nije losha zapadna trebina na bilonom polju kaze ti chova, a ti takoPrijetelju za to "trebina" sam obavjesto tvog nastavnika. A pod dvO ovdje se zaduzuju led baterije pri ulasku na "trebinu". Bem ti "trebinu" da sam znao ne bi ni postavljao sliku "trebine"!
Rekonstrukcija stadiona u BiH
-
najjacajezenica
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
-
ZaBoljuSlobodu
- Kontakt:
1919: Postavljanje stolica na sjevernoj tribini Tušnja, u završnoj fazi (FOTO)

“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Kakav cirkuz rade sa stolicama oko ulaza?
tu su stepenice, nećeš po stepenicama stavljati stolice
-
ZaBoljuSlobodu
- Kontakt:
Slazem se da je cirkus, ostavljene su sire stepenice blize izlazu jer je logicno da je tu guzva veca prilikom izlaska, a inace mislim da to nece biti od velike pomoci i da se nece iz stadiona izaci brze, jer sirina izlaza je onolika kolika jest tako da dzaba ti sire stepeniceChuckie je napisao/la:Kakav cirkuz rade sa stolicama oko ulaza?
Zadnja izmjena: ZaBoljuSlobodu, dana/u 08 apr 2014, 11:10, ukupno mijenjano 2 puta.
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Vidi jebote nisam znao.Chinaglia je napisao/la:tu su stepenice, nećeš po stepenicama stavljati stolice
Govorim kako ih mutavo slažu. Stolice se rasporede u redu tako da su perfektno poravnate oko izlaza, na lijevoj i desnoj strani, a kasnije se širina izmedju stolica prilagodi tim krajnjim stolicama. A ovi su krenuli slagati sa lijeve strane ka desnoj i vidi sta im se desilo. Kakvi amateri.
ja mislim da su to ostavili za kraj, te rubne dijelove i sminkanje. sad idu da postave ovo gdje ih ima najvise
ovako je bas glupo da ostane..
-
ZaBoljuSlobodu
- Kontakt:
Nadajmo se da je tako jer, pogledaj ondje gdje ide prva devetka na tribinu, na donjem dijelu tribine uopste nije uradjen premaz betona, a pare za taj poso su vec potrosene. Raduje me to sto stolice tu jos nisu postavljene, znaci da ce to uradit kad-tad, ali brate 4,5mil.KM je ovaj komad stadiona kostao i nije se moglo uradit na vrijeme... Nemam rijeci...pj88 je napisao/la:ja mislim da su to ostavili za kraj, te rubne dijelove i sminkanje. sad idu da postave ovo gdje ih ima najviseovako je bas glupo da ostane..
Za 4.5mil se mogli uraditi montazni istok i zapad. Pogledajte gore po Ceskoj, Madjarskoj sta ljudi rade.
-
ZaBoljuSlobodu
- Kontakt:
Nije Sloboda klub za montaznih stadionaChuckie je napisao/la:Za 4.5mil se mogli uraditi montazni istok i zapad. Pogledajte gore po Ceskoj, Madjarskoj sta ljudi rade.
Pa bolje zavrsen bilo kakav stadion, nego frtalj stadiona tip top. 
-
ZaBoljuSlobodu
- Kontakt:
Savrseno te razumijem sta zelis reci ali eto malo da se nasalimo...Chuckie je napisao/la:Pa bolje zavrsen bilo kakav stadion, nego frtalj stadiona tip top.
Ja ne znam zasto je nasim balkanskim plemenima ispod casti imati montazne stadione... Sto se mene tice, neka bude Grbavica vecinski montazna, ne bi se zalio ako mozemo igrati Evropu na istojZaBoljuSlobodu je napisao/la:Nije Sloboda klub za montaznih stadionaChuckie je napisao/la:Za 4.5mil se mogli uraditi montazni istok i zapad. Pogledajte gore po Ceskoj, Madjarskoj sta ljudi rade.
Frtalj po frtalj, tip top stadion.Chuckie je napisao/la:Pa bolje zavrsen bilo kakav stadion, nego frtalj stadiona tip top.
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 08 apr 2014, 11:51, ukupno mijenjano 1 put.
-
ZaBoljuSlobodu
- Kontakt:

Sjeverozapad
Budimo realni, tesko da ce se u skorije vrijeme kod nas zavrsiti stadion finansijske konstrukcije 4.5mil x 4. A istok i zapad ce kostati i vise. Zato to govorim. Iako nisam iz Tz volio bih da Sloboda ima kompletan i dobar stadion, ali ovakvim tempom tesko da cemo to docekati.Skver je napisao/la:Frtalj po frtalj, tip top stadion.Chuckie je napisao/la:Pa bolje zavrsen bilo kakav stadion, nego frtalj stadiona tip top.
