NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: NBA sezona 2016/2017
Wiggins je apsolutni odron.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma je.bes zadnji faul,de.bili to sude kako im grah padne,ali su napravili jos 2 OGROMNE greske.Onaj trica Hardawaya za produzetak,ne da je bio faul Muscale na Ginobiliu,nego se radilo o NFL tacklu.I ne priznase LMAu 2+1.Znaci cist kos,jer uopste nije spustio loptu na parket vec je odmah usao u dvokorak.Smijesno.alemsa je napisao/la:Pa trebaju ih svirati jer imas sansu da nadoknadis, na gamewinneru neas sansu poslje i time su oni direktno odlucili ishod, u ovom slucaju ne bi direktno zavrsilo u porazu ATL jer bi otislo u drugi OT (kad bi pogodio oba), ali ako je soft faul to se ne zove u zadnjim sekundama, to se zna, znaju i igraci, zele da se rijesi iz igre, obicno.Kawhi je napisao/la: Pa onda ih ne trebaju zvati ni ostalih 47 minuta. Jeste da ovako nekad dobiješ, nekad izgubiš, al je glupo da se mijenjaju pravila.
Uostalom i nesvirajući određuju ishod tekme.
EDIT:Kako ovo "promasis" sunce ti poljubim?'
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 02 jan 2017, 03:33, ukupno mijenjano 1 put.
Nemaš tu šta biti siguran ili nesiguran. Jasno je da nije. Ubleha, koja je jedino dobra kao pomoćni trener.Clutch je napisao/la:Stvarno nisam siguran dal je Thibs prava osoba da razvija ove mlade igrace Minnesote. Uzasna kosarka kada god ih gledam jbt.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Pa namjerno promasis (to ej najmerno propusteno), pustis da vidis hocel dati trojku, da su tu svirali utakmica je zavrsena, u tim zadnjim secundama anything goes a sudije obicno zele da se utakmica rijesi iz igre, ne pistaljkom.NEZALAGANJE je napisao/la: Ma je.bes zadnji faul,de.bili to sude kako im grah padne,ali su napravili jos 2 OGROMNE greske.Onaj trica Hardawaya za produzetak,ne da je bio faul Muscale na Ginobiliu,nego se radilo o NFL tacklu.I ne priznase LMAu 2+1.Znaci cist kos,jer uopste nije spustio loptu na parket vec je odmah usao u dvokorak.Smijesno.
EDIT:Kako ovo "promasis" sunce ti poljubim?'
P.S. Kad prihvatis da su Americki sportovi entertainment (k'o film, wwe, cirkus, konjske trke, koncerti, ples itd.), onda ce te to manje pogadjat.
Nisam pratio nista 3 dana kako su ovi praznici nit ulazio na forum al ovo sto radi Harden je hebeno impresivno jbt.
Hladno mi postaje jedan od najdrazih igraca lige i sve sam vise sigurniji da je blizi trojci James KD Steph nego li Russu i Kawhiu, cast i njima naravno. Nehumano kako igra ove sezone, obzirom da su sada sanse da ce Houston spasti ispod 4. pozicije skoro minimalne Harden je sigurno MVP.

Hladno mi postaje jedan od najdrazih igraca lige i sve sam vise sigurniji da je blizi trojci James KD Steph nego li Russu i Kawhiu, cast i njima naravno. Nehumano kako igra ove sezone, obzirom da su sada sanse da ce Houston spasti ispod 4. pozicije skoro minimalne Harden je sigurno MVP.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kakav kralj trener Lejkersa naprave 9:0 seriju i trazi tajm aut. lol
Inace Lowry izdominiro.
Inace Lowry izdominiro.
Jao veceras Bucks-Okc
Westbrook
Grk 
Westbrook

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Sve dok je WB na TD prosjeku ima dileme, jer se nije desio u 50+ godina, jedino da mu spadnu skokovi ili asistencije na 9 ili da Okc bude oko 7og mijesta, onda dileme nebi bilo. A kako je nalozen to prvo ne znam hocel usporit jer o ima nesto da dokaze, a drugo je moguce kad Clippe ozdrave.
thomas,lowry,irving,wall,derozan,butler,james,giannis,millsap,porzingis,drummond,whiteside
westbrook,paul,curry,harden,thompson,leonard,durant,hayward,griffin,davis,cuosins,gasol
moj izbor za all star tekmu,koga bi izbacili,koga bi ubacili?
westbrook,paul,curry,harden,thompson,leonard,durant,hayward,griffin,davis,cuosins,gasol
moj izbor za all star tekmu,koga bi izbacili,koga bi ubacili?
A lillard, embiid?
Sent from my HTC One A9 using Tapatalk
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Mislim da Embiid zasad vodi po broju glasova na twitteru. Samo na svom tweetu o dejtu sa Rihannom je uzeo oko 50k glasova, a i kompletna Sixers nacija neumorno glasa svaki dan. 

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Kako nam stoji Zaza,jel se mogu gdje provjeriti glasovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
ne moze dok ne bude oficijalni presjekSarmelino je napisao/la:Kako nam stoji Zaza,jel se mogu gdje provjeriti glasovi
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Steta.
btw. Mislim da ce Embiid upasti na AS.Ipak je sve dosta lakse na istoku
btw. Mislim da ce Embiid upasti na AS.Ipak je sve dosta lakse na istoku
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Jedan sport writer iz Phile (poprilicno pouzdan) izbaci presjeke, poznaje ljude iz twittera koji su zaduzeni za brojanje preko ovog hashtaga. Evo trenutni presjek:Sarmelino je napisao/la:Kako nam stoji Zaza,jel se mogu gdje provjeriti glasovi
Kawhi presao u vodstvo, nemam ideju otkud bas on sa najvise glasova.ALL STAR VOTING UPDATE
Kawhi: 167k
Joel Embiid #NBAVote: 156k
Giannis: 114k
Steph: 93k
Harden: 86k
(this only includes Twitter votes)

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ove godine ce mi se vise svidjati ekipa istoka,pogotovo ako udju Porz,Grk i Embiid 

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Kawhi masonClutch je napisao/la: Jedan sport writer iz Phile (poprilicno pouzdan) izbaci presjeke, poznaje ljude iz twittera koji su zaduzeni za brojanje preko ovog hashtaga. Evo trenutni presjek:
Kawhi presao u vodstvo, nemam ideju otkud bas on sa najvise glasova.ALL STAR VOTING UPDATE
Kawhi: 167k
Joel Embiid #NBAVote: 156k
Giannis: 114k
Steph: 93k
Harden: 86k
(this only includes Twitter votes)

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Veća je razlika u rezultatu na fudbalskim mečevima, nego na mečevima San antonia
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ihhh ovo je extra kako je bilo nekad kad su pobjedjivali sa 80 poena postignutihBrokula je napisao/la:Veća je razlika u rezultatu na fudbalskim mečevima, nego na mečevima San antonia
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 02 jan 2017, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
KK_Bosna je napisao/la:A lillard, embiid?
koga bi ti od ovih bekova zapada izbacio i ubacio lillartda?
nije mi embiid za all stara,jbg,igra tek nesto preko 20 minuta,malo sam staromodan po tom pitanju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.