FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 18 mar 2021, 18:44

Beduin je napisao/la:
18 mar 2021, 18:28
Novosti iz Kluba: Medicinski tim jači za dva nova doktora
Daj i kojeg psihijatra za navijace ❤
:urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
Dobra ideja. Jos ponekog psihologa. Mozda jeste smijesno ali stvarno dobro bi nam dosao psihijatar. Ma kakav fan-shop i palci, nama treba kakva prostorija za kolektivno lijecenje.
Ima li koja opcinska prazna da predamo zahtjev na protokol. Tu mogu ja pomoci. :rol: :rol: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 18 mar 2021, 19:45

U subotu u 19h na Areni, realno nemamo dole sanse al jer morao bit delegiran sudija iz Bijeljine, a znamo da se Radnik bori sa nama, ne mora to nista znacit al...

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 18 mar 2021, 19:58

Miftar vjerovatno nece zabiljeziti niti jedan nastup,rece presjednik na treningu,s njim otvaramo trziste prema Aziji po uputama bivseg sd.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

WestSideTz
Kontakt:

Post Postao/la WestSideTz » 18 mar 2021, 23:04

E moji Slobodasi,
Gledam Dinamo i nesto mi srce puno kad vidim kako se sve moze kad se hoce. Pogotovo se najezim kad vidim da i neko sa zatucanog Balkana moze uspjet nesto
Bas me zanima hocemol i mi nekad nesto ovako dozivit makar ovo 3 ili kad se oformi i 4 evropsko takmicenje.
Dosta je vise proslave opstanka u ligi, al valjda bude bolje ...

Forza Sloboda !
Sloboda je emocija ! 🔴⚫

Athletic Bilbao ⚪🔴

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 19 mar 2021, 07:12

WestSideTz je napisao/la:
18 mar 2021, 23:04
E moji Slobodasi,
Gledam Dinamo i nesto mi srce puno kad vidim kako se sve moze kad se hoce. Pogotovo se najezim kad vidim da i neko sa zatucanog Balkana moze uspjet nesto
Bas me zanima hocemol i mi nekad nesto ovako dozivit makar ovo 3 ili kad se oformi i 4 evropsko takmicenje.
necemo
tz tz tz tz tz tz

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 19 mar 2021, 08:09

WestSideTz je napisao/la:
18 mar 2021, 23:04
E moji Slobodasi,
Dosta je vise proslave opstanka u ligi, al valjda bude bolje ...

Forza Sloboda !
Treba igrat lopte samo,a ne skinut gace i cekat kad ce uci,kao sto nasi manekeni rade....ne igras protiv bayerna jbg.liga sva u pet deka,a mi odron.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 19 mar 2021, 10:49

slika
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 19 mar 2021, 10:53

Sta bi za travnjak, rekose ako se ne potpise ugovor za desetak dana da nema nista od travnjaka....Ima li sta od toga....?

Edit: Ili se mali mozda predomislio, pa ce travnjak biti kad Sloboda osvoji titulu kao i za tribine.
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 19 mar 2021, 11:25, ukupno mijenjano 1 put.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 19 mar 2021, 10:59

sta bi zar nas nije azmir preuzeo?

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 19 mar 2021, 11:23

”Jedina zadaća je da Sloboda ostane u ligi”

Mladen Žižović na trenerskoj poziciji u Slobodi debitovat će protiv Zrinjskog, kluba na čijoj je klupi sjedio u jesenjem dijelu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Sloboda se sa četiri poraza u nizu uvukla u borbu za opstanak, iako je na pauzu otišla sa komotnih plus devet iznad opasne zone. Sada Slobodu i pretposljednji Olimpik dijele svega tri boda.

“Gostujemo Zrinjskom koji je uvezao dva poraza i sigurno nije u dobrom ritmu. Pokušat ćemo da iskoristimo njihovo “moranje”. Dat ćemo svoj maksimum u ovom momentu i vidjeti da li će nam to šta donijeti. Ne idemo sa bijelom zastavom. Bitno je da su momci prihvatili određene zahtjeve, pokazat će najveću moguću energiju koju imaju”, rekao je Mladen Žižović, prenosi Faktor.

“Sve što osvojimo protiv prvih šest ekipa za nas je bonus. Jedna jedina zadaća je da Slobodu ostavimo u ligi”, dodao je ovaj stručnjak.

Zrinjski je u prošlom kolu na domaćem travnjaku poražen od Tuzla Cityja pa im je meč protiv Slobode od izuzetne važnosti u borbi za pozicije koje vode u Evropu.

“Imamo puno problema i nemamo šta kriti. Moramo uzeti tri boda i napravit ćemo sve što se toga tiče”, kratko je kazao trener Sergej Jakirović.

Zrinjski i Sloboda igraju sutra od 19 sati, uz prijenos na Areni Sport. Meč će suditi Dražen Marić iz Bijeljine.