-
ZaBoljuSlobodu
- Kontakt:
Slazem se. Nesto se ipak suska za Istok kao da ce se dati nekoj firmi da radi, da uzme ispod lokale, po meni je i to dobra ideja pa vidicemo hoce li sta biti od toga ili je to samo prica zasnovana na idejama pa sa koljena na koljeno ti dodje ono kao eto investitora sa bagerima...Chuckie je napisao/la:Budimo realni, tesko da ce se u skorije vrijeme kod nas zavrsiti stadion finansijske konstrukcije 4.5mil x 4. A istok i zapad ce kostati i vise. Zato to govorim. Iako nisam iz Tz volio bih da Sloboda ima kompletan i dobar stadion, ali ovakvim tempom tesko da cemo to docekati.Skver je napisao/la:Frtalj po frtalj, tip top stadion.Chuckie je napisao/la:Pa bolje zavrsen bilo kakav stadion, nego frtalj stadiona tip top.
Traze se finansijeri koji bi ulozili u izgradnju, slazem se da ovim tempom ne ide, jbg. mora se placati harač Sarajevu, davno bi mi to zavrsili, zato smo se okrenuli trazenju finansijera, naravno uz obostrano zadovoljstvo.Chuckie je napisao/la:Budimo realni, tesko da ce se u skorije vrijeme kod nas zavrsiti stadion finansijske konstrukcije 4.5mil x 4. A istok i zapad ce kostati i vise. Zato to govorim. Iako nisam iz Tz volio bih da Sloboda ima kompletan i dobar stadion, ali ovakvim tempom tesko da cemo to docekati.Skver je napisao/la:Frtalj po frtalj, tip top stadion.Chuckie je napisao/la:Pa bolje zavrsen bilo kakav stadion, nego frtalj stadiona tip top.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Možda hoće da kaže da bi slijedeće jutro nakon montaže osvanulo bez stadiona.AnelZ je napisao/la:Ja ne znam zasto je nasim balkanskim plemenima ispod casti imati montazne stadione... Sto se mene tice, neka bude Grbavica vecinski montazna, ne bi se zalio ako mozemo igrati Evropu na istojZaBoljuSlobodu je napisao/la:Nije Sloboda klub za montaznih stadionaChuckie je napisao/la:Za 4.5mil se mogli uraditi montazni istok i zapad. Pogledajte gore po Ceskoj, Madjarskoj sta ljudi rade.
Manite se politike.
Sjecam se price kako je netko nudio Zelji (Gracic?) da im napravi istok u zamjenu za lokale ispod tribine i ovi ga zbog tog odbili. Zanimljivo da takva ponuda Slobodi odgovara, a ovim nije odgovaralo. Svi nasi klubovi koji imaju stadion na atraktivnoj lokaciji mogu da izgrade barem jednu tribinu uz pomoc nekog investitora. Daj mu zemljiste, on nek pravi tribinu od 3-5 tisuca, mozda i vecu, ovisno od kluba i stadiona, das mu lokale, ti imas tribinu, on lokale i svi zadovoljni. U suprotnom nit ti imas tribinu, nit on ima lokale. Tebe ni jedno ne kosta, a profitiraju obe strane.
EDIT:
Koji je stadion na ovoj slici gdje su sirokobrijezani?
http://sportsport.ba/bh_fudbal/karacic- ... tni/128610
Sjecam se price kako je netko nudio Zelji (Gracic?) da im napravi istok u zamjenu za lokale ispod tribine i ovi ga zbog tog odbili. Zanimljivo da takva ponuda Slobodi odgovara, a ovim nije odgovaralo. Svi nasi klubovi koji imaju stadion na atraktivnoj lokaciji mogu da izgrade barem jednu tribinu uz pomoc nekog investitora. Daj mu zemljiste, on nek pravi tribinu od 3-5 tisuca, mozda i vecu, ovisno od kluba i stadiona, das mu lokale, ti imas tribinu, on lokale i svi zadovoljni. U suprotnom nit ti imas tribinu, nit on ima lokale. Tebe ni jedno ne kosta, a profitiraju obe strane.
EDIT:
Koji je stadion na ovoj slici gdje su sirokobrijezani?
http://sportsport.ba/bh_fudbal/karacic- ... tni/128610
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.