FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Sane haman misli da igra protiv Poola pa mu se digo
Lewa
Lewa

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kvare mi ove tackice dres.
Lav uzeo Javijevu osmicu. Mogao bih to naruciti pa da imam duo sa sredine.
Lav uzeo Javijevu osmicu. Mogao bih to naruciti pa da imam duo sa sredine.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
U subotu će na stadionu biti 250 navijača. Pa bar mali broj navijača koji će uveličati ovu utakmicu i dodjelu titule.
Od 250 ulaznica 150 ih ide ljudima iz oblasti zdravstva (kako iz uprave kažu u znak zahvalnosti, zbog svega preduzetog tokom pandemije) i 100 preostalih će biti podijeljeno po lutrijskom izboru i to navijačima članovima kluba.
Inače eto pored klupskih delegacija, bar još malo gledalaca/navijača i za oproštaj Flicku, ali i Gerlandu (koji nakon toliko godina napušta klub) i Kloseu koji isto napušta mjesto pomoćnog trenera.
Što se tiče ovog zadnjeg, ispade čistka ko pred Klinsmanov dolazak. Pogotovo čudno da Gerland skroz odlazi, bio je na različitim trenerskim funkcijama u klubu, a i u više stručnih štabova prve ekipe. Da se Nagelsmanu ne obije o glavu....
Od 250 ulaznica 150 ih ide ljudima iz oblasti zdravstva (kako iz uprave kažu u znak zahvalnosti, zbog svega preduzetog tokom pandemije) i 100 preostalih će biti podijeljeno po lutrijskom izboru i to navijačima članovima kluba.
Inače eto pored klupskih delegacija, bar još malo gledalaca/navijača i za oproštaj Flicku, ali i Gerlandu (koji nakon toliko godina napušta klub) i Kloseu koji isto napušta mjesto pomoćnog trenera.
Što se tiče ovog zadnjeg, ispade čistka ko pred Klinsmanov dolazak. Pogotovo čudno da Gerland skroz odlazi, bio je na različitim trenerskim funkcijama u klubu, a i u više stručnih štabova prve ekipe. Da se Nagelsmanu ne obije o glavu....

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- muhamedhulk
- Kontakt:
U penziju ce Tigar, jbg vrijeme je.
Vjerujem da bi ga stavili u omladinski pogon da ne ide u penzice.
Vjerujem da bi ga stavili u omladinski pogon da ne ide u penzice.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ko od forumasa je ovaj baustelac 

Nakon Kroosa, ode i Alabica na veći nivo. I to za dž.
Bayern postaje privatna prćija Reala iz Madrida.
Bayern postaje privatna prćija Reala iz Madrida.
Uvaljujemo skartove jer smo u mogucnosti. Sto Realu sto Barceloni. Izlomimo, istrosimo i sutnemo. Tako treba sa kukavicama kao sto su Alaba i Kroos. Za Reala i jeste, svakako se raspadaju.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Djes Kroosa i Alabu porediti, prvi je bio top i dokazao se u realu, drugi je dosegao vrhunac u Bayernu i sad ce samo da opada; jos kad ga bace na LB a on se odvikao trcanja/sprintanja gore-dole. 
Da su veci nivo moze samo neznalica izjaviti, ili trol.

Da su veci nivo moze samo neznalica izjaviti, ili trol.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
-
- Kontakt:
Kad već spominješ čistu, evo ko sve napušta Bayern na ljeto:effe_sa je napisao/la: ↑20 maj 2021, 22:33U subotu će na stadionu biti 250 navijača. Pa bar mali broj navijača koji će uveličati ovu utakmicu i dodjelu titule.
Što se tiče ovog zadnjeg, ispade čistka ko pred Klinsmanov dolazak. Pogotovo čudno da Gerland skroz odlazi, bio je na različitim trenerskim funkcijama u klubu, a i u više stručnih štabova prve ekipe. Da se Nagelsmanu ne obije o glavu....![]()
— Hansi Flick
— David Alaba
— Jerome Boateng
— Javi Martinez
— Miroslav Klose
— Hermann Gerland
— Karl-Heinz Rummenigge
— Douglas Costa
— Tiago Dantas
Danas je Brazzo ovu dvojicu zadnjih dodao na spisak. Biće ovo vrlo zanimljivo ljeto i još zanimljivija jesen, kad krene sezona

Sent from my Philips Smart TV.
Costa je ispao totalno promašen transfer 11 mil bačeno niz vjetar.A nije da nismo znali šta će desiti.Dantas nije ispunio očekivanja iako je Flick vidio nešto u njemu što drugi nisu.Vidim Alaba roni suze i podsjeća me na ono vrijeme kad sam ga nekad gotivio dok mu je mentor bio Ribery.Zadnje dvoje sezone ni sjena nekadašnjeg igrača ali i pored toga mu je klub ponudio 19 mil što mu očigledno nije bilo dovoljno.Uglavnom sretan put i neka zapamti da ono što je imao u Bayernu neće imati nigdje.Iz Bayerna se igrači i treneri opraštaju sa suzama u očima dok si kod drugih samo broj na papiru.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Samo mala ispravka kod njega. On na čelu upravnog odbora ostaje do kraja godine i tada Kahn preuzima.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovi crni dresovi su cista perverzija. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.