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 19 mar 2021, 12:27

U sutrašnjem susretu zbog suspenzija neće nastupati Emir Jusić, Adnan Salihović i Dženis Beganović. Ono što može radovati struku naše ekipe je da se u sastav vraća Kenin Devedžić. On iza sebe ima kaznu od tri meča neigranja zbog crvenog kartona dobijenog u prvom dijelu sezone.

Crveno – crni će danas trenirati u Međugorju što će biti posljednje uigravanje uoči utakmice protiv Zrinjskog koja se igra sutra (subota, 20. mart) pod Bijelim Brijegom sa početkom od 19:00 sati.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 mar 2021, 12:42

Slobodas je napisao/la:
19 mar 2021, 10:49
slika
:salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 19 mar 2021, 13:13

Skver je napisao/la:
19 mar 2021, 10:53
Sta bi za travnjak, rekose ako se ne potpise ugovor za desetak dana da nema nista od travnjaka....Ima li sta od toga....?

Edit: Ili se mali mozda predomislio, pa ce travnjak biti kad Sloboda osvoji titulu kao i za tribine.
Ništa još. Čeka se...
Niko, niko, samo Sloboda

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 19 mar 2021, 13:34

Zašto ugovor za rekonstrukciju terena na Tušnju još nije potpisan?
U gradu soli planiraju rekonstrukciju dotrajalog terena, koji bi zamijenio travnjak s hibridnom travom.U budžetu grada Tuzla za ove namjene je izdvojeno 400.000 KM, a planirano je da u poslu participira i Tuzla City. Ugradnja novog terena koštat će između 1,2 i 1,4 miliona maraka. Prvi čovjek Tuzla Cityja Azmir Husić nedavno je za Faktor izjavio da očekuje potpisivanje ugovora u što skorijem roku. Međutim, do toga još uvijek nije došlo. - Napravljen je korak bliže. Ja bih volio da je još jučer potpisano, ali potrebne su i dalje neke stvari da se krug zatvori. Uglavnom produžen je rok za desetak dana - rekao je Husić za Faktor. Ljubitelji fudbala u Tuzli iskreno vjeruju da ovaj projekat neće ostati samo mrtvo slovo na papiru, kao što je primjera radi izgradnja istočne tribine u Rudarskoj 2.
https://fak.tor.ba/vijest/zasto-ugovor- ... san/118771
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 19 mar 2021, 15:25

Slobodas je napisao/la:
19 mar 2021, 13:34
Zašto ugovor za rekonstrukciju terena na Tušnju još nije potpisan?
U gradu soli planiraju rekonstrukciju dotrajalog terena, koji bi zamijenio travnjak s hibridnom travom.U budžetu grada Tuzla za ove namjene je izdvojeno 400.000 KM, a planirano je da u poslu participira i Tuzla City. Ugradnja novog terena koštat će između 1,2 i 1,4 miliona maraka. Prvi čovjek Tuzla Cityja Azmir Husić nedavno je za Faktor izjavio da očekuje potpisivanje ugovora u što skorijem roku. Međutim, do toga još uvijek nije došlo. - Napravljen je korak bliže. Ja bih volio da je još jučer potpisano, ali potrebne su i dalje neke stvari da se krug zatvori. Uglavnom produžen je rok za desetak dana - rekao je Husić za Faktor. Ljubitelji fudbala u Tuzli iskreno vjeruju da ovaj projekat neće ostati samo mrtvo slovo na papiru, kao što je primjera radi izgradnja istočne tribine u Rudarskoj 2.
https://fak.tor.ba/vijest/zasto-ugovor- ... san/118771
Zato sto Azmir hoce razne pogodnosti, rekao sam prije Sloboda ce postati jedini visak na vlastitom stadionu.
Pare su gradske, sa druge strane Azmirove...Sloboda ne ulaze nista. U njihovim ocima mi smo kolateralna steta. Svako trazi svoj interes, samo nas niko ne pita nista.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 19 mar 2021, 15:30

Da na kraju mi ne ispadnemo ta filijala iz druge lige u toj prici :lolno:

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 19 mar 2021, 15:55

Sariel1987 je napisao/la:
19 mar 2021, 15:30
Da na kraju mi ne ispadnemo ta filijala iz druge lige u toj prici :lolno:
Vrlo moguce nista ne reci.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 19 mar 2021, 15:57

I to da nam razjasne ovi koji najavljuju povratak azmira. Iz lige mozemo ispast i bez icije pomoci :lolno:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 mar 2021, 16:25

Vlasnik Slobode je grad, dakle gradski klub.
Vlasnik stadiona je grad, dakle primarno Slobodin.
Konkluzija - Sloboda ulaze u stadion preko svog vlasnika.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 19 mar 2021, 16:39

Beduin je napisao/la:
19 mar 2021, 16:25
Vlasnik Slobode je grad, dakle gradski klub.
Vlasnik stadiona je grad, dakle primarno Slobodin.
Konkluzija - Sloboda ulaze u stadion preko svog vlasnika.
Tako je :thumbup:
P.S. Sloga ako nece da igra u drugom mjestu, mora uloziti u travnjak, tacnije njihov sponzor, taj klub bez sponzora je mrtav klub
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 19 mar 2021, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.