokazali osim ovog gola Arezine...inace,jos jedan evrogol iz slobodnjaka...imala je Sloboda jos 3,4 mrtve sanse al nista...ne bih imao stvarno nekoga izdvojit osim Arezine i golmana koji je maerstralno branio...ostalo,buranija
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

skelar
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la skelar » 02 avg 2015, 01:10

Rezultat za ocekivati .Vazno je da se kuci ne gube bodovi .

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 02 avg 2015, 01:37

Arezina me je danas fascinirao, toliko bistar igrac, ima finu tehniku, a slobodnjake ocito izvodi maestralno, a mlad je. Ne znam kako je igrao prethodnih sezona, ali po danasnjoj igri zreo fudbaler.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 02 avg 2015, 08:32

staragarda je napisao/la:ne bih imao stvarno nekoga izdvojit osim Arezine i golmana koji je maerstralno branio...ostalo,buranija
Ajde Arezina ok, ali golman? Ko je to onda branio? Ja ne zelim da vjerujem da je Koza bio "maestralan". :lol:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 02 avg 2015, 09:57

Vastecija_GSE je napisao/la:
staragarda je napisao/la:ne bih imao stvarno nekoga izdvojit osim Arezine i golmana koji je maerstralno branio...ostalo,buranija
Ajde Arezina ok, ali golman? Ko je to onda branio? Ja ne zelim da vjerujem da je Koza bio "maestralan". :lol:
Imo je 2-3 odbrane, pogotovo u 2 poluvremenu, ne znam kome jer sam bio na suprotnoj strani, al je izvadio loptu, ja vec konto bio go :evil:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 avg 2015, 11:29

Vastecija_GSE je napisao/la:
Vjerovao ili ne covjek je skinuo 2,3 mrtva zicera...Arezina je odlican igrac i pojacanje...borit ce te se vi za to 10. mjesto mada vam je sad strasan hendikep neigranje kuci i moze vam doci glave
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 avg 2015, 11:31

Batva je napisao/la:Arezina me je danas fascinirao, toliko bistar igrac, ima finu tehniku, a slobodnjake ocito izvodi maestralno, a mlad je. Ne znam kako je igrao prethodnih sezona, ali po danasnjoj igri zreo fudbaler.
Mene je uvijek na Tusnju fascinirao, protiv Srbije mlade odigrao najbolje. Vjerovatno ima problema sa managerima ili disciplinom pa nije vise dogurao ali eto ovi golovi i asistencije u prva dva kola sve govore kakav je..

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 02 avg 2015, 15:33

Arezina je strasan igrac samo ga krasi stara balkanska osobina, nije dobar sa glavom. :D

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Arma00, Combattente87, Riziko, Zigazaga i 18 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []